GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αιώνια τιμή και δόξα στους ηρωικούς στρατιώτες του "Κόκκινου Στρατού" που τσάκισαν το φασισμό και τον ναζισμό...»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η Ιστορία δεν ψεύδεται. Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν! ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η Ιστορία δεν ψεύδεται.
Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν!
...

«Εμείς τους ελευθερώσαμε κι αυτοί δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ»
Γκεόργκι Ζούκοφ, Βερολίνο (1945)

Ειδησιογραφία, 27 Γενάρη 2023: "Απέκλεισαν από τους εορτασμούς για την απελευθέρωση του ναζιστικού στρατοπέδου θανάτου, το Άουσβιτς, τη Ρωσία... που απελευθέρωσε το Άουσβιτς και συνέτριψε το Ναζισμό"...

Σιγά την είδηση! Το γνώριζε από το 1945 ο Στρατηγός της αντί-Ναζιστικής Νίκης!

Γνωστό κι από χρόνια το Ρωσοφοβικό και αντικομμουνιστικό παραλήρημα της αποικίας των ΗΠΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση), για να ξαναγράψουν την ιστορία ενός από τα πιο σημαντικά γεγονότα του 20ού αιώνα... Δεν ήταν ο Κόκκινος Στρατός που απελευθέρωσε τους αιχμαλώτους του Άουσβιτς: Η κατασκευή της ιστορίας του ψεύδους... το "Άουσβιτς απελευθερώνεται από τους συμμάχους"

Ακόμη και στην Ελλάδα η προεργασία-προετοιμασία της παραχάραξης, όταν τη λεγόμενη "μέρα μνήμης" στα σχολεία μας βομβαρδίζουν τα παιδιά μας με τους "καλλιτέχνες" της Νατοϊκής αριστεράς: Η απελευθέρωση του Άουσβιτς έγινε από τους Αμερικανούς... το λέει κι ο Roberto Benigni 

Από χρόνια έχουμε σημειώσει την παραχάραξη της ιστορίας από τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους (Ευρωπαϊκή Ένωση). Έτσι θα αρκεστούμε στο σχολιασμό ενός Πανεπιστημιακού Δασκάλου (ελάχιστοι σήμερα οι δάσκαλοι στην ΕΕ του ου Ράιχ) που επισημαίνει:

«Η απόφαση του Μουσείου Άουσβιτς ν' αποκλείσει τη Ρωσία από τους εορτασμούς της 27ης Γενάρη μπορεί να απαντηθεί μόνο με τον Χέμινγουεϊ:
"Κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία χρωστάει περισσότερα στον Κόκκινο Στρατό απ' όσα μπορεί να πει σ' όλη του τη ζωή».
Η αξία του Κόκκινου Στρατού υπερβαίνει κατά πολύ το πέρασμα των πυλών του Άουσβιτς-Μπίρκεναου. Δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε τα 27 εκατομμύρια Ρώσους νεκρούς στον παγκόσμιο πόλεμο, από τα περίπου 40 εκατομμύρια συνολικά.
Και σήμερα το να βλέπουμε τη Ρωσία όχι μόνο να τοποθετείται στο εδώλιο, αλλά και να επισημαίνεται ως άβυσσος "βαρβαρότητας" είναι απαράδεκτο.
Και ποιοι είναι τα κράτη και οι λαοί, οι κάτοχοι του "πολιτισμού";
Η κληρικοφασιστική Πολωνία;
Η Ουκρανία του Ζελένσκι, όπου οι νεοναζιστικές δυνάμεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των θεσμών;
Το Ισραήλ που σφαγιάζει Παλαιστίνιους κάθε μέρα;
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ που έχουν στη συνείδησή τους όλους τους παράνομους πολέμους των τελευταίων 25 ετών;
»
Καθηγητής Angelo D'Orsi
, Σχολή Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου του Τορίνο, όπου διδάσκει "Ιστορία της Πολιτικής Σκέψης" και "Ιστορία Πολιτικών Πολιτισμών και Ιδεολογιών"
 
Σχετικά:

«Σοβιετική Ένωση, αν συγκεντρώσουμε μαζί
όλο το αίμα που έδωσες στον αγώνα,
ό, τι μας έδωσες στον κόσμο, όπως μια μητέρα,
έτσι ώστε η αγωνιούσα ελευθερία να μπορέσει να επανακτήσει τη ζωή,
ένα νέο ωκεανό θα είχαμε,
απ' όλους τον μεγαλύτερο,
απ' όλους τον βαθύτερο.»
Pablo Neruda, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1971, από το επικό έργο "Canto Generale", 1950.


Οι 150.000 ναζί εβραίοι του Χίτλερ... που αφάνιζαν εβραίους!



Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση