GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο.

Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο.
Τον ξέρουν αυτοί."

(Αγνώστου)
Διάλογοι, μεταξύ ανώτατων αξιωματικών του Γερμανικού στρατού:
Ο επικεφαλής των εργασιών και των ασκήσεων της διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας της Bundeswehr, ο Gerharz.
- "Υπάρχουν δύο ενδιαφέροντες στόχοι - η γέφυρα στα ανατολικά ( της Κριμαίας) και οι αποθήκες πυρομαχικών που βρίσκονται πιο ψηλά. Είναι δύσκολο να φτάσουμε την γέφυρα στα ανατολικά, πρόκειται για λεπτό στόχο,  αλλά ο "Τaurus" μπορεί να το κάνει και μπορεί να χτυπήσει και τις αποθήκες πυρομαχικών. Εάν όλα αυτά ληφθούν υπόψη και συγκριθούν με το πόσοι Storm Shandows και Himars χρησιμοποιήθηκαν, τότε τίθεται το ερώτημα: ο στόχος μας θα είναι η γέφυρα ή οι στρατιωτικές αποθήκες; .. Πώς θα μοιάζει η επίθεση του Τaurus; Από την άποψη της επιχειρησιακής προοπτικής, δεν μπορώ να εκτιμήσω πόσο γρήγορα οι Ουκρανοί θα μπορούν να μάθουν πώς να σχεδιάσουν τέτοιες ενέργειες. "
- Υπάλληλος του Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Διοίκησης Διαστήματος του Bundeswehr Fensk:
"Θα ήθελα ακόμα να πω για την καταστροφή της γέφυρας. Εξετάσαμε εντατικά αυτό το ζήτημα και, δυστυχώς, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η γέφυρα λόγω της αξίας της αποτελεί έναν διάδρομο. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστούν όχι μόνον 10 ή ακόμη και 20 πυραύλοι. (διαπιστώνεται πρόβλημα μεταφοράς μεγάλου αριθμού ρουκετών)
Gerharz: Υπάρχει μια άποψη ότι ο Taurus θα πετύχει αν χρησιμοποιηθεί το Γαλλικό μαχητικό Dassault Rafale.
FENSK: Θα είναι μόνο σε θέση να κάνουν μια τρύπα και να "τραυματίσουν" την γέφυρα.
Frostedte: Δεν προωθώ την ιδέα με τη γέφυρα, πιστεύω ρεαλιστικά να καταλάβω τι θέλουν(οι Ουκρανοί) και τι πρέπει να τους διδάξουμε. Ως εκ τούτου, αποδεικνύεται ότι είναι απαραίτητο στον σχεδιασμό αυτής της επιχείρησης, να τους υποδείξουμε τα ακριβή σημεία των (δορυφορικών) εικόνων κατά τον προγραμματισμό αυτών των λειτουργιών.
Δεν χρειάζονται όλοι οι διάλογοι που έγιναν στις 19 Φεβρουαρίου του 2024 και που δημοσιεύτηκαν από την επικεφαλής του Ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου RT, Μαργαρίτα Σιμονιάν, για να κατανοήσουμε ποιοι και πως θέλουν να βάλουν μπουρλότο σ΄ ολόκληρο τον κόσμο.
Εμφανίζεται η εικόνα ότι όλα αυτά σχεδιάστηκαν, πίσω από την πλάτη του Καγκελάριου Σολτς, που αν θέλουμε το πιστεύουμε.
Δεν αφορούν ούτε Ουκρανούς, ούτε Γάλλους, ή ακόμα ακόμα και Ισπανούς. Αφορούν σε Γερμανούς, για τους οποίους οι λέξεις "όπλο", "ανατινάξτε" κ.λπ. ήταν τα εθνικά ταμπού ακριβώς από το 1945.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση