GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και όμως ...υπάρχουν και λαϊκοί εμπρηστές!

4 σχόλια

  1. ΘΕΜΑ:
    "Διευκρίνηση στο Press-gr για τον ΟΤΕ..."

    ΣΧΟΛΙΟ "πίσινους" (με άλλα λόγια αλλά με αυτό το νόημα):
    "Στ' @@ μας και δημοσιεύματα και διευκρινήσεις και προβλήματα και λύσεις.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ την κουτάλα μόνο θέλουμε!"

    ΕΣΕΙΣ, τι ψηφίζετε;
    Σταρχιδιστές - Κουταλοφόρους;;;
    ...η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;

    Η Επιλογή είναι δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειπαμε επιλεγουμε να σε γαμησουμε.αντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο κουφο το ακουσαμε σε δελτιο ειδησεων απο συνδικαλιστη(πασοκο)της Πυροσβεστικης:Αν ερθουν τα ρωσσικα αεροπλανα πως θα καταλαβαινουμε τους ρωσσους πιλοτους αφου εμεις δεν ξερουμε ΡΩΣΣΙΚΑ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aug 1 1999

    Στρατιωτικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι:

    O κομματισμός έδρασε καταλυτικά στη απορύθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία το 1998 καθ' ομολογία του τότε αρμοδίου υπουργού εκρίθη ότι είναι ένα σώμα υψηλής ετοιμότητας -χρησιμοποιώ λόγια του κ. Υπουργού του ΠΑΣΟΚ- ώστε, στο μέλλον με την συμβολή της ΝΔ, να μπορέσει κάποτε να θεωρείται ευρωπαϊκό και διεθνές υπόδειγμα.

    Αυτή η Υπηρεσία του 2004 που με φροντίδα στοργή και ΠΟΡΔΕΡΜ, με ενίσχυση σε μέσα (πολύ μέσον μιλάμε) και προσωπικό με αξιοκρατία τύπου ΠΑΣΟΚ, από το 1998 έως σήμερα έγινε υπόδειγμα προς αποφυγή (βλέπε Πεντέλη), μέσα σε αυτά τα χρόνια χάρη σε εμάς αποδιαρθρώθηκε, έγινε χώρος αναξιοκρατίας, χώρος κομματισμού, χώρος επιχειρησιακής παράλυσης, γενικά ένα κολοχανείο σύμφωνα με το όραμά μας και κατά τα πρότυπα της κυβέρνησης μας, την κυβέρνησης του γλυκού νερού, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

    Επομένως η ευθύνη δεν βαραίνει μόνον την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και ολόκληρο το σύστημα ΠΑΣΟΚ αφού με τόση κομματικοποίηση παντού επήλθε τελικά η μπουρδελοποίηση του κράτους. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να αποδώσει παρά μόνο επιχειρησιακές ευθύνες στους αρχηγούς των Σωμάτων, οι πολιτικές ευθύνες ανήκουν εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση, στους μαλάκες (εσάς) που μας ψηφίζουν και στα κορόιδα που μας χρηματοδοτούν ακόμα για να γράφουμε μαλακίες σαν και τούτη.

    ‘’PASOK πίσιnous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση