GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ταξική» νίκη του Τζόκοβιτς! Χαστούκι στην αρένα των χορηγών της μαφίας του χρήματος...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Το ότι η μπουρζουαζία μας μισεί τόσο άγρια ​​είναι μια από τις σαφέστερες εξηγήσεις της αλήθειας...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Το ότι η μπουρζουαζία μας μισεί τόσο άγρια ​​είναι
μια από τις σαφέστερες εξηγήσεις της αλήθειας...
Πως δείχνουμε στους ανθρώπους τους σωστούς τρόπους
και τα μέσα για να ανατρέψουμε την ηγεμονία της αστικής τάξης»
Λένιν

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πλούσιος, δισεκατομμυριούχος και θα μπορούσε να έχει κάθε "πιστοποιητικό εμβολιασμένου", όπως αυτά που λαμβάνουν οι "προσωπικότητες", πολιτικοί, ιεράρχες και κάθε είδους ταξικό σκουπίδι με νεράκι, φυσιολογικό ορό κι έχουν αποκαλυφθεί πλέον αυτά (βλέπε: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! «Πολιτικοί και επίσημοι (VIP) εμβολιάζονται με εικονικό φάρμακο. Το έχουν προτείνει και σε μένα»!) και να πάει ομαλά στη Μελβούρνη.

Θα του επέτρεπαν να πάει στο "Australian Open" ακόμα κι αν έλεγε απλά ότι είναι "εμβολιασμένος", με μια δημόσια δήλωση. Για την ελίτ-Big Pharma το σημαντικό είναι η δήλωση υποταγής-συμμόρφωσης.

Η απόφασή του να ΜΗΝ υποκύψει για να συμμετάσχει στο "Australian Open" για τον δέκατο τίτλο σ' εκείνο το τουρνουά, και το ρεκόρ του 21ου Grand Slam, είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

Η απόφασή του είναι η μεγαλύτερη ήττα τους!

«Πριν από αθλητής είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος»... δηλώνει...

 Πάντα υπάρχουν αυτοί που αντιστέκονται, ακόμη κι αν είναι "μύγα στο γάλα"!

Αντόνιο Γκράμσι: «Η ιστορία διδάσκει αλλά δεν έχει μαθητές»!

Ο πατέρας, αλλά κι η μητέρα του στο ίδιο πνεύμα, τα λένε όλα!

«Ο γιος μου Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δείξει ότι ακόμη και μια μικρή και ηρωική χώρα όπως η Σερβία, μπορεί να έχει τον καλύτερο αθλητή και παίκτη του τένις όλων των εποχών κι η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κρύβεται.
Απόψε την αλήθεια μπορείς να την φυλακίσεις, αύριο μπορείς να την αλυσοδέσεις αλλά η αλήθεια είναι σαν το νερό και πάντα βρίσκει τον τρόπο.
Ο Νόβακ είναι ο Σπάρτακος του νέου κόσμου που δεν ανέχεται την αδικία, την αποικιοκρατία και την υποκρισία, αλλά παλεύει για την ισότητα όλων σε αυτόν τον πλανήτη, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος, τη θρησκευτική πίστη και πόσα χρήματα έχουν.
Ο Νόβακ έχει δείξει ότι μπορείς να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο αν έχεις ένα όνειρο και το όνειρό του το μοιράζονται δισεκατομμύρια άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών που τον βλέπουν ως παράδειγμα προς μίμηση.
Ίσως ο κόσμος των πλουσίων να μην του επιτρέψει να συνεχίσει να παίζει τένις, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και θα ξεκινήσει ένα πολύ πιο σοβαρό παιχνίδι.
Από τη μια θα υπάρχουν τα άπληστα και αλαζονικά μέλη της παγκόσμιας ολιγαρχίας και από την άλλη, ένας περήφανος και ελεύθερος κόσμος που εξακολουθεί να πιστεύει στη δικαιοσύνη, την αλήθεια, τον δίκαιο αγώνα και στα όνειρα των παιδιών του.
»

Σρντιάν Τζόκοβιτς




Έξω από το ξενοδοχείο όπου ανέμενε κρατούμενος την απέλασή του... η συμπαράσταση του κόσμου συγκινητική...

Η υπόθεση Τζόκοβιτς αποκάλυψε και το προσωπείο της "αριστεράς ανοιχτά σύνορα"... Η Νατοϊκή αριστερά Big Pharma... (παραδοσιακή, ανανεωτική, "επαναστατική εξωκοινοβουλευτική"), τώρα αρέσκεται σε απελάσεις και τα κλειστά σύνορα, για όσους αντιστέκονται, δεν συμμορφώνονται στη νέα τάξη της νέας εποχής!

Πάντα επικαιρος ο αείμνηστος Θύμιος Παπανικολάου, η ψυχή και καρδιά του "Ρεσάλτο", της ανατροπής, του αγώνα, των ιδεών... Έχει μιλήσει και γι' αυτό που βιώνουμε:

«Το αθλητικό αποτύπωμα και το "θέαμα" της αφρόκρεμας του πλούτου είναι το τένις. Η κλειστή Λέσχη της ακραίας καπιταλιστικής παρασιτίας…
Η ιστορική προέλευση και η κοινωνική καταγωγή αποτελούν το απόλυτο κριτήριο των ελίτ του χρήματος…
Στα κυκλώματα του τένις αυτή η "ταξική" αλαζονεία απαστράπτει…
Γι αυτό, σ’ αυτό το αθλητικό κύκλωμα των επιχειρηματικών σταρ του τένις, κύκλωμα που "βομβαρδίζεται" από πακτωλούς χρημάτων, καταγράφονται πιο έντονα οι «ταξικές» και πολιτικές αντιπάθειες.
Αν παρεισφρήσει κάποιος, σ’ αυτό το "άθλημα" των ελίτ, που ενοχλεί "ταξικά" και πολιτικά τους εκλεκτούς θεατές (την αφρόκρεμα του πλούτου και τα κοινωνικά παράσιτα), τυγχάνει και ανάλογης μεταχείρισης…
Στα κυκλώματα του τένις αυτή η «ταξική» αλαζονεία απαστράπτει...
»... έγραφε ο Θύμιος, σε:
Τένις: Ο Σέρβος που ενοχλεί την αφρόκρεμα του πλούτου


Στα κυκλώματα του τένις αυτή η «ταξική» αλαζονεία απαστράπτει!

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

Τένις: Μια υστερία εκατομμυρίων δολαρίων, ή η αρένα των χορηγών της μαφίας του χρήματος


1 σχόλιο

  1. Και αφου πηρατε μια δοση επιστημοσυνης απο το ερπετικο ειδος"sixasious evagelatus"ριξτε και ενα βλεφαρο στο χαρτι υγειας των μαζοχιστων"τα Νεα".Και μετα,εγω ο μαλακας περιμενω να σωσει το αθλημα ο ΟΝΝΕΔιτης Χ"νικολαου.Αντε γεια και τις ρακετες για να τιναζετε χαλια,γιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση