GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗ ΝΥΧΤΑ! ΑΛΛΑΞΑΝ τη σελίδα της «Κιβωτού» στο Facebook οι υποστηρικτές του π. Αντωνίου...

Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», οι διαχειριστές της σελίδας της ΜΚΟ στο Facebook άλλ...


Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», οι διαχειριστές της σελίδας της ΜΚΟ στο Facebook άλλαξαν την ονομασία στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, οι διαχειριστές της σελίδας της «Κιβωτού» ενημέρωσαν όσους ακολουθούν το Facebook της ΜΚΟ πως η ονομασία και το λογότυπο αλλάζουν διότι «η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου».

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτου του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, τη φτιάξαμε για να υποστηριξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση! Με εκτίμηση, η ομάδα διαχείρισης της σελίδας!».


Σημειώνεται ότι πρόκειται για την επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο Facebook στην οποία παραπέμπει και το site της «Κιβωτού».

Η αξιολόγηση για την «Κιβωτό»
Το «αντάρτικο» στην Κιβωτό σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά την ομόφωνη απόφαση της νέας διοίκησης, με την οποία απομακρύνθηκαν στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Πρόκειται για πάνω από πέντε πρόσωπα, που κλήθηκαν στη δομή και συναίνεσαν στην αποχώρήσή τους, όπως επιβεβαίωσε και η νέα πρόεδρος Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Η αξιολόγηση του προσωπικού είναι σε εξέλιξη, ενώ τοποθετείται και υπηρεσία σεκιούριτι, για την ασφάλεια των δομών.


1 σχόλιο

  1. "Το επιβεβαίωσε και η νέα πρόεδρος του ΔΣ Αλεξάνδρα Μαρτίνου". Μάλιστα...
    Ποιός διόρισε την εκλεκτή της κυβέρνησης και μητέρα εν ενεργεία βουλευτίνας της ΝΔ πρόεδρο μίας ιδιωτικής ΜΚΟ, που χρηματοδοτείται από ιδιώτες και όχι από το κράτος; Είναι νόμιμο αυτό;
    Δεν υπονοώ. Ρωτάω. Αυτό που θα 'πρεπε να κάνετε κι εσείς του PressGr, αλλά δεν...
    Εμείς αναλαμβάνουμε κατ' αποκλειστικότητα και ορθώς την ευθύνη όσων γράφουμε, αλλά εσείς μιά χαρά δημοσιέυετε ανυπόγραφα άρθρα. Ποιός έχει αναλάβει την ευθύνη για το συγκεκριμένο άρθρο; Είναι ενυπόγραφο και μου διέφυγε;
    Πάντως, οι "πηγές" σας παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Με φωτεινή εξαίρεση την κ. Κουτσελίνη του Star, είτε επικαλείστε πληροφορίες από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ (Alpha, Mega), είτε την κ. Μαρτίνου. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση