GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλπάζει η "Πανδημία των ΕμVολιασμένων"! Τώρα θέλουν να την αποδώσουν στους υγιείς...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η παράνοια σου »! Andrea Zhok , Ιταλός φιλόσοφος και ακαδημαϊκός, ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η παράνοια σου»!
Andrea Zhok, Ιταλός φιλόσοφος και ακαδημαϊκός,
καθηγητής...

Φιλοσοφικής Ανθρωπολογίας και
Ηθικής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου,
από τους κορυφαίους στο παγκόσμιο επιστημονικό Πάνθεον
Βλέπε, σε: Ιταλία: Συνεχίζεται το Ανθρωποκυνηγητό στους υγιείς, αλλά ξυπνούν ταξικές συνειδήσεις

Η είδηση χαλκευμένη σε όλα τα ιταλικά ΜΜΕ, αλλά η αλήθεια μόνον στις ειδήσεις του ιταλικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού "TG3".

Δημοσιογράφος της Ιταλικής Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης κάνει επιτόπιο ρεπορτάζ μπροστά σε "Δομή Κοινωνικής Υγειονομικής Περίθαλψης" (Residenza Sociosanitaria Assistenziale - RSA) κι ενώ οι νεκροφόρες εξέρχονται από το Γηροκομείο της Επαρχίας Πάντοβα, εξηγεί (ακολουθεί το σχετικό βίντεο) με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν από το Ίδρυμα:

"Φιλοξενούμενοι γέροντες και γερόντισσες, Ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό... ΟΛΟΙ πλήρως εμβολιασμένοι ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 3η ΔΟΣΗ... νοσούν από κορωνοϊό και 5 είναι νεκροί"!

Οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, η κυβέρνηση με την εμβολιαστική της πολιτική σε πλήρη πανικό κι έτσι η διεύθυνση σύνταξης της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, αναζητεί αστραπιαία τον Περιφερειάρχη του Βένετο Luca Zaia, που προσπαθεί να χαλκεύσει την είδηση. Ο Περιφερειάρχης Zaia, που βρίσκεται σε ιππικό κέντρο κι απολαμβάνει τα τεκταινόμενα των αλόγων, παρεμβαίνει και με σοβαρό ύφος κι άνεση περιγράφει τα γεγονότα στο Γηροκομείο με μια φράση: «Πανδημία των Ανεμβολίαστων!... Σωστό να μπολιάζουμε τους γέροντες, αλλά χωρίς την αυταπάτη πως το εμβόλιο τους κάνει "ασφαλείς"».


 
 

Ποιος είναι ο Περιφερειάρχης του Βένετο... Luca Zaia;

Γράφαμε στις 4 Ιούνη 2020 για τον σήμερα και φίλο-κυβερνητικό Περιφερειάρχη (κυβέρνηση Ντράγκι με τη συμμετοχή της όλης αριστεράς, δεξιάς, ακροδεξιάς και κίνημα 5αστέρων), που είχε ζητήσει να διώκονται όσοι δεν εμβολιάζονται και τους είχε προσδώσει τη γνωστή πλέον ετικέτα των "αρνητών του ιού", ψεκασμένων" κι άλλα πολλά που σήμερα είναι της καθεστωτικής δικτατορίας των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο:

"PRESS-GR", 4 Ιούνη 2020

Ο Luca Zaia, Περιφερειάρχης του Βένετο [σημ. το ιταλικό εθνικό σύστημα υγείας έχει υποστεί τις 37 ΟΔΗΓΙΕΣ-περικοπές, όπως σε όλες της χώρες της Ε.Ε., αλλά και υλοποίησε από τις πρώτες χώρες την Ευρωπαϊκή οδηγία αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων κι η πολιτική της Υγείας σε νοσοκομεία-περίθαλψη είναι ευθύνη της Αυτοδιοίκησης-Περιφέρειας], ακροδεξιός και μέχρι σήμερα θαυμαστής του ηγέτης της Λέγκας του Βορρά Umberto Bossi, αλλά και πρώην υπουργός Γεωργίας του Μπερλουσκόνι, ξεσπάθωσε και ζητεί νομοθεσία αντίστοιχη της λεγόμενης "αντιρατσιστικής νομοθεσίας" που επέβαλε η Ε.Ε. σε όλες τις χώρες μέλη της και στην Ελλάδα.
Luca Zaia, Περιφερειάρχης του Βένετο, στην κρατική τηλεόραση (Rai Tre): «Όσοι αρνούνται τον κορωνοϊό θα πρέπει να τιμωρηθούν όπως εκείνοι που αρνούνται το Σοά» (Zaia: chi nega il coronavirus va punito come chi nega la Shoah). "Shoah" (Σοά) στην εβραϊκή γλώσσα σημαίνει "αφανισμός", δηλαδή το "Ολοκαύτωμα" για την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Ο Περιφερειάρχης Luca Zaia, αντί να μιλήσει για το πως οι Περιφέρειες παρέδωσαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε επιχειρηματίες που βαπτίστηκαν "κλινικάρχες" (γνωστή ευρωπαϊκή οδηγία που εφαρμόστηκε και στην Ελλάδα... αχ αυτή η "απελευθέρωση επαγγελμάτων" των δεξιών κι "αριστερών" μνημονίων), για τις μηνύσεις από συγγενείς θανόντων, την υλοποίηση της εντολής του ιταλικού υπουργείου Υγείας για απαγόρευση νεκροψιών, τις αγωγές μικρομεσαίων, επαγγελματιών κι ανέργων που οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση, απαιτεί ποινικές διώξεις εναντίον Πανεπιστημιακών για τις μελέτες τους. Μεταξύ άλλων επισημαίνει:
«Έχουμε γεμίσει από αυτούς που επικαλούνται πως η γη είναι επίπεδη, άνθρωποι που αρνούνται το Σοά. Εγώ λέω πως χρειαζόμαστε έναν αυστηρό νόμο εναντίον εκείνων που αρνούνται τα αυτονόητα...».

Υ.Γ. Ενώ καλπάζει η "Πανδημία των Εμβολιασμένων" σ' ολόκληρο τον κόσμο (με επίσημα στοιχεία κρατικών φορέων), ευτυχώς στην Ελλάδα -όπως διαβεβαιώνουν οι "ειδικοί" με μόνιμο στασίδι στα τηλεπαράθυρα-, έχουμε μόνον ανεμβολίαστους σε κρούσματα και νεκρούς...

Ενδεικτικά:

* Σκωτία... Η "Πανδημία των Εμ βολιασμένων"... προκαλεί δέος και τρόμο!

* Η Πανδημία των εμβολιασμένων κι ο πανικός των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο

«Η ανεξαρτησία μου, που είναι η δύναμή μου,
συνεπάγεται τη μοναξιά, που είναι η αδυναμία μου.»
Pier Paolo Pasolini

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση