GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αυθαίρετό μου...

Του Χρήστου Λουτράδη Εκτός απο την κρατική ανικανότητα, που ίσως αποτελέσει αφορμή για μια τίμια και ενδελεχή κουβέντα για το πώς το κράτος...


Του Χρήστου Λουτράδη

Εκτός απο την κρατική ανικανότητα, που ίσως αποτελέσει αφορμή για μια τίμια και ενδελεχή κουβέντα για το πώς το κράτος μας, ανεξαρτήτως κομμάτων, μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης με τις λιγότερες δυνατές καταστροφές, με ενοχλεί περισσότερο η υποκρισία μας ως κοινωνία που κλαίμε για τα δάση που χάνουμε, αλλά ψηφίζουμε με βάση ποιος θα νομιμοποιήσει το αυθαίρετο μας...

52 σχόλια

  1. Λουτράδη σωστός..όχι σαν τον άλλον απο κάτω..σπέκουλα και αλητεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο! πες τα χρυσόστομε! Η διαπλοκή και η διαφθορά δεν θα είχαν γίνει εθνικό μας σπορ αν δεν συμμετείχαν στο αλισβερίσι απο το μεγαλοκαρχαρία μέχρι τον κακομοίρη εξαθλιωμένο Έλληνα...
    Να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέραν των αναλύσεων για την εθνική καταστροφή που συνέβη χθες , το ερώτημα που κατατρέχει όλους τους ευαίσθητους και ενεργούς πολίτες αυτής της χώρας είναι ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ? Η χώρα ήταν ανέτοιμη ? Φταίνε και οι προηγούμενοι ? Γιατί την πάθαμε έτσι?
    Δυστυχώς η χώρα μας όπως έχω πει και έχω γράψει κατεπαναληψη κυβερνάτε από μια παρέα της χαράς. Άνθρωποι ανίκανοι ,ανίδεοι , ερασιτέχνες και βαθειά νυχτωμένοι. Πέρα από το πολύ δικό τους συμφέρον τίποτα άλλο δεν ενδιαφέρονται. Γιατί έχω γράψει πολλές φορές «ο θεός να μας σώσει » και η τύχη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Οι άνθρωποι έχουν ξεχαρβαλώσει και έχουν διαλύσει οτιδήποτε βρήκαν . Μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες επιδόθηκαν σε ένα όργιο ρουσφετολογικών και αυθαίρετων επεμβάσεων σε κάθε τομέα με αποκλειστικό σκοπό να βολέψουν άχρηστους , τεμπέληδες και ανίκανους που έχανε παραμεληθεί από την προηγούμενη διοίκηση και οι περισσότεροι από αυτούς δικαίως.
    Έτσι συγκεκριμένα στην Πυροσβεστική διαβάστε τι έλεγαν οι ίδιοι τις παραμονές που παρελάμβαναν « «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις της Πυροσβεστικής, αλλά και το βαθμό ετοιμότητας που έχει το Σώμα». Είναι δήλωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργου Βουλγαράκη, όταν παρέλαβε το Υπουργείο, στις 15/3/2004.

    Μια δεύτερη δήλωση: «Μπορούμε να συγκριθούμε ως Πυροσβεστικό Σώμα με τα αντίστοιχα της Ευρώπης. Απολύτως ναι. Τα τελευταία χρόνια με το Γ' ΚΠΣ έχουμε κάνει μια ανανέωση και συμπλήρωση του τεχνολογικού εξοπλισμού. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτε, από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής, αλλά ούτε από πλευράς επαγγελματικής κατάρτισης των στελεχών. Η Ελλάδα είναι πλέον χώρα με διεθνή αναγνώριση και καταξίωση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πυρκαγιές και οι ξένοι αξιωματούχοι αναφέρονται στην Ελλάδα με τη φράση “Ελληνικό μοντέλο κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών”. Επιπλέον συχνά αναγνωρίζουν τη συστηματική δουλειά του Πυροσβεστικού Σώματος, ζητούν την τεχνογνωσία του». Και με κορυφαία φράση, στις 16/3/2004, «αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά, το 2003 δηλαδή, που ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη της 50ετίας».

    Οι δηλώσεις αυτές ανήκουν στον κ. Παναγιώτη Φούρλα, Αρχηγό της Πυροσβεστικής και νυν Γενικό Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας και δείχνουν, με ανάγλυφο τρόπο, το έργο του ΠΑΣΟΚ στον τομέα αυτό.
    Τώρα που κατάληξε και που βρίσκετε σήμερα η πυροσβεστική μετά από 3 χρόνια διάλυσης των πάντων. Διαβάστε μερικά από τα κατορθώματα των γιατί αυτοί που είναι μέσα στο Σώμα ξέρουν και χιλιάδες μικρότερα να πουν.

    Συγκεκριμένα, από τις 12.500, όπως προβλέπονται, οργανικές θέσεις, υπηρετούν μόνο 8.500. Είχαμε πάνω από 2.000 αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης. Ο πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε προσωπικά, ότι θα προσληφθούν 3.000, έχει γίνει ένας διαγωνισμός μόνο για 570, οι μισοί είναι ακόμη στις Σχολές και θα προσληφθούν στο τέλος της περιόδου του καλοκαιριού και, οι υπόλοιποι, περίπου 270, οι περισσότεροι των οποίων προορίζονται για την Αττική, έχουν μετακινηθεί για ρουσφετολογικούς λόγους προς την επαρχία, ενώ άλλοι είναι σε διάφορες διοικητικές θέσεις.
    Η κατάσταση, όσον αφορά τον εξοπλισμό, είναι φθίνουσα. Η Αττική είναι σχεδόν απροστάτευτη. Σας λέω μόνο ότι, από τα 82 πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία στοιχειωδώς απαιτούντο, είναι στη διάθεση μόνο 50 - 55 και υπάρχει μια τραγική έλλειψη προσωπικού, αφού ενώ αυτά πρέπει να έχουν πλήρωμα πάνω από 3 άνδρες, τα περισσότερα έχουν 2, έναν οδηγό και άλλον ένα. Καταλαβαίνετε ότι, όλα αυτά, απομείνουν την ικανότητα της άμεσης και αποτελεσματικής παρέμβασης.
    Επίσης, η προληπτική διαδικασία, η οποία προβλέπεται για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών μέσω της Πολιτικής Προστασίας, έγινε με κριτήρια την επιχορήγηση των Δήμων για καθαρισμούς και μια σειρά άλλα πράγματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την πάγια τακτική της κυβέρνησης, περί φίλιων και οικείων Δήμων και δυνάμεων.
    Χαρακτηριστικά, όμως, σας λέω ότι, στο Δασαρχείο Πειραιά, που έχει ευθύνη για εκτεταμένα δάση στην περιοχή της Τροιζήνας και του Πόρου, όπου υπάρχει πυρκαγιά όπως ξέρουμε, στα νησιά κλπ., σε όλη αυτή την περιοχή, ενώ ζητήθηκαν για τους καθαρισμούς επιχορήγηση 2 εκ. ευρώ, η επιχορήγηση ήταν περίπου 20.000 ευρώ.
    Συνεπώς, η κυβέρνηση, από όλες αυτές τις όλως ενδεικτικές αναφορές τις οποίες κάνω, σαφώς και για λόγους τακτικής και, κυρίως, ρουσφετολογικής και κομματισμού, από όλες τις διαδικασίες επιλογής προσωπικού κλπ., φαίνεται ότι έχει ατονήσει την ικανότητα της Πυροσβεστικής μας Υπηρεσίας και, βεβαίως, τα επίχειρα τα πληρώνει, και ο ελληνικός λαός και, κυρίως, τα δάση.
    Άρα υπάρχουν η δεν υπάρχουν υπεύθυνοι για την καταστροφή. Δυστυχώς αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι .Όσο περισσότερο είναι στην εξουσία τόσο κακά μας περιμένουν . Όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο.
    Όσο αφορά για την νοοτροπία των νεοελλήνων με την οποία ασχολιέται περισσότερο ο φίλος μου Χρήστος ισχύει το λαϊκό απόφθεγμα. Το ψάρι πάντα βρωμάει από το κεφάλι.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα σπίτια τους όλοι!
    Φτάνει η κοροϊδία και ο εμπαιγμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλασικά οι συνδικάλες ζητάνε προσλήψεις. Το θέμα δεν είναι οι προσλήψεις αλλά ο εξοπλισμός. Έπρεπε να έχουμε περισσότερα αεροπλάνα και όχι να ζητάμε από άλλες χώρες. Επίσης ορισμένα δάση πρέπει να φυλάγονται από την αστυνομία. Ακόμα πιστεύω ότι τα αυθαίρετα ΔΕΝ πρέπει να προστατεύονται από την πυροσβεστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΤΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ.

    ΤΩΡΑ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μένουμε στη χώρα που μας αξίζει, έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, άρα μάλλον δεν αξίζουμε και πολλά..μάλλον για την ακρίβεια χρωστάμε κιόλας χάρη σε όσους μας επιτρέπουν να υπάρχουμε ενώ παράγουμε λιγότερα από όσα ξοδεύουμε.Ένα καρκινικος όγκος στο μέσο της ελλάδας εμποδίζει τη σκέψη μας, και μας σκοτώνει μέρα με τη μέρα. Ολυμπιάδα τέλος μάγκες, τα κεφάλια στα τσιμέντα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πεσ τα ρε λουτράδη ολοι ειμαστε συνένοχοι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -
    Σε όλους τους τομείς και σε κάθε δραστηριότητα του δημοσίου - εκτός βεβαίως αυτών που εξασφαλίζουν καλοπέραση των εκάστοτε αχαρακτήριστων - ενα κοινό πρόβλημα.

    Υπάρχει μεν εξοπλισμός αλλά συνήθως ασυντήρητος η ακατάλληλος και σαπίζει σκουριάζοντας σε κανένα υπόγειο η υπόστεγο αναλόγως.
    Δυστυχώς δεν μπορούν να ανακοινώσουν ότι "διατέθηκε το χ ποσόν για συντήρηση" και να πάρουν ψήφους - ασε που στην συντήρηση είναι δύσκολη η μίζα. Το μεγαλύτερο δε έγκλημα γίνεται με την λεγόμενη "μεταφορά κονδυλίων" που κατ ουσίαν είναι μια απάτη σε βάρος την Βουλής των Ελλήνων αφού άλλο ψηφίζεται και άλλο συμβαίνει.

    Υπάρχει μεν εξοπλισμός αλλά ποιός να τον χειριστεί; Εκλογές έχουμε κάθε τέσσερα χρόνια, δεν μπορούμε να κάνουμε συχνότερα προσλήψεις (όποτε δηλαδή υπάρχουν ανάγκες) και να πηγαίνουν χαμένες...

    Υπάρχει μεν εξοπλισμός απλώς διότι κάποιος κάπου κάποτε (σαν τις πλυμένες ειδήσεις του ΕΣΡ σας) πήρε "ένα δωράκι" η ήταν της παλαιοτάτης γενιάς και πραγματικά ανησυχούσε, υπάρχουν κονδύλια όμως για την λειτουργία του;

    Δεν υπάρχουν λεφτά λέει...
    ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ το λαιμό σας ΡΕ και να τα βρείτε γιατί εμείς πληρώσαμε όσα ζητήσατε επειδή λέει "είναι απαραίτητα" για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους! Σε ποιόν επιτέλους χρειάζονται αν όχι στη χώρα μου και στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου;;;

    Βαρέθηκα πια να ακούω τι ΔΕΝ μπορείτε να κάνετε και τι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι κάνατε (ρουλεμάν) η ΘΑ κάνετε (ξαναρουλεμάν).
    Σας αποζημιώνουμε υπέρ το δέον ικανοποιητικά και σας παρέχουμε προνόμια για να κάνετε αυτό.
    Τίποτα άλλο,
    ΑΥΤΟ, χρηστή ικανή διοίκηση και διαχείριση.

    Δυστυχώς όμως η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, δεν γράφει τίποτα εδώ για κηφήνων.

    Γράφει;;;

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ . ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΧΡΗΣΤΩΝ,ΑΝΙΚΑΝΩΝ ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΩΝ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. eimaste tagmenoi na pame sto diaolo kako kratos . kakoi polites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΗ

    Ο Υπεύθυνος του Σταθμού ΔΕΗ στο Ωραιόκαστρο είπε χθες το πρωί στην Τηλεόραση ότι τα μηχανήματα αγοράστηκαν το 2001.


    Όταν ξεκίνησε να λέει για την εξ' αρχής ανεπάρκεια των μηχανημάτων και να εξηγεί γιατί ΔΕΝ άντεξαν την υπερφόρτωση, οι παρουσιαστές έκαναν "τη γυριστή".


    Γιατί λοιπόν αγοράστηκαν ΧΩΡΙΣ καμμία μακρόπνοη πρόβλεψη τα συγκεκριμένα μηχανήματα? Έγινε διαγωνισμός? Ποιός χέριασε τη μίζα?


    Όταν προσπάθησε να μιλήσει περί απαξίωσης της ΔΕΗ εξ' αιτίας των ιδιωτών στο χώρο της παραγωγής ενέργειας (Ο Μπόμπολας είχε συμφωνήσει με το Σημίτη) - το ουσιαστικό "χέριασμα" της ΔΕΗ δηλαδή με παραλείψεις όπως η παραπάνω, τον "καπάκωσαν".


    τα δε black-out του 2004 ήταν από τα "test events" για να περάσει η γραμμή να πάρει ο Μπόμπολας την παραγωγή ενέργειας, αλλά δεν πρόλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.51

    Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα και εστιάζεις σε λάθος στόχο. Δεν είναι στην παραγωγή το πρόβλημα αλλά στην γεωγραφική κατανομή (μελλοντικά) των Σταθμών Παραγωγής όπως επίσης και στην απαρχαιωμένη Διανομή ΜΤ και ΧΤ όπου η επένδυση είναι μηδενική.
    Για την Παραγωγή υπάρχει η εναλλακτική της εισαγωγής, γισ το διασυνδετικό δίκτυο όμως είναι αναγκαίο να είναι γνωστά τα σημεία παραγωγής προ του σχεδιασμού και της ανπτυής του.
    Περισσότερα άλλη φορά γιατί τώρα πρέπει να φύγω.

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To ψέμα και η υποκρισία είναι χαρακτηριστικό του πασοκ.

    πρώτον, σε αντίστοιχες καταστροφές, σφύριζαν αδιάφορα και τους έκαναν πλάτες τα μμε


    δεύτερον, όποιος περιμένει να φτιαχτεί ο κρατικός μηχανισμός μέσα σε 3 χρόνια μετά από διάλυση και άλωση 20 ετών είναι ή μαλάκας ή στημένος. Ομοίως κι όποιος φαντάζεται ότι αν αλλάξεις τις κορυφές, θα "δουλέψουν" τα πράγματα.

    τρίτον, η μέχρι σήμερα πορεία του πασοκ έχει καταδείξει πέρα από κάθε αμφισβήτηση ότι επιχαίρεται για οτιδήποτε συμβαίνει αρκεί να φαντάζεται (όνειρα...) ότι θα το ξαναοδηγήσει στην εξουσία.

    τέταρτον, το πρόβλημα των προσλήψεων ΚΑΙ στην πυροσβεστική, το πασοκ το κληροδότησε.

    πέμπτον, όπου έγιναν προσλήψεις ούρλιαζαν για "γαλάζια" παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κοιτάχτε φταίνε και τα δυο κόμματα φταίμε και εμείς οι πολίτες το θέμα εγκεται στο οτι τώρα κυβερνάει η δεξιά οποτε εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3,5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ κυβέρναει , ο Πολύδωρας αυτός ο γραφικός ασχετος τυπακός ¨?στο ΠΑΣΟΚ ανήκει
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βαρετή καραμέλα..
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. skata , apogoiteush gia olous mas kommata , foreis , polites..koinwnia ora miden

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. -
    An 8elete na prosferete yphresia sthn xwra kai sto komma sas stamathste na oyrliazete allhloxezeste h na apogohteyeste.
    Osoi eiste grammenoi se kapoio komma prospa8hste kai ergasthte gia na epibalete dhmokratia prwta mesa sto komma ek twn katw.
    Apo ekei 3ekinane ola kai etsi ta kyttara ths dhmokratias eginan ta katoura ths.

    mrs Visitor, apo PC SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μπορεί να τη βρίσκεις βαρετή την καραμέλα, αλλά ΔΕΝ παύει να είναι αληθής. και πικρή.


    στην τελική, δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις ότι είναι καραμέλα. Αυτό δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι. Θα το διαπιστώσεις και στις εκλογές. Ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. mrs visitor..
    καλά τα λες αλλα ισοπεδώνεις δεν ειμαστε ολοι κομματοσκυλα εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Asxeto.

    3erei kaneis pvs gyrizw Ellhnika se Solaris?
    Sta Windows einai alt-shift alla edw den doyleyei.

    mrs Visitor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Δέξια πρέπει να φύγει για να έρθει η μπασταρδέ δεξια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 12.02 ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΙΤΑΜΠΛ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΕΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κανένας δεν σχολιάζει πως οι διαμαρτυρόμενοι χθές συμπολίτες μας βρέθηκαν να έχουν βίλες στις δασώδεις πλαγιές της Πάρνηθας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σας φταίνε τα κόμματα .Φαίνεται ότι αυτοί που χτίζουν ανάκτορα μέσα στα δάση είναι Αρειανοί που προσγειώθηκαν με διαστημόπλοια.Δεν είναι Έλληνες πολίτες που παρανόμησαν ασύστολα ??
    Η κυβέρνηση της Ν.Δ. προσπάθησε δύο φορές να κάνει τσιμέντο τα δάση . Πρώτη φορά με την προσπάθεια αναθεώρησης του άρθρου 24 του Συντάγματος που αντέδρασαν και πολλοί γαλάζιοι βουλευτές και δεύτερη με την τροπολογία Μπασιάκου που την πήραν πίσω τελευταία στιγμή γιατί τους έκραξε η αντιπολίτευση.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ??????
    =====================
    ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ
    ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
    ===================
    ΠΗΓΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΑΚΙ Η ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝΕ 200 ΜΕΤΡΑ
    [[[[ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]]]]
    ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΧΑΖΟΥ
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩ ΡΕ ΕΞΩ ΡΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΔΕΝ ΓΑΥΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΥΛΟΓΙΑΛΟΥΡΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ
    ΧΑΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΛΕΩ
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12.17 μεγαλοδημοσιοκάφροι θα ήταν, όσοι δεν πρόλαβαν να αγοράσουν στην εκάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 12.23 πινόκιο,

    πάλι φίδια γράφεις.


    το κτηματολόγιο που είναι? τα λεφτά απο το ΚΠΣ για το κτηματολόγιο που είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

    Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!! Ο ΛΟΥΜΠΙΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτοι που φτιαχνουν τα αυθαιρετα ειναι πλουσιοι επιχειρηματιες και πολιτικοι.
    ετσι και στη πεντελη που φτιαξαν υπερπολυτελεις αυθαιρετες βιλες σε καμμενες δασικες εκτασεις.

    μονο καποιος που εχει γερες διασυνδεσεις και γερα λεφτα θα εφτιαχνε μια βιλα σε αυθαιρετο εδαφος.

    δεν θα πηγαινε ποτε ενα φτωχαδακι να δωσει το υστερημα του για να φτιαξει ενα σπιτι σε αυθαιρετο εδαφος.

    αυτοι που το κανουν ειναι οι πλουσιοι επιχειρηματιες και οι πολιτικοι (που ειναι και αυτοι πλουσιοι επιχειρηματιες)

    γιαυτο μην κατηγορειτε το λαο.
    αυτοι που τα κανουν εχουν την δυναμη και τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αμαν πια με την καραμέλα για τον λάο που ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ...αρχιδια μαντολε
    ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. τις αυθαιρετες βιλλαρες που κοστιζουν 1εκ. ευρω τις φτιαχνουν οι επιχειρηματιες-πολιτικοι.

    κανενα φτωχαδακι δεν θα ρισκαρε να χαλασει 1εκ. ευρω για να φτιαξει αυθαιρετη βιλλα. αυτοι που τις φτιαχνουν ειναι μεσα στα κυκλωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι πυρκαγιές και ο καύσωνας δεν είναι ασφαλώς ελληνικό φαινόμενο. Ο τρόπος όμως που αντιδρά το κράτος και οι εκπρόσωποί του συνιστούν μοναδική πρωτοτυπία παγκοσμίως. Οι αρμόδιοι όλων των κλιμακίων γνώριζαν εγκαίρως τι μας περιμένει και λογικά θα έπρεπε να είχαν φροντίσει να οργανώσουν την καλύτερη δυνατή άμυνα για όλα τα δυσμενή επακόλουθα.
    Δυστυχώς αντ αυτού επιδόθηκαν σε ανώφελες και ενίοτε γραφικές εκφράσεις κομπορρημοσύνης περί της ετοιμότητας των οργάνων της πολιτείας να αντιμετωπισθεί η δύσκολη κατάσταση. Είδαμε, μάλιστα, αρμόδιο υπουργό να μοιράζει φυλλάδια στο παρά πέντε έναντι πινακίου δημοσιότητας.
    Δυστυχώς, όταν ξέσπασε ο «πόλεμος» αποδείχθηκε ότι το κράτος ήταν για μια ακόμη φορά παράλυτο. Η ΔΕΗ έχασε τη μάχη και σχεδόν στο σύνολο της χώρας είχαμε πολύωρες διακοπές στις πλέον δύσκολες συνθήκες.
    Οι φωτιές έπιασαν στον ύπνο τους αρμοδίους που επί τριετία συνεδριάζουν για να... παραγγείλουν πυροσβεστικά αεροπλάνα. Το χειρότερο ήταν ότι καθυστέρησαν ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο να ζητήσουν τη συνδρομή των Ευρωπαίων εταίρων και χάθηκε πολύτιμος χρόνος στην έλευση της ξένης βοήθειας.
    Ολα αυτά θα συνιστούσαν ίσως ένα ακόμη κεφάλαιο στη μακαριότητα των κυβερνώντων, αν δεν είχαν τραγικές συνέπειες για ανθρώπους και περιουσίες. Το μείζον όμως είναι ότι ηθικός αυτουργός για πολλές από τις πυρκαγιές είναι η κυβερνητική πλειοψηφία που καλλιέργησε άνομες ορέξεις με την πρόταση αναθεώρησης του άρθρου 24 του Συντάγματος για τον αποχαρακτηρισμό των δασών.
    Ως εκ τούτου το κράτος δεν αποδεικνύεται μόνο ανέτοιμο. Δημιουργεί και προσδοκίες οπλίζοντας εμμέσως το χέρι των εμπρηστών.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ
    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Περίμενε να σκεπάσει ο καπνός το μισό Λεκανοπέδιο και οι στάχτες να «το στρώσουν» στην αυλή του σπιτιού του -στην άλλη άκρη της Αττικής- για να αφυπνιστεί ο Κώστας Καραμανλής, να αντιληφθεί ότι οι υπουργοί του αποδεικνύονται, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, κατώτεροι των απαιτήσεών του και των προσδοκιών του πολίτη, για να συγκαλέσει σύσκεψη πρωί πρωί χτες, τρίτη μέρα της καταστροφής.
    Έχει ευθύνη πρωτίστως ο ίδιος. Οφείλει να διαθέτει τα δικά του αντανακλαστικά. Να ξυπνήσει μόνος του τους υπουργούς, που τρέχουν σε πανηγύρια ή κρύβονται πίσω από τα γραφεία τους, να ενδιαφερθεί για τη σύσταση και τον συντονισμό των υπηρεσιών, οι οποίες υπάρχουν μόνο και μόνο για την προστασία των φυσικών πνευμόνων της χώρας. Οφείλει να είναι παρών στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, οφείλει να είναι παρών στη Βουλή και να την ενημερώσει για την πορεία του έργου κατάσβεσης. Η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αλέκο Αλαβάνο «κάνει ό,τι μπορεί» ο καθένας (προφανώς και ο πρωθυπουργός) με τα μέσα που διαθέτει η χώρα, δεν τον σώζει. Τον καίει και τον ίδιο.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. To 1987 καηκαν μονο 1.000.000.000 (δισεκατομυριο)στρεματα σε ολη την Ελλαδα και παρετηθηκε ολη η
    κυβερνηση!!!!!!!!!!!!!! θυμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Να ρωτήσω: πόσα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα διαθέτει η Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 5.11
    Μπραβο εχεις καλο μνημονικο για το 1987.
    Αρα καλως σημερα κααθονται και μας παπαριαζουν και δεν παραιτουνται ...Καλα σου κανουνε λοιπον αθλιε.Τετοιος εισαι, τετοιοι σε διοικουνε. Ουστ να χαθεις παλιολαμογιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πρόληψη σημαίνει καλή διαχείριση και φύλαξη αλλά και προστασία από τους εμπρηστές και καταπατητές», η κυβέρνηση τους κλείνει το μάτι είτε με την αναθεώρηση του άρθρου 24, είτε με την τροπολογία για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, είτε με την έλλειψη δασικών χαρτών .

    Υπάρχει ανάγκη για καλύτερο και αποτελεσματικότερο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών, προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού «και βέβαια την πρόσληψη προσωπικού και τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων δασοπυροσβεστών» .
    * «Καλά θα κάνει η κυβέρνηση να σταματήσει να ασχολείται με την επικοινωνιακή διαχείριση των πυρκαγιών και να ασχοληθεί με τον συντονισμό των δυνάμεων δασοπυρόσβεσης».
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ένα έχω να πω... Και ύστερα απ' όλα αυτά, καταλήγουμε στο εξής: ότι οι αγροφύλακες- και δη του 1993- μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. δεν μας χεζεις με τους αγροφυλακες ανοητε. αυτο που χρειαζετε ειναι δασοφυλακες και συστηματα προληψης.

    πολλα απο τα συστηματα που υπαρχουν μενουν ανενεργα γιατι δεν υπαρχει προσωπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. apla edw den leitourgei tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ G.P.O. ΕΙΝΑΙ Ο ‘’ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ’’
    ..........................................................................................................................
    *Εμφανίζεται ως ο «πρωθυπουργός των έργων» όταν επί μία τετραετία: Στη ΔΕΗ δεν έχει προστεθεί ούτε μία μονάδα παραγωγής. Ο διαγωνισμός για 1.100 τεχνικούς έχει βαλτώσει (το ΑΣΕΠ τον έχει «επιστρέψει» τρεις φορές επειδή προβλέπει τη διαβόητη «γαλάζια» συνέντευξη). Η πυροσβεστική έχει 4.500 κενές θέσεις κι από τα 82 οχήματα της Αττικής κυκλοφορούν μόνο τα 50. Την ίδια στιγμή, «προσλαμβάνει» αγροφύλακες...
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. φίλε pasok poisonous τι έπαθες με τους ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ? Επειδή δεν τους θέλει το παιντί,δεν πρέπει να υπάρχει έλεγχος στην ύπαιθρο. Ο ΣΑΡΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,(στέλεχος του ΠΑΣΟΚ)γιατί οργάνωσε ολόκληρο στρατό από ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση