GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη για τον ΟΤΕ...

Ο Γ. Σουφλιάς κατηγορεί τον αδελφό του Γ. Αλογοσκούφη για "μεσιτεία" σε μυστική συμφωνία για την πώλησή του!! Πολλά θα διαβάσετε...

Ο Γ. Σουφλιάς κατηγορεί τον αδελφό
του Γ. Αλογοσκούφη για "μεσιτεία"
σε μυστική συμφωνία για
την πώλησή του!!
Πολλά θα διαβάσετε και περισσότερα θα ακούσετε αυτές τις ημέρες στη Βουλή για το θέμα του ΟΤΕ. Εμείς από την Τετάρτη ρωτούσαμε "τι άλλο ξέρει ο Γ. Σουφλιάς" κι επιτίθεται έτσι στον Γ. Αλογοσκούφη.
Εχουμε νεότερες πληροφορίες. Το θέμα δεν είναι μόνο "ιδεολογικό" ή θέμα προσωπικού ανταγωνισμού των δύο υπουργών που μισιούνται έτσι κι αλλιώς.
Ο Γ. Σουφλιάς λέει στους δικούς του ανθρώπους ότι ο Γ. Αλογοσκούφης έχει ήδη κάνει μυστική συμφωνία με ξένες εταιρείες -από την Ισπανία και αλλού- που θα φτιάξουν κοινοπραξία για να πάρουν τον ΟΤΕ μετά τις εκλογές. Τώρα κανονίζονται τα "προσύμφωνα".
Λέει επίσης τον ανεπίσημο "μεσάζοντα" σε αυτή την συμφωνία έχει κάνει ο αδελφός του Αλογοσκούφη, ο Χρήστος.
Ναι, καλά θυμάστε την σχετική αποκάλυψη του Press-Gr. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας που είναι στη ευρωπαϊκή ναυτιλιακή MSC που έχει κάνει άνω κάτω τα λιμάνια γιατί θέλει μέσω της ιδιωτικοποίησης να καταλήξουν στα δικά της χέρια.
Κι επειδή η δουλειά του ΟΤΕ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, δεν θα γίνει δωρεάν. Περιέχει προκαταβολές, μίζες και όλα τα σχετικά.
Να γιατί ο Σουφλιάς "πυροβολεί" τον Αλογοσκούφη. Και λέει επίσης ότι έχει ενημερώσει τον Καραμανλή. Αλήθεια, αυτός τι κάνει για το θέμα;

16 σχόλια

  1. Telika mou fenetai pws oti lamogies ekane to pasok mesa se 20xronia i ND tis ekane se 3 pou na vgoun kai deyteri tetraetia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα σήμερα στις σελίδες με τα ΜΜΕ στο "Παρόν" ένα καλό σχολιάκι για το site σας. Αρχίζει και σας μαθαίνει σιγά-σιγά όλη η πιάτσα. Αυτό είναι πολύ καλό για την αναγνωσιμότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλιπαπαριές αναδημοσιεύετε και τις κάνετε θέμα. Απομπου κι ως που ο αδερφός του Αλογοσκούφη έχει πάρε δώσε με τους υποψήφιους μνηστήρες του ΟΤΕ. Αν έχετε στοιχεία γράψτε τα κι όλοι μαζίνα τον πηδήσουμε. Αλλά επειδή μου είπαν οτι η θεία μου άκουσε τη γειτόνισά της που της το είπε μια φίλη της που έχει μια ξαδέρφη στη Λάρισσα που δουλεύει part time στο πολιτικό γραφείο του Σουφλιά οτι άκουσε τον Σουφλιά να λέει οτι η πώληση του ΟΤΕ ειναι στημένη, αυτό ειναι ΕΙΔΗΣΗ; Μη τρελλαθούμε ρε συντρόφια! Πάει στράφι κι η αξιοπιστία σας και το σάιτ σας απλά γίνεται πεδίο ασόβαρων σχολίων και τόπος ενασχόλησης αργόσχολων σαν κι εμένα που δεν έχουν και πολλά να κάνουν παρά να γράφουν τις δικές τους παπαριές σαν απάντηση στις παπαριές του σάιτ. Γκέκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σουφλιάς "πυροβολεί" τον Αλογοσκούφη για ένα και μοναδικό λόγο:Οτι ο Λαρισαίος πέφτει πολυ πιο κάτω απο τον Αλογο στη λίστα του Καραμανλή που έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα και παρεμβατικότητα των μελών της κυβέρνησης. Κάποτε ο Σουφλιάς ήταν ΥΠΕΘΟ και γλυκάθηκε απο το πόστο και πολύ θαθελε κάποια μέρα να ξαναπάει. Ο Αλογο του ειναι ΤΟ εμπόδιο. Φθόνος και πολιτική σκοπιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φίλε ποιός είσαι; Ο Τοκάκης; Άντε να χαθούμε από εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά συμπτωματικό τρόπο, όταν γράψουμε κάτι αρνητικό για ορισμένους πολιτικούς, ακολουθεί κύμα επιθετικών σχολίων σε βάρος μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω την εντύπωση οτι ελκύετε αρνητικά σχόλια οταν αναφέρεστε σε πολιτικούς οταν τα σχόλια ειναι βασισμένα σε φαντασιόπληκτες εικασίες που έπιδιώκετε να τις κάνετε θέμα. Οταν, συμπτωματικά, οι αναγνώστες έχουν ιδία άποψη ή γνώση (ενδεχομένως) για το θέμα ειναι λογικό ν' αντιδρούν σχολιάζοντας την άποψή σας αρνητικά. Που το περίεργο; Να είστε πιο προσεκτικοί. Αν δεν κάνω λάθος εσείς δεν γράψατε οτι απο ώρα σε ώρα θα μας λέγατε ποιό ειναι το μεγαλοπήβολο κυβερνητικό σχέδιο για ν' ανεβέί το χρηματιστήριο; Εχουν περάσει δυό εβδομάδες απο το "απο ώρα σε ώρα", το χρηματιστήριο ειναι στα ύψη κι ακόμα να μας εμφανίσετε το "κυβερνητικό σχέδιο". Τώρα υπονοείτε ευθέως οτι ο Αλογοσκούφης έχει έρθει σε συνενόηση με εταιρείες του εξωτερικού για τον ΟΤΕ κι ακόμα σοβαρότερο, οτι ο αδερφός του κρύβεται πίσω απο την πώληση έχοντας ιδιαίτερα, προσωπικά και, φυσικά, παράνομα κίνητρα. Αν έχετε έστω και ενδείξεις οτι κάπως έτσι ειναι, γιατί δεν τις δημοσιοποιείτε ΑΜΕΣΩΣ για να κινηθεί το σύμπαν; Ολα τ' αλλα ειναι λάσπη και μου θυμίζει δημοσιογράφους που μη έχοντας θέμα πάνε να γεμίσουν σελίδες με σεντόνια εκ της φαντασίας τους και μόνο μπας και "πουλήσουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι όταν γράφουν κάτι αρνητικό για συγκεκριμένους πολιτικούς αρχίζουν τα σεντόνια ...για το πόσο λάθος κάνουν. ΧΑΧΑ

    Πάντως ο Αλογοσκούφης είναι καλό λαμόγιο ότι και να λένε οι υπερασπιστές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα μην δεν φαίνεται οτι τα υπερασπιστικά σχόλια για τον Αλογομούρη γραφονται απο το γραφείο του. Ο ΔΗΘΕΝ μοντερνος Αλογομούρης είναι ένα κοινο λαμόγιο. Εχει παντου ανθρώπους του για να μαζεύουν το χρήμα. Ρουμπίνη Μεγαλου σασ λεει κατι. Ασε που είναι κανινικός υπάλληλος του Λατση.Ασε που η γυναίκα του η Δικα που πουλαει ακίνητα κανει χοντρες μπίζνες και τα μαζευει παο τους επχειρηματίες. Γιωργάκη μηπως θέλεις να σου πω σε πόσους κρατικοδίαιτους και μη επιχειρηματίες έχει πουλήσει ακίνητα τα τελευταια χρόνια η Δίκα; Μην με προκαλείς γιατί θα σε κάνω κανονικά ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να πάνε να γ@μηθούν3 όλοι.

    Στα @ρχίδι@ μου αν ο ένας είναι μεγαλύτερο λαμόγιο απο τον άλλο!

    Όλοι τους παίζουν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου:

    " GET RICH, BE NUMBER ONE AND LET GREECE DIE "

    Ποιός θα φάει περισσότερα, ποιός θα διαπρέψει, ποιός θα κονομήσει απο τις μίζες, ποιός θα ανέβει.

    Ενα παιχνίδι που παίζεται ύπουλα και σχεδόν ανεξιχνίαστα απο τον μέσο άνθρωπο, σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας, σε βάρος του αποχαυνωμένου Ελληνικού λαού, σε βάρος όλων των ανθρώπων.

    ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΑΝ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    Είναι ή δεν είναι εγκληματίες στυγνοί και εθνικοί προδότες;

    ΝΑΙ Η ΟΥ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το θέμα του Χρηματιστηριου, δεν τελειώσαμε ακομη. Μεσολάβησαν όμως άλλα. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. filtate Gedeon sou xefige ena ΓΑΜΑΝΕ gia prosexe ligo :P

    ND simeni dinami re . Tetia enotita stin lamogia exete xandi re ?? Na to thimithite i lamogia ebnei ton ellina gia afto tha vgali ta fasistomoutrolamogia xana me ta tsarouxia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω ότι αναδημοσιεύονται φήμες που δεν έχουν καμμία υπόσταση. Ο Σουφλιάς αν ήξερε κάτι τέτοιο θα είχε παραιτηθεί γιατί είναι έντιμος. Από την άλλη ο Αλογοσκούφης είναι ο, με διαφορά, πιο επιτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης και μάλιστα στο δυκολότερο υπουργείο. Αποδείχθηκε ότι οι τολμηρές πρωτοβουλίες που πήρε (απογραφή, αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας, μείωση ανεργίας και ελλείματος, πετυχημένες αποκρατικοποιήσεις, αναπτυξιακός νόμος, αλλά και η φορολογική μεταρρύθμιση για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα) σε συνδυασμό με την κοινωνική του πολιτική (εντυπωσιακή αύξηση 65-70% σε μια τετραετία των κατώτερων συντάξεων ΟΓΑ , του ΕΚΑΣ και του επιδόματος ανεργίας.) Το πρόσημο είναι καθαρά θετικό. Αυτό ενοχλεί πολλούς οι οποίοι εκμεταλλεύονται την όποια επιμέρους διαφωνία και πετάνε διάφορες "φήμες" μπας και κερδίσουν καμιά θετική γνώμη στα γκάλοπ. Ψαρεύουν όμως σε θολά νερά. Καλύτερα να ψάξουν να βρουν ιδεολογία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πιο ωραίο ανέκδοτο: Επιτυχημένος υπουργός ο Αλογοσκούφης! Στο γραφείο του δουλεύεις ρε, λαμόγιο;
    Ούστ, κόπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βασιλάκη Τοκάκη γιατί γράφεις στο blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση