GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή για τους ετεροδημότες

. Του Σωκράτη Ιωαννίδη . Εάν στις προηγούμενες εκλογές ψηφίσατε σαν ετεροδημότης σε εκλογικά τμήματα στην Αθήνα και δεν αλλάξατε πριν τις 3...

.
Του Σωκράτη Ιωαννίδη
.
Εάν στις προηγούμενες εκλογές ψηφίσατε σαν ετεροδημότης σε εκλογικά τμήματα στην Αθήνα και δεν αλλάξατε πριν τις 30-6-07 τον τόπο ψηφοφορίας, πρέπει και πάλι να ψηφίσετε σαν ετεροδημότης στην Αθήνα. Στο http://www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm μπορείτε να ελέγξετε που ψηφίζετε, αν και μάλλον καλύτερα θα ήταν να χάσουμε το δρόμο για το εκλογικό τμήμα...

11 σχόλια

  1. ΕΑΝ


    ΘΕΛΕΙΣ


    ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΟΡΓΚΑΝ


    ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ



    ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ


    ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ


    ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ


    ΤΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΓΥΦΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν στιγμές στη διαδρομή μιας χώρας που δεν αρκεί το σύνηθες μέτρο για να κριθούν και πρωτίστως για να αξιολογηθούν, και στην ιστορία καταγράφονται ως ορόσημα. Για παράδειγμα, έχουμε συνηθίσει να λέμε πριν από ή μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν από τη χούντα ή μετά τη μεταπολίτευση. Ετσι, δυστυχώς, θα μιλάμε εφεξής και για πριν και μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007 που απέδειξαν τη διάλυση του κράτους.

    Η προσέγγιση της κυβέρνησης στο ολοκαύτωμα ήταν κατώτερη των περιστάσεων έτσι και αλλιώς. Από την ανικανότητα στην αντιμετώπιση των πραγματικών κινδύνων που οδήγησαν στον όλεθρο έως τη θλιβερή και προσβλητική αθλιότητα με την ακούσια επαιτεία και τον γνωστό γκεμπελίσκο να διαχειρίζεται από τηλεοράσεως το πολιτικό κόστος για μία ανύπαρκτη κυβέρνηση.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα, το πρόγραμμα του κ. Γ. Παπανδρέου για την εθνική ανασυγκρότηση -όσο και αν δεν προβλήθηκε επαρκώς από τα τηλεοπτικά μέσα-ήταν πράγματι μια προβολή στο μέλλον που μπορεί να αποτελέσει ελπίδα και ζητούμενο για τους πολίτες αλλά και ευκαιρία για τη χώρα.

    Το σχέδιο «Νέα Ολυμπία» δεν αποτελεί απλώς ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας και πριν από όλα των περιοχών που καταστράφηκαν, αλλά μπορεί να δημιουργήσει το μοντέλο για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.

    Ισως είναι η ευκαιρία στη χώρα να σταματήσει να αναπαράγει τον φαύλο εαυτό της. Είναι η στιγμή που πρέπει να δημιουργήσει τις συνθήκες μίας νέας πορείας με πραγματικές αλλαγές στην οργάνωση του κράτους αλλά και στην νοοτροπία των πολιτών, που θα πρέπει να απαιτούν ανατροπές και όχι μερικές χιλιάδες ευρώ από τους ανεκδιήγητους πολιτευτές και εμποράκους της συμφοράς.


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Morgan Stanley... ψηφίζει Καραμανλή!
    Με μια απροκάλυπτη παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις επιχειρεί η αμερικανική τράπεζα να... ανταμείψει την κυβέρνηση της ΝΔ για την ευνοϊκή μεταχείριση που της επεφύλαξε τα προηγούμενα χρόνια (από το 2005 έως σήμερα η Morgan Stanley έχει εξασφαλίσει επτά συνεργασίες, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με το Δημόσιο και δημόσιες επιχειρήσεις)
    Με «όχημα» την τιμή της μετοχής του ΟΤΕ, η τράπεζα προβλέπει στην έκθεσή της ότι η μετοχή του οργανισμού θα ενισχυθεί κατά 25%, αν κερδίσει τις εκλογές ο Κ. Καραμανλής, ενώ σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ η αξία της θα μειωθεί κατά 15%!
    Οπως ήταν αναμενόμενο, η παρέμβαση της Morgan Stanley στο προεκλογικό σκηνικό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έκανε λόγο για «βρώμικο και στημένο παιχνίδι που αφορά τις επερχόμενες εκλογές»
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΥΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ 16.9

    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.


    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καταζητειτε εμπρηστης φοραει μπλε μπουφαν και τελευταια εθεαθη να πεταει με ελικοπτερο με τον γκουφοζο.αλλα χαρακτηριστικα ειναι κοιλιοδουλος και παιζει πλειστεισον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.09.2007
    2000 ατομα εκλεισαν την Κηφισιας για πλακα στο υψος της Λ. Αλεξανδρας στα εγκαινια εκλογικου Γραφειου του Προκοπη Παυλοπουλου.....ΠΑΣΟΚΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Η πλήρης αποτυχία αντιμετώπισης των πυρκαγιών από την κυβέρνηση αλλά και η εν ψυχρώ μετάθεση των ευθυνών σε αόρατους εμπρηστές υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών κι αυτό αποτελεί ύβρη».
    «Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση φέτος το καλοκαίρι απέτυχε παταγωδώς να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές σε ολόκληρη τη χώρα. Πάρνηθα, Υμηττός, Πήλιο, Χίος, Εύβοια, Πελοπόννησος είναι μερικά από τα μέρη της τραγωδίας, με αποτέλεσμα να θρηνούμε από τις αρχές Ιουνίου μέχρι σήμερα 75 νεκρούς. Μπροστά σε αυτήν τη συμφορά, αποφάσισε εν ψυχρώ να μεταθέσει τις δικές της τεράστιες ευθύνες σε αόρατους οργανωμένους δήθεν εμπρηστές. Προφανώς η ΝΔ υποτιμάει τη νοημοσύνη του λαού μας κι αυτό αποτελεί ύβρη».
    «Η πλήρης ανακούφιση των πληγέντων, παράλληλα με την εκπόνηση μακροπρόθεσμου σχεδίου για την πρόληψη και καταστολή φυσικών καταστροφών τέτοιας κλίμακας, θα είναι το μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση της 17ης Σεπτεμβρίου. Ζητούμενα, βεβαίως, για να πετύχουμε είναι μια δυναμική κυβέρνηση και ένας συνεπής πρωθυπουργός. Και αυτή πρέπει να είναι μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου».
    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  10. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΥΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση