GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ με την Eurovision! «ΔΩΡΟ» 160.000 ευρώ έκανε η ΕΡΤ στην PANIK Records του Πάρη Κασιδόκωστα...

Πάνω από 160.000 ευρώ ήταν το «δώρο» της ΕΡΤ στην PANIK Records για τη Eurovision 2023 Δεν φτάνει μόνο ότι φέτος δεν είχαμε καμία αγωνία για...


Πάνω από 160.000 ευρώ ήταν το «δώρο» της ΕΡΤ στην PANIK Records για τη Eurovision 2023

Δεν φτάνει μόνο ότι φέτος δεν είχαμε καμία αγωνία για την ελληνική συμμετοχή, αφού όλοι έβλεπαν από την αρχή ότι το ελληνικό τραγούδι θα πατώσει -κάτι που δεν έβλεπε (ούτε άκουγε) η ΕΡΤ- μας κόστισε κι ο κούκος αηδόνι (κυριολεκτικά) ενώ δεν έλειψαν τα δώρα προς… τους εφοπλιστές!

Περί τις 500.000 ευρώ, ναι, τόσο στοίχισε στην ΕΡΤ η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 για να δούμε τον “ταλαντούχο” Victor Vernicos, ο οποίος μας χάρισε τη χειρότερη βαθμολογία που είχαμε ποτέ σε ημιτελικό. Και να το ήθελες, δύσκολα το πετύχαινες.

Ωστόσο το θέμα δεν σταματά εδώ. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση εν μέσω δικαστικής διαμάχης με τη Μελίσσα Μαντζούκη, άλλης υποψήφιας στην εθνική κλειστή επιλογή που ακολουθήθηκε για τη Eurovision 2023 και που αμφισβητεί το αποτέλεσμά της, αποκαλύφθηκε ότι έδωσε 164.752,60 ευρώ στη δισκογραφική εταιρεία PANIK Records.

Συγκεκριμένα, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναρτήθηκαν δύο αποφάσεις πληρωμής της ΕΡΤ προς την εν λόγω εταιρεία του Πάρι Κασιδόκωστα: Η μία φέρει ημερομηνία 25 Απριλίου 2023 και το ποσό των 34.640,64 ευρώ με αιτιολογία «67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision». Η άλλη φέρει ημερομηνία 19 Απριλίου 2023 και αφορά στο ποσό πληρωμής των 130.111,96 ευρώ με αιτιολογία – και πάλι – «67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision».

Ο 40χρονος Χρήστος Πάρης Κασιδόκωστας Λάτσης είναι εφοπλιστής, επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών, γιος του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και της Μαριάννας Λάτση, απόγονος της εφοπλιστικής οικογένειας Λάτση. Από το 2012, ασχολείται με τη ναυτιλιακή εταιρεία Latsco Shipping, ως διευθύνων σύμβουλος.

Το 2005, ίδρυσε μαζί με τον Τέρι Ντούγκας την εταιρεία παραγωγής ταινιών 1821 Media Group, η οποία εδρεύει στο Λος Άντζελες. Μαζί της έχουν συνεργαστεί πολλοί διεθνούς φήμης ηθοποιοί όπως Κέβιν Κόστνερ, Κάμερον Ντίαζ, Νάταλι Πόρτμαν, Σοφία Βεργάρα, Τζένιφερ Γκάρνερ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λότνερ, Νίκολας Κέιτζ κ.α.

Το 2011, ίδρυσε μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο τη δισκογραφική εταιρεία Panik Entertainment Group, η οποία εδρεύει στη Βούλα Αττικής.

Εύγε στην ΕΡΤ και… στον Πανικό που έσπειρε φέτος!

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις πληρωμής της ΕΡΤ στην PANIK Records:  https://antimedia.gr/eurovision-2023-fiasko-axias-500-000-evro-ta-164-000-evro-stin-panik-tou-pari-kasidokosta-latsi/

1 σχόλιο

  1. Ουτε η εταιρεια "ο αχορταγος" τους προλαβαινει.Τελικα,ρε μαγκες.αυτοι οι εφοπλιστες πολυ πειναλεοι και ζητουλες ειναι.Ο Θεος με φωτισε και ειμαι ανεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση