GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πόρνη" το 1990, κουμπάρα το 2006...

Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει; Η Ολγα Τρέμη, γνωστή δημοσιογράγος του Mega, ήταν κουμπάρα όπως διαβάζουμε στο γάμο της Αλεξίας Μπακογιάννη με ...

Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει;
Η Ολγα Τρέμη, γνωστή δημοσιογράγος του Mega, ήταν κουμπάρα όπως διαβάζουμε στο γάμο της Αλεξίας Μπακογιάννη με τον χρηματιστή Μανώλη Βάρσο.
Η κουμπαριά αυτή θύμισε και κάτι άλλο. Στην προεκλογική περίοδο του 1990, η Ο. Τρέμη είχε κάνει κάποιες ενοχλητικές ερωτήσεις στον Κων. Μητσοτάκη σε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα επαναλαμβανόταν μετά από μία εβδομάδα. Στο ενδιάμεσο, η αθυρόστομη Μαρίκα Μητσοτάκη μίλησε προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Νέα Μάκρη. Και επιτέθηκε στη δημοσιογράφο υβρίζοντας την και χαρακτηρίζοντας την "πόρνη".
Δεν είμαστε εκεί, αλλά στις ευχές και τις αγκαλιές που θα αντάλλασσε στον γάμο της εγγονής της η Μαρίκα με την Όλγα αυτό θα το είχε σίγουρα ξεχάσει.

44 σχόλια

  1. Πόσο σίγουροι είστε ότι η κυρά-Μαρίκα αντάλλαξε ευχές με την Όλγα Τρέμη? Ούτε καν τα βλέμματά τους δεν διασταυρώθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι...δεν ειμαστε εκει,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!Τα ελληνικά σας καποιον μου θυμίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eimaste einai to swsto reeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουτε εμείς ΕΙΣΑΝΤΕ αυτού είναι το σωστό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το θέμα είναι ότι OYTE ΒΛΕΜΜΑ, ΜΗΔΕ ΛΟΞΗ ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πιο διασκεδαστικο ειναι οτι οτι
    ο κ.Βαρσος οταν ηταν φοιτητης ηταν μελος της ΚΝΕ και αγορευε στα αμφιθεατρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ,πως δεν "ακουμπάει", κανέναν το συγκεκριμένο θέμα?
    Εκτός αν "πρέπει" να φέρουμε, στην επιφάνεια γνωστά φαντάσματα και ............ντολμαδάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ενδιαφ΄ρει ίσως εσένα Βασίλη, ενδιαφέρει εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι λέτε τώρα η πόρνη είναι μια αξιοπρεπής εργασία, υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων. Είναι ένα χρήσιμο επάγγελμα, δεν την προσέβαλε η Μαρίκα την κυρία Τρέμη (που σε καμία περίπτωση δεν είναι πόρνη). Η Μαρίκα τι επαγγέλεται; σύζυγος, μητέρα; (με τη βοήθεια δεκάδων νταντάδων) τι; Οποιος δεν εργάζεται ας μην ομιλεί για την εργασία του άλλου παρακαλώ. Το θέμα είναι να μην κάνουμε την κουμπαριά επάγγελμα. αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χεστηκαμε ρε μαγκες γιατο τι θα κανει η μαρικα με την αλλη την χαμουρα.εδω ο κοσμος καιγεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. έτσι είναι οι πουτάνες. Λένε που και που ... καμμιά λεξη παραπάνω!
    Πως λέμε "συναδελφικά μαχαιρώματα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι σωστα, εδω ο κοσμος καιγεται και τα κεφτεδακια τηγανιζονται (ασχετο αλλα ακρως συμμβολικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θα κρεμασουν καποτε τον Σανταμ Χουσειν της κρητης?(γκαντεμοσκυλο),Τι διαολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάποτε και η Κανέλλη είχε κράξει την Τρέμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κουμπαριά πάντως είχε προγραμματιστεί από το γάμο του Κώστα Μπακογιάννη πριν μήνες στο Καρπενήσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτη καθεαυατη η υποθεση αν δεν αναφεροταν στην "Αγια Οικογενεια" δεν θα ειχε κανενα ενδιαφερον.Επειδη ομως αναφερετε σε κουμπαρια με μεγαλοδημοσιογραφο να θυμαστε την ιστορια γιατι συχνα θα την εχουμε στο μυαλο μας.Εξαλλου υπαρχει το μελλον και η κορη πρεπει να γινει πρωθυπουργος μην το ξεχνατε.Εκει εντασετε και η υποθεση αυτη.Στην Κρητη ολοι ξερουμε την σημασια της κουμπαριας.Ως απορροια του γεγονοτος αυτου ,η κυρια Τρεμη ως μεγαλοδημοσιογραφος εχει ενταχθει πλεον στον κλειστο κυκλο αφανων και φανερων υποστηρικτων και στηριγματων της ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.Να το θυμαστε αυτο.Καθε πραξη και ενεργεια που συμβαινει μεσα στην οικογενεια εντασσετε στον μοναδικο και κυριο σκοπο "Να γινει η Ντορα πρωθυπουργος"Ολος οι ενεργεις και οι πραξεις συντεινουν σε αυτο τον σκοπο.Παρακολουθειστε την σιωπη γενικα που επικρατει στα θεματα εξωτερικης πολιτικης απο τους εξαγορασμενους δημοσιογραφους(μυστικα κονδυλια του ΥΠΕΞ ειπατε?) και μην μου πει κανεις οτι δεν επικρατει γενικο ξεχαρβαλωμα και σε αυτο τον τομεα,πληρη και γενικη αδιαφορια για τις θεσεις μας ,ανυπαρξια πολιτικης, μηδενικο εργο...κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν νομίζετε ότι η Ντόρα (ή ο παππούς Μητσοτάκης) υπαγόρευσε στην Αλεξία την επιλογή της κουμπαριάς, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Η μικρή όχι μόνο είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας αφού κάνει πάντα του κεφαλιού της, αλλά κάνει και το αντίθετο από αυτό που θα ήθελε η Ντόρα. Είναι πολύ ανταγωνιστική προς τη μάνα της, ακόμα και σε γκομενικό επίπεδο, τη ζηλεύει και επιπλέον έχει και άκρατες φιλοδοξίες. Μάλλον δική της ήταν η επιλογή, λοιπόν. Για να στρώσει το δικό της δρόμο προς την εξουσία, τον οποίο τόσο καιρό γυροφέρνει (και σκυλιάζει που προωθήθηκε ο Κυριάκος και τώρα ο Κώστας, ο αδερφός της)

    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. story;καπραλος(προεδρος χρηματιστηριου)- τρεμη=ζευγαρι για μεγαλο διαστημα.αλεξια-βαρσος παρεα ολοι μαζι ,ταξιδια,διακοπες απο κει προεκυψε η κουμπαρια ακομη και μετα το τελος σχεσης καπραλου-τρεμη.τελος και καλους απογονους.δεν ειχε καμμια αλλη σχεση το μητσοτακαιικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δηλ. σόι πάει η πουτανιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @all: Εδώ ο Κ.Μ και η Μ.Μ. "κατάπιαν" την Μαρέβα, στην Τρέμη θα κολλούσαν?

    @πανδώρα: "δεν ειχε καμμια αλλη σχεση το μητσοτακαιικο". Ούτε και επιλογή είχε. Η Α.Μ. δεν μαζεύεται με τίποτε, είναι ατίθαση και πείσμων.

    Το αν η Ο.Τ. είναι ή όχι πόρνη, αυτό ας το αποφασίσει εις έκαστος με βάση την ηθική του. Κακή δημοσιογράφος είναι (με βάση τα δικά μου κριτήρια). Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι η πορνεία και η δημοσιογραφία έχουν (τουλάχιστον) ένα κοινό. Είναι αμοιβόμενα λειτουργήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είτε ρίξανε ματιές είτε όχι, είτε τό 'ξεραν οι Μητσοτάκηδες είτε όχι για την επιλογή της Τρέμη από την Αλεξία δεν έχει σημασία. Σ' αυτά τα επίπεδα οι σχέσεις και οι φιλίες καθορίζονται από μελλοντικά συμφέροντα και κρυφούς στόχους! Deals γίνονται και συνήθως κάπου βγάζουν κι όλοι κερδίζουν... Κι η Τρέμη, που χρόνια κινείται στους χάϊ κύκλους, δεν θα πήγαινε να παίξει στο Φερεντίνο για 200.000 ψωροευρώ!
    Οσο για την μη κριτική και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως και σε πολλά άλλα σοβαρά,είναι σημείο των καιρών, της ελεγχόμενης και κατευθυνόμενης δημοκρατίας και δημοσιογραφίας.
    Τέλος αφήστε τα αστειάκια με τα είσαντε ή είμασταν ή ήσαντε ή ήντουσαν γιατί η ελληνική γλώσσα είναι πολύ δύσκολο πράγμα κι όσο περνάνε τα χρόνια ΄λο και λιγότεροι τη γράφουν ή την μιλάνε σωστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι εφιάλτης κι αυτός όμως, να σε βγάζουν Αλεξία επειδή έτσι λένε και την κόρη του τέως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για Ελληνικά είσαστε και οι δύο πρώτοι! (ο vars και ο δεύτερος)!
    Το είμαστε ή όποιος προτιμά το είμασταν δεν γράφεται σε καμμία περίπτωση με έψιλον γιώτα γιατί είναι σε περασμένο χρόνο.Με έψιλον γιώτα γράφεται όταν πρόκειται για παρόντα χρόνο! π.χ. Χτές ήμαστε στο σπίτι σου, και τώρα είμαστε στο δικό μου! Καταλάβατε;
    ΠΑΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχει δίκιο η Πανδώρα. Εκτός του ότι συνηγορεί με αυτά που έγραψα παραπάνω (ως ανώνυμος) για το ότι η Τρέμη αποτελεί επιλογή της Αλεξίας, η Πανδώρα μου θύμισε ότι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, ο Καπράλος έκανε πάρτυ στο Baccaro, απέναντι από το Χρηματιστήριο, για να κεράσει για τη γιορτή του (είχε προηγηθεί η έξοδος στα Μπουζούκια, για τα οποία πρώτη έγραψα εδώ και αναπαράχθηκε και από τις εφημερίδες).

    Σε αυτό το πάρτυ λοιπόν, εμφανίστηκε προς το τέλος και η Αλεξία, η οποία ήταν πολύ διαχυτική φανερώνοντας ότι πράγματι γνωρίζεται πολύ καλά μαζί του.

    Εξηγείται λοιπόν από τα όσα έγραψε η Πανδώρα για φιλία, διακοπές μαζί, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ξέρετε τι θυμήθηκα; Τον Τράγκα στο 5 κανάλι του Κουρή! Αφάνταστα τα όσα έλεγε για το Μητσοτάκη! Όμως όλα ξεχνιούντα, όπως είπε και ο ίδιος ο Μητσό. για το Σκοπιανό.

    ΠΠΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η αλλαξοκωλιά στην νιοστή. Η παλαιά πουτάνα (Τρέμη) πάντρεψε την νέα πουτάνα (Αλεξία) που είναι κόρη της νταρντανοπουτάνας (Ντόρα) και εγγονή της αρχί τσατσάς (Μαρίκα)κα έχει θεία την μόνη καλή της οικογένειας Μητσοτάκη (την γυναίκα του Κυριάκου που γαμιότανε σαν σκύλα και χάλαγε την πιάτσα και την έδιωξε η Μαρίκα αλλά την μάζεψε πάλι για να απενοχοποιηθεί σεξουαλικά από τον πισωγλεντισμό ο Κυριάκος). Όλα εδώ πληρώνονται Ψηλέ να τελειώνεις την ζωή σου μέσα σε πουτάνες και να έχεις γιό πούστη ούτε ο χειρότερος σου εχθρός δεν μπορούσε να το φανταστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. και τι λογος μας πεφτει εμας αν ο Κυριακος προτιμαει τα [απο]πισω γλεντια ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν μας πέφτει κανένας λόγος αλλά να μην το "παίζουν" καθως πρέπει και άντρες να πούνε την αλήθεια ότι είναι σεξουαλικά πισωγλέντηδες και μετά να πάνε στις εκκλησίες με τον πυλαρινό να μαζεύουμε ψήφους και όχινα κατηγορούν κα να κυνηγάνε όσους έχουν αντερα και βγαίνουν και το δηλώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι καταπληκτικές πολιτικές απόψεις είναι αυτές?

    Κερδίζετε όλοι μια θέση στα πάνελ της Λαμπίρη και της Τατιάνας.

    Αν είχατε λίγη ηθική, δεν θα παρουσιάζατε προσωπικά δεδομένα (που προφανώς κάποιοι από εσάς δεν τα γνωρίζουν ως έννοια, και κάποιοι από εμάς δεν ενδιαφέρονται να μάθουν).

    Και επειδή κάποιοι εξυπνάκηδες θα προτρέξουν να με χαρακτηρίσουν ως Μητσοτακικό, ας αλλάξουν πλευρό από τώρα.

    Ο γκαντέμης, μου είναι ο πλέον απεχθής πολιτικός, αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί η προσωπική ζωή του.

    Όπως προανέφερα... είναι θέμα ηθικής του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ναι, αμέ. Η μικρή κάνει τόσο του κεφαλιού της ώστε όταν την έριξαν στον Χρυσοχοΐδη για να ελέγξουν την υπόθεση της 17 Νοέμβρη δεν πήγε, ε; Μα ονειρεύεστε; Πήγε και παραπήγε η ανεξάρτητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συγχαρτηρια.
    Μπραβο σου...Εσυ μονο ξερεις τοσα πολλα!!Αυτη ειναι η αληθεια και τα λοιπα περι ανεξαρτησιας κλπ της εγγονης ειναι αυτα που ηθελημενα διαχεονται..ε κοροιδα...μην τσιμπατε.Μπραβο φιλε για την ενημερωση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ε! Ε, λέμε!
    Να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους:

    1. Η Αλεξία πράγματι είναι αγύριστο κεφάλι και δεν παίρνει γραμμή από κανέναν στην οικογένεια. Σας είπα και πριν, είναι το μαύρο πρόβατο! η Μαρίκα, ας πούμε, την έχει στην μπούκα (αφού δεν μπορεί να την ελέγξει)

    2. Το ότι ο Κυριάκος είναι πισωγλέντης είναι μεγάλη μαλακία. Μια χαρά είναι το παιδί (και πάντα ήταν) και εντελώς καψούρης με τη Μαρέβα.

    3. Δεν την έδιωξε η Μαρίκα τη Μαρέβα. Εκείνη πήγε κι ερωτεύτηκε και παράτησε τον Κυριάκο στα κρύα του λουτρού.

    4. Κανένας δεν έριξε την Αλεξία στο Χρυσοχοϊδη για τη 17 Νοέμβρη (Θέε μου, τι άλλο θα ακούσουμε!) Απλά η Αλεξία τον ερωτεύτηκε και τον καταδίωκε εμμονικά. Εκείνος ούτε να το ακούσει δεν ήθελε, βέβαια. Δεν μπορεί, όλο και κάποιος κολλητός του Χρυσχοϊδη θα υπάρχει ανάμεσά μας για να επιβεβαιώσει τα όσα γράφω.


    Ρε παιδιά, είπαμε, να κιτρινίζουμε. Είπαμε να γράφουμε και πικάντικες ιστορίες. Αλλά έλεος! Όχι και τέτοιο ράδιο αρβύλα! Μα πόσο άρρωστο πρέπει να είναι ένα μυαλό για να τα βγάλει από το κεφάλι του όλα αυτά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @κοσμική:

    Επιβεβαιώνω:

    1. Αλεξία: ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΟ ΠΛΑΣΜΑ. Ο γάμος με το Δ.Ζ. (aka Ζούφη) ήταν με τις ευλογίες της οικογένειας μία προσπάθεια να τιθασευτεί. Εις μάτην...

    2. Ο Κ.Μ. είναι όντως καψούρης και μάλιστα σε σημείο υπερβολής - και σε καμμία περίπτωση δεν είναι gay.

    3. Η Μ.Μ. απλώς δεν συμφωνούσε αλλά αποδέχτηκε τη Μαρέβα. Όντως η Μαρέβα ερωτεύτηκε, έφυγε και άφησε τον Κυριάκο με τα 3 παιδιά.

    4. Η Αλεξία ερωτεύτηκε το Χρυσοχοϊδη. Αυτό είναι γνωστότατο όπως επίσης κι ότι έγινε προσπάθεια να αποσιωπηθεί το γεγονός.

    Κοσμική, πολλά ξέρεις (κι) εσύ... Μήπως πήγαινες σχολείο με την Αλεξία? Γιατί για συμμαθήτρια του Κυριάκου δε μου κάνεις, ούτε της Ντόρας βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ sniper (ωραίο nick, by the way):

    Όχι, δεν ήμουν συμμαθήτρια με την Αλεξία. Αν πήγαινα θα την είχα πλακώσει στις φάπες. Είναι το πιο αντιπαθές πλάσμα που γνωρίζω. Και εντελώς αρριβίστρια. ΟΚ, το κοριτσάκι πέρασε πολλά, αλλά λίγη ψυχοθεραπεία δεν θα έβλαπτε.

    Με κολακεύει το σχόλιό σου ότι ξέρω πολλά. Πράγματι, έτσι είναι :)

    Τουλάχιστον για ορισμένες οικογένειες και πρόσωπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @κοσμική: Σε ευχαριστώ για το compliment.

    Let's check our facts. Nα σου δώσω το e-mail μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η Μαρέβα άφησε τον Κυριάκο για ένα υπέργηρο λεφτά. Μεγαλολεφτά. Μετά το διαλύσανε και ξαναγύρισε στον Κυριάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. sniper, ευχαρίστως, αν και δεν είμαι σίγουρη τι πρέπει να το κάνω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Ήμαστε" είναι το σωστό ηλίθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι βιάστηκα να πω ότι δεν είναι gay?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @all: Το τελευταίο comment ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @κοσμική: to check our facts, γι' αυτό.

    Μισό να ξεμπλέξω με το απατεώνα που υπογράφει με το nickname μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @κοσμική: γράψε μου στο sniperathens@gmail.com.

    Geia xara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΜΑΡΕΒΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση