GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΦΩΣ 400.000 σελίδες! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παρενέργειες και θάνατοι νεογνών από το εμβόλιο της Pfizer...

Στη δημοσιότητα δόθηκε  το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων για τα εμβόλια Covid-19 που η Pfizer και ο FDA ήθελα να κρατήσουν κρυφές μέχρι το...


Στη δημοσιότητα δόθηκε  το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων για τα εμβόλια Covid-19 που η Pfizer και ο FDA ήθελα να κρατήσουν κρυφές μέχρι το 2076. 

Οταν ζητήθηκε από τον FDA να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε για να εγκρίνει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, είχε υποστηρίξει ότι χρειάζονται 55 χρόνια για να συλλέξει και να παραδώσει τα στοιχεία.  Κάτι που δεν είχε καμία λογική, αφού ο FDA ενέκρινε το εμβόλια σε χρόνο-ρεκόρ!

Τελικά το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων δόθηκε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτονται απίστευτα πράγματα, όσον αφορά τις παρενέργειες.

Η έκθεση απαριθμεί εκατοντάδες παρενέργειες, ταξινομημένες μάλιστα ανά αλφαβητική σειρά, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν ακόμα και θάνατοι νεογνών!

Δείτε τα έγγραφα με τις παρενέργειες:









Δείτε ΕΔΩ όλα τα έγγραφα


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση