GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Η Παναγία Τρανσέξουαλ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Όποιος ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι το κούνημα του θυμιατού των...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όποιος ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι το κούνημα του θυμιατού των...

Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
με το θυμιατήρι του Σαμανισμού είναι μόνον μια ιδεολογική πρόθεση νομιμοποίησης
της μονομερής ιμπεριαλιστικής παρέμβασης, είναι στ' αλήθεια μια περίπτωση απελπισίας.
Με αυτούς που μπερδεύουν τους αγγέλους με τους διαβόλους
δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καμία θεολογική αντιπαράθεση»
Costanzo Preve, La quarta guerra mondiale (Ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος), εκδόσεις Veltro, 2008, σελ. 172

Αν αυτό συνέβαινε για τη θρησκευτική πίστη του οποιουδήποτε πολίτη του πλανήτη θα είχαμε επανάσταση, αλλά είναι φυσιολογικό για της "πολιτισμένη" Ευρώπη του 4ου Ράιχ! Άλλωστε, ήδη έχουμε δείγματα γραφής για τη νέα κανονικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό το τέρας του υπερεθνικού κεφαλαίου.

Η Παναγία γίνεται τρανσέξουαλ! Ο "κοινωνικός/η αγωνιστής/α" Riccardo Simonetti, Ειδικός Πρεσβευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ+ -(τις κοινότητες που περιλαμβάνουν ομοφυλόφιλους, λεσβίες, αμφιφυλόφιλους, τρανσέξουαλ, άφυλους κ.α.π. συνανθρώπους μας)-, παρουσίασε την Παναγιά σε τρανς εκδοχή.


Το πρωτοσέλιδο του μηνιαίου γερμανικού περιοδικού με την Παναγία τρανσέξουαλ:
"Siegessäule" Φυσικά αναμένεται η Ε.Ε. να ανακοινώσει πως ήταν μια πρωτοβουλία του/της ιταλογερμανού/ιταλογερμανίδας ακτιβιστή/ας και δεν είναι επίσημη πολιτική της ΕΕ, αλλά εκφράζει προσωπικές απόψεις του Ειδικού Πρεσβευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ+. Φυσικά για τα δικαιώματα όσων πολιτών δεν επιθυμούν έγχυση πειραματικού γενετικού φαρμάκου στο σώμα τους... δεν υπάρχουν πολιτικές δικαιωμάτων.

Ας θυμηθούμε, δύο κείμενα της Ιωάννας Υψηλάντη, για να κατανοήσουμε τι σημαίνει σήμερα "Πολιτική ορθότητα" (Political correctness) για το νεοναζιστικό καθεστώς που οικοδομούν στην Ευρώπη, με τα "πιστοποιητικά εμβολιασμένου", τη βία και καταστολή, που κάνουν το ναζισμό να παίρνει σήμερα τη ρεβάνς με τις πολυεθνικές Big Pharma και το θεϊκό μπόλι.

 

* Προς το παρόν να με φωνάζετε Χούλια

* Αυτό το φασιστικό σίχαμα δήλωσε ανοιχτά, ότι θέλει να καταργήσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης

 

28 Δεκέμβρη 2018: Η αποδόμηση των Χριστουγέννων: νέοι συμβολισμοί στην υπηρεσία του οικονομικού φανατισμού του υπερεθνικού κεφαλαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση