GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ δήλωση υπουργού: «Η φωτιά καθάρισε το δάσος της Δαδιάς από τα ξερόχορτα...»

Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια να σχολιάσει κάποιος για όσα ακούστηκαν σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υ...


Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια να σχολιάσει κάποιος για όσα ακούστηκαν σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς. 

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς είπε περίπου ότι ήταν καλή η φωτιά καθώς «πέρασε» από έκταση 45.000 στρεμμάτων αλλά έκαψε τα μισά από αυτά περίπου 22.000 στρέμματα καθώς τα υπόλοιπα (τα λυπήθηκε μάλλον και τα άφησε) καίγοντας μόνο τα ξερά χόρτα γιατί η φωτιά ήταν… «χαμηλή». Και ο δημοσιογράφος συμφωνεί λέγοντας»: “Ναι ήταν καλό”!

Πρόκειται προφανώς αναμφίβολα για ένα νέο είδος φωτιάς, η οποία συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς δεν φτάνει ψηλά αλλά περιορίζεται σε πολύ χαμηλό ύψος καίγοντας μόνο τα ξερά χόρτα και αφήνοντας τα δέντρα άθικτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση