GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη της Χαμάς στη Μόσχα, μετά από επίσημη Ρωσική πρόσκληση...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Καλά κρατάνε οι "κυρώσεις" εναντίον του δικτάτορα Πούτιν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Καλά κρατάνε οι "κυρώσεις" εναντίον του δικτάτορα Πούτιν...

Χθες, μετά από πρόσκληση του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, ανωτάτου επιπέδου αντιπροσωπεία του κινήματος της Χαμάς -τρομοκρατικής οργάνωσης σύμφωνα με τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση-, έφτασε στη Μόσχα.
Επικεφαλής της Παλαιστινιακής αντιπροσωπείας είναι ο Moussa Abu Marzouk, μέλος του πολιτικού γραφείου της οργάνωσης κι επικεφαλής του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων του κινήματος Χαμάς, ο οποίος συνομιλεί στο Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών με τον υφυπουργό Mikhail Bogdanov.
Στις συζητήσεις εξετάζεται η κατάσταση στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ, οι εξελίξεις στην παλαιστινιακή πολιτική σκηνή και οι διμερείς σχέσεις Ρωσίας-Χαμάς.
Η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί επίσης με τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, εάν το επιτρέψουν οι δεσμεύσεις του. Επιπλέον, θα έχει συναντήσεις στην Ρωσική Δούμα (Βουλή) και αναμένεται επίσης να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ.

Για ακόμη μια φορά η αντιπροσωπεία της Χαμάς θα ζητήσει τη διαμεσολάβηση της Μόσχας για αποκατάσταση των σχέσεων της με τον πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, ώστε να πειστεί ο Μπασάρ Αλ Άσαντ για μια προσέγγιση με τη Χαμάς, η οποία στη διάρκεια της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας στρατεύτηκε στο πλευρό των μισθοφόρων φονιάδων του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού".

Θυμίζουμε δύο σχετικά κείμενά μας:

* 3 Ιούλη 2016: H Χαμάς μπροστά στη διάσπαση κι υποταγμένη στον σουλτάνο; 
* 29 Αυγούστου 2017: Η Χαμάς τώρα ζητάει "άφεση αμαρτιών" από τη Συρία

«ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ... που δικαιώνουν τον εξοπλισμό της Ουκρανίας & τη στήριξη απ' ΟΛΟ το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, για ν' αντιμετωπιστεί ο Ρωσικός Ιμπεριαλισμός!»

«Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση
μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει»
Βλαδίμηρος Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση