GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν θα βάλω υποψηφιότητα..."

...απαντά ο Ν. Κωνσταντόπουλος Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος από τα Ιωάννινα όπου βρίσκεται έκανε την ακόλουθη δήλωση : "Απορώ με τέτοιες επι...

...απαντά ο Ν. Κωνσταντόπουλος
Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος από τα Ιωάννινα όπου βρίσκεται έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Απορώ με τέτοιες επινοήσεις, που πλασάρονται ως ειδήσεις. Διερωτώμαι, επίσης, από πού διοχετεύονται. Εδήλωσα σε ανύποπτο χρόνο κατηγορηματικώς και δημοσίως, ότι δεν θα βάλω υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές. Οφείλουν όλοι να σέβονται όσα δηλώνω και πράττω και να μην φτιάχνουν σενάρια με το όνομά μου."
17/05/07
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η δήλωση αφορά την πληροφορία που δημοσιεύσαμε. Την καταγράφουμε και ας ...περιμένουμε.

9 σχόλια

  1. MΠΡΑΒΟ.
    ΠΑΛΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toso malakes eisaste tetoies malakies vgazete gia eidiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΨΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν από κάποιες εβδομάδες είχα επισημάνει έναν μεγάλο κίνδυνο, που κατά τη γνώμη μου προκύπτει από την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, που λανθάνει.
    Αυτός, δεν έχει τόσο να κάνει με τα δημοσιονομικά και λοιπά μακροοικονομικά μεγέθη, αλλά κυρίως με την ένταση που διαμορφώνεται στο εσωτερικό του πολιτικού συστήματος και με την αυξανόμενη εντροπία που το χαρακτηρίζει.
    Η ρευστή κατάσταση επιδεινώνεται από την σεναριολογία που τροφοδοτείται από όλες τις πλευρές και τα μικροπολιτικά και πολιτικά τεχνάσματα που εφευρίσκονται από τα κομματικά επιτελεία, μεμονωμένους πολιτικούς και «επιχειρηματικά» συμφέροντα, για να καρπωθούν συγκυριακά οφέλη από την επικοινωνιακή διαχείριση του προεκλογικού κλίματος.
    Τα δυναμικό που έχει σωρευτεί είναι βέβαιο ότι επιτείνει την ανασφάλεια των πολιτών και εκτραχύνει τις αντιδράσεις τους.
    Για την αντιμετώπιση αυτής της καθόλου ευχάριστης κατάστασης, επιτρέψτε μου να προτείνω το εξής:
    Είτε βγαίνει αύριο το πρωί
    ο κ. Καραμανλής και δεσμεύεται απερίφραστα για την ημερομηνία των εκλογών, δίχως σοφιστείες περί της ώρας διεξαγωγή τους, ή προχωρεί σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μέσα στο καλοκαίρι.
    Αν έχει αποφασίσει οι εκλογές να διεξαχθούν το φθινόπωρο, πιστεύω, ότι προσφέρει κακή υπηρεσία, καθώς η νεκρή κοινοβουλευτικά περίοδος του καλοκαιριού θα επιτείνει το νοσηρό κλίμα και θα αυξήσει τις πιθανότητες προβοκατόρικων και ανέντιμων συμπεριφορών, που θα ναρκοθετήσουν το πεδίο της δημοκρατικής διαδικασίας των επερχόμενων εκλογών και θα φέρουν επιπλέον εντάσεις και παρεξηγήσεις που ενδεχομένως μετατρέψουν σε κόλαση το μετεκλογικό τοπίο.
    Δεν με ενδιαφέρει ποιόν συμφέρουν ή ποιόν δε συμφέρουν οι εκλογές - αν υπάρχει κανείς που το γνωρίζει με βεβαιότητα – αυτό που ξέρω είναι ότι η ανασφάλεια ως προς τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής τους, βλάπτει τελικά το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του και τον πολιτικό πολιτισμό μας στο ακέραιο.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. telika mhpws tha eprepe na ftiaksw kai egw ena "dhmosiografiko" blog kai na grafw oti moy erxetai sto kefali ; hksera oti h pleionothta twn dhmosiografwn einai karagkiozhdes alla toso poly ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κωνσταντόπουλος δεν είναι καραγκιόζης. Πολέμησε τη χούντα και είναι δικηγόρος από τους λίγους. Σιγά μη καταδεχότανε να έχει για αρχηγό το αγράμματο μόγγολο. Βολέψου με Τσοβόλας, και πολύς σου πέφτει γιοργάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kρατηστε τον ΜΑΚΡΥΑ απο την γυναικα του και την Ελλαδα μας..ενας γυρολογος της πλακας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χεστηκαμε νικολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύντροφοι να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση