GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείγμα εξουσίας!!!

Αναγνώστης του Press-gr κάνει ρεπο ρτάζ και καταγγέλει... "Θα ήθελα να σας περιγράψω ένα καθημερινό συμβάν, του οποιου έγινα μάρτυρας...

Αναγνώστης του Press-gr κάνει
ρεπορτάζ και καταγγέλει...

"Θα ήθελα να σας περιγράψω ένα καθημερινό συμβάν, του οποιου έγινα μάρτυρας, το οποίο αποτελεί σαφέστατο - αν και αμεηλητέο για πολλούς - δείγμα γραφής της εξουσίας:
Ώρα 10:40 Δευτέρα το πρωί στην Αττική Οδό. Θωρακισμένη Mercedes με αριθμό κυκλοφορίας ΚΥ 6137 οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα.

Κολλάει στο προπορευόμενο όχημα, το οποίο κινείται με 120 χλμ / ώρα (το γνωρίζω γιατί το σύγκρινα με τη δική μου ταχύτητα), σε τμήμα της οδού όπου το όριο είναι τα 80 χλμ / ώρα. Αναβοσβήνει τα φώτα, παρενοχλεί την οδηγό και κολλάει στον προφυλακτήρα της. Η οδηγός δεν μπορεί να πάει δεξιά, γιατί στη διπλανή λωρίδα κινούνται άλλα αυτοκίνητα, αλλά και διότι όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων πρόκειται να συνεχίσει στον Καρέα, που σημαίνει ότι η θέση της έπρεπε να είναι στο αριστερό διάζωμα. Η οδηγός δεν έχει άλλη επιλογή από το να αυξήσει ταχύτητα, φτάνοντας ίσως τα 140 χλμ / ώρα.
Στο τέλος, ο οδηγός της Mercedes βγαίνει στη δεξιά λωρίδα, ξαναμπαίνει στην αριστερή κλείνοντας την οδηγό, η οποία ρίχνει το αυτοκίνητό της στο κράσπεδο της νησίδας. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.
Το κλου είναι ότι η Mercedes κόβει αμέσως δεξιά και εξέρχεται της Αττικής Οδού στην έξοδο προς Κατεχάκη, δείχνοντας έτσι περίτρανα ότι το κλείσιμο που έκανε στην οδηγό ήταν καθαρά εκδικητικό και με στόχο να την οδηγήσει σε ατύχημα.
Στη Mercedes επέβαινε ο οδηγός (χοντρός φαλακρός), συνοδηγός με μουστακάκι και φάτσα νονού (το στυλ του ανθρώπου που μεγαλώνει νυχάκι στο μικρό του δάχτυλο για να καθαρίζει το αυτί του) και πίσω κάποιο σημαίνον πρόσωπο, το οποίο επειδή τα τζάμια είναι φυμε, δεν στάθηκε δυνατό να αναγνωρίσω.
Πιθανολογώ όμως ότι επρόκειτο για Υπουργό ή Υφυπουργό που εδρεύει στη Μεσογείων και μένει Βόρεια, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες σε 2-3 μέλη της κυβέρνησης.
Υ.Γ. Αλήθεια, ωραία ώρα πάνε στα γραφεία τους, μετά από αργία μάλιστα!"


Εμείς θα προσθέσουμε το εξής: Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας δεν οφείλει να ερευνήσει το περιστατικό;

23 σχόλια

  1. OXI ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΠΕΒΑΙΝΕ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλήθεια ή πλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σκηνικό είναι σύνηθισμένο στην Αττική οδό: Μαύρες (πάντα..) Μερσεντές, BMW, και Jeep Cherokee κινούνται με υπερβολική ταχύτητα (180+), κολλάνε στον προφυλακτήρα τρομοκρατημένων οδηγών και κάνουν άκρως επικίνδυνους ελιγμούς.
    Τους έχω δεί πολλές φορές καθώς φεύγουν απο το αεροδρόμιο όπου πήγαν να παραλάβουν ή να αφήσουν κάποιον "vip". Είναι αυτοκίνητα αξιωματούχων και της κρατικής "ασφάλειας" που χρησιμοποιούνται για συνοδεία.
    Την επόμενη φορά που θα τους δω θα κρατήσω και αριθμούς κυκλοφορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον ανώνυμο παραπάνω: Ναι, πρέπει να κρατάμε αριθμούς κυκλοφορίας γιατί το κακό έχει παρα-γίνει. Κατά τα άλλα ο Λιάπης εξαγγέλει μέτρα και κάνει τον ΚΟΚ αυστηρότερο. Δεν ντρέπονται λίγο; Να σκοτώνουν τον κοσμάκη;

    Στο Press.gr: Μπράβο που το δημοσιεύσατε. Και μια που έχετε και τον αριθμπο κυκλοφορίας, να μην το αφήσετε έτσι αν δεν δοθούν εξηγήσεις. Όλοι αυτοί ξέρουν ότι το θέμα θα ξεχαστεί και για αυτό έχουν την αλαζονεία να κάνουν τέτοιου είδους κουτσαβίστικους τσαμπουκάδες.

    Βλάχοι υπουργοί που πήραν βλάχουν μπάτσους από τα επαρχιακά τμήματα της περιφέρειάς τους και τους έδωσαν τιμόνι και όπλο. Ρε άει στο διάολο!

    Συγχίστηκα πρωινιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ
    ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ…
    …ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

    ΚΟΨΤΕ ΚΛΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ. Η ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ''ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ''. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΥΛΟΠΟΛΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΝΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ? ΤΙΠΟΤΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ ΤΟ ΕΡΓΟ) ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ (ΜΟΝΟ ΛΕΜΕ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.

    ΕΚΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΔΙΕΡΕΣ ΠΑΝΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΞΟΧΗ ΛΕΟΦΩΡΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ, ΗΜΑΡΤΟΝ.

    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ ΠΟΡΣΕ, "ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΟΙ ΑΡΓΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ".

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά ναι, όποιος προλαβαίνει και σημειώνει αριθμό κρατικού κ.λπ αυτοκινήτου που παραβιάζει τον ΚΟΚ και προκαλεί κινδύνους να το ανακοινώνει οπουδήποτε, μήπως αρχίσει και μπαίνει κάποιο μέτρο... Φυσικά και όλοι οφείλουν να γνωρίζουν τον ΚΟΚ και τους όρους σωστής οδήγησης, που σημαίνει ότι δεν πηγαίνουμε με όση (μικρή) ταχύτητα μας γουστάρει οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε λωρίδα, αλλά αυτό δεν δίνει συγχωροχάρτι στους ηλίθιους και ανεγκέφαλους που έρχονται σφαιράτοι και κολλάνε πίσω από ένα όχημα εκβιάζοντας τον οδηγό ν' αλλάξει αμέσως λωρίδα, με κίνδυνο να προκληθεί σοβαρότατο δυστύχημα!!!
    Προσωπικά, αν και δεν είμαι νέος, όταν βλέπω κάτι τέτοιο σκέφτομαι να πατήσω φρένο και να με χτυπήσει ο άλλος από πίσω! Να δω πού θα πάει μετά, καθώς θα τού 'ρθει ξαφνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στον φίλο αναγνώστη που έστειλε την καταγγελία του και στο press-gr που την δημοσίευσε. Καλό είναι και να μαθαίναμε ποιός ήταν. Λέμε ότι θέλουμε να πάμε μπροσατά. Τι περιμένεις όμως από μία χώρα και από τους πολίτες της όταν δεν σέβονται οι ίδιοι οι υπουργοί τους στοιχειώδεις κανόνες ΚΟΚ; Οι υπουργοί (και οι βουλευτές) είναι η εικόνα μας. Αν θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας μπορεί να αλλάξουμε και τους υπουργούς μας και τη χώρα μας προς το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. την επόμενη φορά που θα σας κολλήσει ένας μαλάκας με μερσεντές, πατήστε ελαφρά φρένο. Αν σας χτυπήσει είναι κλασική περίπτωση τράκας από πίσω, έχετε όλα τα δίκια με το μέρος σας και σας πληρώνει όλα τα έξοδα. Του τραβάτε και μια μήνυση για επικίνδυνη οδική συμπεριφορά και εξύβριση και τελειώσατε.

    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣ ΚΥΡΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ ανώνυμε παραπάνω, και σε όποιον περνάνε τέτοιες ιδέες:

    Αλλο να πέσει κάποιος επάνω σου με 30-40χιλ και άλλο να κινείσαι με 120 και να σε ακουμπήσει ελάχιστα έστω, ένα όχημα 2,5 τόνων (θωρακισμένη μερσεντές πχ) που πηγαίνει με 180.
    Μπορεί να βρεθείτε στον άλλο κόσμο πριν το πάρετε είδηση...

    Συμφωνώ κι εγώ με τους περισσότερους: ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ των αυτοκινήτων (αγορασμένων με χρήματα των φορολογουμένων) που οδηγούνται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο απο ορισμένους τραμπούκους-"δημόσιους υπάληλους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Φερδινάρδε Πόρσε, δεν διάβασες τι έγραψε το ρεπορτάζ; Σε σημείο που το όριο ήταν 80, ο άνθρωπος που κινείτο δεξιά πήγαινε ήδη με 40 χιλιόμετρα πάνω από το όριο και εξαναγκάστηκε από τη Μερσέντα να πάει με 60 παραπάνω από το όριο!! Και τυχαίνει στην Αττική Οδό τα όρια να είναι αρκούντως μελετημένα, ξέρεις.

    Όποιος θέλει να κινείται με ταχύτητα διπλάσια από το όριο (το σωστό όριο, όπου υπάρχει, όχι το απαρχαιωμένο όριο), ας βγει στο χωράφι του και ας κινηθεί όσο γουστάρει.

    Αλλά η κηδεία του να μη γίνει δημοσία δαπάνη, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά ρε παιδιά, τι έγινε? Δεν θα γίνει καταγγελία? Έτσι θα μείνει? Ο φίλος που είδε το περιστατικό και η γυναίκα που έπαθε το ατύχημα δεν θα κάνουν κάτι? Αυτό ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας! Αν δηλαδή σκοτωνόταν? Καλά σοβαρά τώρα κανείς απο τους μάρτυρες δεν θα κάνει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΣΜΙΚΗ: ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Ο ΝΕΟΣ ΚΟΚ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ) ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ (ΜΟΝΟ ΛΕΜΕ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ. ΑΝ ΠΧ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΚΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ (ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ) ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΔΙΕΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΩ-ΚΩΔΙΚΑ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΧΝΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!!
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΤΣΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.

    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ (ΟΧΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ.

    http://hellas-fos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Φερδινάρδε αγόρι μου, βαριέσαι να διαβάσεις ή δεν αποκωδικοποιείς τα όσα διαβάζεις;

    ΠΡΩΤΟΝ: Στο αριστερό διάζωμα κινείτο γιατί ήταν προ της αριστερής εξόδου. Πού έπρεπε να κινείται; Δεξιά και να κόψει αριστερά σαν τον χάρο τελευταία στιγμή πριν τη διασταύρωση;

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Στην αριστερή κινείτο γιατί προσπερνούσε άλλα αυτοκίνητα στη δεξιά λωρίδα που πήγαιναν πιο αργά.

    Να στο ζωγραφίσω ή είσαι ΟΚ τώρα;

    Υ.Γ. Κάθε μέρα διασχίζω ολόκληρη την Αττική Οδό δις. ΟΚ; Περνάω το τεστ; Δικαιούμαι δια να ομιλώ τώρα κατά τη γνώμη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ; ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Κ Υ .ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δες τε και το θεμα της εγκληματικής αδιαφορίας των τεχνικών εταιριών που αφήνουν ανοιχτα τα χαντάκια (υποδομή οπτικών ίνών) που σκάβουν σε ολη την αθήνα. Ειναι να παρακαλάς, να μην πεσει μεσα στο χαντάκι η ρόδα της μηχανής σου .
    Εχω δει πολυ κόσμο ναχει "φάει σούπα" με τραυματισμό.
    Να μην πώ για την βρώμα απο σκόνη, χώμα και επικίνδυνο γαρμπίλι!

    Πειτε κάτι ρε παιδά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΥΡΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ,

    ΠΡΩΤΟΝ: ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ... ΤΑ ΔΕ RINGS (ΚΟΜΒΟΙ) ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ) ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΔΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΒΑΔΙΕΡΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΑΔΙΕΡΑ (ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΜΛ), ΔΕΟΝ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ 'Η ΣΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ MAKE-UP). AN ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΑΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, Ε, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΜΥΑΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΟΛΩΧ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ "ΦΟΡΤΩ" ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΑΨΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΟΥΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΟΙ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΒΑΔΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ.

    ΥΓ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ.. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΗ ΣΑΣ ΤΡΑΚΑΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυριε Φερδινάρδε η κυρία έχει δίκιο.
    Δεν μίλησε κανείς γι αυτόν που δεν βλέπει την Πόρσε να έρχεται με 200 και βγαίνει απροειδοποίητα στην αριστερή. Εδώ μιλάμε για κάποια που ΗΤΑΝ στην αριστερή λωρίδα (για τον οποιοδήποτε λόγο) και ο αλητήριος με το κρατικό όχημα προσπάθησε με νταηλίκι και τσαμπουκά να διώξει τη φουκαριάρα κυρία με τη "κουβαδιέρα" απο το δρόμο του διότι έτσι γούσταρε ή δεν είχε την υπομονή να περιμένει 10 δευτερόλεπτα να τελειώσει το προσπέρασμά της ... και το κάνουν πολλοί βλάκες αυτό στούς δρόμους.
    Δηλαδή όποιος δεν έχει Μερτσέντα και Πόρσε δεν δικαιούται να προσπεράσει και είναι αναγκασμένος νε σέρνεται πισω απο φορτηγά και λεωφωρεία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πω πω!Πολλοι Ραικονεν μαζευτηκαν εδω!
    Οπου δειτε γρηγορους μαγκακους καντε τους τη ζωη δυσκολη.Αν κολλανε πισω σας κατυθειαν φρενο. Εννοειται ομως,αν δε γουσταρουμε να τρεχουμε δεν παμε αριστερα. Απλα ταλαιπωρειστε τους αν σας κολλανε απο πισω σε δρομους μιας λωριδας ή αν ειστε δεξια.
    Το φρενο παντως ειναι all time classic. Χανουν τη μαγκια-κλανια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και αν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε με το φρενάκι (γιατί όπως και να'χει, ένα ρίσκο το έχει), κάντε αυτό που κάνω κι εγώ. Χωρίς καθόλου μα καθόλου να κόψετε ταχύτητα, ανάψτε στιγμιαία τα φώτα σας. Ο από πίσω νομίζει ότι είναι τα στοπ του φρένου και πλακώνεται στα φρένα, ενώ εσείς έχετε ήδη φύγει μπροστά αφού δεν κόψατε ταχύτητα. Επιπλέον, του κάνει να φαίνονται και να αισθάνονται εντελώς ηλίθιοι.


    (Φερδινάρδε, ναι, στον περιφεριακό του Υμηττού αναφέρομαι. Εκεί είναι και η αριστερή έξοδος προς Καρέα που ανέφερε και ο φίλος, αν πρόσεξες δηλαδή).

    Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις τα όσα γράφεις, δικαιώνοντας πρακτικά την απαράδεκτη και εγκληματική συμπεριφορά που καταγγέλθηκε εδώ. Ευτυχώς οι άλλοι bloggers δεν συντάσσονται μαζί σου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά με τα όσα γράφεις, αν ο οδηγός της Mercedes σε διάβαζε, θα αισθανόταν και πολύ μάγκας και την επόμενη φορά θα έκανε χειρότερα: ίσως να πυροβολούσε και τον οδηγό που θα βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα. Γιατί όχι; Αφού για σένα είναι εξίσου απααράδεκτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση