GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετάει ο γάιδαρος! Όσοι δεν τον βλέπουν είναι συνωμοσιολόγοι, απάτριδες, ψεκασμένοι, φασίστες, αρνητές!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Δυστυχώς, έχουμε μπλέξει με ψυχοπαθείς! Δεν έχει μείνει ούτε ένας...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δυστυχώς, έχουμε μπλέξει με ψυχοπαθείς!
Δεν έχει μείνει ούτε ένας... τομέας της καθημερινότητας μας, που να μην έχει προσβληθεί από τον ιό της εξουσιαστικής τρέλας.
Και το μόνιμο σλόγκαν του λαού μας είναι ένα: "Ναι! Πετάει ο γάιδαρος!"
Πετάει ο γάιδαρος, στις προκατασκευασμένες πανδημίες. Φόβος, μάσκες, SMS, τέστ αναξιόπιστα, "ειδικοί" τρομοκράτες, λογοκριτές, πρόστιμα, οικονομική κατάρρευση, διχασμός, αστυνομοκρατία.
Πετάει ο γάιδαρος στα πειραματικά σκευάσματα, που έχουν σκοτώσει, ήδη, 17 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και κυβερνήσεις καταβάλλουν, σήμερα, αποζημιώσεις στα θύματα του συστήματος, χωρίς ν΄αγγίζουν τους εξολοθρευτές Γκέιτζ, Μπουρλά, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Υγείας και τους μιζαδόρους επικεφαλής αρχηγούς-παραγγελιοδόχους του τοξικού θανάτου.
Πετάει ο γάιδαρος και για τις ανδρικές εγκυμοσύνες, για το "ανδρικό" μητρικό γάλα, που είναι φυσιολογικό να χορηγείται με σωληνάκι , στο νεογέννητο, για την ανδρική έμμηνο ρύση, που απαιτεί ανδρικές σερβιέττες και ταμπόν, για τα ανδρικά δωδεκάποντα, για δημιουργία οικογένειας με πληρωμένες μήτρες, και αγοραπωλησίες βρεφών. Και δώστου οι ψυχοπαθητικές διαφημίσεις με μουσάτους να φωνάζουν "ΕΙΜΑΙ γυναίκα", "Το "ΕΘΝΟΣ" στηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα", τα μαγαζιά να πουλάνε "σέξυ γυναικεία εσώρουχα για άνδρες" και οι "αριστεροί" να βγαίνουν με πολύχρωμες σημαιούλες, για επιπλέον "προοδευτικά" ψηφαλάκια.
Πετάει ο γάιδαρος για το ξεπούλημα της χώρας και των εθνικών μας συμφερόντων,  στο Αιγαίο.
Πετάει ο γάιδαρος για την στήριξη φασιστικών καθεστώτων και εγκληματιών πολέμου.
Και στοίχημα! Πάλι θα πετάει ο γάιδαρος και με τα πολύχρωμα τιμολόγια της ΔΕΗ, αφού θ΄αφήνουμε τους ληστές της ΔΙΚΗΣ μας περιουσίας, που αποκτήσαμε με τους φόρους εκατοντάδων ετών, να νέμονται τους κόπους μας και να θησαυρίζουν, στις πλάτες μας. Η ΔΕΗ και οι υποδομές της, που σήμερα παραδόθηκαν σε ιδιώτες καρχαρίες, είναι ΔΙΚΗ μας περιουσία! Την έχουμε πληρώσει αδρά και δεν την υπερασπιστήκαμε!
Αντιθέτως! Θα βάλουμε και υπογραφή, κάτω από κάποιο χρώμα, υπογράφοντας και την συναίνεση μας, στο κλέψιμο, που θα καθορίζει ο κάθε ληστής! Επιλογή θα έχουμε στο χρώμα, όχι στην τιμή, που θα αποδεχόμαστε, αφού συμφωνήσαμε!
Καλέ ναι! Πετάει ο γάιδαρος! Νάτος! Τον βλέπουμε στον αέρα!
Όσοι δεν τον βλέπουν είναι συνωμοσιολόγοι, απάτριδες, ψεκασμένοι, φασίστες, αρνητές!
Καλά ξεμπερδέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση