GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν΄ απαλλαγούμε, από την λυκοφωλιά Ευρώπης & ΗΠΑ, αλλά και από τους εγχώριους υποτακτικούς τους...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Δεν μπορώ να σας το πω, πιο παραστατικά! Φανταστείτε, για λίγο, ο καθένας από σας να...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δεν μπορώ να σας το πω, πιο παραστατικά!
Φανταστείτε, για λίγο, ο καθένας από σας να... καίει τα ευρώ του, για να ζεσταθεί, τον χειμώνα.
Φανταστείτε λίγο, ότι θα δίνετε το πορτοφόλι σας, σ΄έναν οπλισμένο ληστή, οικειοθελώς, για να έχετε ρεύμα.
Και φανταστείτε, λίγο τον εαυτό σας να σέρνεται στα πόδια του κάθε χορτασμένου βουλευτή, κομματάρχη, ή πρωθυπουργού, για να σας διαβεβαιώσει ότι ΜΟΝΟΝ εσείς θα επιβιώσετε, γιατί αυτοί ξέρουν να χειρίζονται το μέλλον σας. Μέχρι να ψηφίσετε.
Κάντε το τώρα εικόνα! Και μετά θα καταλάβετε τι πραγματικά, μας περιμένει!
 Πολλές χώρες θα καταρρεύσουν, καθώς τα κεφάλαια αποσύρονται, από χώρες "κινδύνου". Και καθώς το καπιταλιστικό σύστημα είναι βασισμένο στην παγκοσμιοποίηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αν μία χώρα καταρρεύσει, ακολουθούν και άλλες.
Ο μισός κόσμος ζει, εδώ και πάρα πολύ καιρό, πέρα από τις δυνατότητες του. Η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και άλλες δομές που ελέγχονται από την Ουάσιγκτον, όχι μόνο διαφήμιζαν τη «ζωή με πίστωση», αλλά οδήγησαν πολλές χώρες στο χρέος με τη βία .Η χώρα μας είναι μία απ΄αυτές.
Η Σρι Λάνκα είχε 16 φορές δανειστεί, από το ΔΝΤ, για να σωθεί και το μόνο που έσωσε ήταν τα κέρδη του ΔΝΤ, από την εκποίηση της περιουσίας της χώρας.
Οι ΗΠΑ έχουν χρέος 30 τρισεκατομμυρίων, που ποτέ δεν θα πληρωθεί.
Η Γερμανία βρίσκεται, στα πρόθυρα της χρεωκοπίας με 2,3 τρις χρέος, στηρίζοντας και τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Η Πολωνία, η Ελλάδα και η Ισπανία τραβούν επιδοτήσεις, από την Γερμανία, που με την σειρά της χρωστάει, στις ΗΠΑ.
Ολοι αυτοί, σήμερα, πυροβολούν τους πολίτες τους με αδιέξοδες κυρώσεις, προς την Ρωσία, που ποτέ δεν τους ενόχλησε, μόνο και μόνο, γιατί είναι η Ρωσία. Ενας ανταγωνιστής με δικές του πηγές ενέργειας, που επί χρόνια τις διέθετε και στους ανταγωνιστές του, σχεδόν τζάμπα, για ν΄αναπτυχθούν. Και σήμερα, θέλουν να τον εξοντώσουν.
Και χάνουν! Σε όλα τα μέτωπα!
Και στο πολεμικό, δι΄ αντιπροσώπου και στο οικονομικό.
Και μαζί τους χάνουμε και μεις, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Από πατρίδα, από Δημοκρατία, από ελευθερίες, από ηθική, από δουλειά και από χρήμα!
Είμαστε, για κλάματα σας λέω!
Οι αγρότες, οι φορτηγατζήδες, οι ταξιτζήδες, οι έμποροι, οι καταστηματάρχες, οι βενζινάδες, οι εργαζόμενοι, ΟΛΟΙ πρέπει να οργανωθούν και να βγουν στους δρόμους!
Και κανείς να μην επιστρέψει σπίτι, μέχρι ν΄ απαλλαγούμε, από την λυκοφωλιά της Ευρώπης και των ΗΠΑ, αλλά και από τους εγχώριους υποτακτικούς τους.

1 σχόλιο

  1. ΠΟΙΑ ΕΕ ΚΑΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΒΡ ΑΪΚΉ ΚΑΤΟΧΉ ... ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑ ΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΒ ΡΑΪΚΆ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση