GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάλι: απέλαση ΜΚΟ & κάθε μορφής γαλλικής παρουσίας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας «(...) Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«(...) Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας,
ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί,
δεν θα...

κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.
Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση.
Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.»
  25 Ιούνη 2018: Samora Machel... η μετανάστευση είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση

Το Μάλι ανακοίνωσε την απέλαση κάθε μορφής γαλλικής παρουσίας στην επικράτεια.
Γαλλικά στρατεύματα κατοχής και βιασμού κάθε είδους ανθρώπινων δικαιωμάτων, κλοπής των πλουτοπαραγωγικών πηγών, αποικιακών συνθηκών.
Για 10 χρόνια στην περιοχή οι αποικιοκράτες, με τη δικαιολογία της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ή με το νέο αφήγημα των ιμπεριαλιστών τον περιορισμό της, αφού οι ίδιοι δημιουργούν, εξοπλίζουν και διατάσσουν τους λεγόμενους "τρομοκράτες".

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι, μαζί με τα ξένα στρατεύματα, το Μάλι θα εκδιώξει και όλες τις λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις - ΜΚΟ, όργανα των "φιλάνθρωπων" ιμπεριαλιστών και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Μεταξύ αυτών των ΜΚΟ που έχουν "φιλάνθρωπη" δράση στο Μάλι, οι "πανταχού παρόντες" της "La Open Society" του George Soros, μέσω της ΜΚΟ "Γιατροί Χωρίς Σύνορα" και η ΜΚΟ Όξφαμ (Oxfam), πρωταγωνιστές και στο δουλεμπόριο "μεταναστών".

Έτσι, η Αφρικανική χώρα καθιερώνει επιτέλους τη σύγκλιση στρατιωτικών επιχειρήσεων και «ανθρωπιστικών» επιχειρήσεων στην κατάληψη της γης της και των πόρων της από τους Γαλλία του "πνεύματος και του φωτός"....

Ταυτόχρονα, η Γερμανία ανακοινώνει την απόσυρση των στρατευμάτων της έως το 2024... Η ηττημένη Γερμανία στο ΒΠΠ, η οποία με βάση τις Συνθήκες Παράδοσης -λεγόμενο και διεθνές δίκαιο, για να έχουμε μια χαρούμενη διάθεση-  δεν επιτρέπεται να διατηρεί στρατεύματα εκτός Γερμανίας και να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις κι εξοπλισμούς...

Σχετικά:

  19 Αυγούστου 2022: Τι μας θέλουν οι Γάλλοι στο Σαχέλ; Το Μάλι στον ΟΗΕ: Η Γαλλία ότι υποστηρίζει στρατιωτικά τους τζιχαντιστές!

  1η Ιούλη 2018: 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας

Μήπως είναι "απολίτιστοι" αυτοί οι Αφρικανοί που διαδηλώνουν με το σύνθημα θάνατος στη Γαλλία;
Δεν έχουν κατανοήσει πόσα πρόσφερε στον "πολιτισμό" η "Γαλλία του φωτός και του πνεύματος" στην Αφρική, τις Αντίλλες, τη Μαδαγασκάρη, την Ινδοκίνα, το Βιετνάμ, την Ωκεανία, τη Συρία κι αλλού;

Ίσως... δικαίως ο Μακρόν κατηγορεί τη Ρωσία για «ληστρική» ιμπεριαλιστική επιρροή στην Αφρική, μιλώντας στο "TV5 Monde" (20 Νοέμβρη 2022), στο περιθώριο συνόδου κορυφής για τα γαλλόφωνα έθνη στην Τυνησία.
Ο Εμανουέλ Μακρόν επέκρινε τη Ρωσία ότι τροφοδοτεί την αντιγαλλική προπαγάνδα στην Αφρική για περαιτέρω «ληστρικές» φιλοδοξίες σε χώρες όπου το Παρίσι έχει υποστεί στρατιωτικές αποτυχίες και φθίνουσα επιρροή.
Ο Μακρόν απάντησε σε ερώτηση "εάν η Γαλλία εκμεταλλεύτηκε τους οικονομικούς και πολιτικούς αποικιακούς δεσμούς για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της".
Η απάντηση Μακρόν:
«Αυτή η αντίληψη τροφοδοτείται από άλλους, είναι ένα πολιτικό έργο. Δεν είμαι ανόητος, πολλοί διαμορφωτές της κοινής γνώμης (influencers), που μερικές φορές μιλούν στα προγράμματά σας, πληρώνονται από τους Ρώσους.
Πολλές δυνάμεις... το κάνουν για να πληγώσουν τη Γαλλία, να πληγώσουν τη γλώσσα της, να σπείρουν αμφιβολίες, αλλά κυρίως να επιδιώκουν ορισμένα συμφέροντα...»

Η "απάντηση" θα μπορούσε να είναι ΜΟΝΟΝ μία φωτογραφία, μία εικόνα χίλιες λέξεις κι αυτή η φωτογραφία είναι αρκετή για να περιγράψει το μεγαλείο της "πολιτισμένης" Γαλλίας, για την οποία σιωπά κι ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν... ηγέτης της ανυπότακτης γαλλικής, αλλά Νατοϊκής αριστεράς: Η ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά πήρε το όπλο της εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!

Αλγερία... 1954 - 1962... οι Αποκεφαλισμοί κι όχι μόνον...
Όλοι οι πρώην εγκληματίες των Ναζί στρατολογήθηκαν στη Λεγεώνα των Ξένων. Εκτός από τα αμέτρητα είδη βασανιστηρίων που χρησιμοποιήθηκαν, οι Γάλλοι άσκησαν ένα που υποβιβάζει τον άνθρωπο σε αρουραίο υπονόμων: τον βιασμό.
Οι βιασμοί γυναικών από την Αλγερία ήταν πραγματικά μια κατασταλτική και βίαια πολεμική στρατηγική. Οι γυναίκες στελνόταν σε στρατόπεδα εξόντωσης, που χρησιμοποιούνταν εναλλακτικά και ως οίκοι ανοχής για τους άνδρες των επίλεκτων στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής.
Στις συλλήψεις οι άντρες, γέροι, παιδιά πυροβολήθηκαν με πολυβόλα, έκαψαν τα χωριά τους, δολοφονούσαν αδιακρίτως, έκοψαν τον λαιμό τους, αποκεφάλιζαν, ξεκοίλιαζαν... μαρτύρια μέχρι θανάτου.
Τώρα ας αναφωνήσουμε: Ζήτω η "πολιτισμένη" Γαλλία του "φωτός και του πολιτισμού"! ("Vive la France"!)

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση