GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίο Βλάντεν Τατάρσκι... Αθάνατος! Δεν ξεχνάμε... δεν συγχωρούμε!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Στη φωτογραφία ο Βλάντεν Τατάρσκι μαζί με την Δαρεία Πλατωνία Ντούγκινα. Γιατί τους δολοφόνησαν; Γιατί είναι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Στη φωτογραφία ο Βλάντεν Τατάρσκι μαζί με την Δαρεία Πλατωνία Ντούγκινα.
Γιατί τους δολοφόνησαν;
Γιατί είναι...

σύμβολα και τα σύμβολα είναι τρομοκρατούν τους Ναζί,
τους εγκληματίες φονιάδες των λαών!

Σχετικό, Ιωάννα Υψηλάντη: ΒΙΝΤΕΟ - Τρομοκρατικό χτύπημα, σε καφέ της Αγίας Πετρούπολης με θύμα τον πολεμικό ανταποκριτή Βλάντεν Τατάρσκι...

Είναι πλέον προφανές ότι οι ΗΠΑ και το 4ο Ράιχ (αποικία Ευρωπαϊκή Ένωση), αποφάσισαν να παίξει και το "χαρτί της τρομοκρατίας" ο Νατοϊκός κοκαϊνομανής παλιάτσος των ΟυκροΝαζί, σε μια προσπάθεια αποδυνάμωσης του Ρωσικού αντιναζιστικού πνεύματος. Όπως ακριβώς έκαναν με τους τρομοκράτες της "αραβικής άνοιξης made in USA" στη Συρία κι αλλού.
Οι φονιάδες των λαών, θεωρούν πως δολοφονώντας "Σύμβολα" (Δημοσιογράφους χωρίς εισαγωγικά, σε πλήρη διάσταση με την δυτική -και ελληνόφωνη- αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία), πολίτες που δεν έχουν τη συνοδεία προσωπικής ασφάλειας και επομένως είναι εύκολοι στόχοι, είναι μια "εγγυημένη" μέθοδος χυδαίας τρομοκρατίας.

Ο φιλόσοφος Αλεξάντρ Ντούγκιν, του οποίου την κόρη Δαρεία δολοφόνησαν στην τρομοκρατική επίθεση του Αυγούστου του 2022, δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία (η Δαρεία δίπλα στον φίλο της Βλάντεν Τατάρσκι)... με το σχόλιο:
«Έτσι φτιάχνεται η ιστορία των πραγματικών Ρώσων αγίων.
Δεν είναι προσποιητή. Δεν είναι πλασματική πλασματική. Όχι, δεν είναι πλασματική. Όχι φανταστική, δεν είναι φτιαγμένη από καρδιάς.
Εάν αυτό δεν είναι αγιότητα, δεν υπάρχει αγιότητα
»

Στη δήλωσή του, ο Αλεξάντρ Ντούγκιν, θέλησε να θυμηθεί τον φίλο της κόρης του:

«Ο Βλάντεν ήταν πραγματικός Ρώσος. Ο Βλάντεν Τατάρσκι ήταν πραγματικός Χριστιανός.
Η χαρά των αποβρασμάτων στην άλλη άκρη του κόσμου, ο κυνισμός της Δύσης, όλα αυτά είναι αναμενόμενα.
Αλλά στη Ρωσία όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο Βλάντεν Τατάρσκι πέθανε Ακριβώς για εμάς, όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό δεν είναι Ρώσοι.
Οι ήρωες πεθαίνουν για να ζήσουν άλλοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει έθνος χωρίς ήρωες. Ένας λαός χωρίς ήρωες θα είχε σβήσει από προσώπου γης εδώ και πολύ καιρό.
Ο Βλάντλεν Τατάρσκι (Μακσίμ Φόμιν) είναι αθάνατος.
Τι άλλο πρέπει να περιμένουμε για να καταλάβουμε ότι η παγκοσμιοποίηση είναι ο εχθρός;
Αυτός είναι ο πόλεμος του διαβόλου εναντίον του Θεού. Και εμείς πολεμάμε σε αυτόν τον πόλεμο εναντίον του διαβόλου
»

Σχετικό, 25 Αυγούστου 2022: Αναπαύσου εν ειρήνη Δαρεία Πλατωνία... Δεν ξεχνάμε... δεν συγχωρούμε!

Ας μην αναμένουμε "αντιδράσεις" στο Ελλαδιστάν... Ούτε από το ΚΚΕ, αφού είναι αρραγές το "εθνικό Μέτωπο" εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, όπως κι εκείνο των θεϊκών ορών Big Pharma: Αφιερωμένο στην ηγεσία του ΚΚΕ... «O λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του»!



Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση