GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα βάλουν και νέες πυρκαγιές...

. Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Φευ, φοβάμαι ότι, προβλέπω ότι, αυτοί οι υπεροργανωμένοι που βάζουν τις πυρκαγιές (δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμά...

.
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Φευ, φοβάμαι ότι, προβλέπω ότι, αυτοί οι υπεροργανωμένοι που βάζουν τις πυρκαγιές (δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμά μου της 28ης Αυγ.2007), θα βάλουν και νέες πυρκαγιές, εξίσου σφοδρές και φονικές, σε βέλτιστο γι' αυτούς χρόνο, που διαισθάνομαι ότι θα είναι το πενθήμερο πριν από τις εκλογές.

18 σχόλια

  1. Αει στο διάλο ρε!
    Βόδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ




    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


    ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΝΕΑ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


    ΜΑΖΥ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ


    ΠΟΛΥΔΩΡΕΣ ΚΑΙ



    ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΑΥΤΕΣ.ΝΑ ΜΑς ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑς ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Ή


    ΓΥΦΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε παλι ο τρελος του χωρου ξαναχτυπησε.
    Δωστε του τα χαπια του γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν στιγμές στη διαδρομή μιας χώρας που δεν αρκεί το σύνηθες μέτρο για να κριθούν και πρωτίστως για να αξιολογηθούν, και στην ιστορία καταγράφονται ως ορόσημα. Για παράδειγμα, έχουμε συνηθίσει να λέμε πριν από ή μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν από τη χούντα ή μετά τη μεταπολίτευση. Ετσι, δυστυχώς, θα μιλάμε εφεξής και για πριν και μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007 που απέδειξαν τη διάλυση του κράτους.

    Η προσέγγιση της κυβέρνησης στο ολοκαύτωμα ήταν κατώτερη των περιστάσεων έτσι και αλλιώς. Από την ανικανότητα στην αντιμετώπιση των πραγματικών κινδύνων που οδήγησαν στον όλεθρο έως τη θλιβερή και προσβλητική αθλιότητα με την ακούσια επαιτεία και τον γνωστό γκεμπελίσκο να διαχειρίζεται από τηλεοράσεως το πολιτικό κόστος για μία ανύπαρκτη κυβέρνηση.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα, το πρόγραμμα του κ. Γ. Παπανδρέου για την εθνική ανασυγκρότηση -όσο και αν δεν προβλήθηκε επαρκώς από τα τηλεοπτικά μέσα-ήταν πράγματι μια προβολή στο μέλλον που μπορεί να αποτελέσει ελπίδα και ζητούμενο για τους πολίτες αλλά και ευκαιρία για τη χώρα.

    Το σχέδιο «Νέα Ολυμπία» δεν αποτελεί απλώς ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας και πριν από όλα των περιοχών που καταστράφηκαν, αλλά μπορεί να δημιουργήσει το μοντέλο για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.

    Ισως είναι η ευκαιρία στη χώρα να σταματήσει να αναπαράγει τον φαύλο εαυτό της. Είναι η στιγμή που πρέπει να δημιουργήσει τις συνθήκες μίας νέας πορείας με πραγματικές αλλαγές στην οργάνωση του κράτους αλλά και στην νοοτροπία των πολιτών, που θα πρέπει να απαιτούν ανατροπές και όχι μερικές χιλιάδες ευρώ από τους ανεκδιήγητους πολιτευτές και εμποράκους της συμφοράς.


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .

    Τ Α . Γ Ρ Α Φ Ο Υ Μ Ε . Α Ρ Α Ι Α

    Γ Ι Α . Ν Α . Φ Α Ι Ν Ο Μ Α Σ Τ Ε. . .

    Π Ο Λ Λ Ο Ι!


    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  8. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΥΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θωμαααά εδώ είσαι αγόρι μου?
    Μόλις χθες αναρωτιόμουν για σένα.
    Υπέθετα μάλιστα ότι είχες πάει στο Μαϊάμι να πάρεις την ευχή Του.
    Ανησύχησες βρε κουτούτσικο που έγραψα ότι ο Γιάννης προσπαθεί να σου φάει τη πρωτιά? Και έτσι σκέφτηκες να κάνεις μία μίνι εμφάνιση για δείξεις,
    ποιος είναι το αφεντικό εδώ μέσα?
    Περιττό Θωμά μου,η θέση σου δεν απειλείται από κανέναν,στο υπόσχομαι εγώ προσωπικά.
    Είπαμε,ένας είναι ο Τρισμέγιστος!
    Όλοι οι άλλοι ωχριούν μπροστά σου.

    ΥΓ.Έμαθα Θωμά μου ότι γράφεις και
    στο Ριζοσπάστη,αληθεύει?
    Γιαυτό γυαλίζει το μάτι του
    Μπογιόπουλου Θωμά μου? Βγαίνει ο άνθρωπος στα παράθυρα και είναι αφρισμένος,φονιάς σκέτος.
    Λες αυτή την ώρα να σκέφτεται ότι
    γράφει στο ίδιο έντυπο που γράφεις
    και συ Θωμά μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταζητειτε εμπρηστης φοραει μπουφαν για ευνοητους λογους ,χοντρος με προμαγουλι,κοιλιοδουλος.προσοχη επικινδυνο ειδος homo erectus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πιαστε τον πιαστε τον,μην τον σταυρωνετε καψτε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4.09.2007
    2000 ατομα εκλεισαν την Κηφισιας για πλακα στο υψος της Λ. Αλεξανδρας στα εγκαινια εκλογικου Γραφειου του Προκοπη Παυλοπουλου.....ΠΑΣΟΚΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΥΣΟΜΑΛΑΚΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8:46

    Εχεις δει τον Πρ. Παυλόπουλο ; Τον έχεις δει ΚΑΛΑ ;

    Σου φαίνεται νορμάλ ; Εμένα ΟΧΙ.

    Γιαυτό άντε τράβα απο εκεί πουρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. .
    Αγαπητέ yioryos

    Σου στέλνω τους λογαριασμούς μου από τον ορθοπεδικό και το ακτινολογικό εργαστήριο παρακαλώντας να τους εξοφλήσεις το συντομότερο δυνατόν.

    Σε ευχαριστώ για την κατανόηση, δεν σε ευχαριστώ όμως για τα βαθύτατα χασμουρητά που μας χάρισες με την συνέντευξή σου αυτή διότι κατέληξαν σε εξάρθρωση κάτω σιαγόνας θλιβερέ και αφάνταστα βαρετέ τύπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Η πλήρης αποτυχία αντιμετώπισης των πυρκαγιών από την κυβέρνηση αλλά και η εν ψυχρώ μετάθεση των ευθυνών σε αόρατους εμπρηστές υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών κι αυτό αποτελεί ύβρη».
    «Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση φέτος το καλοκαίρι απέτυχε παταγωδώς να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές σε ολόκληρη τη χώρα. Πάρνηθα, Υμηττός, Πήλιο, Χίος, Εύβοια, Πελοπόννησος είναι μερικά από τα μέρη της τραγωδίας, με αποτέλεσμα να θρηνούμε από τις αρχές Ιουνίου μέχρι σήμερα 75 νεκρούς. Μπροστά σε αυτήν τη συμφορά, αποφάσισε εν ψυχρώ να μεταθέσει τις δικές της τεράστιες ευθύνες σε αόρατους οργανωμένους δήθεν εμπρηστές. Προφανώς η ΝΔ υποτιμάει τη νοημοσύνη του λαού μας κι αυτό αποτελεί ύβρη».
    «Η πλήρης ανακούφιση των πληγέντων, παράλληλα με την εκπόνηση μακροπρόθεσμου σχεδίου για την πρόληψη και καταστολή φυσικών καταστροφών τέτοιας κλίμακας, θα είναι το μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση της 17ης Σεπτεμβρίου. Ζητούμενα, βεβαίως, για να πετύχουμε είναι μια δυναμική κυβέρνηση και ένας συνεπής πρωθυπουργός. Και αυτή πρέπει να είναι μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου».
    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  17. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΥΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση