GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μοιραστούν τα δάση στους πολίτες...

...για να μην γίνονται οι εμπρησμοί. προτείνει η "Φιλελεύθερη Συμμαχία" . "Μετά τον αφόρητο καύσωνα που ζήσαμε, παρακολουθού...

...για να μην γίνονται οι εμπρησμοί.
προτείνει η "Φιλελεύθερη Συμμαχία"
.
"Μετά τον αφόρητο καύσωνα που ζήσαμε, παρακολουθούμε τα δάση της Ελλάδας να καίγονται και τον κρατικό μηχανισμό να αποδεικνύεται ανίκανος να προλάβει τη καταστροφή, ή να την αντιμετωπίσει όταν αυτή εκδηλώνεται.
Είναι γνωστό στους πάντες ότι οι περισσότερες από τις πυρκαγιές που εκδηλώνονται κάθε καλοκαίρι αποτελούν προϊόν εμπρησμού από κυκλώματα οικοπεδοφάγων που εκμεταλλεύονται την ανικανότητα του κράτους να προστατέψει τη δασική περιουσία του. Στη συνέχεια, το ίδιο το κράτος επιβραβεύει αυτούς που καταπάτησαν αυθαίρετα τις εκτάσεις του, αναγνωρίζοντάς τους –συνήθως σε προεκλογικές περιόδους- τίτλους ιδιοκτησίας.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θεωρεί ότι η προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας δεν μπορεί να αφεθεί σε αυτούς τους πολιτικούς που άφησαν την Ελλάδα, μόνη στην Ευρώπη, χωρίς κτηματολόγιο και δασολόγιο ώστε οι διαφθαρμένοι κρατικοί λειτουργοί του, σε συνεργασία με τους με τους καταπατητές, να λεηλατούν ελεύθερα τις δημόσιες δασικές εκτάσεις.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία υποστηρίζει ότι οι δασικές εκτάσεις της χώρας θα προστατευτούν αποτελεσματικά μόνο εφόσον οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τους, δηλαδή όλοι οι Έλληνες πολίτες, αποκτήσουν πλήρη ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί των δημόσιων δασικών εκτάσεων, ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον εμπρησμό ως μέθοδο ιδιοποίησης δασικής γης. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία προτείνει στο πρόγραμμα της τη δωρεάν διανομή, σε όλους τους πολίτες, σε ίσης οικονομικής αξίας μερίδια, όλης της μη χρησιμοποιούμενης ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου συμπεριλαμβανομένων και των δημόσιων δασικών εκτάσεων. Από τη ρύθμιση αυτή θα εξαιρεθούν φυσικά οι αρχαιολογικοί χώροι, ο αιγιαλός, οι εθνικοί δρυμοί, οι περιοχές NATURA 2000 και περιοχές σημαντικές για την εθνική ασφάλεια.
Η υλοποίηση της πρότασης αυτής, εκτός από την αποτελεσματική προστασία των δασών θα έχει και σαν αποτέλεσμα την οικονομική αξιοποίηση των δασών για ήπιες μορφές οικιστικής και τουριστικής εκμετάλλευσης. Επιπλέον, η τεράστια προσφορά γης που θα υπάρξει θα μειώσει την αξία της γης στα αστικά κέντρα και ιδίως στο λεκανοπέδιο της Αθήνας, πράγμα που θα ευνοήσει τη κατασκευή νέων κατασκευών στη θέση παλαιών πολυκατοικιών και τη δυνατότητα να μην αποτελεί πλέον πολυτέλεια η ύπαρξη μεγάλων χώρων πρασίνου γύρω από τα νέα κτίρια".

43 σχόλια

  1. Ρε κυριοι ,τοχετε καταλαβει οτι η πασοκοσκυλια ειναι καταρα για το Εθνος??

    Οτι ειναι γαγγραινα,χολερα ρε συφιλης ρε λεμε...

    Φρεναρει τα παντα.
    Ο,τιδηποτε προοδευτικο παει να γινει βγαινουν αυτα τα σιχτιρια στα ΜΜΕ τους ,(που τα προικισαν δισεκατομμυρια) και περνανε στην "κοινη γνωμη" ,ημαρτον σε μενα και σε σενα ΑΝΘΡΩΠΕ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ασπρο μαυρο??

    Το εχετε αντιληφθει φιλτατοι??

    Οτι εχουμε μπλεξει με αλητες φιλτατοι??

    κ.τζων.

    Υ.Γ
    Δεν ξερω ,εγω νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει.
    Ασχετα κοστους.
    Πριν ειναι πολυ αργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν εξελέγη το 81, είχε ξεφουρνίσει τη δημαγωγική μπούρδα ότι τώρα τα δάση δεν θα καίγονται, γιατί ανήκουν στο λαό. Η μπουρδολογία να εξυψωθεί σε μπουρδοπραξία;
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παει η μαλακια συννεφο στην συμμαχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής τι ρόλο παίζει? Του κομματάρχη και φέρτε τα δικά μου παιδιά? Έλα εσύ, φύγε εσύ ήταν ο άνθρωπος.Κοντραρίστηκε με τον Φούρλα, άνθρωπος υπερκομματικός και του καθήκοντος, και προσπάθησε να φτιάξει και αυτός δικό του στρατό με αποτέλεσμα να τα αποδιοργανώσει όλα!!
    Αυτό είναι το νέο κράτος όπου κυριαρχεί η μετριότητα και για όλα οι άλλοι φταίνε. Η καλή θέληση πάντα υπάρχει αλλά υπάρχουν οι κακοί που τα εμποδίζουν όλα Το ότι είναι ανίκανοι κάποιοι να διοικήσουν στον τομέα τους και να μην κάνουν πολιτική δεν το καταλαβαίνουν. εδώ κολλάει και το κοιτάζω το δέντρο, χάθηκε το δάσος.
    Ευτυχώς το καζίνο σώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είχε πει κι άλλα ωραία τσιτάτα

    "έξω για πάντα από την εοκ" (τα λεφτά τα χέριασε όμως)


    "εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο"


    "η ελλάδα ανήκει στους έλληνες" (σ' αυτό το τελευταίο δεν είχε υπολογίσει το σημίτη μάλλον)

    "είπαμε... δωράκι αλλά όχι 500 εκ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To ψέμα και η υποκρισία είναι χαρακτηριστικό του πασοκ.

    πρώτον, σε αντίστοιχες καταστροφές, σφύριζαν αδιάφορα και τους έκαναν πλάτες τα μμε


    δεύτερον, όποιος περιμένει να φτιαχτεί ο κρατικός μηχανισμός μέσα σε 3 χρόνια μετά από διάλυση και άλωση 20 ετών είναι ή μαλάκας ή στημένος. Ομοίως κι όποιος φαντάζεται ότι αν αλλάξεις τις κορυφές, θα "δουλέψουν" τα πράγματα.

    τρίτον, η μέχρι σήμερα πορεία του πασοκ έχει καταδείξει πέρα από κάθε αμφισβήτηση ότι επιχαίρεται για οτιδήποτε συμβαίνει αρκεί να φαντάζεται (όνειρα...) ότι θα το ξαναοδηγήσει στην εξουσία.

    τέταρτον, το πρόβλημα των προσλήψεων ΚΑΙ στην πυροσβεστική, το πασοκ το κληροδότησε.

    πέμπτον, όπου έγιναν προσλήψεις ούρλιαζαν για "γαλάζια" παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:25
    Kala esy pou zouses prin to 2004.Sta M.M.E. pote den eihe anaferthei i lexi ''embristis'' gia ola eftaige o Simitis . Den paradehotan kanenas oti yparhoyn kai exairetika kairika fainomena . Eftaige gia ola o Simitis . Fate twra mia kourada toy Polydwra kai kali sas orexi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανδρέας Παπανδρέου. Ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Ελλάδα και εκπλήρωσε την προφητεία του πατέρα του. 1981-89. Η 8ετία της διάλυσης.
    Κανένα κόμμα δεν είναι ικανό για να κυβερνήσει. Για να εκλεγεί ένα κόμμα πρέπει να έχει καλή βιτρίνα. Ουσία μηδέν. Τα μεγαλοστελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων είναι ανίκανα. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το φαγοπότι τους. Είναι δυνατόν οι περισσότεροι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων να είναι αθλητές, καλλιτέχνες, δικηγόροι και λοιποί μπουρδολόγοι; Τι γνώσεις έχει κάποιος που έβγαλε το Λύκειο νύχτα γιατί ασχολήθηκε με τον αθλητισμό; Πέρα του υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού που μπορούν να αναλάβουν σε όλα τα άλλα είναι άχρηστα. Και μία ακόμη απορία. Γιατί η εκάστοτε κυβέρνηση ενώ έχει κάποια ικανά στελέχη, δεν τους δίνει ποτέ πόστο υπουργού; Γιατί μόνο όσοι είναι στελέχη της μασωνίας πέρνουν τα πόστα αυτά;

    Τρίζουν τα κόκκαλα του Γιώργη του Παπαδόπουλου. Στην εξορία λίγους έστειλε και λίγα τους έκανε. Άκου εκεί 6000 μόνο! Εδώ έχουμε γεμίσει ανίκανους και προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι κατάπληκτος με το θράσσος των κυβερνώντων . Δεν έχουν χρήματα για να στείλουν γιατρούς στα νοσοκομεία . Δεν έχουν χρήματα για να προσλάβουν πυροσβέστες . Βρήκαν όμως χρήματα για να προσλάβουν τους αγροφύλακες που ε΄λιναν ΄΄πετύχει΄΄ στον Μητσοτακικό διαγωνισμό του ...1992.Κατά τα άλλα σμνά και ταπεινά γίνεται Επανίδρυση του Κράτους .Είδαμε όμως ότι γίνεται Πυρπόληση του Κράτους από γαλάζιους ανίκανους υπουργούς.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ψεύτη ποισονους,


    όσες φορές έγιναν προσλήψεις ούρλιαξε το πασοκ?


    τους δασοπυροσβέστες (κλπ άλλους)ποιός τους κρατούσε ομήρους με τις εποχιακές συμβάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:01
    Σκατά στα κόκκαλα του προδότη Παπαδόπουλου που αποσύροντας τον Ελληνικό στρατό από την Κύπρο τον Δεκέμβρη του 1967 , διέπραξε την μεγαλύτερη προδοσία στο Ελληνικό Έθνος μετά τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών. Σκατά στα κόκκαλα όλων των προδοτών Χουντικών που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά σκοπίδια ενεργόμενα των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.57 εχεις δίκιο φίλε. ότι άφησε άκαφτο ο σημίτης (ίμια) το έδωσε στους απέναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12.06 και μετά ήρθε ο ανδρέας, ο σημίτης (τον "γύρισαν" αυτόν, δεν τον είχαν από την αρχή) και τώρα ο... γιώργος (δικός τους μέχρι κόκκαλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.ο5
    Οι υποτιθέμενοι όμηροι δούλευαν , αμοίβονταν και προστάτευαν τα δάση . Ποιόν προστατεύουν τώρα οι Αγροφύλακες του Μητσοτάκη ?
    Ουδέποτε το Πα.σο.κ. διεμαρτυρήθη δια πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού, αστυνομικών η πυροσβεστών . Δήλωσε το Πα.σο.κ. ότι θα καταργήσει την Αγροφυλακή του Μητσοτάκη μόλις γίνουμε κυβέρνηση τον Οκτώβρη του 2007 .
    Αντί Επανίδρυση κάνατε Πυρπόληση.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σκατά στον Παπαδόπουλο που κατέστρεψε όλη την περιοχή των Μεγάρων, Ελευσίνας μέχρι Μεγάλο Πεύκο για την κατασκευή των δυλιστηρίων. Την βιλίτσα που έιχε φτιάξει στη κορυφή της Πάρνηθας την ξέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας τον παραδίδω στις κρίσεις σας.
    ------------

    Ο/Η Ανώνυμο είπε...

    -
    An 8elete na prosferete yphresia sthn xwra kai sto komma sas stamathste na oyrliazete allhloxezeste h na apogohteyeste.
    Osoi eiste grammenoi se kapoio komma prospa8hste kai ergasthte gia na epibalete dhmokratia prwta mesa sto komma ek twn katw.
    Apo ekei 3ekinane ola kai etsi ta kyttara ths dhmokratias eginan ta katoura ths.

    mrs Visitor, apo PC SNB

    11:40 πμ
    ---------------------
    Ο/Η Ανώνυμο είπε...

    mrs visitor..
    καλά τα λες αλλα ισοπεδώνεις δεν ειμαστε ολοι κομματοσκυλα εδώ..

    _Σχόλιο; ΟΣΟΙ είπε η γυναίκα.

    11:44 πμ
    Ο/Η αφελής κυρία είπε...

    Asxeto.

    3erei kaneis pvs gyrizw Ellhnika se Solaris?
    Sta Windows einai alt-shift alla edw den doyleyei.

    mrs Visitor

    11:46 πμ

    και Ο/Η Λιγουρομαλάκας είπε...

    pipes kaneis?

    11:48 πμ

    Χωρίς περαιτέρω σχολια.
    Για να δω τώρα, τόσα μπινελίκα ρίχνετε, θα πετύχετε τον σωστό στόχο μια φορά;;;


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.11 μπάρμπα-μυτούση,


    πρώτον, προσλαμβάνονταν (και πλρώνονταν) ΜΟΝΟ για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μετά, κάθονταν στο παγωτό. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και χωρίς μονιμοποίηση. Αυτό είναι ομηρία.


    δεύτερον, για ξανακοίτα τα περί διαμαρτυριών στις προσλήψεις γιατί σου έχει φύγει τόμος ολόκληρος και βαριέμαι να σεντονιάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eίναι δυνατόν; Διάβασα καλά; Αυτή είναι πρόταση πολιτικού κόμματος ή πλάκα κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

    Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η προταση ειναι ριζοσπαστικη , τη
    βλεπω με θετικο ματι.
    Ειναι ομως πολυ νωρις γιατι εχουμε
    απολυτη αναγκη απο αλλες δρασεις και θεσμοθετησεις, Συνταγματικα
    προστατευομενες, αυτονοητα πραγματα
    που οι λαοι της Ευρωπης και της Β.Αμερικης τα εχουν εφαρμοσει και
    πριν τον 2ο Παγκοσμιο Πολεμο.

    ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
    ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ
    ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ
    (Οικια , Τουρισμος, Βιομηχανια,
    Βιοτεχνια, Ερευνα & Τεχνολογια)

    Τα παραπανω πρεπει να γινουν χθες.
    Ολες οι αλλες προσεγγισεις ειναι
    απολυτα υποκριτικες π.χ. ειναι σαν
    τους γνωστους πολιτικους που ενω
    σωστα σε πρωτη αναγνωση, ουρλιαζαν
    για το σκανδαλο του ομολογου, την
    ιδια στιγμη πηγαινανε αυτοκλητοι
    υπερασπιστες της super σπειρας του
    Παντειου.
    Ολες οι προτασεις, αναλυσεις και
    οι προτεινομενες λυσεις βασιζονται
    στο εφαρμοσμενο κοινωνικο-οικονομικο συστημα της κοινοβου-
    λευτικης δημρατιας και της ελευθε-
    ρης οικονομιας.
    Στο συστημα του τεως υπαρκτου ειναι
    αληθεια οτι δεν υπηρχαν προβληματα
    οικοπεδοφαγων και εμπρησμων , αλλα
    λογω του δικτατορικου της εξουσιας
    /γραφειοκρατιας, ως επακολουθο της
    δυναμικης φιμωσης καθε αλλης φωνης,
    εγιναν πραγματικα οικολογικα εγκληματα , απο ρυπους μεχρι Τσερ-
    νομπιλ κ.λ.π.
    Ειναι φανερο οτι το παγκοσμιο
    προβλημα του περιβαλλοντος δεν εχει
    τυχη σε συστηματα τυπου υπαρκτου.
    Τυχη εχει σε ανοικτες κοινωνιες ,
    με πολιτες ενημερους, υπευθυνους,
    ετοιμους και για παραχωρησεις, με
    δυνατη φωνη και απολυτα οικολογικη
    συνειδηση.
    ΚΟΥΙΖ:Ο πολιτικος που θα εφαρμοσει
    απαρεγκλιτα τον νομο και γκρεμισει
    ολα τα κτισματα, επαναλαμβανω ΟΛΑ,
    που κτιστηκαν στα καμενα της Πεντε-
    λης (94/97) τι λετε θα εκλεγει ξα-
    να η θα παει απατος??




    BLOGGER-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι λέτε ρε ηλίθιοι;και τι θα την κάνει το κάθε φτωχαδάκι την έκτασή του; θα την πουλήσει στους μεγαλοκαρχαρίες που θα γίνουν φεουδάρχες ΚΑΙ των δασικών εκτάσεων (που δε θα μείνουν για πολύ δασικές). από μαλακίες άλλο τίποτα η φιλελεύθερη συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΛΕΟΣ , ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ
    ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΑΝ ΟΧΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


    BLOGGER-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ ''PASOK poisonous'',Οι Αγροφύλακεςδεν εχουν διοριστεί ακομα.Επειδή διάβασα τα καθήκοντα που έχουν(αρμοδιοτητες),διαπιστωσα οτι εαν εφαρμοστούν ολα αυτα,τότε η υπαιθρος χωρα θα εχει μεγαλύτερη ασφάλεια.Οσο για την διαλυση της, αν αναλάβει κυβέρνηση τοΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, μονο να τους μεταταξει στην Ν.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ασχετη η προταση της φιλελευθερης συμμαχιας . ακου λεει να αναπτυξουν επιχειρησεις στα δαση και να διαλυσουν οτι εχει απομεινει !

    τα δαση πρεπει να μεινουν παρθενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η πραγματική αλητεία δεν είναι εκεί έξω αλλά εδώ στα σχόλια.

    Να λοιπόν η απάντησή μου στα σχόλια που εγίναν από τον λιγούρη ανώνυμο και τους συγκαλύπτοντες αυτόν εαυτούς και αλλήλους.

    Ποιός/α (και θα επανέρθω με λεπτομέρειες) καθηγητης Μεταλλειολόγος επί ΠΑΣΟΚ έπαιρνε το μισθουλάκο του για να είναι κάπου στην Κεντρική Ελλάδα αλλά εργαζόταν σε Μεγαλοεργολάβο εδώ στην Αθήνα ηθικοπλαστικά μου Πασόκια;

    Χαρήκατε Γαλαζοαίματοι πειναλέοι; Κακώς!

    Ποιός/α (έπονται και εδώ περισσότερα) είναι ελεγκτής και ελεγχόμενος σε έργα Πρασίνου στο ΥΠΕΧΩΔΕ αφού μετέχει ως μέλος σε συνεδριάσεις οργάνου των εργοληπτών;

    Για να δούμε, θα κουνηθεί φύλλο τώρα;

    Μπορεί να χάσουμε μερικά φθινοπωρινά θέματα αλλά θα σας ξεσκίσω κομματόσκυλα γυναικούλες υβριστές.


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι πυρκαγιές και ο καύσωνας δεν είναι ασφαλώς ελληνικό φαινόμενο. Ο τρόπος όμως που αντιδρά το κράτος και οι εκπρόσωποί του συνιστούν μοναδική πρωτοτυπία παγκοσμίως. Οι αρμόδιοι όλων των κλιμακίων γνώριζαν εγκαίρως τι μας περιμένει και λογικά θα έπρεπε να είχαν φροντίσει να οργανώσουν την καλύτερη δυνατή άμυνα για όλα τα δυσμενή επακόλουθα.
    Δυστυχώς αντ αυτού επιδόθηκαν σε ανώφελες και ενίοτε γραφικές εκφράσεις κομπορρημοσύνης περί της ετοιμότητας των οργάνων της πολιτείας να αντιμετωπισθεί η δύσκολη κατάσταση. Είδαμε, μάλιστα, αρμόδιο υπουργό να μοιράζει φυλλάδια στο παρά πέντε έναντι πινακίου δημοσιότητας.
    Δυστυχώς, όταν ξέσπασε ο «πόλεμος» αποδείχθηκε ότι το κράτος ήταν για μια ακόμη φορά παράλυτο. Η ΔΕΗ έχασε τη μάχη και σχεδόν στο σύνολο της χώρας είχαμε πολύωρες διακοπές στις πλέον δύσκολες συνθήκες.
    Οι φωτιές έπιασαν στον ύπνο τους αρμοδίους που επί τριετία συνεδριάζουν για να... παραγγείλουν πυροσβεστικά αεροπλάνα. Το χειρότερο ήταν ότι καθυστέρησαν ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο να ζητήσουν τη συνδρομή των Ευρωπαίων εταίρων και χάθηκε πολύτιμος χρόνος στην έλευση της ξένης βοήθειας.
    Ολα αυτά θα συνιστούσαν ίσως ένα ακόμη κεφάλαιο στη μακαριότητα των κυβερνώντων, αν δεν είχαν τραγικές συνέπειες για ανθρώπους και περιουσίες. Το μείζον όμως είναι ότι ηθικός αυτουργός για πολλές από τις πυρκαγιές είναι η κυβερνητική πλειοψηφία που καλλιέργησε άνομες ορέξεις με την πρόταση αναθεώρησης του άρθρου 24 του Συντάγματος για τον αποχαρακτηρισμό των δασών.
    Ως εκ τούτου το κράτος δεν αποδεικνύεται μόνο ανέτοιμο. Δημιουργεί και προσδοκίες οπλίζοντας εμμέσως το χέρι των εμπρηστών.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΩΣΤΑ. ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ;; ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.

    Οχι για θέματα πολιτιής στάσης θέσης η αντίληψης αλλά για το ποιός έφαγε λιγότερο και πρέπει να ξαναβγεί. Φυλακή πρεπει να πάει, οχι να ξαναβγεί κιόλας.
    Και απέναντι σε μία σεμνή στάση ενος πολίτη, μιας κυρίας, απαντάτε με τέτοιο τρόπο και κανείς δεν τον κράζει.
    Έχετε συμφέροντα μερικοί αλλά σας περιμένει ΒΡΟΧΗ αποκαλύψεων ακριβώς πριν τιν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Περίμενε να σκεπάσει ο καπνός το μισό Λεκανοπέδιο και οι στάχτες να «το στρώσουν» στην αυλή του σπιτιού του -στην άλλη άκρη της Αττικής- για να αφυπνιστεί ο Κώστας Καραμανλής, να αντιληφθεί ότι οι υπουργοί του αποδεικνύονται, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, κατώτεροι των απαιτήσεών του και των προσδοκιών του πολίτη, για να συγκαλέσει σύσκεψη πρωί πρωί χτες, τρίτη μέρα της καταστροφής.
    Έχει ευθύνη πρωτίστως ο ίδιος. Οφείλει να διαθέτει τα δικά του αντανακλαστικά. Να ξυπνήσει μόνος του τους υπουργούς, που τρέχουν σε πανηγύρια ή κρύβονται πίσω από τα γραφεία τους, να ενδιαφερθεί για τη σύσταση και τον συντονισμό των υπηρεσιών, οι οποίες υπάρχουν μόνο και μόνο για την προστασία των φυσικών πνευμόνων της χώρας. Οφείλει να είναι παρών στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, οφείλει να είναι παρών στη Βουλή και να την ενημερώσει για την πορεία του έργου κατάσβεσης. Η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αλέκο Αλαβάνο «κάνει ό,τι μπορεί» ο καθένας (προφανώς και ο πρωθυπουργός) με τα μέσα που διαθέτει η χώρα, δεν τον σώζει. Τον καίει και τον ίδιο.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ενώ όταν καιγόταν η Πεντέλη πχ ήταν αλλιώς...

    Οσο αυτοί και οι άλλοι δεν βρίσκουν κριτές αλλα επικριτές και χειροκροτούντες τα ίδια θα γίνονται.

    Είμαστε η μόνη χώρα με καθιερωμένη παράδοση τον "εξωκοινοβουλευτικό Πρωθυπουργό".
    Δεν είμαι ούτε ΣΥΝ, αλλά απαιτώ να λειτουργούν οι θεσμοί και η Δημοκρατία. Δεν μπορεί η κομματική εκδήλωση η παλαιότερα η κορδέλα να έχει προτεραιότητα σε σχέση με την Βουλή τών Ελλήνων.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12:06
    Καλά πιστεύεις τις μαλακίες ότι τη χούντα την επέβαλλαν οι αμερικάνοι; Μάλλον ούτε αυτοί την περίμεναν όταν τους ήρθε. Άλλους περίμεναν να κάνουν το πραξικόπημα.
    Όσο για την Κύπρο, το τμήμα καταλήφθηκε όταν είχε έρθει ο Καραμανλής. Όσο ήταν η χούντα μαχόμασταν ακόμη. Ο φάκελος της Κύπρου γιατί δεν άνοιξε ποτέ; Γιατί απλά όλα τα λαμόγια τα σημερινά είναι χωμένα μέσα και εκεί.
    Και για το μύθο του Πολυτεχνείου. Τα παιδιά του πολυτεχνείου μας πίνουν το αίμα σήμερα. Δυστυχώς το τανκς δεν πάτησε κανένα.
    Μόνο ο Παπαδόπουλος αγαπούσε τον τόπο που κυβέρνησε.
    Και μία ερώτηση: Γιατί ο Πολύδωρας πήρε πάλι ένα σημαντικό υπουργείο αφού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν είχε ξαναπάρει τα είχε κάνει μαντάρα. Πάλι όλοι τον κορόιδευαν τότε. Μήπως ο κύριος Πολύδωρας εκτός από γελοίος και ανίκανος είναι και χωμένος στη μασωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 3.08

    Απο αυτά που διαβάζω είμαι πλέον σίγουρος οτι παραμένει στο Ιερατείο. Η Μαλακία λέω ντε. Παραμένει. Κακομοίρη μου εσύ δεν ζούσες καν τότε, άσε την μαλακία στα υψηλά σας κλιμάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η φωτιά που κατέστρεψε την Πάρνηθα ξεκίνησε από πυλώνα της ΔΕΗ, κατά μαρτυρία της Κύρας Αδάμ της Ελευθεροτυπίας, που είναι κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής και (ήταν) αυτόπτης μάρτυς. Ο Αθανασόπουλος και ο Χατζηαργυρίου κάνουν βέβαια τις πάπιες. Αρκεί που αύξησαν τους μισθούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. απο το liberopoulos.gr
    τα αιωνόβια μαυρόπευκα, οι κέδροι, οι λεύκες, οι φτελιές, οι πορφυρές τουλίπες κι΄οι κρίνοι, οι κίτρινες καμπανούλες, τα κοκκινωπά ελάφια και τα 400 είδη πουλιών της Πάρνηθας, εξαφανίστηκαν απο προσώπου γης... έφυγε η αθωότητα της φύσης κι΄έμεινε ο πονηρός άνθρωπος, υπαίτιος για όλα τα κακά της μοίρας του... κι΄οι παίχτες του καζίνου, τη στιγμή που οι γκρουπιέρηδες φώναζαν τρομοκρατημένοι "φωτιά-φωτιά", εκλιπαρούσαν "ακόμη μιά μπιλιά..."



    αυτή η πόλη δεν αξίζει να υπάρχει και οι πολίτες της να ζούν... ήδη βρίσκεται στην εντατική... αποφράδα νύχτα και τα αποκαίδια απο το βουνό έφεραν το ξημέρωμα το μήνυμα ότι η χλωρίδα και η πανίδα δεν υπάρχουν πιά... τα παιδιά δεν θα ξαναπάνε εκδρομή στη Πάρνηθα να τρεχαλήσουν, να παίξουν και να δουν τα κόκκινα ελαφάκια της που κάηκαν ζωντανά... το καζίνο όμως θα στέκει σαν αγέρωχη πουτάνα που καλεί πελάτες στο μπουρδέλο της πόλης των νταβατζήδων... οι πολίτες είδαν στο καναπέ τη πύρηνη καταστροφή, κάτι σαν θέαμα-σόου, όπως το μπιγκ ντιλ, το παρα πέντε, το γκολ του Καστίγιο... αχ ρε Γκαγκάτση, που δεν τον έκανες Έλληνα, αχ ρε Κωστάκη που όλο ρεύεσαι, αχ ρε Γιωργάκη που όλο πορδίζεις, αχ ρε γυρολόγα κοκκινοσκουφίτσα με το σφυροδρέπανο στη τσάντα, αχ ρε ραντιέ αρχηγέ, αχ ρε λύκε που όλα σού ρχονται δεξιά... αυτά συνέβαιναν το "σωτήριον" έτος 2007 μ.Χ. (θα γράφουν τα κιτάπια του μέλλοντος) με τους πολίτες της Αθήνας με δύο κινητά τηλέφωνα στο χέρι, δυό μούτζες απο το διπλανό οδηγό στο αφόρητο τράφικ, αποκαίδια, καυσαέριο, σκουπίδια, λακκούβες, φασφουντάδικα, σουβλατζήδικα, καζίνα, πρακτορεία στοιχημάτων, τραπεζικά δάνεια και ρεμούλες... και οικόπεδα, γιατί όχι και στη Πάρνηθα... κι΄οι άρχοντες, αφού έσπευσαν επι τόπου για δηλώσεις στη τηλεόραση, απήλθαν με τα φουσκωτά, τα κότερα και τα ομόλογά τους... τα αποκαίδια όμως, επιμένουν να θυμίζουν ότι μιά τέτοια πόλη, έστω πάλαι ποτέ ένδοξη, δεν αξίζει να υπάρχει... και σε κάποιο κανάλι δεν υπήρχαν κάμερες και καμεραμαν, γιατί είχαν συνοδέψει πολιτικούς στις προεκλογικές τους φανφάρες... και οι αστυνομικοί ήσαν άφαντοι στη πόλη, γιατί ανήκουν κι΄αυτοί στη φρουρά των επωνύμων... και οι αρουραίοι ροβολάνε απο τη Πάρνηθα... ετοιμάζονται να ροκανίσουν μύτες, αυτιά και γλυκάδια των αποβλακωμένων κατοίκων της πόλης, που κοιμούνται ύπνον βαθύτατον, ανίκανοι να μαντέψουν τι τους περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. To 1987 καηκαν μονο 1.000.000.000 (δισεκατομυριο)στρεματα σε ολη την Ελλαδα και παρετηθηκε ολη η
    κυβερνηση!!!!!!!!!!!!!! θυμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπραβο εχεις καλο μνημονικο για το 1987.
    Αρα καλως σημερα κααθονται και μας παπαριαζουν και δεν παραιτουνται ...Καλα σου κανουνε λοιπον αθλιε.Τετοιος εισαι τετοιοι σε διοικουνε. Ουστ να χαθεις παλιολαμογιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 3:13
    Αυτό μόνο έχεις να πεις; Ότι δεν ζούσα; Εσύ ζούσες μήπως; Η σε παραμυθιάσανε μετά τα καθεστωτικά ΜΜΕ του σαθρού πολιτικού κατεστημένου. Μάλλον εσένα έχει φάει η μαλακία. Έψαξες ποτέ να μάθεις την αλήθεια;

    Για αυτού που λένε για το 1987 και για τώρα. Σίγουρα όλοι θα έπρεπε να ντρέπονται. Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι τότε κάηκαν τόσα και δεν παρατέθηκε κανείς, οπότε γιατί να παραιτηθεί τώρα. Αλλά πως γίνεται να προσπαθεί να επανέλθει στην εξουσία ένα κόμμα εκμεταλλεύοντας πολιτικά καταστάσεις για τις οποίες είναι και αυτό υπεύθυνο; Πως γίνεται να προσπαθεί να επανέλθει στην εξουσία το κόμμα που επέφερε τα μεγαλύτερα δεινά στον ελληνικό λαό. Πως γίνεται αυτό το κόμμα να μην πέφτει ποτέ κάτω από 39%. Άρα η μόνη λύση για να διαλυθεί αυτό το τρισάθλιο κόμμα είναι να ψηφίσεις ένα άλλο κόμμα λιγότερο κακό. Αντί δηλαδή να σου κάψει 10 να σου κάψει 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πρόληψη σημαίνει καλή διαχείριση και φύλαξη αλλά και προστασία από τους εμπρηστές και καταπατητές», η κυβέρνηση τους κλείνει το μάτι είτε με την αναθεώρηση του άρθρου 24, είτε με την τροπολογία για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, είτε με την έλλειψη δασικών χαρτών .

    Υπάρχει ανάγκη για καλύτερο και αποτελεσματικότερο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών, προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού «και βέβαια την πρόσληψη προσωπικού και τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων δασοπυροσβεστών» .
    * «Καλά θα κάνει η κυβέρνηση να σταματήσει να ασχολείται με την επικοινωνιακή διαχείριση των πυρκαγιών και να ασχοληθεί με τον συντονισμό των δυνάμεων δασοπυρόσβεσης».
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΥΣΩΝΑΣ-ΠΥΡΚΑΙΕΣ-ΤΙΜΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

    Διαβαζοντας την επικεφαλιδα σιγουρα θα λετε παει αυτος σαλταρησε, τι δουλεια εχει το λαδι με τις φωτιες?
    Και ομως εχει.
    Στο κοσμο που ζουμε απαγορευεται να μην ξερουμε τι παιζει στο παγκοσμιο
    χωριο και να μην γνωριζουμε πως αλλοι
    λαοι αντιμετωπιζουν προβληματα σαν τα δικα μας.Απαγορευεται να ειμαστε κλεισμενοι στο καβουκι μας νομιζοντας οτι ειμαστε η αρχη και το τελος του πλανητη.
    Λοιπον προπερσι και περυσι οι Ελληνες ελαιοπαραγωγοι πετυχανε ανελπιστα καλες τιμες γιατι βουλια-
    ξε η παγκοσμια παραγωγη ελαιολαδου
    και τουτο διοτι η Ιβηρικη (Ισπανια
    Πορτογαλια) υποφεροντας απο μεγαλο
    καυσωνα, ομοιο με τον δικο μας , πραγματικα κατακαηκανε, μιλαμε για
    εκατομυρια στρεματα. Δεν ειναι αναγκη να εισαι αγροτης γαι να κατα
    λαβαινεις οτι τα ελαιονδεδρα δεν τα
    φυτευουν στις βουνοκορφες ,στα φαραγγια και σε εδαφη τετοιας μορφολογιας που πολλες φορες δεν
    μπορει ουτε το Canadair να επιχειρησει. Λοιπον καηκανε πολλα
    εκατομυρια ελαιονδεδρα σε πεδιαδες,
    λοφους και ομαλες πλαγιες.
    Βγαζοντας τα συμπερασματα μας σε
    σχεση με το κακο που μας βρηκε αυτη
    τη βδομαδα , σα μετρο συγκρισης,
    πρεπει να λαβουμε υπ οψιν και το
    παραπανω γεγονος.
    Δεν γινεται μια ζωη , διαχρονικα,
    με Δημοκρατια, με χουντα, με λιγη
    Δημοκρατια , με Δεξια, Με Αριστερα,
    με βασιλεια, με Προεδρο, εν πασει
    περιπτωσει με οτιδηποτε παιζει εκτος μονο υπαρκτου Σοσιαλισμου, να ειναι μονιμα απ τη μια μερια οι
    αχρηστοι,προδοτες και υπηρετες συμφεροντων κρατουντες και απο την
    αλλη εμεις, οι αθωοι,οι καλοκαγα-
    θοι, οι μονιμα σεβομενοι το περι-
    βαλλον. Γινεται?



    BLOGGER-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να υποθέσω ότι οι δικαιούχοι των δασοτεμαχίων θα έχουν την υποχρέωση να καθαρίζουν τις πευκοβελόνες και να ασβεστώνουν τα πεύκα που και που ενώ θα ρίχνουν και κανά πότισμα στο μεγάλο καύσωνα. Όταν συκώνεται βέβαια το αεράκι θα τα αφήνουν όλα και θα στήνονται στην βίγλα της πυροπροστασίας και άγρυπνοι θα ανυσηχούν για το δασοτεμαχιάκι τους!! Ο μόνος λόγος για να το κάνουν αυτό είναι μόνο αν του επιτραπεί να βάλουν μέσα μια δασοβιλίτσα για να μην έχουν και τις μετακινήσεις οι άνθρωποι. Για να μην νομίσετε ότι κοροϊδεύω, αν το κράτος δάνειζε για 50 χρόνια μεγάλα κομμάτια δασικής γης άνω των 200 στρεμάτων και επέτρεπε διαμόρφωση των 10 στρεμμάτων για εκμεταλευση, είναι πράγματι κάλή ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. απο μαλακιες γεμισε ο τοπος !!!
    γιατι δεν μας δινουν τις μετοχες που μας χρωστανε απο τισ δημοσιες επιχειρησεις που ξεπουλανε τωρα?
    Τι λεει γιαυτο η φιλελευθερη γιαγια?
    http://underinformation.wordpress.com/posts/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σωστη η Φιλελευθερη (διαβαζε Καπιταλιστικη) Συμμαχια.

    Αφου σου λεει οι πολιτες τα καινε
    για να τα κανουν οικοπεδα
    ας τους τα δωσουμε κατευθειαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Nati palooi oi pordes tis Fileleu8eris aliteias!!!
    Oi prodotes kai upostixtes ollwn twn akraiwn An8elliwn erxontai me kainourgies 'kenotomies'.

    Pe alites prwta peite sto xount-Dimitra melos sa na mas girisei ta lefta pou efage apo tis epixorigiseis twn Ypourgeiwn mas kai meta afiste tis e3ipnades!
    Mipws 8eletai na dosoume ta dasi tis Makedonias tis 8rakis kai tis ipirrou stou Slavo-Boulago-Alabano_tourko askeria!


    Oussssssssssttttttttt to diaolo Soro-Lamogia tou KERATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση