GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΗΔΟΝΙ!» ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο (γνωστός) Αλβανός τραγουδιστής που συνελήφθη (στην Λούτσα) για διακίνηση ναρκωτικών...

Ένας Αλβανός τραγουδιστής συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να έχει μέσα στο σπίτι του στην Αρτέμιδα μια νάιλον συσκευασία με...

Ένας Αλβανός τραγουδιστής συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να έχει μέσα στο σπίτι του στην Αρτέμιδα μια νάιλον συσκευασία με 50 γραμμάρια κοκαΐνης.

Πρόκειται για τον Arian Begaj που είχε στην κατοχή του ένα κιλό χασίς και 50 γραμμάρια κοκαΐνη. Τις ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, τις μετέφερε στους αγοραστές ένας 63χρονος Έλληνας βοσκός στη Λούτσα. Τις προηγούμενες ημέρες ο βοσκός φέρεται να είχε κάνει μεταφορά 5 κιλών χασίς.

 Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένα ακόμα άτομο το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, «κατείχε για λογαριασμό του αλλοδαπού 9 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -1.015- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης».



Η πληροφορία έφτασε πριν από λίγες μέρες στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής και ξεκίνησε η επιχείρηση παρακολούθησης τους. Όπως διαπιστώθηκε το… «αηδόνι» της Αλβανίας και ο συνεργός του διακινούσαν τα ναρκωτικά σε πελάτες τους στην περιοχή. Οι αστυνομικοί, όταν συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία σε βάρος τους, αποφάσισαν να τους συλλάβουν την περασμένη Δευτέρα.



Συνολικά από τις έρευνες κατασχέθηκαν:
-1.015- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
-50- γραμμ. κοκαΐνης,
-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές,
πιστόλι,
-4- φυσίγγια,
το χρηματικό ποσό των -9.230- ευρώ,
-2- αυτοκίνητα και
-4- κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση