GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναπαύσου εν ειρήνη Δαρεία Πλατωνία... Δεν ξεχνάμε... δεν συγχωρούμε!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η αγανάκτηση δεν είναι πλέον ένας ηθικός παράγοντας, αλλά ένα μέσο πάχυνσης του πορτοφολιού δυτικών...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η αγανάκτηση δεν είναι πλέον ένας ηθικός παράγοντας,
αλλά ένα μέσο πάχυνσης του πορτοφολιού δυτικών...

δημοσιογράφων,
που δεν αξίζουν το όνομα του δημοσιογράφου.
Η δημοσιογραφία προκαλεί πολέμους
και βοηθά στην τροφοδότηση των κερδών της επιχειρηματικής ελίτ,
γι' αυτό η συντεχνία της ''πληροφορίας'' είναι δικαίως μισητή»
Stefano Zecchinelli, συγγραφέας, δημοσιογράφος, για τη δολοφονία της Δαρείας...


H είδηση ​​για την για την δολοφονία της Δαρείας Πλατωνίας (ονόματα που είχε επιλέξει για να υπογράφει κείμενά της: Αγία Δαρεία=Αθηναία εστιάδα, παρθένα ιέρεια της θεάς Εστίας, Περσικής προέλευσης... Πλατωνία=σαφής αναφορά στον Έλληνα φιλόσοφο, μαθητή του Σωκράτη...), κόρης του Ρώσου φιλοσόφου και πολιτικού επιστήμονα Αλέξανδρου Ντούγκιν, με μια βόμβα που προοριζόταν για τον πατέρα της, διδάσκει πως η λειτουργία των εχθρών του κόσμου και της ανθρωπότητας είναι πάντα ο ίδιος. Ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που αφήνει ασυγκίνητη την "πολιτισμένη" δύση των ανθρωπόμορφων ηγετών της αποικίας των ΗΠΑ "Ευρωπαϊκή Ένωση".
Στο μυαλό μας έρχονται αμέσως οι μνήμες δολοφονιών με την ίδια μέθοδο (
παγίδευση αυτοκινήτου), όπως: των Ιταλών Δικαστών Giovanni Falcone και Paolo Borsellino, όπου
διαπιστώθηκε ότι το εκρηκτικό που χρησιμοποιήθηκε προερχόταν από τις βάσεις του ΝΑΤΟ [βλέπε: Οι αθώοι που δολοφονήθηκαν, αξίζουν την αιώνια μνήμη μας...] και, η έκρηξη του αυτοκινήτου στο οποίο ο Ghassan Kanafani, ο Παλαιστίνιος διανοούμενος, δημοσιογράφος, συγγραφέας και αγωνιστής του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, τον οποίο η μοSSάντ δολοφόνησε μαζί με την 16χρονη ανιψιά του [βλέπε: Για να μην ξεχνάμε... Ghassan Kanafani].
Αυτές οι μέθοδοι της μαφίας είναι καλά αναγνωρίσιμες. Ξέρουμε ποιος βρίσκεται πίσω από όλους αυτές τις δολοφονίες κι έχει ονοματεπώνυμο!

Η Ιωάννα Υψηλάντη, σημειώνει με την καταπληκτική πένα και σκέψη της: Όχι! Δεν είναι αυτή η "κανονικότητα"... Η Ιδέα και ο Λόγος εξακολουθούν να είναι ένα σημαντικό και επικίνδυνο συστατικό της Ζωής...

Η πολιτική δολοφονία της Ντάρια Ντούγκιν δεν πρέπει να περάσει στη σιωπή, αν και στον κόσμο της "πολιτισμένης" δύσης ήδη ανέλαβαν ρόλο οι δημοσιογραφικές τσούλες με "αριστερό" ή δεξιό πρόσημο, πάντα στρατευμένες και σιτιζόμενες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Για τα ΜΜΕ της "πολιτισμένης" δύσης, η ανατίναξη του αυτοκινήτου είναι πλέον μέρος του πεδίου των απλών «κυρώσεων»...

Daily Telegraph: "Η Ρωσία κατηγορεί το Κίεβο ότι σκότωσε την κόρη του Ρασπούτιν, αλλά η αλήθεια μπορεί να είναι πιο κοντά. Η βόμβα αυτοκινήτου στη Μόσχα ήταν πιθανότατα μια ψεύτικη επίθεση για να δημιουργήσει δημόσια υποστήριξη και να κλιμακώσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας"

Ιωάννα Υψηλάντη: Μέλος του ναζιστικού τάγματος του Αζόφ... η τρομοκράτης, που ανατίναξε το αυτοκίνητο του Αλεξάντερ Ντούγκιν...

 

Ο Ρώσος φιλόσοφος Ντούγκιν στο τελευταίο αντίο στην κόρη του Δαρεία... Οι ελεύθεροι Άνθρωποι είναι κοντά του σ' αυτή τη δραματική στιγμή...
 
Για να κατανοήσουμε το εγχώριο διεφθαρμένο Νατοϊκό πολιτικό σύστημα και τη "σιωπή" απέναντι στο πολιτικό έγκλημα της δολοφονίας της κόρης του Ντούγκιν (συνολικά χωρίς εξαιρέσεις λόγω του "φερετζέ" της Ιμπεριαλιστικής Ρωσίας κι άλλα φαιδρά), αλλά και την προπαγάνδα περί Ντούγκιν..."Ρασπούτιν του Πούτιν", "ακροδεξιός νεοφασίστας"... όταν πριν περίπου ένα χρόνο ο φιλόσοφος Ντούγκιν χαρακτήρισε προδότη τον Πούτιν, μπορεί να καταλάβεις τι σημαίνει φασιστική Νατοϊκή προπαγάνδα και ποιοι την υπηρετούν.
Η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία κι οι περισπούδαστοι "αναλυτές", ακόμη και "πανεπιστημιακοί", με πηγή τη Βικιπαιδεία και το Στέιτ Ντιπάρτμαντ, προβάλουν τον Ντούγκιν ως καθοδηγητή του Πούτιν.
Αξίζει να σημειώσουμε μια δημοσιογραφική φωνή, τον Θανάση Αυγερινό, που αποτελεί εξαίρεση:
Ντούγκιν... συστηματική και παραπλανητική προσπάθεια δυτικών ΜΜΕ να παρουσιαστεί ως "σύμβουλος"

Δηλώσεις του Gennady Zyuganov, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, για τη δολοφονία της Δαρείας Ντούγκιν:

«Για τον φρικτό θάνατο της Δαρείας Ντούγκινας, κόρης του Ρώσου Πατριώτη και διάσημου φιλοσόφου Αλέξανδρου Ντούγκιν, ελπίζω η έρευνα ν' αποδείξει την πραγματική αιτία αυτής της τεράστιας τραγωδίας.
Εν τω μεταξύ, η ανάγκη πραγματικής κινητοποίησης όλων των πόρων του ρωσικού κράτους και της κοινωνίας γίνεται ολοένα και πιο εμφανής. Τα ημίμετρα δεν αρκούν πια εδώ!
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Αλέξανδρο και σε όλη την οικογένεια του και τους φίλους της Δαρείας!»

Ανακοίνωση του υπεύθυνου Αραβικών και Διεθνών Σχέσεων της Χεζμπολάχ, σχετικά με τη δολοφονία της κόρης του Ρώσου φιλόσοφου Αλέξανδρου Ντούγκιν, 24 Αυγούστου 2022:
«Με την ευκαιρία του τραγικού συμβάντος που στοίχισε τη ζωή της κυρίας Δαρείας Ντούγκιν, κόρης του Ρώσου στοχαστή και φιλοσόφου Αλέξανδρου Ντούγκιν, εκφράζουμε την καταδίκη γι' αυτό το έγκλημα, το οποίο συνιστά βρώμικη τρομοκρατική ενέργεια.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στον κ. Ντούγκιν, την οικογένειά του, τον Ρωσικό λαό γενικά και την ηγεσία της Μόσχας.
Επίσης, εκφράζουμε την μεγάλη εκτίμηση για τον κ. Ντούγκιν και για τις θαρραλέες θέσεις που έχει επιδείξει για την υπεράσπιση της χώρας και του λαού του, καθώς και για δίκαιους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της Παλαιστινιακής υπόθεσης και του νόμιμου αγώνα εναντίον της αμερικανικής ηγεμονίας, της σιωνιστικής κατοχής και της τρομοκρατίας των Τακφιρί
[ισλαμική τρομοκρατία]»

Akim Apachev, καλλιτέχνης, πολεμικός ανταποκριτής:

«[...] Είναι "Ο Εχθρός προ των Πυλών": Δολοφονήθηκε η Δαρεία Πλατωνία (Ντούγκινα).
Το βράδυ της 20ης Αυγούστου συνάντησα τη Δαρεία Πλατωνία και τον πατέρα της Αλέξανδρο Ντούγκιν στο Φεστιβάλ της Παράδοσης... Η Δαρεία πάντα συνέδεε εκείνους που ήταν δύσκολο να συνδεθούν. Ήταν πάντα έξυπνη και βαθιά στην κοσμοθεωρία της...
Λίγες ώρες μετά από αυτή τη συνάντηση, το αυτοκίνητο του Ντούγκιν ανατινάχθηκε στα προάστια... Αυτή η τρομοκρατική επίθεση ήταν προφανώς οργανωμένη για τον Ντούγκιν... Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουμε τη χώρα είναι να καταστρέψουμε τον φυσικό εχθρό μας που κάθεται στο Κίεβο, το Ντνεπροπετρόφσκ, το Χάρκοβο, το Νικολάεφ, την Οδησσό και άλλες ρωσικές πόλεις.
Αναπαύσου εν ειρήνη Δαρεία. Θα παρθεί εκδίκηση!»
 
«Για το θάρρος και τον αλτρουισμό που επιδεικνύεται κατά την εκπλήρωση του επαγγελματικού καθήκοντος»
Ο Βλαδίμηρος Πούτιν υπέγραψε διάταγμα που απονέμει την Ρωσική τιμητική διάκριση του μεταλλίου του "Τάγματος του Θάρρους" στην Δαρεία Ντούγκινα...

Για την "πολιτισμένη" δύση με τα ανθρωπόμορφα κτήνη που στηρίζουν το ΟυκροΝαζί καθεστώς του Κίεβου, είναι απολύτως βέβαιο ότι ο Ντούγκιν είναι ένας "ενοχλητικός" φιλόσοφος, καθηγητής Πανεπιστημίου, που χωρίς καμία αμφιβολία δεν ευθυγραμμίζεται με τη νέα τάξη, που προσπάθησε να επιβάλει η ατλαντική παγκόσμια τάξη.
Ο πυλώνας σκέψης του Ντούγκιν συνίσταται στον "Ευρασιανισμό". Δηλαδή σ' εκείνη τη θεώρηση σύμφωνα με την οποία η Ευρώπη και η Ασία αποτελούν μια ενιαία ήπειρο και πρέπει να σφυρηλατήσουν σχέσεις αλληλεγγύης, ενότητας και συνεργασίας, στο όνομα ενός πολυπολικού κόσμου που θα απομακρυνθεί από τον θανάσιμο ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, του κύριου εχθρού στη διεθνή σκηνή. Αξίζει ένα μικρό απόσπασμα της σκέψης του:

«Αν τα πράγματα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο που ακολουθούν τώρα, αυτό θα μας οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρωπότητας.
Ίσως το αξίζουμε.
Όσο προοδεύουμε τόσο περισσότερο είμαστε καταδικασμένοι. Αλλά προτού αντικατασταθούμε εντελώς από την Τεχνητή Νοημοσύνη, που οι Παγκοσμιοποιητές και οι "προοδευτικοί" θέλουν να επιβάλουν, εμείς μπορούμε να αποφασίσουμε διαφορετικά.
Το μόνο πράγμα που μας διακρίνει από τις μηχανές -αν και είμαστε ήδη μηχανές κατά κάποιο τρόπο από τη στιγμή που αποδεχόμαστε το σύστημα ως έχει-, είναι η ικανότητα να Αποφασίζουμε.
Η μόνη Απόφαση που διαμορφώνεται ως πραγματική Απόφαση είναι η επιλογή μεταξύ "Ύπαρξης και Μη πραγματικής ύπαρξης..."
»

Με μάτια γεμάτα δάκρυα, ρίγη και πολλή συγκίνηση, Ρώσοι πολίτες ευχαριστούν όλους τους Ανθρώπους στον κόσμο που, παρά τις ψυχολογικές πιέσεις των αντίστοιχων υπηρετικών κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, εκφράζουν αλληλεγγύη, σεβασμό, υποστήριξη, φιλία και αδελφοσύνη προς τη Ρωσία και τους λαούς της κάτω από εμφανή πολιτική, πολιτιστική, κοινωνική επίθεση από την ιμπεριαλιστική Δύση...

Χάρη σ' αυτούς, εσάς τους Ρώσους, είτε ζείτε στη Ρωσία, είτε οπουδήποτε αλλού αλλού... СПАСИБО!

СПАСИБО (Ευχαριστούμε) για τη Δύναμη, την Αξιοπρέπεια και το Θάρρος σας! Πρέπει εμείς να σας ευχαριστήσουμε, οι "ελεύθεροι" στο 15% του πλανήτη, όπου οι δουλικές κυβερνήσεις των αποικιών των ΗΠΑ πολεμούν τη Ρωσία με χυδαίες κυρώσεις κι υποστήριξη του ΟυκροΝαζί καθεστώτος Ζελένσκι. Γιατί αν υπάρχουν ακόμη πολίτες στη λεγόμενη "πολιτισμένη" δύση που εξακολουθούν να ελπίζουν σε έναν καλύτερο κόσμο, είναι χάρη σε εσάς, τον τεράστιο πολιτισμό σας και το θάρρος, την αποφασιστικότητα της ολόκληρης της πολιτικής σας τάξης!

«Οι Ουκρανοί πραξικοπηματίες, οι Λίβυοι, οι Σύροι,
ή οι αμερικανόφιλοι της Λατινικής Αμερικής, όπως οι μαφίες,
είναι ο τρομοκρατικός και βομβαρδιστικός βραχίονας της χρηματοπιστωτικής δύναμης
»
Fernando Rossi
, Ιταλός Γερουσιαστής

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση