GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ντροπή, κ. Ρεπούση..."

,,. Από τον Γιάννη Νικολαΐδη .

,,.
Από τον Γιάννη Νικολαΐδη
.

19 σχόλια

  1. TO BLOG TOY ΠΑΣΟΚ



    pasok2007.blogspot.com




    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ

    ΕΓΙΝΕ το βιβλίο της Ιστορίας της έκτης τάξης του Δημοτικού σχολείου μείζον πολιτικό ζήτημα, στο οποίο ενεπλάκησαν και συνεπλάκησαν οι πάντες, με την Εκκλησία να πρωτοστατεί για την απόσυρσή του.

    ΒΡΕΘΗΚΕ η κυβέρνηση στη δίνη του κυκλώνα και προσπάθησε να ισορροπήσει ανισορροπώντας, αποφεύγοντας δηλαδή να πάρει μια καθαρή θέση και να επιμείνει σ' αυτήν.

    ΕΠΑΙΞΕ προεκλογικά με όλα και με όλες τις θέσεις, ακόμη και διά στόματος του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, για να ψηφοθηρήσει, να ψαρέψει σε θολά νερά.

    ΔΗΛΩΝΕ δογματικά η κυβέρνηση διά του αναπληρωτή εκπροσώπου της, ότι «οι κυβερνήσεις δεν γράφουν βιβλία Ιστορίας, τα γράφουν οι ιστορικοί και οι επιστήμονες». Επίσης, η τότε υπουργός Παιδείας κυρία Γιαννάκου δήλωνε: «Είναι επιστημονική υπόθεση, δεν είναι πολιτικό ζήτημα».

    ΜΕ ΑΥΤΕΣ τις δηλώσεις ικανοποιούσε προεκλογικά τη μία πλευρά. Πολύ σύντομα επιχείρησε να ικανοποιήσει και την άλλη, με ανακοίνωση της κυρίας Γιαννάκου, ότι το βιβλίο θα ξανατυπωθεί διορθωμένο και θα βρίσκεται τον Σεπτέμβριο στα σχολεία. Θα μοιραστεί δε μαζί και το βιβλίο «Ματωμένα χώματα» της Διδώς Σωτηρίου.

    ΠΑΡΕΛΑΒΕ την επικοινωνιακή ψηφοθηρική σκυτάλη ο ίδιος ο κ. Καραμανλής και με ένα τρικ προσπάθησε να ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Μετέφερε το ζήτημα εκτός πολιτικού γηπέδου. Το πέρασε στην κρίση των πολλών, στην εκπαιδευτική βάση, κατά κάποιον τρόπο, δηλώνοντας στις 9 Σεπτεμβρίου στην Εκθεση Θεσσαλονίκης: «Το βιβλίο θα αξιολογηθεί στα σχολεία και μετά θα αποφασιστεί εάν θα αποσυρθεί ή όχι».

    ΚΑΝΕΙΣ από την κυβέρνηση, ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, δεν είπε προεκλογικά την αλήθεια για τις νεοδημοκρατικές προθέσεις και αποφάσεις. Επαιζαν τον «παπά» και ενέπαιζαν τους πάντες για να κερδίσουν ψήφους.

    ΗΡΘΕ χθες η ώρα της πλήρους αποκάλυψης, αφού έγινε προηγουμένως το τελευταίο παιχνίδι, με ανακοινώσεις, ότι δήθεν το βιβλίο τυπώνεται. Δήλωσε ο νέος υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ότι το βιβλίο αποσύρεται οριστικά. Παλινωδίες τέλος, για να ανοίξει άλλο επικοινωνιακό παιχνίδι, προς δόξαν της κυβερνητικής ασυνέπειας και αβουλίας.

    ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει, ωστόσο, η κυβέρνηση, ότι τα βιβλία ούτε αποσύρονται ούτε καίγονται. Την οδήγησαν εκεί οι αστοχίες και οι επιπολαιότητές της, η ανεπάρκειά της, η ανακολουθία της. Δογμάτισε ότι «οι κυβερνήσεις δεν γράφουν βιβλία Ιστορίας». Εγραψε, όμως, μία ιστορία παλινωδίας, διόλου τιμητική.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PASOK poisonous η πολλη εξάρτηση από ψυχοτροπους ουσίες σου έχει κάνει τον προπαγανδισμένο σου εγκέφαλο πουρε μου φαίνεται. Για ποιους επιστήμονες μιλάς; Για αυτούς που τους ανέθεσε η κυβέρνηση Σημίτη και εμμέσως το state department τη συγγραφή βιβλίου; Για αυτούς που επιλέγουν να "ξεχνάνε" τα πραγματικά γεγονότα; Μήπως αναφέρεσαι σε αυτούς που έγραψαν ένα βιβλίο που καταδίκασε η Ακαδημία Αθηνών για αλλοιώσεις της επιστημονικά εξαγομένης αλήθειας; Αλλά θα μου πείς, πρέπει να είσαι ευγνωμων στα υπερατλαντικά αφεντικά. Η επιδειξη αγνωμοσύνης ειναι κακό πράμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.27

    Είναι εμφανές ότι δεν έχεις πιάσει το βιβλίο στα χέρια σου.
    Η Ακαδημία απλά υπέδειξε κάποιες διορθώσεις οι οποίες έγιναν και σύμφωνα με τα λόγια της ίδιας της κ.Μαριέττας το βιβλίο ήταν έτοιμο να τυπωθεί τα μέσα Αυγούστου .

    Το βιβλίο είχε χρηματοδοτηθεί (επί Ν.Δ.) κατά 75% από την Ε.Ε. και όχι από τις ΗΠΑ .
    Αν το είχες θα διάβαζες των λόγων μου το αληθές στο πίσω εξώφυλο .

    Τέλος πάντων στην πολιτική όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος .
    Νίκησε ο Παρασκευαίδης και ο Καρατζαφέρης η επόμενη αναμενόμενη κίνηση θα είναι ένα ορθόδοξο μοναστήρι στην Ακρόπολη .
    Μεγίστη αμαρτία να λέμε ακόμα ότι είναι ο ναός της θεάς Αθηνάς ....

    ’’PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μουνί χωρίς κορδόνι πώς ανοίγει?Πώς κλειδώνει?
    Ιδού η απορία!
    Τελικά αξίζει ο Γιωργάκης να είναι αρχηγός?Θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα?Ή θα τον λέει κότα ο Καραμανλής?
    Ο Βενιζέλος θα φτάσει ποτέ στην..Κόκκινη Μηλιά?
    Ο Τζουμάκας θα σταματήσει επί τέλους να βλέπει φαντάσματα?
    Όλα τα παλιά σκουλήκια τού ΠΑΣΟΚ πού είχαν εκδιωχθεί καί με τη πρώτη ευκαιρία έσκασαν μύτη θα ξαναγυρίσουν στο υγρό έδαφος ή θα αρχίσει πάλι μιά καινούργια ΠετσαλνικοΝεονάκιοΤσουκατοΑνθοπουλοπερίοδος?
    Αυτή πρόκειται να είναι η ελπιδοφόρος αναγέννηση?
    Βρε μπας κι ο Γιωργάκης είναι πολύ πιό μπροστα από όλους μας αλλά κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει?
    Πονηρός όμως ο αδερφός Νίκος έ?
    Σού λέει ρίξε την ιδέα της κάλπης να στριμώξεις μερικούς καί να κάνεις πενήντα μέρες πριν την ανάδειξη τού προέδρου, το δικό σου ζωντανό γκάλοπ.Σύνφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Γιωργάκης θα κάνει βίντεο κλιπ καί θα τραγουδά 'Σταυρώστε με σταυρώστε με καί ύστερα σκοτώστε με'!
    Τελικά ήταν ή όχι συνωστισμός.Έπεσε πολύ στριμωξίδι?Έπεσε πολύ χούφτωμα μέσα στον γενικό χαλασμό?
    Αλλά να μπορέσεις να μπείς στη Βουλή ως κόμμα μόνο καί μόνο από ένα βιβλίο Ιστορίας καί μάλιστα από μερικές λέξεις είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.Δεν μπαίνει σε καλούπια ο Έλλην!
    Ετοιμαστείτε τώρα, ακονίστε τα δόντια σας πού βγείκε ο Καραμανλής γιατί θα φάμε με χρυσά κουτάλια.
    Υ.Γ
    Ο τρίτος πόλος θα είναι ο κώλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε καραγκιόζηδες έγραψε ποτέ κανένα σχολικό βιβλίο για το ότι οι γάλλοι και οι άγγλοι έκοβαν τα χέρια όποιον προσπαθούσαν να ανεβούν στις βάρκες και ότι ενθάρρυναν ενώ μπορούσαν να εμποδίσουν την σφαγή; Ουστ ξεφτίλες που βρίζετε τους τούρκους και στήνεστε στους δυτικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:45 πμ προφανώς οι γραμματικές σου γνώσεις περιορίζονται σε αυτές του δημοτικού ή άντε στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου.
    Τα γεγονότα που αναφέρεις για τους αγγλογάλλους όσοι ημασταν με τις δέσμες τα είχαμε πληροφορηθεί από το βιβλίο ιστορίας της Γ' λυκείου.
    Οι αγγλογάλλοι δε μας είχαν ύπο αδυσώπητο και δυναστικό ζυγό για 400 χρόνια!
    Κάνεις και συγκρίσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε , Φίλη

    Το βιβλίο της ιστορίας το έχω ξεσκονίσει και δυστυχώς για όλους μας τα συμπεράσματά μου είναι πολύ ξεκάθαρα .

    Συμπέρασμα 1 : Αν και επί ένα χρόνο υπάρχει έντονη ενόχληση από θεσμικούς φορείς της πολιτείας ( εκπαιδευτικοί , Ακαδημία Αθηνών , Παιδαγωγικό Ινστιτούτο , Εκκλησία της Ελλάδος , Υπουργεία Παιδείας Ελλάδας και Κύπρου και ένα κάρο άλλοι ) , το βιβλίο ΔΕΝ αποσύρεται, απλώς το θέμα του σύρετε από εδώ κι από κει .
    Καταλήγουμε αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ένα παράκεντρο που διαχειρίζεται μιας μορφής εξουσία προσπαθούσε να το επιβάλει με κάθε τρόπο , αλλά δε του βγήκε .

    Συμπέρασμα 2 : Κάποιοι πιστεύουν βλακωδώς ότι με 75.000 δολάρια , δυο – τρεις τρελαμένες και μερικούς ξεκουτιασμένους θα καταφέρουν να δημιουργήσουν συνθήκες ειρήνης και φίλιας στους λαούς της γειτονιάς μας , παραλλάσσοντας τα ιστορικά γεγονότα και δημιουργώντας λήθη . Είπαμε πουλάμε φθηνά αλλά όχι και τόσο ρε γαμώτο . ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ !!!

    Συμπέρασμα 3 : Το περιεχόμενο του βιβλίου ήταν τόσο αντιδραστικό που ουσιαστικά λειτούργησε σαν μπούμερανγκ γκρεμίζοντας όλο το οικοδόμημα της όποιας προσέγγισης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να είμαστε ξεκάθαροι, η στάση του Καραμανλή δεν με ξάφνιασε. Από καιρό το έχω πάρει απόφαση ότι η χώρα κυβερνάται από έναν άνθρωπο, που έχει τις χειρότερες δυνατές σχέσεις με την αλήθεια. Κατά κανόνα άλλα λέει και άλλα κάνει. Και υπό την έννοια αυτή δεν μ εξέπληξε που το ίδιο έγινε και με την περίπτωση του βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού. Το έχω πάρει απόφαση πια.

    Εκείνο που δεν έχω πάρει απόφαση -και αρνούμαι να το κάνω- είναι αυτή τη γενικευμένη γελοιότητα που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη περίπτωση και αγγίζει τα όρια της κατάντιας για μια χώρα που θέλει να λέγεται «σύγχρονη» και «ευρωπαϊκή». Ενας πρωθυπουργός με νωπή λαϊκή εντολή να μεταβάλλεται σε ουραγό φανατικών ακροδεξιών, ιερωμένοι και αδίστακτοι λαϊκιστές να αυτοανακηρύσσονται σε... ιστορικούς και ανεύθυνα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης να παρέχουν προπαγανδιστικό βήμα στον οιονδήποτε άσχετο θα τους προσφέρει αυξημένη τηλεθέαση.

    Και θέλετε και το άκρο άωτο της γελοιότητας; Αυτή η ίδια χώρα θέλει, λέει, να προλάβει το τρένο της γνώσης. Πώς και με ποιους όταν ο κάθε Ανθιμος, ο κάθε Ψωμιάδης κι ο κάθε Καρατζαφέρης διεκδικεί και του αναγνωρίζεται το δικαίωμα να συναποφασίζει με καθηγητές Πανεπιστημίου και τα μέλη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για τις γνώσεις που θα πρέπει ν' αποκτούν τα παιδιά μας;

    Παρακολουθούσα προχθές το βράδυ σ' ένα τηλεοπτικό κανάλι καθηγητή του Πανεπιστημίου της Αθήνας ν' αναπτύσσει τις απόψεις του για το περίφημο βιβλίο. Στο διπλανό «παράθυρο» βρισκόταν ο Ψωμιάδης. Είχε κληθεί, φυσικά, για χαβαλέ. Και αυτόν πρόσφερε. Κάποια στιγμή μάλιστα δεν δίστασε ν' αποκαλέσει τον καθηγητή «επικίνδυνο». Προφανώς εννοούσε «εθνικά». Δυστυχώς εκεί καταντήσαμε.

    Ποιος φταίει; Φυσικά όχι ο Ψωμιάδης. Ή ο κάθε Ψωμιάδης. Φταίνε τα κανάλια που αναγνωρίζουν στον οιονδήποτε να έχει άποψη για θέματα που αγνοεί και, κυρίως, φταίνε οι κυβερνώντες που υπηρετώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες νομιμοποιούν τις παρεμβάσεις αυτές και αναγνωρίζουν στον κάθε άσχετο το δικαίωμα να συμμετέχει σε διαδικασίες και αποφάσεις που αντικειμενικά δεν έχουν σχέση μ' αυτόν.


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχουν έθνη, φυλές και κράτη.
    Υπάρχουν οι Εβραίοι και οι άλλοι.
    Δεν υπάρχουν "πολυεθνικές εταιρείες", υπάρχουν Εβραϊκές και άλλες.
    Δεν υπάρχουν εθνικιστές και μη.
    Υπάρχουν λιγούρια των Εβραίων και οι άλλοι.
    Δεν υπάρχουν ρατσιστές και αντιρατσιστές.
    Υπάρχουν εβραιολιγούρια και οι άλλοι.
    Όλοι αυτοί (Ρεπούση, Γιαννόπουλος, Σημίτης, Λιάκος, Μουζέλης) κατηγορούν τους πάντες, πλασσάρουν την ιδεολογία της λήθης, σε όλα, Ε Κ Τ Ο Σ, από αυτά που αφορούν τον περιούσιο λαό του Θεού (Εβραίους).

    Νιώθουν συνεχώς ότι το Σιωνιστικό μάτι τους παρακολουθεί και δίνουν κάθε μέρα εξετάσεις δουλοπρέπειας.
    Όπως οι διαιτητές με τον Ολυμπιακό. Αν και κερδίζει 5-1 τρέχουν να του δώσουν πέναλτι, κοιτώντας στην εξέδρα αν τους βλέπει ο "Θεός". Σαν να του λένε: Κοίτα θείο!!! εγώ είμαι καλός σκλάβος σου...κάνω τα πάντα για σένα...μνήσθιτί μου όταν έλθεις εν τη βασιλεία σου..

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ - ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:
    (η σφαγή των μικρασιατών βαφτίζεται "συνωστισμός", των Εβραίων όμως "εξολόθρευση". Γ Ι Α Τ Ι;) Τολμήστε επιτέλους να πείτε συνωστισμό και την εξολόθρευση των Εβραίων! Τρέμετε και μόνο στην ιδέα, λιγούρια, εεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε 1.42, τι πίνεις και δε μας το λες;

    Σε λίγο θα μας αναλύσεις και τα Πρωτόκολλα...

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπον (που λες και συ)
    που διαφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας δούμε τώρα μερικά απ΄ όσα γράφει στο κακογραμμένο βιβλίο της «Τι είν΄ η Πατρίδα μας;» η νέα βουλευτίνα Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάλεια Δραγώνα:
    1) Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16). Κοντολογίς, κάποιοι από το εξωτερικό μας είπαν τον 19ο αιώνα ότι είμαστε Έλληνες κι εμείς το δεχτήκαμε για να τα κονομήσουμε, πουλώντας το παραμύθι ότι είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.
    2) Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει! (σελ. 16). Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με όποιον θεωρεί ανεπιθύμητους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες (σελ. 20).
    3) Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό (σελ. 81), κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!... (σελ. 82).
    4) Ένδειξη ρατσισμού και στείρου εθνοκεντρισμού είναι και ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες ήσαν πάντα οι αδικημένοι της Ιστορίας (σελ. 84) κι ότι για τις ήττες και τις καταστροφές που υποστήκαμε, φταίνε πάντα οι Μεγάλες Δυνάμεις.
    5) Κλασική ένδειξη ρατσισμού είναι και η γνωστή ρήση «Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, αυτοί τρώγανε βελανίδια!» (σελ. 85). Ψιλορατσιμός είναι επίσης το να ισχυρίζεσαι πως είμαστε οι συνεχιστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.
    6) Κατά την κ. Θάλεια Δραγώνα, εθνικιστικές τάσεις κρύβει και η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα (σελ. 86), ενώ το να μιλάμε για απόλυτη ομοιογένεια του πληθυσμού της Ελλάδος και να αποσιωπούμε την ύπαρξη χιλιάδων Εβραίων στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις επί 450 χρόνια είναι καθαρός ρατσισμός! (σελ. 95).
    7) Ρατσιστικό είναι και το να ανησυχούμε για την ύπαρξη πολλών ξένων μεταναστών στην χώρα μας, ή το να λέμε ότι «σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνα στην Ελλάδα», ή ότι «πρέπει να κρατήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και να μην διαβρωθούμε εθνολογικά»! (σελ. 96).
    Εξίσου ρατσιστικό είναι το να λέμε ότι το κέντρο της Αθήνας αλβανοκρατείται ή ότι «οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές»! (σελ. 9. Το ίδιο συμβαίνει κατά την κ. Δραγώνα, αν τολμήσουμε να πούμε πως με την είσοδο των Ξένων Μεταναστών στην Ελλάδα αυξάνεται η εγκληματικότητα και η ανεργία των Ελλήνων! (σελ. 100). Στην σελίδα 105, η αυριανή βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ μας προειδοποιεί ότι ο εθνικισμός εύκολα μπορεί να γλιστρήσει στην ξενοφοβία, στον ρατσισμό και στην μισαλλοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 1,42
    ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΘΩΡhΚΤΟ ΜΑΣ
    ΑΒΕΡΩΦ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ
    ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ???????
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
    ΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ
    www.youtube.com/nemesisrellos
    milk gate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΛΕΝΑ ΓΕΡΑ

    ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΛΙΑ

    (ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ)



    Είμαι Η Μιλένα
    σκύλα του τσιμπουκιού και του παλουκιού τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώστε κάργα τις ψωλές
    το κωλάντερο μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με βαθιά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    χιλιάδες τσιμπούκια πήρα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω και από την καύλα να πεθαίνω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεσκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζί θα σας πάρω σαν τρελή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΠΙΠΑΤΣΟΥ


    Μιλένα, δε πας να πλακώσεις τον Μπένυ στις πίπες να θυμηθείς τα παλιά...

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ώστε έτσι η Dragona!

    Άλλο ένα πασοκικό σκατό, ενεργό αυτή τη φορά.

    Ξέχασε όμως να δεί ότι το να λέει
    ότι είναι μέλος τού Ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι επίσης
    Ρατσιστικό! Το οποίο πασοκ επιπλέον
    έχει συστήσει και ... ΕΘΝΙΚΟ, λέει,
    Συμβούλιο!

    Θεόχαζο σκουπίδι, ξεκουμπίσου.
    Για να είσαι συνεπής, πρέπει να λες ότι είσαι μέλος τών Πολιτών τού Κόσμου, κι όχι τού Ελληνικού Κοινοβουλίου - ποιός όμως έχασε το μυαλό του για να το βρείς εσύ,
    γελοίο πασοκικό τσόκαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΛΕΝΑ ΓΕΡΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΛΙΑ

    (ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ)

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    Είμαι Η Μιλένα
    σκύλα του τσιμπουκιού και του παλουκιού τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώστε κάργα τις ψωλές
    το κωλάντερο μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με βαθιά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    χιλιάδες τσιμπούκια πήρα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω και από την καύλα να πεθαίνω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεσκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζί θα σας πάρω σαν τρελή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΠΙΠΑΤΣΟΥ

    Μιλένα, δε πας να πλακώσεις τον Μπένυ στις πίπες να θυμηθείς τα παλιά...

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΛΕΝΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΕΝΑ ΕΝΑ
    ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΝΩ
    ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ

    ΕΙΜΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ
    ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΡΟΥΦΑΩ
    ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΩ

    ΤHΣ ΜΙΛΕΝΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΣΤΑΖΕΙ ΥΓΡΑ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ Μ'ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ

    ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΟΚ
    ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!

    ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΣΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    milapo@hol.gr

    210 3617111


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΜΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΤΗ ΜΙΛΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.
    ΒΡΕ ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ?
    Να τον ρίξουμε τώρα!
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ!
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΑΤΙΜΗ.

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    Μιλενα μωρο μου, ελα δω ματακια μου , τι θελει το κεφαλακι σου να χωνεται στην πολιτικη ? αλλου φτειαχτηκε να χωνεται μωρο μου..

    μου εφαγες μια ολοκληρη CITROEN HELLAS σε μοντελακια (γνησια σοσιαΛΗΣΤΡΙΑ γαρ)αλλα και στυλ εχεις ,και μαναρακι εισαι ,και μου εξιταρει αφανταστα την λιμπιντο (τωρα αν απο πολιτικη ξερεις οσα εγω για την ξαδελφη του Ταμερλανου ειναι αλλη ιστορια) και κριμα που δεν εχω και εγω μια αντιπροσωπια αυτοκινητων να σε 'συγκινησω' λιλικω μου...


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    MΠΕΝΥ και ΜΠΑΙΝΕΙ
    Μετά ΜΠΕΝΟ-ΒΓΑΙΝΕΙ

    (Πληροφορίες: Μιλένα. Η θεά, τα χείλη, τα μπροστά,τα πίσω, όλα δυνατά, όλα γερά, για την ανανέωση, τη νίκη, την προοπτική)


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι χειρότεροι απ΄όλους είναι οι ακροδεξιοί τού ΣΥΡΙΖΑ ,οι αγαπημένοι τής Φιλοθέης και τού Ψυχικου,αυτά τα ξεδιάντροπα τσιράκια τής παγκοσμιοποίησης με δήθεν αριστερή προβιά.
    Καλά ρε σείς το 78% ήταν υπέρ τής απόσυρσης τού βιβλίου και μονον ένα 7% υπέρ.
    Ποιό ΛΑΟΣ και μπούρδες??Eπειδή ο πρτεντέρης και ο τσίμας τού c.d.r.s.e.e λενε τέτοιες προβοκάτσιες?
    Εχετε διαβάσει το βιβλίο???
    Oύτε τούς νομπελίστες Σεφέρη και Ελύτη δεν αναφέρει γιατί η ομάδα Βερέμη,κοπά,Κουλούρη,Ρεπούση και λοιπα παπάρια τούς θεωρούν εθνικιστές.
    Ξυπνάτε βρέεεε.
    Δεν είναι θέμα ΠΑΣΟΚ ή Δεξιάς.
    Είναι όλο το ΄εκσυγχρονιστάν ΄τού Σημίτη οι νεοφιλελευθεροι τής Δεξιάς με Ντόρα,Βερέμη κ.λ.π και οι ακορδεξιοί τού ΣΥΡΙΖΑ.
    Και να μην ξεχάσω τούς ψευτοοικολογους τού Τρεμόπουλου,που ήθελαν να ονομάσουν δρόμους τής Θεσσαλονίκης ,Κεμάλ Ατατούρκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ . ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ.

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ. ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ (πλην εξαιρέσεων φυσικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση