GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!» ΑΜΦΙΣΗΜΗ διαρροή Δένδια για τα περί «παρακολούθησής» του από τον Μητσοτάκη...

«Κύκλοι» του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια, επισημαίνουν τα εξής σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento: «Είναι αδιανόητο κ...


«Κύκλοι» του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια, επισημαίνουν τα εξής σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento: «Είναι αδιανόητο και επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον Υπουργό Εξωτερικών. Η χώρα λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την ασφάλεια των επικοινωνιών του Υπουργού Εξωτερικών και των μελών του ΚΥΣΕΑ, καθώς πολλοί εντός και εκτός Ελλάδας θα ήθελαν να ακούνε τις συνομιλίες τους».

Ο Νίκος Δένδιας, έδωσε έτσι τη "δική του", αμφίσημη, απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που τον φέρνει να βρίσκεται στη λίστα των προσώπων που έχουν παρακολουθηθεί με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση – μέσω κύκλων – του υπουργού Εξωτερικών δεν έχει καμία σχέση με την ανακοίνωση της κυβέρνησης που μιλά για εθνικούς συκοφάντες και ρωσικά ρούβλια. Η πρώτη φράση της διαρροής είναι μάλιστα ενδεικτική: «Αδιανόητο και επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον Υπουργό Εξωτερικών!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση