GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό το φασιστικό σίχαμα δήλωσε ανοιχτά, ότι θέλει να καταργήσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Κανένας πολίτης της Ευρώπης δεν την έχει εκλέξει, για την θέση της...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Κανένας πολίτης της Ευρώπης δεν την έχει εκλέξει, για την θέση της... Προέδρου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Φυσικά, ούτε και εγώ. Και απ΄όσο θυμάμαι, αλλά κοιτώντας και την ταυτότητα μου, είμαι καταχωρημένη, πολίτης της "Ελληνικής Δημοκρατίας".
Αυτό το φασιστικό σίχαμα δήλωσε ανοιχτά, ότι θέλει να καταργήσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, για να νομιμοποιήσει όλα τα παράνομα μέτρα και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θέλει να επιβάλλει, σε όλους, γυρίζοντας την ανθρωπότητα, στους χρόνους του Αίχμαν και της παντοκρατορίας των προγόνων της.
Για να μην έχετε αυταπάτες, γύρω από τις ηγεσίες της ΕΕ, ο
παππούς του συζύγου της, ο φασίστας, ήταν ο Γιοακίμ Φρέιχερ φον ντερ Λάιν.
Εδώ το βιογραφικό του.
"Ο Joachim Freiherr von der Leyen (28 Σεπτεμβρίου 1897 στο Haus Meer, Büderich (Meerbusch)† 1945 στη Δρέσδη)ήταν Γερμανός δικηγόρος και δημόσιος υπάλληλος που εργάστηκε την εποχή του Εθνικού Σοσιαλισμού(του φασισμού),  ως περιφερειακός διαχειριστής στις κατεχόμενες χώρες της Τσεχοσλοβακίας και της Πολωνίας και ως περιφερειάρχης της περιφέρειας της Γαλικίας συμμετείχε στην οργάνωση του Ολοκαυτώματος."

(Wikipedia)

1 σχόλιο

  1. Μηπως να εμπεδωσουν ολοι αυτοι οτι και στο φερετρο δεν χωρανε λεφτα αλλα και ολους τους τρωνε τα σκουληκια,χωρις διακριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση