GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ! ΜΕΓΑΛΟ συλλαλητήριο για την ακρίβεια και την φτώχεια...

Με κύριο αίτημα τη μείωση του κόστους της ενέργειας και των καυσίμων, πραγματοποιήθηκε, χθες το μεσημέρι, συλλαλητήριο έξω από το κτίριο της...


Με κύριο αίτημα τη μείωση του κόστους της ενέργειας και των καυσίμων, πραγματοποιήθηκε, χθες το μεσημέρι, συλλαλητήριο έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας, στην Καστοριά.

Με κεντρικό σύνθημα «Η Καστοριά βουλιάζει. Ακούει κανείς;», πολίτες της Καστοριάς πραγματοποίησαν μεγάλη συγκέντρωση μπροστά από το κτήριο της Αντιπεριφέρειας, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη φτωχοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού από το κύμα ακρίβειας σε βασικά καταναλωτικά αγαθά και στα καύσιμα που προκαλεί η ενεργειακή κρίση.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν αρκετοί φορείς της Καστοριάς, έδωσαν το «παρών» ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Δ. Κοζατσάνη και Θ. Μάνος, οι δήμαρχοι Καστοριάς Γ. Κορεντσίδης, Άργους Ορεστικού Π. Κεπαπτσόγλου, Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, οι πρώην Αντιπεριφερειάρχες Δ. Σαββόπουλος και Σ. Αδαμόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της Π.Ε. Καστοριάς.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σ. Παπανδρέου και ακολούθησαν οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, του Εμπορικού Συλλόγου, Αγροτικού Συλλόγου, της Εστίασης και Πρατηριούχων Καστοριάς.

Ακολούθησε συμβολική πορεία προς το υποκατάστημα της ΔΕΗ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διακοπές στην παροχή ρεύματος σε άπορες και ανήμπορες οικογένειες.

Η συγκέντρωση, που όπως ειπώθηκε, ήταν το προοίμιο παρόμοιων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν, σε περίπτωση που η κυβέρνηση αγνοήσει τα αιτήματα των καστοριανών πολιτών σε σχέση με τα προβλήματα επιβίωσης που βιώνουν τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: kastorianiestia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση