GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ουδετερότητα του ΣτΕ...

Με αφορμή τη διαμάχη για τον αγιασμό . Του Στέφανου Βέγα . Ο Πρόεδρος του ΣτΕ αποφάσισε να εγκαινιάσει και εφέτος (όπως και πέρυσι) το νέο ...

Με αφορμή τη διαμάχη για τον αγιασμό
.
Του Στέφανου Βέγα
.
Ο Πρόεδρος του ΣτΕ αποφάσισε να εγκαινιάσει και εφέτος (όπως και πέρυσι) το νέο δικαστικό έτος με αγιασμό (την Πέμπτη, 27-9-07). Στην απόφαση αντιδρά η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, όμοια με την εκδοθείσα πέρυσι από το προηγούμενο Δ.Σ. Εντύπωση προκαλεί το σκεπτικό της ανακοινώσεως.
Προσοχή! Δεν αναφέρομαι στον αγιασμό, αν πρέπει να γίνει ή όχι. Το θέμα μου είναι μόνο το σκεπτικό της ανακοινώσεως. Αν αυτό ευσταθεί.

Λέγουν λοιπόν οι δικαστές ότι: “Ο ρόλος του ΣτΕ ..., επιφορτισμένου με τη δικαστική προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, ... χωρίς διακρίσεις λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, επιβάλλει αυστηρή θρησκευτική ουδετερότητα”.
Πρόκειται για ριζικό λάθος, που αντιστρέφει τη λογική πορεία και καταστρατηγεί τα ατομικά δικαιώματα του δικαστή. (Περισσότερα
εδώ).

21 σχόλια

  1. molis me pliroforisan oti se ena kanali, prin milisei o kaklamanis edeiksan ti milena ton loverdo kai ton venizelo agalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΠΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Βέγα μπουρδολογείτε. Προφανώς και δεν χρειάζεται να ευνουχιστείς ή να ξεχάσεις την θρησκεία σου για να είσαι ουδέτερος. ΑΠλώς όταν λαμβάνεις μια απόφαση ΔΕΝ λαμβάνεις υπόψην το φύλο, την θρησκεία ή το χρώμα του ανθρώπου που βρίσκεται μπροστά σου. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για ανθρώπους που έχουν τις διακρίσεις μέσα τους αλλά γίνεται. Η χριστιανοκρατία πρέπει να σταματήσει στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο 3:38 πμ είναι τυπικό παράδειγμα ανθρώπου που έμαθε να γράφει και να διαβάζει αλλά όχι να σκέφτεται.

    Κύριε Βέγα μακάρι να μπορούσαν όλοι να διακρίνουν τις προσωπικές από τις θεσμικές διαφορές. Εύγε πάντως. Πολύ σωστός συλλογισμός και μετριοπαθής λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος : 1:32 πμ

    Όχι μόνο αγκαλιά ήταν, αλλά γλυφόντουσαν κιόλας. Ο δε Μπένυ φίλησε όλους τους συναδέλφους του, έναν προς έναν, με εμφανή αηδία στο πρόσωπο και μία προς μία με εμφανέστατη ευχαρίστηση. Αυτά τραβάει ο βουλευτής και γι' αυτό πρέπει να αυξηθούν οι αποδοχές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:02 πμ

    ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ (κάτι είπα τώρα...)

    Α και μάθετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γράφετε σωστά τη λέξη γλΕΙφώ ανορθόγραφοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι όταν τους παίρνουν τηλ και καθαρίζουν υποθέσεις με παραδικαστικές μεθόδους η ουδετερότητα τους μάρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ο δικαστής δεν υποχρεούται σε θρησκευτική ουδετερότητα. Δικαιούται να ακολουθεί όποια θρησκεία επιθυμεί ή και να μην ακολουθεί καμία."

    Στο σπιτι του!
    Οχι στο δικαστηριο.

    Βλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:43 πμ
    Αυτό κατάλαβες εσύ, ότι κατά τον Βέγα ο δικαστής δικαιούται να ακολουθεί όποια θρησκεία επιθυμεί στο δικαστήριο;
    Η άνοιά σου σε προσδιορίζει σαν βλήμα ασήκωτο. Μη διαλαλείς την ιδιότητά σου αποδίδοντάς την σε άλλους. Ο αναγνώστης σου καταλαβαίνει περισσότερα από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:43 πμ

    Διάβασε ολόκληρο το άρθρο πριν πετάξεις τις οβίδες σου!
    Αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφει λόγω αγραμματοσύνης συμβουλεύσου παράλληλα και κανα λεξικό. Επειδή όμως στοιχηματίζω ότι στην υποτυπώδη βιβλιοθήκη σου το πολύ πολύ να βρίσκεται κανένα ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ κοίτα και το on-line λεξικό του Τριανταφυλλίδη! http://www.komvos.edu.gr/dictionaries/dictonline/DictOnLineTri.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιά "ουδετερότητα του ΣτΕ..."; Αυτοί εκεί πάνω είναι όλοι πουλημένοι στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Δεν είδες που ΓΑΠ και ΚΚ, έκαναν σταυρούς μέχρι το γόνατο, στην ορκωμοσία; Αυτοί στο "ουδετερο ΣτΕ...", μάλλον σαν πουλημένοι, δεν βλέπουν που 40% κυβερνούν παράνομα και αντισυνταγματικά το 60% του ελληνικού λαού, ενώ το σύνταγμα διατάσει, "κυβέρνηση είναι η ΘΕΛΗΣΗ του λαού". Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ του λαού είναι πάντα το 50% συν ένας ψηφοφόρος. Τέτοιους πουλημένους δικαστες δυστυχώς έχουμε στην Ελλάδα, για αυτό πάμε κατα διαόλου. Εκκλησία, δικαιοσύνη (βλέπε Σανιδά που προσκυνά μέχρι πατώματος την ΝΔ, διώχνοντας τον Ζορπά με τα ομόλογα της κλεψιάς ΝΔ) και ΠΑΣΟΚ - ΝΔ με ΓΑΠ-ΚΚ, διέλυσαν την Ελλάδα και χρεοκόπησαν το δημόσιο και τα νοικοκυριά. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Φιλόλαε τα λες τόσο ωραία...
    Αλλά την Εκκλησία γιατί την πιάνεις συνέχεια στο στόμα σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. συνέχεια από 12:18 πμ: Και μάλιστα εντελώς ξεκάρφωτα!
    Εκεί που καταγγέλεις βάζεις στο ξεκάρφωτο και μια Εκκλησία στη μέση σχεδόν σε κάθε μήνυμα, έτσι, για να βγάλεις τα απωθημένα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειμεθα για τον πουτσο καβαλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχο άρθρο, άξιο ικανοτάτου νομικού, γραμμένο από δάσκαλο στη γλώσσα και στην απόδοση του λευκού δια του μαύρου…

    Γιατί στο κείμενο αντιδιαστέλλονται δύο πράγματα: Οι προσωπικές πεποιθήσεις κάθε δικαστή κατά την ιδιωτική του ζωή και η αμεροληψία για θέματα πίστης ή χρώματος κατά την άσκηση του λειτουργήματός του.

    Και ο κ. Βέγας θεωρεί ότι, ο τρόπος που θα «εορτασθεί» η επίσημη έναρξη της λειτουργίας ενός θεσμού εμπίπτει στην ιδιωτική σφαίρα του διευθύνοντα το θεσμό, άρα αυτός κινείται κατά την απόλυτη κρίση του. Και κάπου εκεί βρίσκεται το πρόβλημα.

    Ο κ. Πρόεδρος ηγείται ενός Θεσμού, και όχι της προσωπικής του επιχείρησης. Θα πρέπει οι πράξεις του, όσες άπτονται του θεσμού τουλάχιστο, να διέπονται από την αποστασιοποίηση και την αμεροληψία που επιβάλλεται να χαρακτηρίζουν το Θεσμό. Δεν είναι ελεύθερος να διαχειρίζεται το Θεσμό κατά το δοκούν, δεν είναι υπεράνω της δεοντολογίας.

    Αλλιώς, θα πρέπει να συμπεράνουμε οτι δικαιούται ο κ. Πρόεδρος του ΣτΕ να καλέσει π.χ μέλη του gay parade για να λαμπρύνουν την εκδήλωση. Ή θα μπορούσε να καλέσει τον κ. Κόκκαλη και τον κ. Εμφιετζόγλου και το κ. Βαρδινογιάννη, των οποίων υποθέσεις πιθανό να εκδικάσει την επόμενη μέρα.

    Αντιπαρέρχομαι τα περί ουδετερότητας δικαστικών αποφάσεων, σε αντιδιαστολή με την ουδετερότητα του δικαστή ή του δικαστήριου. Ο δικαστής είναι ανθρώπινο όν που φέρει την ιδιότητα του δικαστή. Και οι αποφάσεις του και οι πράξεις του, όσες άπτονται της ιδιότητας του δικαστή (και όχι μόνο) υπόκεινται σε κριτική ως προς την δικαιοσύνη, την αμεροληψία κτλ κτλ. Ειδικά εκείνη η «ουδετερότητα του δικαστήριου» σηκώνει πολύ νερό. Το δικαστήριο νοούμενο ως τι;

    Αντιπαρέρχομαι τέλος τα περί Εθνικής ουδετερότητας των δικαστών κτλ. Προφανώς ο κ. Βέγας θεωρεί πως μιλάμε για το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, και όχι για Δικαστήρια του Ελληνικού Κράτους. Που η υποχρέωσή τους είναι να εφαρμόζουν και τους νόμους που προασπίζουν την κρατική υπόσταση.

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λυπόν

    Ας τα πάρουμε τα πράματα από... το τέλος: "αντιπαρέρχεσαι" δύο θέματα στα οποία αφιέρωσες 2 παραγράφους ή άλλως πάνω από το 1/3 του κειμένου σου.
    Φαίνεται δεν έχεις μεγάλη εκτίμηση στις έννοιες των λέξεων που χρησιμοποιείς.

    Συγκρίνεις τον αγιασμό με τους gay κάτι που θα το χαρακτήριζα κομψα ως ατυχές.

    Μιλάς κι εσύ και οι υπόλοιποι άμεσα ή έμμεσα περί δεοντολογίας λησμονώντας ή μη γνωρίζοντας καν ότι το Σύνταγμα είναι στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν είναι δυνατόν δικαστικοί να προκαλούν με αυτόν τον τρόπο γνωρίζοντας ασφαλώς ότι το Σύνταγμα είναι καταρτισμένο στο όνομα της Αγίας Τριάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητά παπαγαλάκια του αλαβανισμού.

    Η έννοια του δικαστή είναι σύμφυτη με την έννοια του ανθρώπου. Φυσικά λοιπόν ο κάθε δικαστής μπορεί να έχει τις δικές του θρησκευτικές, πολιτικές ή ακόμα και αθλητικές πεποιθήσεις, όπως εν τέλει και κάθε άνθρωπος.

    Σημασία έχει να μην τις εκφράζει κατά το δικαιοδοτικό έργο του. Και στην Ελλάδα, υπάρχουν θεσμοί που το διασφαλίζουν (πχ. η ειδική αιτιολόγηση των αποφάσεων, ο δεύτερος βαθμός δικαστικής διάγνωσης).

    Το αν λοιπόν πριν το νέο δικαστικό έτος κάνουν αγιασμό ή πριν την νέα βουλή ορκιστούν στο ευαγγέλιο, δεν έχει καμία σχέση με το επίπεδο του θεσμού, είναι απλώς ένα παραδοσιακό στοιχείο το οποίο ακόμα και σήμερα αντιστοιχεί στην θρησκευτική πεποίθηση της πλειονότητας των Ελλήνων.

    Όσο για το αν το ΣτΕ έχει κάνει το χατήρι της εκκλησίας, αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στο θέμα του νόμου Τρίτση, όπου το ΔΕΚ τους γελοιοποίησε πλήρως (στις ταυτότητες διασώθηκαν λόγω Σταθόπουλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΙΛΕΝΑ ΓΕΡΑ

    ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΛΙΑ

    (ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ)



    Είμαι Η Μιλένα
    σκύλα του τσιμπουκιού και του παλουκιού τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώστε κάργα τις ψωλές
    το κωλάντερο μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με βαθιά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    χιλιάδες τσιμπούκια πήρα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω και από την καύλα να πεθαίνω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεσκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζί θα σας πάρω σαν τρελή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΠΙΠΑΤΣΟΥ


    Μιλένα, δε πας να πλακώσεις τον Μπένυ στις πίπες να θυμηθείς τα παλιά...

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΙΛΕΝΑ ΓΕΡΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΛΙΑ

    (ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ)

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    Είμαι Η Μιλένα
    σκύλα του τσιμπουκιού και του παλουκιού τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώστε κάργα τις ψωλές
    το κωλάντερο μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με βαθιά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    χιλιάδες τσιμπούκια πήρα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω και από την καύλα να πεθαίνω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεσκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζί θα σας πάρω σαν τρελή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΠΙΠΑΤΣΟΥ

    Μιλένα, δε πας να πλακώσεις τον Μπένυ στις πίπες να θυμηθείς τα παλιά...

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΛΕΝΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΕΝΑ ΕΝΑ
    ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΝΩ
    ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ

    ΕΙΜΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ
    ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΡΟΥΦΑΩ
    ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΩ

    ΤHΣ ΜΙΛΕΝΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΣΤΑΖΕΙ ΥΓΡΑ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ Μ'ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ

    ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΟΚ
    ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!

    ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΣΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    milapo@hol.gr

    210 3617111


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΜΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΤΗ ΜΙΛΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.
    ΒΡΕ ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ?
    Να τον ρίξουμε τώρα!
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ!
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΑΤΙΜΗ.

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    Μιλενα μωρο μου, ελα δω ματακια μου , τι θελει το κεφαλακι σου να χωνεται στην πολιτικη ? αλλου φτειαχτηκε να χωνεται μωρο μου..

    μου εφαγες μια ολοκληρη CITROEN HELLAS σε μοντελακια (γνησια σοσιαΛΗΣΤΡΙΑ γαρ)αλλα και στυλ εχεις ,και μαναρακι εισαι ,και μου εξιταρει αφανταστα την λιμπιντο (τωρα αν απο πολιτικη ξερεις οσα εγω για την ξαδελφη του Ταμερλανου ειναι αλλη ιστορια) και κριμα που δεν εχω και εγω μια αντιπροσωπια αυτοκινητων να σε 'συγκινησω' λιλικω μου...


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    MΠΕΝΥ και ΜΠΑΙΝΕΙ
    Μετά ΜΠΕΝΟ-ΒΓΑΙΝΕΙ

    (Πληροφορίες: Μιλένα. Η θεά, τα χείλη, τα μπροστά,τα πίσω, όλα δυνατά, όλα γερά, για την ανανέωση, τη νίκη, την προοπτική)


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση