GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλη αποχώρηση από τον ΔΟΛ....

Άλλη μια αποχώρηση από τον ΔΟΛ. Ο επί χρόνια art director της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" Δημήτρης Νίκας, αποχώρησε προς "άγνωστη ...

Άλλη μια αποχώρηση από τον ΔΟΛ. Ο επί χρόνια art director της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" Δημήτρης Νίκας, αποχώρησε προς "άγνωστη κατεύθυνση".
Φημολογείται όμως ότι έχει ήδη κλείσει με την σαββατιάτικη έκδοση του ΘΕΜΑΤΟΣ που είναι στα σκαριά...

14 σχόλια

  1. Στα τσακιδια ευχομαι και για το Δανικα,ο οποιος σαν κριτικος κινηματογραφου που σεβεται το τοπο του,θαβει ολες τις εγχωριες παραγωγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια μικρή λειτουργική παρατήρηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με το blog που έχετε δημιουργήσει: Να βάζετε λιγότερα posts στην αρχική σελίδα γιατί αργεί υπερβολικά να φορτώσει και κολλάει συχνά ο explorer... Μια απλή εντολή είναι (δεν το βρίσκω πρακτικό να έχετε δεκάδες παλαιότερα posts). Δείτε όλα τα άλλα blogs έχουν ελάχιστα posts στην αρχική και όλα τα υπόλοιπα στο αρχείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και από μένα μια ερώτηση. Υπάρχει RSS υποστήριξη γιατι δε βρηκα κάποιο link πουθενά. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας τα έχετε ζαλίσει με τις "αποχωρήσεις" από τον ΔΟΛ...

    Ας μάθουμε να διαβάζουμε καλλίτερα !

    Τα Τσουτσέκια , οι Φιλιππινέζες του Ψυχάρη , οι κουμπάροι και κουμπάρες του , απλά έχουν πάρει ΜΕΤΑΘΕΣΗ από το γνωστό σταθμαρχείο σε άλλα Μ.Μ.Ε. ( 40% στον Αλαφούζο , 40% στην Γιάννα και 20% σε Μπόμπολα και άλλους ) για να προωθήσουν την νέα ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , τη ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ της αστικής τάξης της χώρας μας που λέγεται ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με στόχο την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του δημόσιου τομέα, την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, την αύξηση της κρατικής καταστολής και τέλος το Αυνανικό ξεπούλημα της Κύπρου και το μοίρασμα του Αιγαίου...
    Για την προώθηση της νέας Μεγάλης Ιδέας ( που αποτελείται συνέχιση του προηγούμενου "μεγάλου στόχου" : της "Ολυμπιάδας" ) πρέπει να συγκροτηθεί καλά το Μεγάλο Καρτέλ των Νταβατζήδων των Μ.Μ.Ε. , δηλαδή του ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ελέγχου της σκέψης των ελλήνων και ισοπέδωσης των πάντων !
    Αυτό τον σκοπό εξυπηρετούν οι ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ από τον ΔΟΛ στα άλλα κέντρα πνευματικής καταστολής και ιδεολογικού ελέγχου (Μ.Μ.Ε.).
    Τα λεφτά είναι πολλά. Το ξεπούλημα μεγάλο και οι κίνδυνοι μεγάλοι. Χρειάζεται συστράτευση. Αυτό κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ^^^^^^
    πωπω!!! όλα αυτά μόνος σου, τα σκέφτηκες?

    και γιατί, κ. εξυπνίδη δεν πήρανε τον Παπαχρήστου, τον Μητρόπουλο, κτλ. και πήρανε τον Νίκα, που είναι απλά art director?

    Μήπως ζεις στον υπέροχο κόσμο της 'σεναριοπλασίας'?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το 'ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ', παράλληλα με την επίθεση στους Ψυχάρηδες, προσπάθησε να το αποφύγεις.

    Τα χρησιμοποίησε και άλλος πριν από εσένα (αυτός που σου πέρασε τις φανατισμένες απόψεις που τώρα παπαγαλίζεις), και τώρα προσπαθεί να δημιουργήσει Ινστιτούτα Εποπτείας των ΜΜΕ, για να γλιτώσει τον περίγελο.

    Σε ένα καλουπάκι σε έχουν βάλει, μικρούλι...

    yes sir, yes sir!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το RSS εδώ: http://press-gr.blogspot.com/atom.xml

    Είναι το default για όλα τα blog του blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το RSS μπορείτε να μας βοηθήσετε περισσότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aπλό:
    Πηγαίνετε στο www.feedburner.com και ακολουθήστε τις οδηγίες.
    Όταν τελειώσετε με την εγγραφή, θα βάλετε στο template σας (τον κώδικα δηλαδή) ένα σηματάκι, που όταν το πατάει ο άλλος θα βλέπει το rss σας και θα μπορεί κιόλας να γίνει συνδρομητής.
    (δείτε π.χ το σηματάκι πάνω αριστερά στο δικό μου blog)
    Σας εύχομαι καλή συνέχεια (είμαστε συνάδελφοι αλλά ασχολούμαι με τελείως διαφορετικά θέματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε πολύ, συνάδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το RSS: είμαστε ολίγον ασχετίτηδες, όπως και με τα τεχνικά.
    Πιο συγκεκριμένη βοήθεια, συνάδελφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδια εχει ακουσει κανεις τιποτα για την επανεκδοση της Μεσημβρινης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι φημες λενε πως η ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ ξαναβγαινει οσονουπω με διευθυντη τον Μουλινο.Ετσι κυκλοφορει στην πιατσα αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο ΘΕΜΑ που πηγε ο Νικας(απο τα ΝΕΑ)ειναι λενε πολυ σπασμενος και θυμωμενος ο Κιοσογλου (ο art που πηγε εκει απο το ΒΗΜΑ το καλοκαιρι)και μαλλον την κανει οσονουπω για αλλες πολιτειες...λετε προς Βαρδινογιαννη μερια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση