GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια πρωτότυπη ... hi tech πρόταση στον Γ. Παπανδρέου

Ενα από τα πιο ευρηματικά κείμενα έγραψε αναγνώστης του Press-gr για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ. Επειδή μάλιστα περιέχει προτάσεις στον Γ. Π...

Ενα από τα πιο ευρηματικά κείμενα έγραψε αναγνώστης του Press-gr για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ. Επειδή μάλιστα περιέχει προτάσεις στον Γ. Παπανδρέου με μια τετράγωνη πολιτική λογική σε ... hi tech ορολογία και συμπίπτει με την παρουσίαση του προγράμματός του και την ένταση της εσωτερικής κρίσης του ΠΑΣΟΚ, σπεύδουμε να ...το αντιγράψουμε (το κείμενο του αναγνώστη μας):

"Αν θέλεις Γιώργο να πάς καλά και να προσφέρεις πραγματικά στον τόπο πρέπει να σταματήσεις να κάνεις backspace στις θέσεις σου γιατί έτσι αφήνεις space να δημιουργηθούν νέα format στο κίνημα που αργότερα θα σε κάνουν να χάσεις εντελώς το Ctrl.
Κάνε ξανά start στο σύστημα ή μάλλον καλύτερα άλλαξε σκληρό κρατώντας μερικά μόνο από τα παλιά σου αρχεία. Θα σε βοηθήσει ένα page up στις σελίδες της ιστορίας για να δεις πώς λειτούργησε ο Ανδρέας το 1974 όταν κλήθηκε να πάρει σημαντικές αποφάσεις.
Επίσης καλύτερα πάτα shift+alt να προσαρμοστεί το σύστημα των θέσεών σου στις ελληνικές συνήθειες.
Κάνε συνεχώς search στις ανάγκες της νεολαίας και μην σταματήσεις το insert στα στελέχη που προβάλλονται.
Αν με ακούσεις θα κάνεις συνεχώς enter στις νέες συμμετοχές αλλά το κυριώτερο θα γίνει paυse και break στους δελφίνους.
Για όνομα του Θεού σταμάτα τα delete στα στελέχη, δεν φταίνε αυτά για την ασάφεια των θέσεων και αντί γι αυτό πάρε κάτι που να καταπολεμά τους ιούς των μεγαλοεκδοτών.
Αν με ακούσεις θα είσαι πάντα Caps Lock.
Φιλικά! Με χιούμορ αλλά και εκτίμηση".

68 σχόλια

  1. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών.
    Καλούμε όλους εσάς , να συμμετέχετε ενεργα στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το προγράμμα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oσο αφορα το ...χαρουμενο γραφημα του αναγνωστη δειχνει μια επιπολαιη προσεγγιση της πολιτικης του ΓΑΠ στο βωμο της hi-tech τεχνολογιας.Επι της ουσιας ουδεν.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ.Παπανδρέου παρουσιασε ένα πρόγραμμα ΠΑΡΟΧΩΝ χωρις να μας πεί απο ποιους θα τα πάρει.Το παραμύθι ότι θα περιορίσει την φοροδιαφυγή,μας το είχε πει και ο πατέρας του.
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ νομίζει οτι είμαστε όλοι ανεγκέφαλοι και δεν γνωρίζουμε οτι τα ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ,αλλα ο φορολογούμενος εχει βαρεθει να πληρωνει τα λαμόγια και τους αραχτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπάμπη μου μας τα έπριξες με το ΠΑΣΟΚ . Κατάλαβε ότι οι άνθρωποι θέλουν και πάλι την κουτάλα .
    Αρκετά ξεσκίσανε όλα τα προηγούμενα χρόνια . Ας αφήσουμε
    τώρα και τα δεξιολάμογα να φάνε λίγο.Θάρθει και πάλι η σειρά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to programma tou pasok kineitai stin sosti katefthinsi.

    kai eimai vevaios oti o ellinikos laos pou afti ti stigmi vlepei mera me ti mera ta pragmata na xeiroterevoun me tin xeiroteri metapoliteftika kivernisi ''tha dosei to O.K.'' se enan anthropo pou exei apodeixei oti axizei na diaxeiristi ta pragmata. Pistevo oti tha ta kataferei.

    Me ti logiki pou exelegh (kai sosta) i N.D. to 2004 (na fairei thn allagh)o ellinikos laos tha vgalei to pasok, enapothetodas tis elpides tou sti dimokratiki parataxi.

    I N.D. apedeixe ti mporei na prosferei kai poso sinepis einai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GIORGOS GIA NA MHN POLYLOGOYME,BGALE TO KALWDIO APO THN MPRIZA,GIATI 8A KAPSEIS TO SYSTEM...ALLIWS KANE FORMAT TO PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Άμα Γιώργάκη και ΠΑΣΟΚ είχατε όραμα και πρόγραμμα, γιατί το κρατάγατε κρυφό τόσα χρόνια; Όποιος πιστεύει σε κάτι, το διακινεί και το προπαγανδίζει και το ζυμώνει μέσα στους πολίτες. Δεν το ξεφουρνίζει στις 12 παρά 1. Όλα στο βωμό της εικόνας και των εντυπώσεων. Πενηντάρισα πιά δεν με κοροϊδεύετε σαλτιμπάγκοι εξουσιομανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο λαός κάποτε δεν ήξερε ότι ο Ανδρέας παπανδρέου ήταν εβραίος αίματος και μπόρεσε να περάσει το ψεύτικο στα λόγια "πατριωτικό" ΠΑΣΟΚ. Τώρα τον ΓΑΠαπανδρέου τον ξέρουν και οι πέτρες ότι είναι εβραίος στο αίμα, με διαβατήριο αμερικανός πολίτης και κατά πονηρό τρόπο έλληνας πολίτης. Λίγα τα ψωμιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε babis. Είναι "χαρούμενο" εντάξει, αλλά όχι και τόσο επιπόλαιη πρόσέγγιση, μην το υποτιμάς. Ξέρεις τα πιο σωστά πράγματα λέγονται απλά, με χιούμορ αλλά χωρίς φανατισμό.
    ΥΓ. Press-gr.Με εντυπωσιάζετε. Αξίζουν συγχαρητήρια! Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω πως σχόλια υβριστικά ή ρατσιστικά όπως αυτό πως ο Γιωργάκης είναι Εβραίος πρέπει να σβήνονται. Υπάρχει στη χώρα μας ένας χυδαίος αντισημιτισμός που υποθάλπεται από την ακροδεξιά και την Εκκλησία. Σαλταρισμένοι ανισόρροποι συνωμοσιολόγοι ανορθολογιστές, ξερνούν χολή κι αυτό πρέπει να σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιστευω πως οι προτασεις του Παπανδρεου κινουνται προς τη σωστη κατευθυνση. Πραγματικα δε με νοιαζει που θα τα βρει τα λεφτα. Με νοιαζει να δωσει τα λεφτα. Ας δανειστει, ας χρεωθει, δε με νοιαζει. Το θεμα ειναι οτι η Ελλαδα ειτε χρωσταει 5 ειτε 5000 ευρω θα υποκειται παντα στις μεγαλες δυναμεις για σοβαρες αποφασεις. Οποτε φιλολαικα μετρα ειναι μονοδρομος ειδικα για ενα κομμα οπως το ΠΑΣΟΚ. Με λιγα λογια: Λεφτα στο λαο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΒΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο pasokos έχει δίκιο . Είναι σωστό να γίνονται φιλολαϊκές εξαγγελίες για να υλοποιούνται έστω οι περισσότερες. Ο κόσμος έχει αντίληψη. Καταλαβαίνει ότι ίσως δεν μπορεί να γίνονται όλα, αλλά ζητάει από τους πολιτικούς να γίνουν συγκεκριμένοι και να δώσουν στο κόσμο όχι φοβερά πράγματα, αλλά τουλάχιστον κάποια από αυτά που παίρνουν και οι άλλοι ευρωπαίοι.
    Δεν πρέπει να αδικήσουμε την τακτική των "δεσμεύσεων" ακόμα κι αν μερικά φαίνονται υπερβολικά.
    Αν δεν θέλει να εκπληρώσει κανένα ρουσφέτι, για ποιό λόγο πρέπει να πάει τελικά και ο ψηφοφόρος στην κάλπη; Για "ιδεολογικούς" λόγους; Αν δεν κάνω λάθος οι μ...... πέθαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. to provlima vasili einai oti ontws emeis den prepei na "adikoume tin taktiki twn desmeusewn " opws swsta les ....alla kapoioi adikoun tin lexi "desmeusi" kai tin kanoun idia me tin lexi "psema" .....vlepe Kyvernisi Karamanli ....an anoixeis to programma kai vreis 4 desmeuseispou eginan pragmatikotita ....

    egw ton Papandreou de nton empistevomai ...alla toulaxiston sto thema tou programmatos pistevw pws ekana kali douleia ekei stin Trikoupi ...kai pistevw pws den yparxoun polles desmeuseis pou den mporoun na ginoun pragmatikotita...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάντα πίστευα ότι το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να μετεξελιχθεί σε σοβαρό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, δυτικών προδιαγραφών, αν περιόριζε τον λαϊκισμό και την κακοποίηση εννοιών .
    Ξέρετε, το πρώτο τρέφεται από το δεύτερο, ενώ το δεύτερο ανατροφοδοτεί το πρώτο.
    Στόχος είναι μέσα από την απόλυτη σύγχυση εννοιών να χαθεί το περιεχόμενο και η ουσία των όποιων πολιτικών θέσεων και να καταστεί εύκολη η προπαγάνδα και η νομιμοποίηση της ανακόλουθης συμπεριφοράς , αν και όταν κυβερνήσει.
    Δυστυχώς η ίδια τακτική ακολουθείται και στη σύναξη του παρόντος προγράμματος που παρουσιάζει ο Γ. Παπανδρέου, γι’ αυτό υπόσχομαι ένα ουσιώδες «ξεκατίνιασμα» τις επόμενες ώρες, όταν πλέον το έχετε όλοι μπροστά σας.

    Δηλώνω ευθύς εξαρχής ότι το κάνω με μοναδικό κίνητρο την πίστη μου, ότι αν δεν ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας τη σκατά λέμε, αποκλείεται να καταλάβουμε τη σκατά κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσοι παρακολουθείτε καιρό το blog θα ξέρετε ότι έχω εκφραστεί αρκετές φορές με άκρως αρνητικά σχόλια για τον Παπανδρέου. Δε μπορώ όμως να μην του αναγνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή με το πρόγραμμα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Και έχω γίνει αρκετά πιο ελαστικός στην κριτική μου καθώς με έχει θυμώσει η επίθεση που δέχεται συνεχώς και εντέχνως από τα μέσα. Τουλάχιστον ο Παπανδρέου και τίμιος είναι και όρεξη για δουλειά έχει. Δεν είναι δυνατόν να αποδομείται συνεχώς από τα παπαγαλάκια συγκεκριμένων συγκροτημάτων και από τα τσιράκια τους μέσα στο ΠΑΣΟΚ και από την άλλη ο πιο ανίκανος και τεμπέλης πρωθυπουργός της ιστορίας να μην αγγίζεται για τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΣΟΚΕ, ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε pasokos ενώ γράφεις πολύ σωστά πράγματα, την αναφορά σου για "τεμπέλη και ανίκανο" στον Καραμανλή, πιστεύω ότι πρέπει να την αφήσεις να την κρίνει η ιστορία και οι εκλογές.
    Λένε ότι η αξία του αντιπάλου δίνει αξία και στη νίκη. Μην τον υποτιμάς λοιπόν. Όσο τεμπέλης κι αν σου φαίνεται. Δώσε τον αγώνα σου, ο Γιώργος είναι φυσικά εργατικός και ικανός και έχει όλα τα προσόντα να πετύχει, αν ακολουθήσει τα πιστεύω του όμως και μόνο τότε. Εγώ αντίθετα με σένα πιστεύω ότι ο Καραμανλής θα καταγάγει μεγάλη νίκη αν κερδίσει, γιατί έχει απέναντί του έναν πολιτικό με ευρωπαϊκό και παγκόσμιο κύρος που επιπλέον φέρνει και ένα τεράστιο όνομα για την μεταπολιτευτική δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12.09 ευχαριστώ για τις προτροπές αλλά θα σε στενοχωρήσω καθώς δεν είμαι ο Κακαουνάκης και δεν θεωρώ καθόλου τιμητικό να έχω φτάσει σε σημείο ο λόγος μου να μοιάζει με του Κακαουνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βασίλη, αυτό που λες

    ''..ότι ο Καραμανλής θα καταγάγει μεγάλη νίκη αν κερδίσει, γιατί έχει απέναντί του έναν πολιτικό με ευρωπαϊκό και παγκόσμιο κύρος που επιπλέον φέρνει και ένα τεράστιο όνομα για την μεταπολιτευτική δημοκρατία''

    θεωρώ ότι είναι μεν πολύ σωατό, καθώς τι νόημα έχει να κερδίζουμε από έναν κακό αντίπαλο, αλλά η νίκη του Πα.Σο.Κ. δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απ' το Γιώργο. Σίγουρα τα κόμματα είναι προσωποκεντρικά, δε διαφωνώ σ' αυτό, αν όμως τα στελέχη του κινήματος, που κανείς δε διαφωνεί ότι είναι ικανά, με τις κινήσεις τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υποθάλπτουν τον Πρόεδρο και κάνουν ό,τι τους κατέβει παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ενδεχόμεν ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βασίλη θα συμφωνήσω μαζί σου ότι όλα κρίνονται από το λαό αλλά θα εμμείνω στην άποψή μου για τον Καραμανλή. Τον θεωρώ ανίκανο γιατί πιστεύω ότι διαχειρίζεται μία κυβέρνηση με μηδενικό έργο και παταγώδεις αποτυχίες για τις οποίες ευθύνεται ο ίδιος, αλλιώς παίρνουμε ως δεδομένο ότι η κυβέρνηση είναι ξέφραγο αμπέλι και ο κάθε υπουργός ενεργεί αυτοβούλως. Τον θεωρώ ανίκανο γιατί είναι άνθρωπος των λόγων (βλ. μεταρρυθμίσεις, μάχη κατά της διαπλοκής κλπ) και όχι των έργων. Τον θεωρώ ανίκανο γιατί δε μπόρεσε να διαχειριστεί μια καθαρή εντολή του 5% των εκλογών και να κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις. Τον θεωρώ επίσης τεμπέλη λόγω κάποιων πληροφοριών που έχω εκ των έσω-ξέρω ότι σε ενοχλούν οι αοριστίες αλλά πραγματικά δεν θέλω να επεκταθώ. Επίσης, δεν πιστεύω ότι θα καταγάγει περηφανή νίκη, καθώς ο Παπανδρέου δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ και να παρουσιάσει μία εναλλακτική πρόταση-μία κυβερνώσα αντιπολίτευση-εγκαίρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σας έπιασε κρύος ιδρώτας "δεξιούληδες". Ως τώρα λέγατε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει θέσεις,τώρα που τις παρουσίασε αρχίσατε την ειρωνία. Ρουσοπουλάκο ακόμα περιμένουμε απάντηση για το "φτωχικό" σπιτάκι σου. Να σου πω εγώ που θα βρεί τα λεφτά για τα μέτρα το ΠΑΣΟΚ. Από εσένα που "φτωχέ" Ρουσόπουλε, που έμαθες να μασάς με οχτώ κουτάλες τον ιδρώτα του Λαού. Λαμόγια. Που είχατε κάνει το "σκ..τό" σας παξιμάδι και τώρα έχεται πισίνες ολυμπιακών προδιαγραφών. Φτάνει πια. Επιτέλους "ΤΕΛΟΣ". ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΕΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ". Για όσους βιαστούν να σχολιάσουν. Ναι είμαι ΠΑΣΟΚ και περίφανος για αυτό και την ιστορία του. Εσείς δεξιούληδες γιατί είστε περίφανοι? Μήπως για το Βασιλιά σας, για την οργάνωση "Χ" (Χήτες), για το Μεταξά, για τον αποστάτη το Μητσοτάκη, για τις εκλογές "βίας και νοθείας" του εθνάρχη σας Καραμανλή,τον Δικτάτωρα Παπαδόπουλο κ.ο.κ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάγκες κόψτε τις υπερηφάνιες και τις λοιπές ηλιθιότητες.
    Τα κόμματα δεν είναι ιδέες, ούτε έθνη, ούτε πολιτισμοί, ούτε πατρίδες, ούτε αθλητικά σωματεία.
    Είναι εκφραστές κοινωνικών ομάδων συμφερόντων – στη καλύτερη περίπτωση - και τίποτε περισσότερο.
    Απαλλάξτε τον εαυτό σας από την Φανταμενταλιστική νοοτροπία πού επιχειρεί να νοηματοδοτήσει πολιτικές ταυτότητες.
    Συνέλθετε, πασόκοι, νεοδημοκράτες, αριστεροί και λοιποί …απαλλαγείτε από δογματισμούς και υπερηφάνειες που καταταλαιπώρησαν συνειδήσεις τόσα χρόνια .
    Χαρίστε αυτά τα συναισθήματα στους φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο 1.33 εχει απολυτο δικιο.Το ΠΑΣΟΚ ακολουθει την οικονομικη πολιτικη της κυρα-Κατινας:οσα λεφτα μας λειπουν ανεβαζουμε τους φορους.Ετσι ομως λειπουν ολο και πιο πολλα λεφτα κλπ.κλπ.Ας μαθει πρωτα ο Γιωργακης να μιλαει ελληνικα και μετα να διεκδικησει πρωθυπουργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κοίτα Χρήστο αν παρατήρησες στην επισήμανσή μου στο pasoko φίλο μας είπα ακριβώς αυτό που λες (...έχει όλα τα προσόντα να πετύχει, αν ακολουθήσει τα πιστεύω του όμως και μόνο τότε...) και αυτό γιατί η συνέχεια του λόγου ενός πολιτικού αρχηγού κρίνεται σημαντική για την αξιοπιστία του από τους πολίτες. Πιστεύω όμως και εδώ απαντάω στον φίλο Pasoko ότι ο Κώστας θα δώσει όλο το χρόνο στο Γιώργο να ξεδιπλώσει το πρόγραμμα και τις προτάσεις του για ένα χρόνο άκομα. Πρέπει να πω ότι μπορεί να ακούγονται υποκριτικά τα όσα λέω για τον Γιώργο, αλλά δεν είναι και λίγο πράγμα να κερδίζεις έναν Παπανδρέου που είναι και Πρόεδρος της Σ. Διεθνούς και με τις τόσες διασυνδέσεις. Πολύ δε περισσότερο όταν είσαι ένας
    "Κωστάκης" και έχεις δείξει εικόνα "τεμπέλη", "ανίκανου", "μπουχέσα", "μπούλη", "παϊδάκια" , "ξάπλα". Θα συμφωνήσω μαζί σου pasoke ότι οι περίφημες αλλαγές στην Παιδεία δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αυτονόητα πράγματα που έπρεπε να γίνουν σε ένα νόμο του ...1982 , το ίδιο και η αναθεώρηση του Α16 και σε καμμία περίπτωση δεν συνιστούν σπουδαία "μεταρρύθμιση". Στην πραγματικότητα είναι αυτονόητη ρύθμιση. Αποκτά όμως ιδιαίτερη αξία λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε, με τα φοιτητοκαθηγητικά κατεστημένα και όλους αυτούς που αισθάνονται ότι θίγονται τα μικροσυνεχνιακά δικαιώματά τους. Μου έλεγε κάποιο σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ότι "ο Καραμανλής κάνει αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς" και δεν τα ξεχώριζε σε καλά και σε κακά.
    Αν κάτι δεν μ' αρέσει στο Γιώργο και το λέω στα ίσια, είναι το ότι δεν κάθησε μαζί με τον Κωστάκη να "ματώσουν" μαζί για τα πιστεύω τους για την Παιδεία. Τουλάχιστον εκεί αφού ξέραμε όλοι ότι συμφωνούν έπρεπε να δώσει τον αγώνα για τις ιδέες του. Αντίθετα "έστριψε" , φοβήθηκε και όξυνε το κλίμα πολύ "κακώς". Τώρα τον βλέπω πάλι πιο συναινετικό και μακάρι να μείνει έτσι μέχρι τέλος. Αυτός ο σημερινός είναι ο Γιώργος που ξέρουμε, αυτός πείθει και μόνο αυτός.
    Όσο για τις τολμηρές "μεταρρυθμίσεις", έχεις δίκιο αλλά να ξέρεις ότι ο Καραμανλής κινείται σε φιλελεύθερα μέτρα λαμβάνοντας όμως πάντα υπόψη του το λαϊκό αίσθημα. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν το είχε ούτε ο θείος του, ούτε φυσικά ο Μητσοτάκης. Και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους αρχηγούς και πρωθυπουργούς της ΝΔ και πιστεύω ότι αυτό τουλάχιστον θα του το αναγνωρίσει η ιστορία. Για να στο πω διαφορετικά προτιμάει ο Καραμανλής να τον αποκαλέσουν όπως εσύ "ανίκανο και τεμπέλη" παρά ανάλγητο, αυταρχικό και εχθρό του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ
    ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άστα, ρε Βασίλη, δεν υπάρχει μάτια μου «λαϊκό αίσθημα».
    Μην επαναλαμβάνεις τις σαχλαμάρες ενός συστήματος που καλλιεργεί την υποταγή δια της μαζικής χειραγώγησης.
    Κουλτούρα, πολιτικός πολιτισμός, υπάρχουν.
    Μικροαστισμός υπάρχει που τον βάπτισαν μεσαίο χώρο και αγωνίζονται για τη νομή του οι πάντες.
    Χρόνια πείρε για να τον φτιάξουν…τώρα θα τον αρμέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εσενα Βασιλη θα σου αρεσε να γραφεις εκθεσεις στο σχολειο.Καποια πραματα σωστα τα λες,αλλα το σχολιο πρεπει να ειναι περιεκτικο και συντομο,τα πολλα λογια τα βαριεται κανεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1.30 (α) Υπάρχει λαϊκό αίσθημα.
    Υπάρχει και χειραγώγηση του πλήθους. Και απο κυβερνητικές και από αντιπολιτευτικές δυνάμεις.

    1.30 (β) Πράγματι. Συγνώμη για την έκταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βασίλη είπες
    ''..ο Κώστας θα δώσει όλο το χρόνο στο Γιώργο να ξεδιπλώσει το πρόγραμμα και τις προτάσεις του για ένα χρόνο άκομα.''

    Βασίλη μπορείς να μου εξηγήσεις εν συντομία τι ακριβώς εννοείς λέγοντας κάτι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε 1.18, λες:
    "Είναι εκφραστές κοινωνικών ομάδων συμφερόντων – στη καλύτερη περίπτωση - και τίποτε περισσότερο."

    Το μόνο που έχω να πως εγώ είναι, ξεκόλλα από τη στενή μαρξιστική ανάλυση. Αυτά τα κόμματα ΔΕΝ είναι εκφραστές συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, είναι απλά ψηφοθηρικοί και βολευτικοί μηχανισμοί. Σκοπός τους η νομή της εξουσίας για όσο περισσότερο γίνεται, και τίποτα άλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι να εννοώ Χρήστο. Εκλογές θα γίνουν το Μάρτιο του 2008. Όχι απλώς θα εξαντλήσει την τετραετία αλλά θα "φάει" και από την επόμενη. Θα έχει όλο το χρόνο ο Παπανδρέου να δουλέψει και να εμφανίσει τις προτάσεις του και το πρόγραμμά του. Το ίδιο και όλοι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές, δεν θα πιαστούν στον ύπνο προς όφελος των παλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φίλε 2.18 μάθε να διαβάζεις.
    Γράφω ""Είναι εκφραστές κοινωνικών ομάδων συμφερόντων – στη καλύτερη περίπτωση - και τίποτε περισσότερο. Άν καταλάβαινες την σημασία της φράσης "στη καλύτερη περίπτωση", δεν θα έκανες τη παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βασίλη, προσπάθησα να σου εξηγήσω ότι η φράση «λαϊκό αίσθημα» είναι επιστημονικά αδόκιμη και αναλυτικά επικίνδυνη, για το λόγο που δείχνεις να καταλαβαίνεις.
    Σε κανένα επιστημονικό εγχειρίδιο δεν θα βρεις το «social mood».
    Υπάρχει μόνο στο MARKETING ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ.
    Πρόσεχε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανωνυμε του 2.44 μη ξεχνας οτι η ελληνικη γλωσσα εχει λεξεις και εκφρασεις που δεν υπαρχουν στις ξενες.Σωστα χρησιμοποιει τον ορο ο Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συμφωνώ απόλυτα με το πρόγραμμα του Γιώργου. Νομίζω οτι οι θέσεις, όπως τις διάβασα, αδικούνται όταν η προβολή περιορίζεται μόνο στα οικονομικά. Το μεγάλο παιχνίδι είναι στη Διοίκηση και στην Παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το πρόβλημα 3.12 είναι ότι τα κόμματα και οι φορείς διαμόρφωσης της κοινής γνώμης κακοποιούν την ελληνική γλώσσα, συνειδητά και αρκετές φορές ασυνείδητα, όταν θέλουν να προσδιορίσουν έννοιες που ήδη αποτελούν κτήμα και αντικείμενο της επιστήμης.
    Είπα ότι η φράση «λαϊκό αίσθημα» είναι επιστημονικά αδόκιμη και αναλυτικά επικίνδυνη. Προσθέτω ότι είναι και γραμματολογικά, καθώς και εννοιολογικά εσφαλμένη.
    Άνοιξε ένα λεξικό να δεις την ερμηνεία της λέξης αίσθημα και της λέξης λαϊκός. Δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

    Σημείωσε επίσης ότι, δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν «παράγουμε» πολιτική επιστήμη, κοινωνιολογία και ψυχολογία. Για το αν «παράγουμε» κάποια άλλη επιστήμη, δεν είμαι σε θέση να σε διαβεβαιώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εγώ είμαι σε θέση οε..οε!!
    Παράγουμε και καταναλώνουμε αποκλειστικά Κνιτολογία, Λαλιωτολογία, Λουληλογία, Τραγκολογία, Κακαουνολογία και τελευταία αναπτυγμένη Πολυδωρολογία.
    Έχω μάστερ ο πούστης σε όλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παιδιά οριστικοποιήθηκε.Συμφωνα με το νέο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ εξαφανίζεται και η φτώχεια και το AIDS!!! Ναι και το AIDS, γιατί οι σοσιαλιστές εξαφανίζουν και αυτές τις επιδημίες.Μετά 30 χρόνια και αφού εξαφάνισαν το νέφος όπως έλεγαν το ’81, τώρα ήρθε η ώρα να εξαφανίσουν την φτώχεια και το AIDS. Άντε να εξαφανίσουν και τον καρκίνο κάποτε οι μάγκες. To ΘΡΑΣΟΣ όμως ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ. Τελικά το κίνημα όντως φαίνεται οτι είναι για πάσα νόσο και πάσα μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι λές τώρα; Ώστε εξαφανίζει και το AIDS το νέο πρόγραμμα του γιώργου; Μήπως αν περάσω την κυριακή απο το ΣΕΦ θα μου εξαφανιστούν και οι αιμορροίδες που με ταλαιπωρούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όλοι μαζί στην μεγαλειώδη και αυθόρμητη συγκέντρωση του λαού που θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ την Κυριακή το πρωί. Παρακλούνται όλοι να είναι στην ώρα τους στα σημεία επιβίβασης στα πούλμαν που θα τους υποδείξουν οι βουλευτες που θα τους τηλεφωνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κάποιος στη 1:00 μ.μ. απόρησε για ποιό λόγο είναι υπερήφανοι οι δεξιοί.Δεν θα φέρω αντίρρηση σε αυτά που έγραψε.Θέλω απλά να υπυνθυμίσω αυτά που δεν έγραψε.Για τον Βενιζέλο που πρώτος καθόρησε τον κομμουνισμό ως ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Για τον ίδιο που έστειλε τους έλληνες μετά τόσα χρόνια αγώνων να σπείρουν τα κοκκαλά τους στην Τουρκία. Για τον ίδιο το Βενιζέλο που έχι κάνει τα ποιό πολλά στρατιωτικά κινήματα στην ιστορία της χώρας. Για τον Βενιζελικό Πούλο που έφυγε μαζί με τους Γερμανους για να ιδρύσει την "εξόριστη" κυβέρνησή του στο Βερολίνο. Για τον επονομαζόμενο "Γέρο της Δημοκρατίας" που αφού έκανε διακοπές στο Λίβανο στην κατοχή κάνοντας την ορτινάτσα στους εγγλέζους και το βασιλιά, έπειτα αιματοκύλησε τον τόπο στα Δεκεμβριανά και άφησε ατιμώρητους τους Χίτες.Για όλες τις κυβερνήσεις του εμφυλίου σε κάθεμια απο τις οποίες κύρίαρχο ρόλο είχαν οι Βενιζελικοί. Για τον ίδιο τον "Γέρο" που όταν έφυγε ο Καραμανλής έγινε κωλογλείφτης της Φρειδερίκης για να του δωθεί εντολη σχηματισμού κυβέρνησης (για να τα σπάσει(;) αργότερα). Για αυτόν που έκανε τον Διμέτωπο και εναντίον της Αριστεράς. Για τον γιό του που υποσχέθηκε να διώξει τις βάσεις και ακόμα εδώ είναι.Για τον Διάδοχο του γιού του που είπε ευχαριστώ στους Αμερικάνους και παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους.Γι’αυτούς και άλλους πολλούς λοιπόν ... ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ άγνωστος αναγνώστης

    η high tech πρόταση - κριτική σου προς τον ΓΑΠ είναι έξυπνη.

    @ ΠΑΣΟΚους και μη

    Η Γενιά των 700 Ευρώ κρατάει ως εξαιρετικά θετικές τις ακόλουθες προτάσεις στο Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
    α. την πρόταση για επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών των νέων για τέσσερα χρόνια μέχρι 28 ετών. γνωρίζουμε όλοι ότι οι υψηλές ασφαλιστικές εισφορές στην Ελλάδα(36% του μέσου εισοδήματος) συνιστούν τρομερό αντικίνητρο στην απασχόληση των νέων και συμβάλουν στη δημιουργία μαύρης εργασίας
    β. η χρηματοδότηση της γέννησης παιδών - μικρό αλλά θετικό βήμα για την καταπολέμηση του δημογραφικού και την ενίσχυση της οικογένειας
    γ. ιδιαίτερα σημαντική είναι η πρόταση για δημιουργία ενός Εθνικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης. Το Ταμείο όπως περιγράφεται στο Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να καταστεί ένα σύγχρονο χρηματοπιστωτικό εργαλείο για την ομαλή μέτάβαση του συστήματος ασφάλισης στη νέα εποχή, χωρίς προστριβές μεταξύ των γενεών.
    Χωρίς δηλαδή προτάσεις περί μονομερών αυξήσεων των ορίων ηλικίας του τύπου Αναλυτή.

    Για τις απόψεις του προέδρου της ΟΚΕ, κ. Αναλυτή διαβάστε σχόλιό της G700 στο αντίστοιχο blog ή στην ιστοσελίδα του ppol.

    φιλικά

    Η Γενιά των 700 Ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πρεπει να παραδεχτουμε παντως οτι οι εξαγγελιες του μπραβογιοργο κινουνται στην σωστη κατευθυνση!...
    Οχι τις μαλακιες που ειπε στο Λαυριο προεκλογικα,κατι για "ανασφαλιστα" κλπ...

    Πρεπει να του αναγνωρισουμε οτι εχει κανει .."τρομερους προοδους" στα Ελληνικα..
    Αμε! τι τζαμπα μαγκας ειναι? αυτος βλεπει το βουνο οχι το δεντρο! (χι χι)...
    Οπως λεει "εδω ειναι ολα τα κιλα ολα τα λεφτα"!
    Βρε ουστ ζαγαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μετά τους απλούς φασίστες, τώρα μπαίνουνε και Βλαχό-φασίστες όπως ο "9:22 μμ μπραβόκώστας". Παρ' όλη την βλαχιά τους μπρόρεσαν και άκουσαν την προπαγάνδα του Ρουσόπουλου και πήραν καλή γραμμή. Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ αδυνατούν να το καταλάβουν, θα το καταλάβουν μια και καλή μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @1.00 Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ και περήφανος γιατί:

    O Γέρος της Δημοκρατίας (το ανέκδοτο!!!) άνοιξε τα ξερονήσια κι άρχισε τους εκτοπισμούς. Πήδαγε στα ξενοδοχεία και τον ψάχνανε να τον ενημερώσουν ότι ο ΕΛΑΣ είναι στα περίχωρα των Αθηνών.

    Γιατί επιτέλους στα πλαίσια της πλέριας δημοκρατίας αυτή η χώρα δοξάστηκε από τη διακυβέρνηση της Μιμής, του αστρολόγου Θωμαδάκη, του ζαράκια υπουργού εξαδέλφου, των Τουρλουμουσοκοτοπούληδων.

    Γιατί μας κυβέρνησε ο Άκης, ο Κουλούρης, ο Λιβάνης, ο Μένιος και διάφορες άλλες αγλαές μορφές.

    Γιατί καταστράφηκε τελείως ο κοινωνικός ιστός αυτής της χώρας και γιγαντώθηκαν οι διαπλεκόμενοι που πίνουν το αίμα της χώρας.

    Γιατί κάναμε δωράκια στους εαυτούς μας.

    Γιατί μας κυβέρνησε ο ευχαριστώ τους Αμερικανούς με τα Ίμια.

    Γιατί παραδόσαμε τον Οτσαλάν.

    Γιατί τέλος πάντων είμαστε δημοκράτες... και το γαμίσι που ρίξαμε στο λαό ήταν δημοκρατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 10:19
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ που είμαι ΠΑΣΟΚ γιατί τσούζει κάτι δεξιόσκυλα σαν και τον 10:19. Τελιωμένα σκουλίκια που πήγε η ηθική σας ρε; Ο χριστιανισμός σας; Στο πουλί του Βαρθολομαίου; έπερνε και χάπια ο ανίκανος. Ο Μπόμπολας τι απέγινε ρε; Οι νταβατζίδες; Που είναι οεο; Με τι Μακεδονία τι έγινε ρε Ελληνάρες; Πόσες φάπες έφαγε ο "μπράβοΚώστας"; Νέα Διακύβέρνηση σεμνά και ταπεινά (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) άντε και με καμια καλή κουμπαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΙΔΙΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 11:48 εσύ τι παριστάνεις, τον βλάκα του blog που κάνει διαπιστώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. AI GAMH8EITE RE PARANOIKA SXIZOFRENH LAMOGIA ,SUNDEETAI TON ANTHSIMITISMO TWN PATRIWTWN ME TA SIMITIKA IERODOULA OR8ODOKSA XRISTINIKA IERATEIA.!!!GAMIOLIDES PEODOULOI UPOSTHRIZETAI TOUS EBRAIOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θα απαντησω στην αριστερη κριτικη του φιλου μας 6.28
    Αυτα που λες ειναι χιλιοειπωμενα απο τους "πουρους"επαναστατες του ΚΚΕ.Ειναι τα ιδια μυαλα που καταφερατε να μετατρεψετε ενα γιγαντιο κινημα της Εθνικης αντιστασης και το οδηγησατε εκει που το καταντησατε σπερνωντας ανειπωτη δυστυχια και κακομοιρια στις οικογενειες των αγωνιστων και την πατριδα μας.Η τακτικη του κοματος σας,η κοντοφθαλμη θεωριση των πραγματων και η ελλειψη κατανοησης της διεθνους καταστασης οδηγει σε ηττες και πανωλεθριες σαν αυτες που επιφυλαξατε στους αγνους ονειροπολους που αλλα πραγματα ονειρευτικαν και βγηκαν στο βουνογια να πολεμισουν και αλλα τους επιφυλαξε η ημιμαθεια σας.
    Το βιωνουμε και σημερα.Με προβληματα ο καπιταλισμος,με αδυναμιες το αστικο κρατος ολα αυτα δεκτα και κατανοητα.Απο αυτο το σημειο ομως μεχρι τις θεσεις που πρεσβευετε το μονο που εχετε να πειτε στην ουσια ειναι να ψαρευετε στα θολα νερα και να παραπληροφορειτε.Παντα αυτο κανετε.Η διαφορα με το σημερα ειναι οτι σημερα ο κοσμος εχει τη γνωση και την κριση και σας εχει επιφυλαξει αυτο το 5-6% που παντα ειναι το ποσοστο των οπαδων σας σε φυσιολογικες συνθηκες.
    Το εργο και η προσφορα των Βενιζελων ειναι πλεον στην κριση της Ιστοριας και του λαου που τους εχει καταταξει εκει που τους εχει,εχοντας γεμισει την επικρατεια απο αδριαντες και καθε δημος εχει την οδο Βενιζελου.Τωρα να πεισω εγω τωρα εσενα για την προσφορα των θα ματαιεοπονησω.Φαινεσε μεγαλος ανθρωπος αρα κατασεσε στη περιπτωση που λεμε για "χρονια" περιπτωση.Σεβαστη η αποψη σας αλλα δεν πειθει...
    Οσο αφορα τους Παπανδρεου,θα θυμασαι ενα πραγμα και πρεπει να το παραδεχθεις αμα εισαι πραγματικα οπαδος του ΚΚΕ.Πως ηταν ο χωροφυλακας πριν απο το 81 και πως ειναι σημερα.Ποια ηταν η δυναμη του τοτε και ποια εγινε μετα την διακυβερνηση απο το ΠΑΣΟΚ και τους Παπανδρεου.Αυτο πιθανον να τοχεις ζησει απο το πετσι σου αμα ησουνα πραγματικα του ΚΚΕ που πολυ αμφιβαλω και δεν εισαι ενας κοινος προβοκατορας που μαχετε το ΠΑΣΟΚ και τιποτα αλλο μιας και ενας αριστερος δεν κλεινει την επιστολη του με αυτη τη χυδαια φρασεολογια.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 11:48 Είσαι άπαιχτος !!!
    Άμα γίνουν εκλογές κανονικά του χρόνου τη βάψαμε.Τι έχουμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε ακόμα απο τους πρασινοκικκινομπλε και λοιπούς αριστερο κεντρό δεξιούς δεν περιγράφεται.
    ΕΛΕΟΣ !!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑΤΑ.
    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΥΓ:Στα πόσα ΘΑ ΘΑ ΘΑ έχω δικαίωμα να πω ΟΥΣΤ;
    ΥΓ2:Και σταματήστε τα γιγάντια post μερικοί γιατί θα τα πάρω και θα κάνω copy paste αποσπάσματα απο εγκυκλοπαίδειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 1:13 Έλα ρε μεγάλε πανέξυπνε απολίτικε! Αριστερο κεντρο δεξιοί έ; Εσύ τι είσαι; Καφετέρια; Χρήμα; Σεξ; Οτι σου σερβίρουν έτσι. Πρόσεχε μη σπάσεις κανά νύχι...

    Υ.Γ. Όσο για τα σχόλια, εδώ είναι δημοσιογραφικό blog με πολιτικές τεκμηριωμένες απαντήσεις. Αν δεν μπορείς να σταθείς πήγαινε στο blog του Μίκη Μάους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 1:41 Συγνώμη αν πρόσβαλλα κάποιους με το ύφος μου το οποίο απευθυνόταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα σχόλια που αναπαράγουν τυπικά κομματικά κλισέ λες και βγήκαν απο γραφείο τύπου.
    Για τα εύστοχα και εύστροφα σχόλια αρκετών φίλων δεν χρειάζονται σχόλια απλώς περιήγηση στην ιστοσελίδα του παρόντος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 1:59 εντάξει τώρα αλλά έτσι όπως το είπες στην αρχή, ήταν σαν να ποινικοποιούσες την πολιτικοποίηση και τον αυτοπροσδιορισμό που κάνει ο καθένας ως αριστερός, δεξιός κεντρώος κ.ο.κ....
    Συγνώμη και για το δικό μου ύφος στο προηγούμενο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @1:13
    "Υ.Γ. Όσο για τα σχόλια, εδώ είναι δημοσιογραφικό blog με πολιτικές τεκμηριωμένες απαντήσεις. Αν δεν μπορείς να σταθείς πήγαινε στο blog του Μίκη Μάους!"

    Αγαπητέ τεκμηριωμένε Ανώνυμε (1:13),

    Συγχωρέστε με! Σας ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις σας. Τεκμηριωμένες είπατε και μάλιστα ανωνύμως (βλέπε περίπτωση αντισημιτισμού, κομματικές αλληλοκατηγορίες, φημολογία, έμμεση/άμεση διαφήμιση, υβριστικά μηνύματα, κ.α.) το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    Έχει ο Μίκη Μάους Blog και δεν το ξέρω; μήπως μπορείτε να παραθέσετε τον απαραίτητο σύνδεσμο, ώστε να τεκμηριώσετε την παραπομπή σας;

    μετά τιμής,
    ο αγαπητός σας ατεκμηρίωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς τον γνωστό babis που άλλοτε υπογράφει ως babis και άλλοτε ως απλώς anonymous.Προφανώς για να νομίζουμε οτι είναι πολλοί.

    Αποτελεί πράγματι άξιο παρατήρησης το οτι ο εν λόγω βαθυστόχαστος κύριος απαντάει σε μένα και σε όσα ανέφερα χρησιμοποιώντας το β΄πλυθηντικό. Στην ουσία δηλαδή απαντώντας σε μένα επιτίθεται στο ΚΚΕ.Για να πεί στο τέλος οτι πολύ αμφιβάλλει οτι είμαι ΚΚΕ.

    Αφού ρε μεγάλε δεν είμαι ΚΚΕ τι το μπλέκεις το ΚΚΕ; Τόσο κομπλεξικός είσαι με το κόμμα αυτό;

    Φυσικά για όλα όσα ανέφερα ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Γιατί και γι αυτόν τον μεγάλο στοχαστή ισχύει η επιλεκτική μνήμη. Του να θυμάται μόνο όσα τον εξυπηρετούν.

    Θα στο πω λοιπόν μεγάλε μια και καλή.Όταν κάνεις μαθήματα ιστορίας να αναφέρεις και τα καλά και τα στραβά. Αν αυτά που σε ενόχλησαν ήταν ψέματα θα τα αντέκρουες και δεν θα απαντούσες άρες μάρες κουκουνάρες. Προφανώς όμως δεν μπορείς γιατί εσένα σε ενδιαφέρει μόνο το λιβανιστήρι.Και το αντι ΚΚΕ σου κόμπλεξ προφανώς.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΡΕ;

    Λοιπόν μεγάλε...Πάει πολύ οι θύτες να παριστάνουν τα θύματα.

    Και επειδή αντιθέτως με ότι νομίζεις είμαι μικρός σε ηλικία, απλά να σου πω οτι το ξύλο απο τους "δημοκρατικο-σοσιαλιστικούς" σου αστυνομικούς το έχω φάει και δεν έχω ζήσει τις προ του ΄81 εποχές.Φυσικά ξέρω για τον Πέτρουλα, τον Κουμή την Κανελλοπούλου (αλήθεια πασοκτζήδες ήταν τα παιδιά αυτά;) όπως φυσικά ενθυμούμαι και τον Καλτεζά αν εσύ θές να το ξεχάσεις.Ή το πόσο ήπια αντιμετώπισαν τους διαδηλωτές οι φίλοι σου για να προστατέψουν το μεγάλο σου αφεντικό, τον Δημοκράτη Κλίντον.

    Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο. Στο οτι δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ. Oύτε τoυ KKE μέλος είμαι ούτε και κανενός άλλου κόμματος. Και αν δεν ήσουν τόσο κομπλέξας με το συγκεκριμένο κόμμα (γιατί άραγε σε τσούζει τόσο πολύ ένα κόμμα του 5-6% όπως λες;) θα έβλεπες οτι απο πουθενά δεν προκύπτει αυτό.Εκτός κι αν κάτι που έχει αναφερθεί απο το ΚΚΕ είναι πάντα τόσο ψέμα ή λάθος που μόνο απο τα μέλη του θα μπορούσε να ειπωθεί.

    Μην αποτελώντας μέλος κανενός κόμματος, μπορώ να κλείνω την κριτική μου όπως θέλω εγώ και όχι σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.

    Το δυστύχημα είναι οτί εσύ είσαι μεγάλης ηλικίας και άρα κατα τα λεγόμενα σου "χρόνια περίπτωση".

    Τούτο δυστυχώς δείχνει οτι είσαι...
    ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣ.

    KAI ΠΑΨΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. μήνυμα του ανώνυμου 12:51 δείχνει ότι αυτοί οι γραφικοί ενοχλιτικοί και κομπλεξικοί, συντηρητικοί, ψευτοαριστεροι, κκεδες, τους οποίους όποιος σοβαρός άνθρωπος πετύχει στο δρόμο του, αλλάζει στενό για να μην τον πρίξουν, υπάρχουν πλέον και στα blogs. Με τα κομπλεξικά κατεβατά τους θα μας πρίζουν ανενοχλιτοι. Καλά μαμήσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δηλαδή εσύ 15:10 είσαι σοβαρός;
    και μια διαπίστωση. το μαμήσια που αναφέρεις είναι λέξη σύνθετη.Βγαίνει απ’ τη λάξη γαμίσια και τη λέξη μαμά.Λοιπόν μεγάλε δεν χρειάζεται να μας ενημερώνεις στο πού είναι καλή η μάνα σου.Το τι κάνει με το μουνί της είναι ευαίσθητο προσωπικό της δεδομένο.

    Καλά του τα ’πε ο darko του στόκου του babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΥΡΙΕ babis ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο "ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ακουσε original αριστερε (darko).
    Το να καθομαι να ασχολουμε με την καθε παρλαπιπα που εγραψες δεν μου προσαπτει τιμη.Μην το εκλαμβανεις λοιπον ως αδυναμια και επιχερεις.Αντιπαρερχομαι τις αθλιοτητες και τα κοσμιτικα που με στολισες ,απλα δειχνουν οτι εχασες την ψυχραιμια σου γιατι σε πονεσα,οπως πονο και θλιψη εχετε προκαλεσει στην Ελληνικη κοινωνια με την παρουσια σας στους πολιτικους στιβους απο το 1920 και μετα.Το κακο ειναι οτι στη Ρωσια που επιβληθηκατε βρεθηκατε στο περιθωριο και απο κει στην αβυσο,στην Ελλαδα παραμενετε σε παραεξουσια μορφη και ταλαιπωρειτε τον κοσμο οντας τροχοπεδη σε καθε προοδευτικη προσπαθεια.Στην πορεια σας αυτη δεν δισταζετε να συμαχειτε και με τον διαβολο(πλειστες γαλοζοκοκκινες συμαχιες παντου)αρκει να στρεφεστε κατα του ΠΑΣΟΚ και εστω καποιοιυ στοιχειωδους εκσυχρονισμου.
    Σημερα στην Κουβα και τη Β.Κορεα που εχετε την εξουσια,συμφωνα με το ιδεοπολιτικο σου προτυπο ,ειναι λαμπρα παραδειγματα προοδου και ανυψωσης του βιωτικου επιπεδου του λαου και πρεπει επιεγοντως να τα μιμιθουμε!!!!
    Οι βρυσιες και τα "κοσμιτικα" δειχνουν ενδεια επιχειρηματων,φτωχο εσωτερικο κοσμο,αναγκη ψυχολογικηςυποστηριξης υποστηριξης,ετσι μια και δεν ειμαι ψυχιατρος δεν θα ξα ασχοληθω μαζι σου αν δεν δω σημεια βελτιωσης σου μετα απο την αναγκαια θεραπεια σου.(ξερειες εσυ απο θεραπειες ε).
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κακόμοιρο γεροντάκι babis. Σε αφήνω να χαρείς την γεροντική σου άνοια. Τι να κάνουμε, το αλτσχάϊμερ σου έκανε την επίσκεψή του. Στα γεγονότα που ανέφερα καμιά αντίρρηση δεν μπόρεσες να φέρεις.Και νομίζεις οτι μου την είπες.Ελπίζω να μην έχεις παιδιά γιατί δυστυχώς η μαλακία σου είναι σίγουρα κληρονομική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. babis σαν πολύ για ψυχολόγους και ψυχίατρους δεν μιλάς; ;Εχεις πάει ποτε να κοιταχτείς του λόγου σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. darko το σε τι πιστεύεις δεν με αφορά.σε συγχαίρω όμως γιατί μου θύμισες οτι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη απο το ψέμα.Καλά θα κάνεις babis λοιπόν προτού διεκδικείς την αποκλειστικότητα της δημοκρατικότητας και προοδευτικότητας για την παράταξή σου να θυμάσαι και τις μελανές στιγμές της δικής σου όπως και τις λαμπρές των άλλων.Γιατί αν δεν υπήρχε ο καραμανλής να μας βάλει στην ΕΟΚ και άκουγε τον Ανδρέα τότε ασφαλώς τώρα θα ήμασταν όχι κούβα αλλά Νικαράγουα.Για να μην πω Ιράν με τους αλήστου μνήμης "φρουρούς" της "αλλαγής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. γιάννης 3:56 Αυτό ακρίβώς ήθελα να πετύχω, να αναδείξω το ήθος και το επίπεδο σου γυφτάκο. χαχαχα κι απότι φαίνεται τα κατάφερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση