GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το Βέλγιο! ΝΟΡΒΗΓΙΑ και Ισπανία αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη ως "ανεξάρτητο κράτος"...

  Η Νορβηγίας ψηφίζει νομοσχέδιο για να αναγνωριστεί η Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος Το Βέλγιο 🇧🇪 εξετάζει την αναγνώριση του κράτους τη...

 

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ δήλωσε ότι η νέα κυβέρνησή του θα εργαστεί στην Ευρώπη και στην Ισπανία για να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος.
Ο Ισπανός πρωθυπουργός κάλεσε το Ισραήλ να βάλει τέλος στην «τυφλή δολοφονία των Παλαιστινίων» στη Λωρίδα της Γάζας, στην πιο έντονη κριτική του προς το εβραϊκό κράτος από το ξέσπασμα του πολέμου με τη Χαμάς.
Ενώ ο Σάντσεθ επιβεβαίωσε ότι στάθηκε «στο πλευρό του Ισραήλ» στην «απάντησή του στην τρομοκρατική επίθεση» που πραγματοποίησε το κίνημα στις 7 Οκτωβρίου, υποσχέθηκε ότι η νέα του κυβέρνηση θα εργαστεί «στην Ευρώπη και στην Ισπανία για να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014, το ισπανικό κοινοβούλιο κάλεσε την κυβέρνηση να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως κράτος, αλλά μόνο όταν οι Παλαιστίνιοι και το Ισραήλ καταλήξουν σε μια λύση μέσω διαπραγματεύσεων για τη σύγκρουσή τους που διαρκεί δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση