GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα συμβεί στην ΑΕΚ...

Τι θα συμβεί στην ΑΕΚ; Ο νεοποκτηθείς (με ... μεταγραφή) αθλητικός ρεπόρτερ του Press-gr, ετοιμάζεται να κάνει μια δυνατή αποκάλυψη...

Τι θα συμβεί στην ΑΕΚ; Ο νεοποκτηθείς (με ... μεταγραφή) αθλητικός ρεπόρτερ του Press-gr, ετοιμάζεται να κάνει μια δυνατή αποκάλυψη...

29 σχόλια

  1. Θα πάρει και άλλον μαύρο η ΑΕΚ και θα μετονομαστή Ανώνυμη Εταιρία Κάφρων (Α.Ε.Κ.);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΕΜΗ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΕΕΕΕΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ Η ΓΙΑΝΝΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΤΟΝ ΑΡΗ, ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ, ΤΟΝ ΑΛΦΑ, ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασα ότι Έλληνες εφοπλιστές από το Ντουμπάι έχουν αγοράσει τον Αστέρα Τρίπολης. Έχουν δε σκοπό να αγοράσουν φέτος τον Ισμαήλ Μπα και να φτιάξουν κλειστό (!) γήπεδο ποδοσφαίρου 12.000 στην Τρίπολη με πολλά γήπεδα προπονήσεων και κλειστό μπάσκετ-βόλει.
    Αν πέσουν αραβικά κεφάλαια και στο έρμο ποδόσφαιρό μας (εκτός από τις τράπεζες και τα τηλέφωνα), λέτε να δούμε προκοπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Ο ΛΩΡΕΝΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΥΔΙΑ;ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΥΡΩΚΑΡΠΑΖΙΑΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΙ ΩΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΜΟΛΝΤΕ, ΤΟ ΧΕΡΕΝΒΕΪΝ ΚΛΠ ΕΞΩΤΙΚΑ ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ GAY-ΡΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ?

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ? ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΦΥΡΑΝΕ ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ (ΜΠΟΡΟ-ΘΡΥΛΟΣ, ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ, ΤΕΡΟΡ-ΒΙΤΣΑΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ ΚΛΠ) ΣΤΟ CH.L.


    ΧΟ, ΧΟ, ΧΟ...

    ΤΑ 60 ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΑΡΑ?

    ΡΕ ΛΕΜΕ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΨΩΡΙΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΩΤΟΣ. ΑΛΗΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ; ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥΣ.ΚΡΟΚΟΥΣ ΞΕ- ΚΡΟΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΕΖΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΑ-ΝΤΕΜΗ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα κλάσει η Δέσποινα και θα προκληθεί τσουνάμι στους Θρακομακεδόνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τους καλούς ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ φίλους.
    Καλό θα ήτανε έστω κι’ ένα ψευδώνυμο, ο καθένας μ’ αυτό τον τρόπο μπορεί να δώσει το προσωπικό του στίγμα. Νομίζω πως η επικοινωνία θα κέρδιζε υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι και έχουμε και θέλουμε πράγματι να πούμε κάτι.
    …και κάτι για το ποδόσφαιρο επειδή είμαι κι’ εγώ φίλαθλος που ενδιαφέρει αρκετούς ανώνυμους.
    Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ποδοσφαίρου αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ. Ήτανε η ευκαιρία να προωθήσουν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές δίνοντάς τους κίνητρα, αντ’ αυτού τι έκαναν;
    1. Ο κ. Βαρδινογιάννης διέλυσε την ομάδα της Ριζούπολης και έφερε παίκτες ξένους μέτριους που δεν είχανε μεγάλο κασέ. Με αυτό πέτυχε να ρίξει και την τιμή αυτών που έμειναν. Αυτός ήτανε ο σκοπός να μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις κυρίως των Ελλήνων γι’ αυτό και τους εξεδίωξε.
    2. Ο κ. Κόκκαλης συνεχίζει να παίρνει πρωταθλήματα με τους καλούς του παίχτες της προηγούμενης δεκαετίας γιατί δεν υπήρχε αντίπαλος….αλλά ΠΟΥΟΥΟΥ……. ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ; Και αυτός τώρα κάνει ότι και ο πιο πάνω υποβαθμίζει σταδιακά την ομάδα. Ρισκιάρησε και έφερε τον «φθηνό» τότε ποδοσφαιριστή – προπονητή Ριβάλντο που ήτανε στα αζήτητα της ποδοσφαιρικής αγοράς. ( Προπονητής αναδείχθηκε στον Ολυμπιακό )
    3. Ο «φτωχός» κ. Νικολαίδης προσπαθεί, αλλά με αυτούς τους επενδυτές που έχει….. ; Θέλει αλλά δεν μπορεί.
    Για τους άλλους ………λίγο φως από Ξάνθη και Λάρισα.
    Αποτέλεσμα . Η Ελλάδα σε επίπεδο ομάδων από την 6η, 7η θέση που έπαιζε στους πίνακες της Ευρώπης τώρα παίζει κάτω από την 15η.
    Από ότι καταλαβαίνετε μαζί ποδοσφαιρικά δεν έχουμε να τσακωθούμε. Λέω ότι είμαι ολυμπιακός… αν όμως με ρωτήσετε πια είναι η ομάδα που πήρε και τα 50 τελευταία πρωταθλήματα στο Ναϊρόμπι δεν θα ξέρω να απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ.
    ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ.
    ΟΥΣΤ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. [quote] βασίλης said...

    Διάβασα ότι Έλληνες εφοπλιστές από το Ντουμπάι έχουν αγοράσει τον Αστέρα Τρίπολης. Έχουν δε σκοπό να αγοράσουν φέτος τον Ισμαήλ Μπα και να φτιάξουν κλειστό (!) γήπεδο ποδοσφαίρου 12.000 στην Τρίπολη με πολλά γήπεδα προπονήσεων και κλειστό μπάσκετ-βόλει.
    Αν πέσουν αραβικά κεφάλαια και στο έρμο ποδόσφαιρό μας (εκτός από τις τράπεζες και τα τηλέφωνα), λέτε να δούμε προκοπή;[/quote]

    δεν πρεπει οι επαρχιοτικες ομαδες να βρουν κεφαλια απο ομογενεις η απο παραγοντες του εξωτερικου?

    αληθεια ο πας γιαννενα για πες απο που εχει κεφαλαια?μηπως κατα αφρικη πλευρα?και πως εχουν τον κουγια για off sore εταιρια?

    για λεγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ.
    Ο ΝΤΕΜΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ(ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑ) ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΩΦΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ "ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ". ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ,ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΠΕΤΥΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΝΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΚΙΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. ΟΜΩΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ... ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ? ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΤΟΥΣ 2 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ? ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ.. ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΑΟ, ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ... Η ΑΕΚ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..

    ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ 34ΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (ΣΤΥΛ ΕΜΕΡΣΟΝ, ΖΗΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΕΑΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ.... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ... ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ...ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ....
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΑΕΚ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΑΣ
    ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΛΟΥΣΤΡΟ 11.03 ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΑΤΩΝΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΣΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΚΥΡΑΣΤΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

    ΔΩΡΙΕΥΣ: ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ. ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΙΑΣΑΝΕ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΛΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΦΡΟΣΥΝΗ.

    ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΟ ΜΕ 1 ΜΥΡΙΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΕΛΕΩ ΘΩΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ (ΞΑΝΘΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΦΑΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ.

    Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟ ΝΕΟ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΧΑΡΤΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ GAY-ΡΟΥ, Ο ΣΚΛΑΠΑΝΙΑΚΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΕ 1.55 ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΑΘΛΟ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΚΗΜΑΤΑΚΙ.Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΘΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΣΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΟΤΕΣ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ;ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ; ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ. ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΚΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΨΩΡΙΑΡΑ ΚΟΠΗΚΑΝ. ΕΙΔΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
    Υ.Γ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΑΠΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ GΑΥ-PΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΖΕΛΕ 1.55 Ο ΛΕΒΑΔΕΙΚΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΟΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΣΦΠ, ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ( ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΕΛΟΞΕΦΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ).ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΕΠΟ (ΑΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΔΕ ΣΥΝΕΔΕΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΑΛΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΛΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΒΑΡΗ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΣ, 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ - ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΦΡΑΠΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ???). ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ. ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΤΕΡΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ (ΚΟΤΣΩΛΗΣ).

    Ο ΚΡΟΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ - ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΠΟ).

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ.

    ΕΥΡΩΠΗ - ΟΣΦΠ: ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ 0-7-31.... ΕΔΩ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. ΕΛΛΕΙΨΗ "ΚΟΡΑΚΟΒΟΗΘΕΙΑΣ" ΠΑΙΖΕΙ.

    2.58 ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΥΑΛΟΦΥΓΟΔΙΚΕ ΤΣΟΥΚΑΛΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ? ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕΣ?

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΞΑΝΘΟΥΛΑ (ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΤΑ?), ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ Ο GAY-ΡΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΑΝΕ...), ΣΚΛΑΠΑΝΙΑΚΟΣ (ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ - ΜΕΣΑ '80, SIR TAK LEMON ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΚΕΙ, ΓΚΩΝΙΑΣ ΚΛΠ ΦΥΝΤΑΝΙΑ). ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΛΠ.

    ΣΚΛΑΠΑΝΙΑΚΟΣ = ΕΚΦΡΑΣΗ "ΦΙΛΑΘΛΟΥ", ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΚΛΑΠΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΩΣ ΑΡΧΕΣ 90 ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

    ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΕΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΚΛΑΠΑΝΙΑΚΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΠΑΪ ΛΟΓΩ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ.

    ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΙΑΤΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΡΑΦΟΙ ΜΑΓΚΕΣ. ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΑΦΙΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τον καλό ανώνυμο φίλο…λοιπόν :
    Λέω ότι είμαι ολυμπιακός αλλά πρωτίστως είμαι φίλαθλος και πονάω για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Για την ομάδα μου «τα χώνω» γιατί δεν μασάω, έτσι μιλάω για καλούς παίκτες αλλά για την προηγούμενη 10ετία, τον ακμαιώτατο προπονητή Ριβάλντο , για τον «περιζήτητο» 35άρη παικταρά Ζε Ρομπέρτο (τον ζήτησαν και στο Κατάρ) και ότι ο κ. Κόκκαλης έχει αρχίσει σταδιακά να υποβαθμίζει την ομάδα φέρνοντας σωρία ξένων παικτών γ. διαλογής στην λογική που ξεκίνησε 1ος ο κ. Βαρδινογιάννης.
    Για την ομάδα σου λυπάμαι που ο κ. Βαρδινογιάννης δεν τιμάει τους παίκτες που προσέφεραν τόσο στην ομάδα σας. Νικοπολίδης(σοβαρό παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας), Καραγκούνης, Μπασινάς, Κυριάκος, Λυμπερόπουλος, Χαλκιάς, Σεϊταρίδης,………………. (Ποιοι θάναι οι βετεράνοι του ΠΑΟ την επόμενη 10ετία;) Φίλε μη μασάς, αυτός ο «κύριος» πουλάει και σκοπός του ήτανε να κατεβάσει το κασέ της ομάδας φέρνοντας «πεινασμένα» άγνωστα ξένα παιχτάκια που τους κάνανε παιχταράδες οι κατευθυνόμενες φυλλάδες.
    Ο κ. Κόκκαλης πάει πακέτο τώρα με τον κ. Βαρδινογιάννη και από τότε που η ΕΛΛΑΔΑ «δυστυχώς για μερικούς» έγινε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΎΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ τον θέλουνε κακόμοιρο και φθηνό για την τσέπη τους. ( Το έγκλημα που κάνουνε είναι ότι επιθετικά υποβαθμίζεται το ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και καλλιεργούνε αυτή την νοοτροπία γενικά στον κόσμο.)
    Σε επίπεδο ομάδων το αποτέλεσμα είναι ήδη ορατό από την 6η, 7η θέση της βαθμολογίας στην Ευρώπη τώρα είμαστε κάτω από την 15η και αν δεν ξυπνήσουμε έπεται συνέχεια.
    Συμφωνώ με τον εκάστοτε παραπονεμένο θέλω να διαλυθεί η ΠΑΡΑΓΚΑ.
    Συμφωνώ με την κατάργηση του «πρωταθλήματος του λεκανοπεδίου Αττικής»,ας ακολουθήσουνε το παράδειγμα του μπασκετικού Μακεδονικού μερικές ομάδες . Θα ζωντανέψουνε αρκετές πόλεις και το πρωτάθλημα θα αποκτήσει σχετική αξιοπιστία.
    Συμφωνώ με την ουσία, την δημιουργία υποδομών (Ελληνική Σχολή Ποδοσφαίρου κτλ.)
    Συμφωνώ με προσπάθειες κατά της ΒΙΑΣ στο ποδόσφαιρο σαν αυτή που κατέβαλε ο κύριος Νικολαίδης που κακώς δεν επικροτήσανε και «ποιήσανε την νήσσα» οι κ.κ. Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης και οι λοιποί για τους προσωπικούς τους λόγους ο καθένας τους.
    Φίλοι οι «φτωχή γκρίνια» δεν κάνει τίποτα .
    ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ & ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΕΝ ΑΡΧΗΝ
    ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΩΡΙΕΥΣ:
    Ο Βαρδινογιάννης πρώτος έκανε την ακριβότερη μεταγραφή – Πάολο Σόουζα, 1.5 δις/χρόνο. Οι παίκτες που τόσο υμνείς απλώσανε το χέρι στον Κόκκαλη. Μη ζητάς αποδείξεις. Θα ήταν μάταιο, όσο το να βρείς αποδείξεις για πολιτικούς που τα παίρνουν. Όλη η ποδοσφαιροπιάτσα το ξέρει, αλλά ΔΕΝ αποδεικνύεται. Αρκεί που οι ιδιοκτησία της ΑΕ το ξέρει.
    Ο Βαρδινογιάννης πουλάει παίκτες. Ποιούς? Εκτός του Σεϊταρίδη, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι έφυγαν σαν ελεύθεροι, όταν τελείωσαν τα συμβόλαιά τους. ΟΛΟΙ. Μη ξεχνάς ότι για κάποιους από αυτούς ΥΠΗΡΧΑΝ προτάσεις από το εξωτερικό ΠΡΙΝ λήξουν τα συμβόλαιά τους, αλλά θέλανε όλοι να πάνε σε μεγάλες ομάδες – τρομάρα τους. Ο δε Κυριάκος που την έκανε σόλο, άρπαξε την καμπάνα από τη UEFA. Πες μου λοιπόν, ποιοί από αυτούς ΕΚΑΝΑΝ τη μεγάλη καριέρα φεύγοντας από τον ΠΑΟ (και κατ' επέκταση από σας, την ΑΕΚ κλπ), διαλέγοντας ΜΟΝΟΙ τους την τύχη τους. Έναν, όχι παραπάνω. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Ένας προς έναν, και μακριά από την Ελληνική Πραγματικότητα που τόσο κατηγορείς (δικαίως ίσως σε μερικά πράγματα), τους βλέπουμε τι κάνουν στο εξωτερικό. Σε μικρομεσαίες ομάδες ή σε πάλαι ποτέ «βαριές» φανέλες που τώρα πιά δυστυχώς δε τρομάζουν ούτε τα Κάτω Τριμίκλανα.
    Ακόμη λοιπόν κι αν ίσχυε ότι ο Βαρδινογιάννης πουλάει, δε βλέπω που είναι το θέμα, ο ψόγος. Ο στόχος κάθε ΑΕ είναι το κέρδος. Αν ο οπαδός της κερκίδας, του καναπέ ή της φυλλάδας δε το δέχεται, δικό του πρόβλημα. Το κέρδος όμως είναι ο στόχος. Το οποίο η ΑΕ ΟΣΦΠ ΔΕΝ επιτυγχάνει. Ο ιδιοκτήτης της κάνει σχεδόν κάθε χρόνο αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών από την τσέπη του για να κλείνει το έλλειμα.
    Γιατί? Επειδή αρκείται στο Ελλ. Πρωτ. Που έχει αγοράσει από τις εκλογές της ΕΠΟ στην Αλεξανδρούπολη. Παράγκα με την έννοια της παλιάς Παράγκας (ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ & ΔΙΑΒΟΛΗΣ) δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως δούλοι διαιτητές πεζοναύτες ελευθέρας βοσκής που κάνουν τα πάντα για να γίνουν διεθνείς. Παλιά τακτική αυτή. Καραμπινάτο παράδειγμα ο Ευθυμιάδης. Είναι τυχαίο που το 90% αυτών ευνοεί εσάς?
    Να σου πω και για τον ΚΑΠ και την αθλητική δικαιοσύνη? Δες τι θα «αρπάξει» το καλόπαιδι ο Καστίγιο, και θα σου πω. Νταραβεριτζήδες είσαστε με τους υπαλλήλους σας. Όπου σας βολεύει, πιάνεται το video. Στην περίπτωση του κακομαθημένου σας, αν πιαστεί το video? 3 ακατέβατες.
    Επειδή κάτι αναφέρθηκε για το Φιλιππίδη. Δε με ενδιαφέρουν οι πολιτικές φιλοδοξίες του ΚΑΘΟΛΟΥ. Τον κρίνω σαν μάνατζερ/διαχειριστή. Φεύγοντας από την ΑΕ, άφησε 17 εκ. Ευρώ ταμείο και το συμβόλαιο του παλτού (δικός σας χαρακτηρισμός τότε – τώρα παιχταράς – μάστορες της κωλοτούμπας μια ζωή είσαστε) Κωνσταντίνου ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ μέχρι το τέλος της τριετίας.
    ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Πιό πρόσφατο παράδειγμα από το Νίνη ΔΕΝ έχω. Εσύ? Ας μη πούμε για τους δημοσιογράφους σας (τόσο τους κόκκινους (Νικολακόπουλους και σία) όσο και τους «αντικειμενικούς» Χριστόγλου και σία) που για να υποβαθμίσουν το παλληκαράκι (και τις υποδομές) υμνούν οι πρώτοι το Χίκα (?????) και οι δεύτεροι το Ριβάλντο. Στατιστικά η ομάδα σου κάνει τη χειρότερη διαχείριση παικτικού υλικού – καραμπινάτο παράδειγμα ο Ελευθερόπουλος, μακράν το μεγαλύτερο ταλέντο τερματοφύλακα τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τη θυμάσαι την ιστορία του?
    Ο μπασκετικός Μακεδονικός που είναι? Ο Μεσσάϊκος (ιδιοκτήτης) την έκανε και ΣΩΣΤΑ βλέποντας ότι μία επαρχιακή πόλη ΔΕΝ έχει το χρήμα να στηρίξει μία ομάδα Α’ Εθνικής. Άρα η γεωγραφική κατανομή είναι άτοπη. Προκύπτει από την αγορά.
    ΒΙΑ: Όλη η πιάτσα ξέρει ότι ο Τσουκαλάς με γνώση του Κόκκαλη έκανε μπουρδέλο το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης πρόπερσυ. Τα αίσχη της Ριζούπολης, τα αίσχη του Καραϊσκάκη από τότε που επιστρέψατε... Βέβαια, στα Ευρωπαϊκά είσαστε κότες – μιά μαγκιά κάνατε με τη Σαχτάρ και πάτε (αν δεν περάσει η έφεση στη UEFA) για 2 αγωνιστικές σαν υπότροποι από κάτι περσινά. Κι ακόμη δεν έχει εκδικαστεί η μολότωφ στο πούλμαν της Ρόμα και η κροτίδα στον Τότι.
    Το ότι δε συμπαραστέκεστε στο Ντέμη στα θέματα της βίας...οι λόγοι είναι προφανείς. Ο Τσουκαλοστρατός. Όπου και να πάτε στην Ελλάδα, διαλυετε τις πόλεις. Απ’ την άλλη ο Βαρδινογιάννης έπραξε. Έκοψε τα εισιτήρια και τέλος. Πρόταση ζήτησες, έχουμε και την πράξη ήδη.
    Η προτροπή σου «αδειάστε τα γήπεδα» στους δικούς σου πάει. Εμείς δε πάμε άμα δε γουστάρουμε (όταν δίνει εισιτήρια). Την αποχή την κάνουμε πράξη. Εσείς πάτε γιατί τρώτε την προπαγάνδα του Κόκκαλη αμάσητη. ΠΡΟΤΑΣΗ: Μη πάτε (σιγά μη δε πάτε), μέχρι να πειστείτε ότι ο Κόκκαλης αντιμετωπίζει σοβαρά την Ευρώπη. Αν είσαστε σκεπτόμενοι. Γιατί είναι πολύ βαρετό να καθαρίζουμε τη μπουγάδα κάθε χρόνο μαζεύοντας ποντάκια για την Ελλάδα.
    Και τέλος μία ερώτηση: Ποιός «πίεσε» (εδώ γελάνε-δήλωση Γκαγκάτση) την ΕΠΟ & την ΚΕΔ να γίνεται φέτος (με την έναρξη της Σούπερ Λίγκας) ορισμός (κι όχι κλήρωση) διαιτητών? Αυτός που έχει πάρει τα περισσότερα κουκούτσια όπως κάθε χρόνο σχεδόν. Πρόταση: ΚΛΗΡΩΣΗ.
    Τέλος. Κοίτα τα του οίκου σου που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο κι άσε τους άλλους. Και να σε προλάβω. Στα 23 χρόνια «κυριαρχίας» (γελάστε) του καπετάνιου, ο ΠΑΟ πήρε 6 πρωταθλήματα, και πήραν επίσης η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ, εσείς (αρχίζοντας από τα 4 πρώτα χρόνια με Νταϊφά). Στα 12 του Κόκκαλη, ποιοί και πόσα πήραν? Καλό το παραμυθάκι σας, αλλά δεν έχει δράκο.

    α, και κάτι που θυμήθηκα για το Λεβαδειακό. Αν δεν είναι παραμάγαζό σας, γιατί του ανοίξατε τα πόδια και σας κέρδισε στο Καραϊσκάκη για να μην πέσει? Εμάς ο ΟΦΗ (κοίτα διαχρονικά τα αποτελέσματα) μας έχει κόψει βαθμούς σε κρίσιμες στιγμές. Όπως και φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΗΤΕ 1.30 ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΓΑΜΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΕΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΟ ΣΟΥ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΠΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΕΧΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΦΕΡΩ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΛΑΚΟΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ. Ο ΟΣΦΠ ΣΦΑΖΟΤΑΝ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΣ. Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΜΑΜΗ ΤΟΥ ΟΣΦΠ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΑΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑ.ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ-ΕΦ ΕΜ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΧΕΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΚΟΤΖΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. XAMENOS KOPOS EISAI 2.23. KAI KLYSMA ME FRAPELIA NA SOU KANOUNE, PALI DE 8A SYNEL8EIS.

    O GANGSTER KYRIE ARXIMALAKA STA 23 XRONIA PHRE 6. POU EINAI H SFAGH KYRIE ARXITRIMALAKA? OLOI PHRAN KATSAROLI EPI GANGSTER.

    TO SYSTHMA EINAI TOU KROKUS GIAFTO KANEI OTI GOUSTAREI, KAI OI YPALLHLOI DHMOSIOGRAFOI.... KI EKEI POU DE MPOREI (EVRWPH) DEIXNEI ME TIS PRAXEIS TOU OTI DE GOUSTAREI. GIAFTO MIA ZWH 8A EISAI O TZANETAKOS THS EVRWPHS KOROIDO.

    KANA EISHTIRIAKI GIA TON TELIKO EXEIS? EKEI DE SAS PARAMY8IASE O KROKUS OTI 8A EISASTE FETOS?

    TREXA STHN PLATEIA MEMOU, POU EINAI O KHPOUROS THS INTRAKOM TSOUKALAS ME TO AUDI NA PAREIS TH DOSH SOU AN KAI OUTE AFTO 8A SE FTIAXEI.

    KALO TO KOKKINO PARAMY8I, ALLA DEN EXEI DRAKO.

    TRIBLAKA YPALLHLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΤΥ ,ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βαζελακο μην διαβαζεις πολυ Γκοτζο, θα σε κολλησει τα σαρδαμ. Διαβαζε Μενιο Σακελαροπουλο, εχει αλλη κασετα πιο μοντερνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://img222.imageshack.us/img222/1001/patakosza4.jpg

    ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,
    ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ

    ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο GAY-ΡΟΣ. ΤΗ ΜΑΥΡΗ, ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΑΖΕΛΑΚΟ. Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ. ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟ-ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΝΝΗΣΙΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ. ΑΛΛΑ ΚΟΛΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΤΑΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 4.01
    TREXA STO LIMANI
    KSANARXETAI O STOLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εδω ελπιζω να καταλάβατε γιατί δεν πρέπει να βάλετε αθλητικό στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 4:49 ανώνυμε θα σε μαλώσω , όχι αθλητικά ;.Μα δεν βλέπεις συμμετοχή , επιχειρήματα , διάλογοι ...

    Το πιο καλό σχόλιο το έκανε ο φίλος για τον πατέρα του Κόκκαλη.
    Εάν υποψιαστώ ... ότι ήξερε τον πατέρα του ...Γιωτόπουλου εκεί πάνω στα βουνά της Ρούμελης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. gayroi flwroi provata tou Kokkalh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ blog?
    ΚΡΙΜΑ
    ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση