GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το ματς...

. Σε επικοινωνία μου με το MEGA στη διάρκεια του ημιχρόνου (μετά από 50 προσπάθειες… αφού μου έκλειναν το τηλέφωνο στη μούρη -μετά το ευχαρ...

.
Σε επικοινωνία μου με το MEGA στη διάρκεια του ημιχρόνου (μετά από 50 προσπάθειες… αφού μου έκλειναν το τηλέφωνο στη μούρη -μετά το ευχαριστούμε που καλέσατε το MEGA- ένας καθόλου ευγενικός κύριος απάντησε στις ερωτήσεις μου) γιατί δεν μεταδίδετε το ματς ζωντανά; Γιατί η διοίκηση αποφάσισε ότι δεν απέφερε τα έσοδα διαφήμισης των σίριαλ που ήταν προγραμματισμένα και της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη. Γιατί το ανακοινώσατε τότε το Σάββατο μέσω του κ. Σπυρόπουλου; Έκανε λάθος ο συνάδερφος το Σάββατο!! Δεν διαβάζετε εφημερίδες; Η ιταλική τηλεόραση το δείχνει ζωντανά, πως συμβαίνει αυτό; Είναι θέμα της ΕΠΟ που έβαλε το ματς τέτοια ώρα… είναι η prime time για μας αλλά το έβαλε για να το πουλήσει ακριβά στους Ιταλούς;
Σχόλιο: Μήπως θα έπρεπε η ΕΠΟ να επανεξετάσει τη συμφωνία με το MEGA; Και τι άλλαξε από το Σάββατο μέχρι τη Τρίτη, γιατί δεν νομίζω ότι έκανε λάθος ο κ. Σπυρόπουλος. Αν θεωρείτε ότι οι απαντήσεις αυτές αρμόζουν σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, η γνώμη μου είναι ότι μόνο Μεγάλο Κανάλι δεν είναι.
K.N.

11 σχόλια

  1. Πρόταση νόμου για την χορήγηση επιδόματος θέρμανσης κατέθεσαν σήμερα 97 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.


    Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της πρότασης νόμου και η εισηγητική έκθεση:






    ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ


    Επίδομα θέρμανσης


    Άρθρο 1

    Οικονομική ενίσχυση χειμερινής περιόδου 2007 - 2008


    Οι οικονομικά ασθενείς ομάδες πολιτών του άρθρου 2 του παρόντος δικαιούνται επιδόματος θέρμανσης, με την μορφή αφορολόγητης οικονομικής ενίσχυσης, για την χειμερινή περίοδο 2007 - 2008, λόγω των αυξημένων τιμών του αργού πετρελαίου.


    Άρθρο 2

    Δικαιούχοι του επιδόματος


    Δικαιούχοι του επιδόματος, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 3, τυγχάνουν οι δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης του άρθρου 14 του Ν. 2837/2000, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι πάσης φύσεως συνταξιούχοι στους οποίους καταβάλλεται Ε.Κ.Α.Σ., και οι μακροχρονίως άνεργοι.


    Άρθρο 3

    Ύψος του επιδόματος


    Το ύψος του επιδόματος θέρμανσης καθορίζεται ως εξής:


    α) Διακόσια πενήντα (250) ευρώ για τους δικαιούχους που κατοικούν στους νομούς Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Σάμου, Χανίων και Χίου,


    β) Τριακόσια πενήντα (350) ευρώ για τους δικαιούχους που κατοικούν στους νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Πρεβέζης, Φθιώτιδας και Φωκίδας,


    γ) Τετρακόσια πενήντα (450) ευρώ για τους δικαιούχους που κατοικούν στους νομούς Αρκαδίας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λαρίσης, Ξάνθης, Πέλλης, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φλωρίνης και Χαλκιδικής.


    Άρθρο 4

    Τρόπος καταβολής


    Το ανωτέρω επίδομα θέρμανσης θα καταβληθεί ως εξής:


    α) στους κατά τα παραπάνω συνταξιούχους από τους ασφαλιστικούς φορείς από τους οποίους καταβάλλεται η κύρια σύνταξή τους σε δύο ισόποσες δόσεις, η πρώτη με το επίδομα εορτών Χριστουγέννων 2007 και η δεύτερη με τη σύνταξη του μηνός Μαρτίου 2008,


    β) στους μακροχρονίως άνεργους από τον Ο.Α.Ε.Δ. σε δύο ισόποσες δόσεις εντός των μηνών Δεκεμβρίου 2007 και Μαρτίου 2008.


    γ) στους δικαιούχους του άρθρου 14 του Ν. 2837/2000 εφάπαξ, σύμφωνα με διαδικασία που θα ορισθεί με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.


    Άρθρο 5

    Ρυθμίσεις


    1. Η προκαλούμενη δαπάνη θα αντιμετωπίζεται με διάθεση των απαραιτήτων κονδυλίων από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.


    2. Κάθε δικαιούχος δικαιούται να λαμβάνει το ως άνω επίδομα από μια μόνο πηγή.


    3. Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, μπορεί να προβλέπεται η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης για οποιαδήποτε χειμερινή περίοδο, να αναπροσαρμόζεται το ύψος αυτού και να ρυθμίζεται κάθε λεπτομέρεια σχετική με την εφαρμογή του νόμου αυτού.


    Άρθρο 6

    Χρόνος έναρξης ισχύος


    Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.








    ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ


    ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ»


    Η άνοδος της τιμής του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, έχει προκαλέσει ένα νέο ανατιμητικό κύμα στις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών, το οποίο σε συνδυασμό με τα φαινόμενα της ακρίβειας και της κερδοσκοπίας που επικρατούν στην αγορά - λόγω της έλλειψης αποτελεσματικών ελέγχων και της αδράνειας που επιδεικνύει η Κυβέρνηση - πλήττει καίρια το εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων.

    Ιδιαίτερα ενόψει έλευσης του φθινοπώρου και του χειμώνα, αναμένεται να πληγεί το εισόδημα των χαμηλόμισθων, των χαμηλοσυνταξιούχων και των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων από την αναμενόμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, την ίδια στιγμή που στο κράτος εισρέουν μεγάλα ποσά από την φορολογία των καυσίμων.

    Ήδη μεταξύ Οκτωβρίου 2006 και Οκτωβρίου 2007 η τιμή του πετρελαίου ανά βαρέλι, αυξήθηκε κατά 38,7 % πράγμα που προδικάζει ιδιαίτερα σημαντική αύξηση και της δαπάνης των νοικοκυριών για το πετρέλαιο θέρμανσης.

    Ας σημειωθεί ότι τον χειμώνα 2006 - 2007 και ενώ τα νοικοκυριά επιβαρύνθηκαν με αυξήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης, το κράτος εισέπραξε επιπλέον 850 εκατ. ευρώ (περίπου) - σύμφωνα με υπολογισμούς του Γενικού Λογιστηρίου - μόνο από την εφαρμογή του Φ.Π.Α. στις αυξημένες τιμές των καυσίμων.

    Και παρ´ όλα αυτά η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αρνήθηκε πεισματικά και παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, να χορηγήσει «Επίδομα Θέρμανσης» στις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού.

    Υπενθυμίζουμε όμως ότι την περίοδο 2000 - 2001, όταν σημειώθηκαν μικρές ανατιμητικές τάσεις στις τιμές του πετρελαίου, με τιμή μάλιστα 32 δολάρια το βαρέλι, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δείχνοντας την κοινωνική της ευαισθησία, χορήγησε με τον Ν.2875/2000 στα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα και σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οικονομική ενίσχυση με διάθεση απαραίτητων κονδυλίων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

    Σήμερα που η τιμή του πετρελαίου προσεγγίζει τα 86 δολάρια το βαρέλι και το Ελληνικό Δημόσιο έχει αυξήσει τα έσοδά του από την φορολογία κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει νέα νομοθετική πρωτοβουλία για να χορηγηθεί το ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ στους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, και τους μακροχρόνια άνεργους της χώρας.

    Η Κυβέρνηση οφείλει να δεχθεί αυτή την πρόταση, ώστε να ανακουφίσει τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες της χώρας μας, επιστρέφοντας ποσά από τα αυξημένα έσοδα.

    Εξάλλου η χορήγηση του ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ προβάλλεται και ως αίτημα από το σύνολο των κοινωνικών φορέων.


    Ειδικότερα:


    Το άρθρο 1 καθιερώνει το επίδομα θέρμανσης υπό την μορφή αφορολόγητης οικονομικής ενίσχυσης.


    Το άρθρο 2 καθορίζει τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, ήτοι ασθενείς οικονομικά ομάδες του πληθυσμού και συγκεκριμένα τους δικαιούχους της εισοδηματικής ενίσχυσης του άρθρου 14 του Ν. 2837/2000, (μισθωτοί που αμείβονται με τον εκάστοτε προβλεπόμενο κατώτερο μισθό ή ημερομίσθιο της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΓΣΕΕ)), τους συνταξιούχους του ΟΓΑ, τους συνταξιούχους που δικαιούνται Ε.Κ.Α.Σ., τους μακροχρονίως άνεργους.


    Το άρθρο 3 καθορίζει το ύψος του επιδόματος ανάλογα με τις περιοχές της χώρας όπου η χρήση πετρελαίου θέρμανσης είναι περισσότερο ή λιγότερο αναγκαία. Καθορίζονται τρεις ζώνες. Στην πρώτη ζώνη (νομοί Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Σάμου, Χανίων και Χίου) προβλέπεται επίδομα 240 ευρώ. Στη δεύτερη ζώνη (νομοί Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Πρεβέζης, Φθιώτιδας και Φωκίδας) προβλέπεται επίδομα 320 ευρώ. Στην Τρίτη ζώνη (νομοί Αρκαδίας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λαρίσης, Ξάνθης, Πέλλης, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φλωρίνης και Χαλκιδικής) προβλέπεται επίδομα 400 ευρώ.


    Το άρθρο 4 καθορίζει τον τρόπο καταβολής του επιδόματος.


    Το άρθρο 5 ρυθμίζει ειδικότερα θέματα και παρέχει την δυνατότητα καταβολής εισοδήματος θέρμανσης οποιαδήποτε χειμερινή περίοδο και με ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του ύψους αυτού, με κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.


    Το άρθρο 6 καθορίζει τον χρόνο έναρξης του νόμου.


    Οι προτείνοντες Βουλευτές

    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε σχέση με το άρθρο του K.N. ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προφανως εννοει το ματς των Ελπιδων με τους Ιταλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Τhanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ennoeitai einai to kanali pou exoun syswreutei oles oi katines

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ρεσύ babis, μας τρέλλανες με αυτό το σεντόνι. Τί θέλεις να πεις, ότι οι πασοκο-βουλευτές κάνουν τη δουλειά τους σωστά? Θέλις να πεις ότι υπάρχει αντιπολίτευση? Ή μήπως θέλεις να ενεργοποιήσεις το σωματείο φίλων σου να αρχίσει να στα χώνει πάλι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kala tora katalavate oti to mega den eine tipota perisoetro apo ena megalo mpourdelo.Sas garfo apo ameriki prin ena xrono efyge apo to Dishnet xoris proidopiisi .Alla nasas po tin kathari alithia den me polieniakse to mono pou exasa itan o Glafyros Mamalakis pou giafton kai mono vastousa tin sundromi sto mega >Doriforiko syndromitiko kai mas erixnan stin mapa diafimiseis karga .Dil Ntavatzidiko toxan kanei kanonika mas pipilizan to mialo me epixireiseis apo nea yorki .Dil plironame gia na vlepoume diafimiseis . Metaxaras dextika tin eksafanisi tou mega apo to dishnet Den zilepsa oute parathyra oute tin vera to ksanamasimeno serial tis trelis Elenas Akrita.Exo tin ERt mono alla kai afti arxizei kai xalaei elpizo to kalitero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis


    Απο το λούκι ανέβαινα έκπληξη να σου κάνω
    και βρίσκω εσένα ανάσκελα και πέντε από πάνω.
    Βουβάθηκα τα έχασα δεν είπα ούτε λέξη,
    το παντελόνι έβγαλα κι ευθύς γίναμε έξι.


    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis


    Σε είδα στο ποδήλατο
    όλο χαρά και τρελα
    μα αργότερα διαπίστωσα
    πως έλειπε η σέλα!


    Χωριάτης


    Βαγγέλη γερά γάμα τα (μουνιά) λαμόγια

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΤΩΧΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ....ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ.

    Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ.

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ BABIS ΚΟΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕ

    ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ

    ΟΛΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ

    ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΤΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ


    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ

    ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...............
    ΕΣΥ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ............


    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.................


    ΗΛΙΘΙΕ Ε ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δικαστήριο...Ο δικαστής ρωτάει τον κατηγορούμενο babis:
    - Γιατί θέλετε να χωρίσετε τη γυναίκα σας;
    -Γιατί με αποκάλεσε ηλίθιο κύριε δικαστά
    -Μα αυτό δεν είναι και τόσο σοβαρός λόγος.
    -Τι λέτε κύριε Δικαστά μου. Τις προάλλες γυρίζω σπίτι μου και τη βρίσκω
    στην αγκαλιά ενός μαντράχαλου. Φυσικά, τη ρώτησα αμέσως:"Τί κάνετε εσείς
    εκεί;" και κείνη μου απάντησε "Δε βλέπεις βρε ηλίθιε;" Ε, αυτό το ηλίθιε
    κύριε Δικαστά δε το ανέχομαι!!!!

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση