GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο "διεθνές δίκαιο", "τρομοκρατία", "αναθεωρητισμοί" κι άλλες αηδίες & κουραφέξαλα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا  Όλοι για τη Συρία, ο καθέ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya *
الله يحميكي يا سوريا  Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!
»

Σήμερα το πρωί (1:45) Ισραηλινή επίθεση εναντίον της Συρίας, στην Αρχαία Βέροια (σήμερα Χαλέπι), στο Διεθνές αεροδρόμιο και στο Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών.
Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 30 αθώους πολίτες.

Η ισραηλινή επίθεση σημειώθηκε την ίδια στιγμή και σε συντονισμό με την επίθεση με drone, που πραγματοποιήθηκε από την Ιντλίμπ (κατεχόμενη από τις ΗΠΑ, σε συνεργασία με τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών και από την "τρομοκρατική" οργάνωση των αμερικανοσιωνιστών "Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ" (Tahrir al-Sham, πρώην πρώην "Μέτωπο Nούσρα" - "ισλαμικό κράτος made in USA").
Οι βρεφοκτόνοι Σιωναζί, εκτός από τη σφαγή, τη Γενοκτονία των Παλαιστινίων, συνεχίζουν να επιτίθενται και στη Συρία του Μπασάρ Αλ Άσαντ, ενεργοποιώντας τις τζιχαντιστικές μαριονέτες τους, που ελέγχουν, χρηματοδοτούν κι εξοπλίζουν στην περιοχή της Ιντλίμπ.




Πρόκειται για μια δολοφονική στρατιωτική επιχείρηση εναντίον μιας χώρας μέλους του ΟΗΕ, με νόμιμη κι αναγνωρισμένη κυβέρνηση από τη διεθνή κοινότητα.
Η εγχώρια "σωστή πλευρά της ιστορίας", τα Νατοϊκά μορμολύκεια του διεφθαρμένου ξενόδουλου πολιτικού συστήματος... "μούγκα στη στρούγκα"!
Οι Νατοϊκοί υπάλληλοι... Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Κασσελάκης, "νέοι αριστεροί", Ανδρουλάκης, εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" της "αραβικής άνοιξης made in USA", αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία και Σια... εξέδωσαν ανακοινώσεις καταδίκης της χυδαίας ισραηλινής επίθεσης και προσήλωσης στο δήθεν "διεθνές δίκαιο";
Τώρα, όλοι οι παραπάνω έχουν άλλες προτεραιότητες: ήττα του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, στήριξη των ουκροναζί, σιωναζί και φυσικά να αναγνωριστεί το Κόσοβο ως κράτος (εδώ δεν ισχύει ο "αγώνας" τους εναντίον του "αναθεωρητισμού", μιας και το επιβάλλουν οι ΗΠΑ), σε μια κοινή "εθνική" προσπάθεια των Τσίπρα, Ντόρας Μητσοτάκη και Γ. Παπανδρέου:
  Το «ψευδοκράτος Κόσοβο» έλαβε την ιδιότητα του συνδεδεμένου κράτους μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ!

«Χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει σοσιαλισμός...
Χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει ανεξιθρησκεία...
Χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει δημοκρατία...
»
Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας

Το ΚΚΕ, που ακόμη αναμένουμε για το πότε θα πάει η βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Συρίας (23 Φλεβάρη 2023: Αναμένοντας να φτάσει η βοήθεια του ΠΑΜΕ... ΚΑΙ στη Συρία...), εξέδωσε ανακοίνωση για τη Συρία, διοργανώνει κινητοποίηση αλληλεγγύης στο αδελφό Κομουνιστικό Κόμμα Συρίας, που συμμετέχει στην κυβέρνηση Άσαντ, ή βλέπει κι εκεί τους Ρώσους ιμπεριαλιστές;

Τι είναι το "ισλαμικό κράτος", ποιοι το κατασκεύασαν; "Ισλαμική τρομοκρατία" στην Ευρώπη; Παγκόσμιος φόβος, Παγκόσμια δικτατορία!


7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...

Χαφέζ Αλ Άσαντ: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας!» Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας!

"Είναι ο γιος του πατέρα του"! Τα λέει όλα, δίνει όλες τις απαντήσεις!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση