GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Μπιλ Γκέιτς... συνωμοσιολόγος, εχθρός της "επιστήμης"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί. Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να
...

κάνουν το ίδιο!»
Edoardo Sanguineti

Σήμερα... μπορεί κάποιος να το πιστέψει, ή να μην το πιστέψει, αλλά, πριν από 2 χρόνια, όταν οι διάσημοι «θεωρητικοί συνωμοσίας», χιλιάδες επιστήμονες -πέρα κι έξω από τις μισθοδοσίες Big Pharma-, είπαν ότι είναι έγκλημα η χρήση ενός πειραματικού "φαρμακευτικού ορού", τέθηκαν στο "πυρ το εξώτερον"!
ΜΜΕ, "δημοσιογράφοι" κι "ειδικοί επιστήμονες" με κρατικές κι όχι μόνον επιχορηγήσεις, ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα του εγχώριου πολιτικού συστήματος με τη "νέα επιστήμη" των πολυεθνικών Big Pharma -με τους πολιτικούς αρχηγούς τους να κάνουν παρέλαση στις κάμερες για την 3η, η 4η δόση και πάει λέγοντας-, η ιεραρχία της εκκλησίας, τα υποταγμένα συνδικάτα της συνδιαλλαγής...  καθήλωσαν το λαό στο "νέο θεό" τους.
Μάλιστα οι "ειδικοί", με ασυλία κι ακαταδίωκτο βομβάρδισαν τις ψυχές των ανθρώπων με δηλητήριο κι όποιος, γιατρός της Ιπποκράτειας Ιατρικής, ή πολίτης που δεν αποδέχεται την υποχρεωτικότητα έγχυσης του πειραματικού "θεϊκού ορού" στο σώμα του, πληρώνει μέχρις και σήμερα.
"Αρνητές της επιστήμης", "ακροδεξιοί", "σκοταδιστές", απαγορεύσεις, πρόστιμα, αποκλεισμοί από εργασία, κοινωνικές δραστηριότητες, τεστ χωρίς τέλος μέχρι σήμερα, "ζώα που πιστεύουν πως η γη είναι επίπεδη" και τόσα, μα τόσα άλλα: Ήταν οι ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ!
Σήμερα, ο εμπνευστής της "νέας επιστήμης" και των πειραματικών ορών πέρα σε την πλευρά των "Συνωμοσιολόγων";

Μπιλ Γκέιτς: «Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν τρία προβλήματα: δεν μπλοκάρουν τη μόλυνση, δεν μπλοκάρουν τις παραλλαγές και έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής»!

Η επιχείρηση «Ελευθερία» με τα "ασφαλή εμβόλια" σε -80 βαθμούς;

Σακελλαροπούλου: «Το καλύτερο δώρο μάς το έκανε η επιστήμη»!

26 Δεκέμβρη 2020... έφθασαν και στην Ελλάδα τα θεϊκά "εμβόλια", για την επιχείρηση "Ελευθερία". Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, όλα τα ΜΜΕ σε μια τιτάνια μάχη "ενημέρωσης": "Έφθασαν με τα ειδικά ψυγεία βαθιάς κατάψυξης, καθώς απαιτούνται συνθήκες φύλαξης από -70 έως -80 ° C., συνοδεύονται από την αστυνομία, το στρατό την εθνική υπηρεσία πληροφοριών (ΚΥΠ)... Στις 27 Δεκεμβρίου 2020, θα διενεργηθούν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής"... "Εγώ πιστεύω στην επιστήμη"... Ένα από τα πιο ηλίθια πράγματα που έχουν ακουστεί ποτέ σ' αυτούς τους καιρούς!

* Αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αποτελεσματικότητα ανοσίας 100%
* Αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αποτελεσματικότητα ανοσίας 70%
* Αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αποτελεσματικότητα ανοσίας 50%
* Δεν αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αλλά μειώνουν τη διάδοση της μόλυνσης (κρούσματα)
* Δεν μειώνουν τη διάδοση της μόλυνσης (κρούσματα), αλλά αποφεύγεις την ασθένεια
* Δεν αποφεύγεις την ασθένεια, αλλά αποφεύγεις τη διασωλήνωση και δεν μεταδίδεις τη νόσο
* Καταλήγεις στις ΜΕΘ διασωληνωμένος, αλλά δεν πεθαίνεις
* Μπορεί να πεθάνεις κι εσύ, αλλά πολύ λιγότερο από πριν
Πεθαίνεις, αλλά πας στον παράδεισο!
 
Σε όσους πολίτες  άνω των 60 ετών, που δεν εμβολιάστηκαν μέχρι 17.1.2022, επιβάλλεται Διοικητικό Πρόστιμο εκατό (100) ευρώ κάθε μήνα!
«Αριθμ. ΓΠ.οικ. 7586 – ΦΕΚ Τεύχος B’ 608/12.02.2022
Δεν δίστασαν να βιάσουν τα παιδιά μας! "Έπεισαν" γονείς με "ειδικούς", "δημοσιογράφους", δεσποτάδες, συνδικαλιστές, πολιτικούς αρχηγούς, δικαστές, τηλεμπιστήμονες: Το καθεστώς της "νέας κανονικότητας" απαιτεί μόνο υποτελείς και σκλάβους... Στόχος τα παιδάκια!

Αυτοί που έχασαν τη ζωή τους;
Αυτοί που έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες;

Ψέματα! "Κανένας δεν ξεχνάει, κανένας δεν θα συγχωρεθεί. Κανένας δεν θα γλυτώσει"!

Έτοιμοι για ΟΛΑ! «Ακολούθησε τα χρήματα και θα ανακαλύψεις την αλήθεια...»!

Κι η αθλιότητα της εγχώριας Νατοϊκής αριστεράς! Οι λάτρεις της "επιστήμης" Big Pharma κι ορκισμένοι εχθροί της Ιπποκράτειας Ιατρικής! Όλων αυτών που σήμερα αγωνίζονται εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού... Όπως η δεξιά που δεν εκπλήσσει γιατί απλώς επιτελεί το καθήκον της... κι αυτοί οι "αριστεροί" λακέδες του ιμπεριαλισμού, παρά τις μεταμφιέσεις και τις δήθεν φιλολαϊκές κι αντικαπιταλιστικές κραυγές. Η απάντηση από τον εφιάλτη της σημερινής ευρωπαϊκής Νατοϊκής αριστεράς:

«Οι αλήθειες που εκφράζονται από την επιστημονική έρευνα δεν είναι απόλυτες και οριστικές αλήθειες, αλλά είναι ιστορικές προσεγγίσεις και η επιστήμη είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κίνημα.
Στην πραγματικότητα, αν οι επιστημονικές αλήθειες ήταν οριστικές και οριστικά αποκτημένες σε απόλυτο και μετά-ιστορικό επίπεδο, η επιστήμη αυτή καθαυτή θα είχε πάψει να υπάρχει.
Συνεπώς, η επιστήμη είναι μια ιστορική κατηγορία, προσφέρει παραμέτρους για την ερμηνεία της πραγματικότητας που είναι παραλλαγές και θα ποικίλλουν ανάλογα με τη διακύμανση των ιστορικών εποχών.
Στην πραγματικότητα, ακόμη κι η επιστήμη είναι ένα εποικοδόμημα, μια ιδεολογία.
Η επιστήμη, επομένως, δεν έχει τη δική της απόλυτη εγκυρότητα, πέρα ​​από το χρόνο, αλλά στην ιστορία της αντιπροσωπεύει την παλινδρόμηση των σχέσεων πραγματικής εξουσίας στο εσωτερικό των τάξεων και τις σχέσεις παραγωγής.
»

Αντόνιο Γκράμσι, "Ιστορικός υλισμός και φιλοσοφία του Μπενεντέτο Κρότσε" (Il materialismo storico e la filosofia di Benedetto Croce), Einaudi, 1948.


Αναμένοντας τον σ. Κουτσούμπα να κάνει την 4η Δόση, "ενισχυτική της 3ης αναμνηστικής"... όπως διαβεβαιώνουν οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο...

Έτσι έστειλε ο Αλέξης το "ενωτικό" του μήνυμα, στο διχασμένο πόπολο... Οκ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο!

Αυτή είναι «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς, εξηγείται σε ένα σκίτσο!»

*
Με το "κόμμα" του "Οι διστακτικοί/ές ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, μην ακούτε τις μαλακίες", την λεγόμενη Νατοϊκή εξωκοινοβουλευτική αριστερά, εκείνη της "αραβικής άνοιξης made in USA", το δουλικό Big Pharma και σια... δεν ασχολούμαστε καθόλου!
Είναι μέρος της γνωστής πλέον ιμπεριαλιστικής αριστεράς Χατζηστεφάνου... Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!
Αρκεί η πρόσφατη στράτευση του "συνδικαλιστή" τους, που τα λέει ΟΛΑ!

Μήπως καλύτερα να πάτε στο Μέτωπο για να συντρίψουμε τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό μαζί με τους ΟυκροΝαζί συντρόφους σας;


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση