GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Στην Ουκρανία δεν υπάρχει φασισμός και "μάχεται για τους σωστούς λόγους"!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Στην αρχή λες "θα τρελαθώ!" Μετά...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Στην αρχή λες "θα τρελαθώ!"
Μετά... συνειδητοποιείς ότι έτσι φτιάχτηκε ο κόσμος, από τις αρχές του περασμένου αιώνα και προσγειώνεσαι.
Μπορεί να βράζεις από οργή, αλλά ξέρεις ότι είσαι ανίσχυρος και τα παιχνίδια της εξουσίας θα είναι πάντα υπεράνω υποψίας και θα επιβάλλονται με κάθε τρόπο.
Πρόσεξα ότι μετά το παγκόσμιο ρεζιλίκι του Τριντώ, με την αποθέωση, μέσα στο Καναδικό Κοινοβούλιο ενός Ουκρανού ναζί των Βάφεν SS, του 98χρονου Γιαροσλάβ Γκούνκα, η Βικιπέντια προτείνει την κατάργηση του σχετικού λήμματος, που αφορά στον εν λόγω φασίστα.
Οι διαχειριστές αυτής της σκατοεγκυκλοπαίδειας, που δεν είναι άλλοι από την CIA και το FBI, δεν πήραν αυτήν την απόφαση, εξαιτίας των χιλιάδων διαμαρτυριών, για τις ναζιστικές εικόνες του εγκληματία πολέμου, που δέχθηκαν, από χρήστες, αλλά για άλλο λόγο.
Χρόνια αργότερα, οι Κοινότητες του Σώματος του Καναδά θα μπορούν να ξεχάσουν την ντροπή του, ώστε ο Τζάστιν Τριντώ να τελειώσει την πρωθυπουργία του, χωρίς λεκέ στο ακριβό του σακάκι, και ώστε ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου που παραιτήθηκε να γράψει στα απομνημονεύματά του ότι απομακρύνθηκε, από την θέση του, εξαιτίας μιας ενοχλητικής παρεξήγησης στη διάρκεια μιας Ολομέλειας..
Έτσι, δεν υπάρχει λήμμα, δεν υπάρχει Γκούνκα, ούτε πού υπηρέτησε, ούτε πού τον προσκάλεσαν, ούτε ποιοι τον χειροκροτούσαν.
Δεν υπάρχει ο άνθρωπος, δεν υπάρχει πρόβλημα!
Και ο Τριντώ, που πολύ καλά γνώριζε ποιον χειροκροτούσε, επιχειρεί να πει ότι ΚΑΙ γι΄αυτό "φταίνε οι Ρώσοι", που "επιχειρούν να πολιτικοποιήσουν ένα φοβερό λάθος και να το χρησιμοποιήσουν, για να παρουσιάσουν ψεύτικους λόγους, για του οποίους μάχεται η Ουκρανία"
Κοινό μυστικό είναι βέβαια, ότι η εμφάνιση του ναζί στο Καναδικό Κοινοβούλιο είναι έργο της Αντιπροέδρου της κυβέρνησης του Τριντώ, Χρίστιας Φρήλαντ, απογόνου (παππούς από την πλευρά της μητέρας της) ενός άλλου ναζί του Μιχαϊλο Χαμιάκ, που εξυμνούσε με την πένα του τα κατορθώματα του Χίτλερ και τις 350.000 εκτελέσεις των Εβραίων, στην Ουκρανία.
Ναι Τζάστιν! Στην Ουκρανία δεν υπάρχει φασισμός και "μάχεται για τους σωστούς λόγους"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση