GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί οικογενειοκρατίας στα κόμματα...

Κάποιοι φίλοι αναγνώστες, μας ενημερώνουν επίμονα ότι στις πρόσφατες εκλογές για τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να εκλεγεί σύνεδρος η κόρη τ...

Κάποιοι φίλοι αναγνώστες, μας ενημερώνουν επίμονα ότι στις πρόσφατες εκλογές για τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να εκλεγεί σύνεδρος η κόρη του Αλέκου Παπαδόπουλου "πληρώνοντας τις κακές επιλογές του πατέρα της", όπως υποστηρίζουν. Δεν ξέρουμε αν έγινε έτσι. Ξέρουμε όμως ότι αρκετοί γόνοι στελεχών του ΠΑΣΟΚ, διαφόρων βαθμίδων, εκλέχτηκαν στο νέο ηγετικό όργανο της Νεολαίας. Αλλοι δεν τα κατάφεραν.
Μην στεκόμαστε όμως στο δέντρο και χάνουμε το δάσος. Και το δάσος είναι ότι αν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνεχίζει να αναπαράγεται η οικογενειοκρατία στα κόμματα. Κατά τη γνώμη μας ναι - και δυστυχώς. Και αυτό θα φανεί και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τις υποψηφιότητες που ετοιμάζονται.

29 σχόλια

  1. εκλέχτηκε ..αλλά σε χαμηλή θέση

    1)Μαρκοπουλος 34
    2)Λουτράδης 30
    3)Στιβακτάκης 24
    4) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 24

    και ειναι πράγματι είδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e ti na kaneis prepei kai to pasok na dimiourgisei tzakia..!!

    exalou oi talaiporoi min ksexnate ksypolitoi kai me zivago tripia ksekinisan..!
    tora pou ta matsosan gera apo ksevrakotoi ginan salonatoi logiko einai kai ta paidakia tous...na to paixoun kapou...!!e kai o xoros tis politikis einai o monos pou tous xoraei...allou den metraei i bogia tous..isos stin triti genia na ginoun apodektoi..san isoi..!!

    ante talaipora paidakia..apoktiste kai seis tous titlous bas kai ginete...epipedou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να προσθέσω΄και εγώ ότι βγήκε 4 ενώ η μητέρα της ειναι δημοτική συμβουλος στο Παλαιό Φάληρο , μήπως τελικά δεν ειναι ανίκητη? η οικογενειοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑΜΑΜ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΑΝΤ...

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΕΣΑΤΕ ΕΞΩ. ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???


    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.55τσιρακι του Θοδωρη,κοψε κατι γιατι εισαι ασχετος.
    Το τι θα δουν τα ματια μας και τι θ ακουσουν τα αυτια μας,ειναι σωστο αλλα μαλλον πρεπει να αναφερεσαι στα λαμογια της ΝΔ και στις αποκαλυψεις για τα ομολογα που ερχονται και θα βαλουν τον εκλεκτο σας κυβερνητη σε νεα Μεγαλη Εβδομαδα των Παθων.Θα λουσθειτε ολα οσα κοροιδευατε.Ορεξη ναχετε να διαβαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τριανταφυλλε?? Τί έγινε? Δεν είχες τζάκι εσυ? Μάλλον όχι. Αντε γεια τωρα αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και δεν πρεπει αυτη την ωρα που καταρεει η κυβερνση στη δινη του μεγαλυτερου σκανδαλου απο την εποχη του Κοσκωτα,θα ασχοληθω με ενα ενδοπασοκικο θεμα μια που ακροθιγως καποιοι συντροφοι εχουν θεσει.....
    Για το θεμα με τον κυριο Παπαδοπουλο....
    Υπαρχει θεμα σοβαρο που ενεκυψε στις δημαρχιακες διαδικασιες για την αναδειξη των υποψηφιων που θα επαρναν το χρησμα του ΠΑΣΟΚ.Βοα ολη η Β Αθηνων και οχι μονο.Οι επιλογες που εγιναν ηταν οι χειροτερες.
    Ο κυριος αυτος ηταν προεδρος της επιτροπης που ειχε αναλαβει αυτο το εργο...Μπαχαλο και οχι μονο.Καταφεραν με τις επιλογες των δεσμευμενοι και αγκιστρωμενοι σε παλαιοκοματικες επιλογες και μεθοδευσεις που εχουν καταδικαστει στη συνειδηση του Ελληνικου λαου να κανουν τις χειροτερες επιλογες.ο λαος ξερει και ολους αυτους θα τους "ανταμειψει" αναλογα.Οι εκλογες πλησιαζουν.Εκει θα γινει η πληρωμη.Τα στελεχη του ΠΑΣΟΚ γνωριζουν και εχουν μαθει πλεον για τον Παπαδοπουλο και τον καθε αλλο μεγαλοσχημο ποσα "απιδια εχει ο σακκος"...
    Επανερχομενος στο ιδιο θεμα σημειωνω οτι το ξεσκαρταρισμα που θα επιβαλει ο Ελληνικος λαος στην κοινοβουλευτικη ομαδα του ΠΑΣΟΚ μετα τις επικειμενες εκλογες θα ειναι πρωτοφανες.Ενα νεο ΠΑΣΟΚ ερχεται.Ετσι ο ΓΑΠ αποδεσμευμενος απο τα πασης φυσεως βαριδια θα προχωρισει σε μεγαλες τομες και παρεμβασεις που τις εχει αναγκη η Ελληνικη κοινωνια και η παρουσα κυβερνση των ομολογων των κουμπαρων και των Μπαιρακταριδων ουτε μπορει ουτε ειναι σε θεση να κανει..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.14 ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.14....οσο και να το ποθεις..αυτη η κυβερνηση ηρθε και θα μεινει..Οσο για τις απειλες περι αποκαλυψεων...εδω και ενα μηνα εχουμε διαπυστωσει...οτι δεν εχει κουνησει ρουπι το Κωστακη.!!

    so..dream on...!να ευχεσαι να μην μπει στιν διαδικασια ο ρουσο και βγαλει απο τα συρταρια του..τα κιτρινα χαρτακια που αφορουν καποιους ΑΡΧΙΚΑΘΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ..!!
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ...ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ...ΚΟΜΑ..ΑΠΟΚΟΜΟΜΑ..ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ....
    ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι αχαριστα παιδια ειναι μερικοι δημοσιογραφοι.... Ενας φιλος μου για να περασεις 4 μερες στη Σαντορινη το Πασχα ξοδεψε μαζι με τα εξοδα του ξενοδοχειου 1000 ευρω. Κι εσεις βρε αχαριστα παλιοπαιδα που κανατε Πασχα στο ωραιοτερο νησι των Κυκλαδων χωρις να πληρωσεται ουτε τον καφε σας διαμρτυρεστε;;; τσ τσ τσ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ η σημερινη νεολαια!!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς το press-gr. blogspot.com
    Κύριοι συνάδελφοι πως να πούμε ο Χριστός αληθώς ανέστη για την Ελλάδα, αφού η Γιαννάκου που ετάχθη υπέρ του ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν και δεν αποσύρει το βιβλίο ιστορίας, παραμένει στη κυβέρνηση; Η Παναγιωταρέα δεν έχει αποπεμφθεί απο την ΕΡΤ, το ίδρυμα Ωνάση και τις καμπάνες του Ααστέρα Βουλιαγμένης; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΚΟ ΡΕΕΕΕ....Ακόμη βγάλτε στη φόρα τους πολυθεσίτες δημοσιογράφους όταν άλλοι συνάδελφοι είναι άνεργοι... Που είναι ο τηλεοπτικός Αθανασίου και πιό άξιος και κατά πολύ νεώτερος της Παναγιωταρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.38 ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟΜΕΓΛΥΦΑΤΟ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΑ Ο 11.38 ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝΕ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ DADDY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το θέμα δεν πρέπει να το βλέπετε απο την καθαρά κομματική του διάσταση απλα ειναι μια απόδειξη οτι στο Παλαιό Φάληρο υπήρξε μια μικρή ενδειξη αφενός μεν οτι τα λάθη πληρώνονται( είχε δικιο ο μπάμπης σε αυτό εχει καλές πληροφορίες) αφετέρου ότι τα ονόματα δεν τραβάνε ..και η μαργαρίτα παπαδοπούλου δεν τραβάει και φαίνεται-φάνηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οικογενειοκρατία και αναξιοκρατία; Στη χώρα των Παπανδρέιδων, Καραμανλήδων και Μητσοτάκιδων; Θεός φυλάξοι. Δεν γίνονται αυτά στο Ελλαδιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Θα κάνει και ανανέωσει στον πληθυσμό της Ελλάδος ο φιλέλληνας. Η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα αποτελείται από αμερικάνους και θα έχει ψηφοφόρους αλλοδαπούς. Το είπε ο ίδιος ο ΓΑΠ σε ομιλία του : Αγαπητοί μετανάστες και έλληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε από πάνω μου, θεωρώ τον ΓΑΠ γελοίο πρόσωπο, αλλά μπράβο του στο βαθμό που υπερασπίζεται τους μετανάστες. Δηλαδή εσύ θα ήθελες τα 5 εκατομμύρια ελλήνων μεταναστών στον κόσμο να ήταν στις χώρες τους πολίτες υποδεέστεροι των αυτοχθόνων; Αναρωτιέμαι τι είδους ανδρισμό και ανθρωπιά διαθέτεις για να τα βάζεις με φουκαράδες όπως είναι οι μετανάστες, καλέ μου συμπλεγματικέ χριστιανέ της αδιόρθωτης μέγαιρας Δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανωνυμε απο πανω μου εσυ ο ιδιος θεωρεις τους μεταναστες πολιτες β κατηγοριας ονομαζοντας τους τοσο μεγαλοψυχα φουκαραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ γιατί η 3η- 4η θέση που πήρε η Παπαδοπούλου είναι κακή; Είδα αμέτρητα γνωστά ονόματα στη λίστα των εκλεγέντων. Ποιός να πρωτοβγεί; Αν όλοι οι βουλευτές και πρώην υπουργοί προωθούν από ένα παιδί τους δεν έχουμε συνέδριο νεολαίας αλλά συνέδριο κλώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΞΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ειναι κατάντια γιατί έβαλε εναν μηχανισμό απο τον πατέρα της να ερθεί να την ψηφίσει ( το παραδέχτηκε σε φίλους της στο συνέδριο) οποιος και δεν απέδωσε( και αυτο το παραδέχτηκε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. να ήταν μοναχά αυτή η κατάντια του παλαιού φαλήρου έχετε δει φάτσες και ποιον η τοπική τους στο παλαιό φάληρο αυτόν τον γραμματέα τον έχετε δει? τον ξανθουδάκη και θέλετε και μια ειδηση? την γυναικα του την έχει προσλάβει ο δημαρχος χατζιδάκης στον δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και άλλα νέα απο παλαιό φάληρο απο τον ρεπόρτερ μας...ο Μαρκόπουλος που βγήκε πρώτος έχεις σχέσεις με την τοπικη και τον Παπαδόπουλο οι οποιοι τον προωθούσαν με τα κουτάλια σε σημείο που να επιχειρήσουν να κλείσουν νωρίτερα τις κάλπες για να βγεί ο δικος τους πρώτος(ο Λουτράδης θα έβγαινε πρώτος) Ο Λουτράδης ο οποιος είναι ανεξάρτητος αν και αυτός παιδι της μαμάς ( η μάνα του μέλος του ΠΑΣΟΚ ) αλλλα και με αυτονομη περίοδο ως αρθρογράφος )έχετε δημοσίευσει αρθρο του με θέμα την απο-πολιτικοποιηση των νέων θυμάστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τον βρήκα τον Λουτράδη

    αυτος δεν ειναι?

    Γράφει το Centro

    Του Χρήστου Λουτράδη


    Έχοντας ολοκληρώσει τις προ-πτυχιακές μου σπουδές στο Πάντειο θεωρώ ότι έχω σχηματίσει μια αρκετά αντικειμενική εικόνα για την σπούδάζουσα νεολαία και δη την πολιτικοποιημένη μερίδα της , όσο αντικειμενικός μπορεί να είναι κάποιος σε οποιαδήποτε κρίση και διατύπωση .
    Ένα από τα μοτίβα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από ορισμένους για να χαρακτηρίσουν την γενιά μου είναι ότι είναι από-πολιτικοποιημένη , δεν έχει ενδιαφέρον για τα κοινά , δεν διεκδικεί , δεν συμμετέχει σε συλλογικές συσσωματώσεις θέτει στον προσωπικό της κανόνα αξιών την ατομική της ανέλιξη σε υψηλότερο επίπεδο από το συλλογικό καλό. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι μια τέτοια φιλοσοφία ζωής σίγουρα υπάρχει σε μια μερίδα νέων ο αφορισμός όμως αναδεικνύει την άγνοια αυτών που αφορίζουν με ευκολία γύρω από αυτό το θέμα.
    Όποιος έχει συμμετάσχει σε φοιτητική παράταξη ή απλώς ως φοιτητής έχει παρακολουθήσει τα πολιτικά τεκταινόμενα στο πανεπιστήμιο του η πιο πολιτικοποιημένη κίνηση είναι να απέχει , κρίνοντας και προτείνοντας , από τα πολιτικό γίγνεσθαι της σχολής του. Μικρομέγαλοι πολιτικάντηδες συμμετέχουν σε ένα μικροπολιτικό και ρουσφετολογικό αλισβερίσι με μοναδικό…όραμα λίγους ψήφους παραπάνω στις φοιτητικές εκλογές. Αν θες να ασχοληθείς με σοβαρότητα με τα προβλήματα των νέων στα πανεπιστήμια και όχι μονό , το πράττεις ξεκινώντας σε κάθε ανώτατο ίδρυμα Διάλογους και Συζητήσεις με την συμμετοχή του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας , το πράττεις έχοντας το θάρρος της γνώμης και θέτοντας στο τραπέζι του διάλογου την άποψη σου γύρω από ζητήματα που ταλανίζουν τον φοιτητή αλλά και την νεοελληνική κοινωνία .Την από-πολιτικοποίηση των νέων την αντιμετωπίζεις μόνο μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων προϋποθέσεων για την ανάπτυξη μιας κουλτούρας Διαλόγου και Συμμετοχής και παράλληλα με την πάταξη του ρουσφετιού και της κομματικοκρατίας που δυστυχώς είναι οι δύο πυλώνες στις οποίους στηρίζονται οι φοιτητικές παρατάξεις .
    Οι κινητοποιήσεις στο χώρο της Παιδείας αποτελούσαν μια μεγάλη ευκαιρία για την αλλαγή της κυρίαρχης νοοτροπίας στο χώρο των πανεπιστημίων .Η πραγματικότητα όμως ορισμένες φορές είναι σκληρότερη και από τον χειρότερο εφιάλτη. Οι κινητοποιήσεις που θα μπορούσαν να μεταβληθούν σε εστίες ζύμωσης ιδεών και συνειδήσεων κατάντησαν να αποτελούν μέρος της ευρύτερης μίζερης διαμάχης μεταξύ των κομμάτων για το ποιος θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα πεδίο που ήδη είναι νεκρό και σαπίζει.
    Όταν ένας νέος δεν εντρυφήσει στην διαδικασία του Διαλόγου και της αντιπαράθεσης απόψεων από τα 18 του χρόνια με δυσκολία θα το κάνει στα 30 του. Όταν ένας νέος δεν έχει εξασκηθεί στην κουλτούρα της πολιτικής αντιπαράθεσης Ιδεών και Προτάσεων είναι απίθανο να το κάνει στα 30 του .
    Και αυτός ο φαύλος κύκλος της απουσίας διαλόγου και θεσμών συμμετοχής στα πολιτικό γίγνεσθαι θα τον ακολουθεί για την μετέπειτα ζωή του μέχρι να απηύδησει και να σταματήσει κάθε προσπάθεια περαιτέρω πολιτικής ενεργοποίησης. Και εκεί γύρω στα 30 του θα ανοίξει την τηλεόραση και κάποιος Δημοσιογράφος ή Πολιτικός θα κατηγορεί κάποιους νέους ως από-πολιτικοποιημένους. Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το αν κάποιοι άφησαν την Ελλάδα και πηγαν στο εξωτερικό, δεν θα δώσω εγώ την πατρίδα μου για αυτό σε ξένους λαθρομετανάστες όπως το αμερικανάκι ο φιλέλληνας ΓΑΠ. Θα πει κανείς από που και ως που είναι έλληνας με ελληνική κουλτούρα, αφού από μάνα έχει την Βουργάρικη κουλτούρα, από ζωή την αμερικάνικη και από παππού την εβραίικη. Άρα αυτόν τον αχταρμά θα προωθήσει και εγώ σαν πολίτης πρέπει να υπακούσω; Ρε ΠΑΣΟΚια ξέρετε τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. H ανανέωση (…της οικογενειοκρατίας) προχωρά!

    Ποιοι γόνοι πολιτικών τζακιών της ΝΔ είναι σήμερα στην Ελληνική Βουλή;
    Αν ρίξεις μια ματιά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ…χάνεις το μέτρημα: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
    ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩ, ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ (ΖΕΤΤΑ), ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ, ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ), ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΑΝΟΥΣΟΥ-ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΑ), ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ, ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ…
    Λυπάμαι εάν ξέχασα ή έκανα λάθος σε κανένα ή καμία…αλλά δεν είναι και λίγοι…εγώ μέτρησα 20 γόνους!
    Τώρα εάν σ’ αυτούς προσθέσουμε κι αυτούς που θέλουν να μπούνε στη ΝΕΑ Βουλή, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι ακόλουθοι: ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (υιός σε Ευρυτανία), απόγονος Γκελεστάθη (σε Φθιώτιδα), ο άλλος υιός Βαρβιτσιώτης (σε Λακωνία), ο υιός ή η κόρη του Αχιλλέα Καραμανλή (σε Σέρρες ή Α’ Θεσ/νικης ή στην Αθήνα), η κόρη Κεφαλογιάννη (σε Ρέθυμνο), ο υιός Κατσίκης (στο υπόλοιπο Αττικής), ο υιός Σημαιοφορίδης (κάηκε στα ομόλογα-πήγαινε για Καστοριά), ο Νίκος Χατζηνικολάου (ο υιός του πρώην Βουλευτή Έβρου για το Επικράτειας (;), η Αλεξία Έβερτ στην Α’ Αθήνας, ο υιός Σταϊκούρας στη Φθιώτιδα, ο Δημήτρης Κούβελας στην Α’ Θεσ/νίκης, ο υιός Ευμοιρίδης (;) ίσως στη Δράμα, γόνος του Μάρτη ή του Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα, ο υιός Τζιτζικώστας στη Β’ Θεσ-νίκης, κάποιος συγγενής του Σουφλιά στη Λάρισα, η κόρη του Κλείτου (Λίνα) στις Σέρρες….
    Απομένει να ξεκαθαρίσουν τι θα πράξουν οι γόνοι του Παπάγου, του Γιώργου Μούτσιου (στη Θεσσαλονίκη), του Θανάση Ξαρχά (στη Φωκίδα), του Παλαιοκρασά (στις Κυκλαδες), κάποιος συγγενής του Αφέρωφ στα Γιάννινα, και μήπως και κανείς ανηψιός του Φρανς Τσαγγάρη!
    Ε…Τότε θα έχει ολοκληρωθεί η ΑΝΑΝΕΩΣΗ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και θα απομένει αντί με τα μικρά ονόματά τους να τους αναφέρουμε ως …π.χ. Βαρβιτσιώτης ο Ε’, Καραμανλής ο ΣΤ’ και Μητσοτάκης ο Ζ’…
    Κρίμα ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…Χάνεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από τα «βαρίδια»,,,και να τους αντικαταστήσεις με τους σημερινούς 40άρηδες, που έφαγαν «μπαρούτι», σφυρηλατήθηκαν στα αμόνια του φοιτητικού συνδικαλισμού, κι έχουν πάνω από 10-15 χρόνια ΕΝΣΗΜΑ ο καθένας τους!
    ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ + ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ = ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ + ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ = ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση