GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνήθηκε να γίνει Τσιτσιπάς, δουλικό της «ταξικής» αλαζονείας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η πράξη της ανυπακοής, ως πράξη ελευθερίας, είναι η αρχή της λογικής » Έριχ Φρομ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η πράξη της ανυπακοής, ως πράξη ελευθερίας,
είναι η αρχή της λογικής
»
Έριχ Φρομ...

Η "δικαιοσύνη" της Αυστραλίας, τους νεοναζιστικού καθεστώτος που κατασκεύασαν θανατοποινίτες δολοφόνοι της αποικιοκρατικής Αγγλίας, εξολοθρεύοντας τους Αβορίγινες και μέχρι σήμερα απαρτχάιντ απέναντι σ' έναν λαό των αρχαιότερων πολιτισμών του πλανήτη, αποφάνθηκαν με ότι πιο τιποτένιο απέναντι σ' έναν θρύλο. Μια απόφαση χωρίς καμία νομική βάση θίγει κάθε έννοια αστικής "δικαιοσύνης" που μόνον στη ναζιστική Γερμανία μπορούμε να συναντήσουμε κάτι παρόμοιο. Το "δικαστήριο" τους απέλασε τον Τζόκοβιτς, διότι: «Τροφοδοτεί αντί-εμβολιαστικά αισθήματα»! ("Feeding No Wax Sentiment")

Τα κατασκευασμένα ινδάλματα των αστών πρέπει να αναπαράγουν την κυρίαρχη ιδεολογία και προπαγάνδα!

Έτσι το βουτυρόπαιδο των αστών, μεγαλωμένο στα μεταξωτά σεντόνια και σήμερα διαφημιστής μακαρονιών και πρωταγωνιστής στα κυβερνητικά σποτάκια για συμβουλές αντιμετώπισης του κορωνοϊού -όταν έβρισκε χρόνο ανάμεσα στα ιδιωτικά ξεφαντώματα, χωρίς να τηρεί ότι μας επέβαλε και προπαγάνδιζε ο γελοίος θεατρίνος-, στην κοσμική Μύκονο και το Ντουμπάι, δουλικό της ταξικής του καταγωγής, δήλωσε ξεδιάντροπα: «Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται θράσος να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Australian Open ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία –δεν ξέρω- να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο»

Μέτρα εσείς ζωντόβολα, ξεφάντωμα εγώ όπως έμαθα απ' όταν γεννήθηκα...

Διαβάζουμε στην απόφαση των τριών δικαστών (εδώ γελάμε) του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας:

«Ένας σταρ του τένις μπορεί να επηρεάσει ανθρώπους όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως τους νέους και τους πιο ευάλωτους και να τους ωθήσει να τον μιμηθούν. Αυτό δεν είναι φαντασία, δεν χρειάζονται αποδείξεις... η παρουσία του στην Αυστραλία θα μπορούσε να τροφοδοτήσει το αντιεμβολιαστικό αίσθημα... Δεν αφορά μόνο τις ομάδες του αντιεμβολιαστικού, ορισμένες από τις οποίες έχουν ακραίες θέσεις και μπορεί να αποτελούν κίνδυνο για την καλή τάξη ή τη δημόσια τάξη στην κοινότητα, αλλά και εκείνους που απλώς είναι αναποφάσιστοι αν πρέπει να εμβολιαστεί ή όχι».
Επιπλέον, οι λεγόμενοι "δικαστές" υπογραμμίζουν ότι «Η συνέντευξη του στην L'Equipe στις 18 Δεκεμβρίου και η πραγματοποίηση της φωτογράφισης χωρίς προστασία... δείχνει ότι ο Τζόκοβιτς ελάχιστα έλαβε υπόψη του τα προληπτικά μέτρα τα οποία, εάν κάποιος τα μιμηθεί, θα μπορούσε ενθαρρύνει την παραβίαση των κανόνων στην Αυστραλία».
Πηγή: Sport Mediaset

Να τι "πονάει" τους χορηγούς της μαφίας του χρήματος, τους πλασιέ των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών Big Pharma, μαζί με το ότι ένας σταρ, ένας θρύλος, ένας πρωταθλητής, το παιδί που 12 χρονών έζησε τους Νατοϊκοιύς βομβαρδισμούς δεν γίνεται δουλικό-Τσιτσιπάς... τους γράφει στους αδένες του... ευγενικά στους "όρχεις" του!


«Τα σκυλιά μπορούν να γιορτάζουν στα πτώματα των Λιονταριών,
αλλά τα σκυλιά θα παραμένουν σκυλιά και τα Λιοντάρια Λιοντάρια
»
Αραβική παροιμία
  Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Γι' αυτό μισούν τον Νόβακ Τζόκοβιτς


«Το ότι η μπουρζουαζία μας μισεί τόσο άγρια ​​είναι
μια από τις σαφέστερες εξηγήσεις της αλήθειας...
Πως δείχνουμε στους ανθρώπους τους σωστούς τρόπους
και τα μέσα για να ανατρέψουμε την ηγεμονία της αστικής τάξης»
Λένιν


Στα κυκλώματα του τένις αυτή η «ταξική» αλαζονεία απαστράπτει…

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

  Τένις: Μια υστερία εκατομμυρίων δολαρίων, ή η αρένα των χορηγών της μαφίας του χρήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση