GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"part day" εργασία στο ΠΑΣΟΚ για τον νέο αρχηγό με 60 ευρώ!!!

Το ηλεκτρονικό μήνυμα που στέλνει η Χαριλάου Τρικούπη... . Χωρίς σχόλια σε πολλους χρηστες του internet έφθασε απο το Newsletter του ΠΑΣΟΚ ...

Το ηλεκτρονικό μήνυμα που στέλνει η Χαριλάου Τρικούπη...
.
Χωρίς σχόλια σε πολλους χρηστες του internet έφθασε απο το Newsletter του ΠΑΣΟΚ το παρακάτω …μήνυμα!
Αν γνωρίζετε να χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό υπολογιστή καλά και θέλετε να εργαστείτε για τη διαπίστευση των εκλογέων την ημέρα εκλογής Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ , μπορείτε να συμπληρώσετε μια αίτηση στην εξής ιστοσελίδα:
http://xeiristes.pasok.gr
Το αντικείμενο εργασίας αφορά στην χρήση ειδικής εφαρμογής για τη διαπίστευση των εκλογέων και περιλαμβάνει επίσης την καταχώρηση των στοιχείων από τις εγγραφές μελών και φίλων που θα πραγματοποιηθούν εκείνη τη μέρα.
Η αμοιβή για κάθε χειριστή είναι 60 Ευρώ.

Οι χειριστές θα απασχοληθούν, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, επί ένα δίωρο για δοκιμή του συστήματος και τη Κυριακή 11 Νοεμβρίου από 9:00 έως 19:00 για την εκλογική διαδικασία.
Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώστε αίτηση με τα προσωπικά σας στοιχεία, σε αυτή την ιστοσελίδα
http ://xeiristes.pasok.gr
Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εκλογής επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.pasok.gr/portal/gr/ekap/52205/2/1/showdoc2.html
.
Ερώτηση: Πληρώνουν και ΙΚΑ …ή με δελτίο παροχής υπηρεσιών;
http://apasxolisi.wordpress.com/

56 σχόλια

  1. ...............
    ........................................................
    Tα λεφτά καλύτερα να μη ρωτήσω που θα τα βρούνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...............
    ........................................................
    Tα λεφτά καλύτερα να μη ρωτήσω που θα τα βρούνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόταση νόμου για την χορήγηση επιδόματος θέρμανσης κατέθεσαν σήμερα 97 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.


    Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της πρότασης νόμου και η εισηγητική έκθεση:






    ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ


    Επίδομα θέρμανσης


    Άρθρο 1

    Οικονομική ενίσχυση χειμερινής περιόδου 2007 - 2008


    Οι οικονομικά ασθενείς ομάδες πολιτών του άρθρου 2 του παρόντος δικαιούνται επιδόματος θέρμανσης, με την μορφή αφορολόγητης οικονομικής ενίσχυσης, για την χειμερινή περίοδο 2007 - 2008, λόγω των αυξημένων τιμών του αργού πετρελαίου.


    Άρθρο 2

    Δικαιούχοι του επιδόματος


    Δικαιούχοι του επιδόματος, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 3, τυγχάνουν οι δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης του άρθρου 14 του Ν. 2837/2000, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι πάσης φύσεως συνταξιούχοι στους οποίους καταβάλλεται Ε.Κ.Α.Σ., και οι μακροχρονίως άνεργοι.


    Άρθρο 3

    Ύψος του επιδόματος


    Το ύψος του επιδόματος θέρμανσης καθορίζεται ως εξής:


    α) Διακόσια πενήντα (250) ευρώ για τους δικαιούχους που κατοικούν στους νομούς Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Σάμου, Χανίων και Χίου,


    β) Τριακόσια πενήντα (350) ευρώ για τους δικαιούχους που κατοικούν στους νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Πρεβέζης, Φθιώτιδας και Φωκίδας,


    γ) Τετρακόσια πενήντα (450) ευρώ για τους δικαιούχους που κατοικούν στους νομούς Αρκαδίας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λαρίσης, Ξάνθης, Πέλλης, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φλωρίνης και Χαλκιδικής.


    Άρθρο 4

    Τρόπος καταβολής


    Το ανωτέρω επίδομα θέρμανσης θα καταβληθεί ως εξής:


    α) στους κατά τα παραπάνω συνταξιούχους από τους ασφαλιστικούς φορείς από τους οποίους καταβάλλεται η κύρια σύνταξή τους σε δύο ισόποσες δόσεις, η πρώτη με το επίδομα εορτών Χριστουγέννων 2007 και η δεύτερη με τη σύνταξη του μηνός Μαρτίου 2008,


    β) στους μακροχρονίως άνεργους από τον Ο.Α.Ε.Δ. σε δύο ισόποσες δόσεις εντός των μηνών Δεκεμβρίου 2007 και Μαρτίου 2008.


    γ) στους δικαιούχους του άρθρου 14 του Ν. 2837/2000 εφάπαξ, σύμφωνα με διαδικασία που θα ορισθεί με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.


    Άρθρο 5

    Ρυθμίσεις


    1. Η προκαλούμενη δαπάνη θα αντιμετωπίζεται με διάθεση των απαραιτήτων κονδυλίων από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.


    2. Κάθε δικαιούχος δικαιούται να λαμβάνει το ως άνω επίδομα από μια μόνο πηγή.


    3. Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, μπορεί να προβλέπεται η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης για οποιαδήποτε χειμερινή περίοδο, να αναπροσαρμόζεται το ύψος αυτού και να ρυθμίζεται κάθε λεπτομέρεια σχετική με την εφαρμογή του νόμου αυτού.


    Άρθρο 6

    Χρόνος έναρξης ισχύος


    Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.








    ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ


    ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ»


    Η άνοδος της τιμής του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, έχει προκαλέσει ένα νέο ανατιμητικό κύμα στις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών, το οποίο σε συνδυασμό με τα φαινόμενα της ακρίβειας και της κερδοσκοπίας που επικρατούν στην αγορά - λόγω της έλλειψης αποτελεσματικών ελέγχων και της αδράνειας που επιδεικνύει η Κυβέρνηση - πλήττει καίρια το εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων.

    Ιδιαίτερα ενόψει έλευσης του φθινοπώρου και του χειμώνα, αναμένεται να πληγεί το εισόδημα των χαμηλόμισθων, των χαμηλοσυνταξιούχων και των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων από την αναμενόμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, την ίδια στιγμή που στο κράτος εισρέουν μεγάλα ποσά από την φορολογία των καυσίμων.

    Ήδη μεταξύ Οκτωβρίου 2006 και Οκτωβρίου 2007 η τιμή του πετρελαίου ανά βαρέλι, αυξήθηκε κατά 38,7 % πράγμα που προδικάζει ιδιαίτερα σημαντική αύξηση και της δαπάνης των νοικοκυριών για το πετρέλαιο θέρμανσης.

    Ας σημειωθεί ότι τον χειμώνα 2006 - 2007 και ενώ τα νοικοκυριά επιβαρύνθηκαν με αυξήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης, το κράτος εισέπραξε επιπλέον 850 εκατ. ευρώ (περίπου) - σύμφωνα με υπολογισμούς του Γενικού Λογιστηρίου - μόνο από την εφαρμογή του Φ.Π.Α. στις αυξημένες τιμές των καυσίμων.

    Και παρ´ όλα αυτά η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αρνήθηκε πεισματικά και παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, να χορηγήσει «Επίδομα Θέρμανσης» στις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού.

    Υπενθυμίζουμε όμως ότι την περίοδο 2000 - 2001, όταν σημειώθηκαν μικρές ανατιμητικές τάσεις στις τιμές του πετρελαίου, με τιμή μάλιστα 32 δολάρια το βαρέλι, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δείχνοντας την κοινωνική της ευαισθησία, χορήγησε με τον Ν.2875/2000 στα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα και σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οικονομική ενίσχυση με διάθεση απαραίτητων κονδυλίων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

    Σήμερα που η τιμή του πετρελαίου προσεγγίζει τα 86 δολάρια το βαρέλι και το Ελληνικό Δημόσιο έχει αυξήσει τα έσοδά του από την φορολογία κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει νέα νομοθετική πρωτοβουλία για να χορηγηθεί το ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ στους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, και τους μακροχρόνια άνεργους της χώρας.

    Η Κυβέρνηση οφείλει να δεχθεί αυτή την πρόταση, ώστε να ανακουφίσει τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες της χώρας μας, επιστρέφοντας ποσά από τα αυξημένα έσοδα.

    Εξάλλου η χορήγηση του ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ προβάλλεται και ως αίτημα από το σύνολο των κοινωνικών φορέων.


    Ειδικότερα:


    Το άρθρο 1 καθιερώνει το επίδομα θέρμανσης υπό την μορφή αφορολόγητης οικονομικής ενίσχυσης.


    Το άρθρο 2 καθορίζει τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, ήτοι ασθενείς οικονομικά ομάδες του πληθυσμού και συγκεκριμένα τους δικαιούχους της εισοδηματικής ενίσχυσης του άρθρου 14 του Ν. 2837/2000, (μισθωτοί που αμείβονται με τον εκάστοτε προβλεπόμενο κατώτερο μισθό ή ημερομίσθιο της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΓΣΕΕ)), τους συνταξιούχους του ΟΓΑ, τους συνταξιούχους που δικαιούνται Ε.Κ.Α.Σ., τους μακροχρονίως άνεργους.


    Το άρθρο 3 καθορίζει το ύψος του επιδόματος ανάλογα με τις περιοχές της χώρας όπου η χρήση πετρελαίου θέρμανσης είναι περισσότερο ή λιγότερο αναγκαία. Καθορίζονται τρεις ζώνες. Στην πρώτη ζώνη (νομοί Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Σάμου, Χανίων και Χίου) προβλέπεται επίδομα 240 ευρώ. Στη δεύτερη ζώνη (νομοί Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Πρεβέζης, Φθιώτιδας και Φωκίδας) προβλέπεται επίδομα 320 ευρώ. Στην Τρίτη ζώνη (νομοί Αρκαδίας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λαρίσης, Ξάνθης, Πέλλης, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φλωρίνης και Χαλκιδικής) προβλέπεται επίδομα 400 ευρώ.


    Το άρθρο 4 καθορίζει τον τρόπο καταβολής του επιδόματος.


    Το άρθρο 5 ρυθμίζει ειδικότερα θέματα και παρέχει την δυνατότητα καταβολής εισοδήματος θέρμανσης οποιαδήποτε χειμερινή περίοδο και με ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του ύψους αυτού, με κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.


    Το άρθρο 6 καθορίζει τον χρόνο έναρξης του νόμου.


    Οι προτείνοντες Βουλευτές

    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ
    ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΦΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ..
    ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ,ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΚΑΙ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΑΠ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H EΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ,ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ.

    ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΝΕΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
    Ο ΚΑΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΦΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΟ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ"
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΧΑΧΑΧΑ
    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ..
    ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ..

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ..

    Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως εγω θα εργαστω χωρις τα χρηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ
    ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΗ..

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...
    ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα τα λαμόγια (Κόκκαλης, Αθανασούλης, Μπόμπολας, Λαμπράκης κλπ.) θα στείλουν τους υπαλλήλους τους ως αθώους χειριστές υπολογιστή, για να προωθήσουν τον αγαπητό τους υποψήφιο.

    Ρε παιδά, κρατήστε αυτό το μήνυμα, για υπενθύμιση, δεν φαντάζεστε τί νοθείες θα γίνουν και τί αμφισβητήσεις θα προκύψουν. Να θυμάστε ότι στις 12/11 θα μιλάνε όλοι για το μεγαλύτερο εκλογικό φιάσκο στη σύγχρονη εποχή, με άγνωστο αριθμό και είδος ψηφοφόρων, με άγνωστες πραγματικές ψήφους και με πολλαπλά αποτελέσματα, ένα για κάθε ενδιαφερόμενο ...

    Κάτι σαν φοιτητικές εκλογές στο πιο διαλυμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ
    ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ
    ΔΙΑΚΟΠΗ..

    ΠΡΟΩΘΟΥΝ.
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΝΤΟΡΑ.

    ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ
    ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:20 πμ

    στο καλό και να μη μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OI ΓΙΑΦΚΕΣ-ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ

    ΕΡΤ
    ΜΕΓΚΑ
    ΑΛΦΑ
    ΑΛΤΕΡ
    ΑΝΤΕΝΝΑ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    Ε.Τ
    ΝΕΑ-ΒΗΜΑ-ΕΘΝΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ "ΕΙΚΟΝΙΚΟ" ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ
    ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ.

    Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ
    ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ . ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΙΝΟΥΝ 6 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. opa re klevoyn to ika ta lamogia ..mayrg ergasia kai meta klagontAI RE DEN PAEI POLYZOGOYLOS NA TOYS KANEI APERGIA...PLAKA THA EXEI H NA TOYS KATAGGEILOYN STO IKA ...MAYROGORITES PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. περισσότερες πληροφορίες:

    aytos-poy-thn-amolhse.blogspot.com

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ
    ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,
    Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ



    Ο ΡΕΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΝ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

    Η επιτυχία του Θέμου Αναστασιάδη, δεν αφήνει τον πρώην κολλητό του Πέτρο Κωστόπουλο, να ησυχάσει. Ο Κωστόπουλος δεν μπορεί να χωνέψει, οτι ο ιδιος ασχολείται ακόμη με την Μενεγάκη, την Τατιάνα και το πως πηδάνε οι καραφλοί (η θεματολογία των εντύπων του), ενω ο Θέμος ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις με την δύναμη του Πρώτου Θέματος.
    Ειναι βλέπετε και ο φιλόδοξος εφοπλιστής Ρέστης, ο χρηματοδότης του Κωστόπουλου, που βιάζεται να γίνει παράγοντας πολιτικών εξελίξεων, αντι να περιορίζεται στην χορηγία των εκπληκτικών δίσκων της Γωγούς Μαστροκώστα-που ακούει μόνο ο ίδιος και η Γωγώ...



    ΤΟ ΑΓΑΜΗΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ενω ο Θέμος ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις με την δύναμη του Πρώτου Θέματος.


    ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ
    ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΚΙ
    ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΨΩΛΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ
    ΘΕΜΟ ,ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΨΩΛΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ
    ΘΕΜΟ ,ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΨΩΛΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ
    ΘΕΜΟ ,ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΨΩΛΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ
    ΘΕΜΟ ,ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΜΟ
    ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ
    400 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ
    ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...

    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΑΝΤΙ...

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εργολαβικά Βενιζέλο το μπλογκ. Μέγας ο μισθός σου!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ολοι η αλήθεια τώρα
    ζήσε ελέυθερα με άποψη

    http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34503

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis


    Απο το λούκι ανέβαινα έκπληξη να σου κάνω
    και βρίσκω εσένα ανάσκελα και πέντε από πάνω.
    Βουβάθηκα τα έχασα δεν είπα ούτε λέξη,
    το παντελόνι έβγαλα κι ευθύς γίναμε έξι.


    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis
    babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis babis


    Σε είδα στο ποδήλατο
    όλο χαρά και τρελα
    μα αργότερα διαπίστωσα
    πως έλειπε η σέλα!


    Χωριάτης


    Βαγγέλη γερά γάμα τα (μουνιά) λαμόγια

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευτυχώς αυτοί που στηρίζετε τον φουκαρά ηγετίσκο έχετε προχωρήσει σε ύβρεις. Καλό είναι αυτό. Σας έχει περάσει την ανασφάλειά του και την μετριότητά του. Καλά πάτε. Στις 11/11 θα εκπλαγείτε όταν ο κόσμος θα ζητήσει αλλαγή σε όλα και θα στηρίξει τον Βενιζέλο κόντρα στην σαπίλα του μηχανισμού και στα βαρίδια του παιδιού που είναι όλα δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. babis μια μέρα μου 'πες πάρε με
    κάτω από τη βρύση,
    γιατί πεθύμησες πολύ
    ένα υγρό γαμήσι.

    Αμέσως σου 'πα μάνα μου
    να σε ανακουφίσω
    το πούτσο μου έβγαλα ευθύς
    για να στον ακουμπήσω.

    Και πάνω που σε γάμαγα
    μωρή ξεσκίστρα ψώλα
    μια πορδή αμόλησες
    και στάχτη έγιναν όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΨΩΛΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ
    ΘΕΜΟ ,ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΨΩΛΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ
    ΘΕΜΟ ,ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΨΩΛΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ
    ΘΕΜΟ ,ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΨΩΛΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ
    ΘΕΜΟ ,ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΤΗΝ babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πούστης και καυλιάρης...
    Αγνος παρθένος Πασοκος
    Τιμα το κούνημα..Κατι ξερει ο λαος της που τον γαμά συνεχως...

    babis η ξεκολιάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΜΟ
    ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ
    400 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ
    ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...

    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΑΝΤΙ...

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επιτέλους, το ΠαΣοΚ του Γ.Παπανδρέου κατάλαβε γιατί έχασε τις εκλογές: φταίει το κυβερνητικό παρελθόν του και πρωτίστως οι κυβερνήσεις Σημίτη. Η παραπάνω διαπίστωση στηρίζεται στην εξής ατράνταχτη λογική επεξεργασία:

    Τετρακόσιες χιλιάδες ψηφοφόροι που το 2004 είχαν ψηφίσει ΠαΣοΚ αποφάσισαν να το καταψηφίσουν το 2007 επειδή αιφνιδίως θυμήθηκαν ότι προ τεσσάρων ετών πρωθυπουργός στη χώρα ήταν ο Σημίτης.Οι ίδιοι αυτοί ψηφοφόροι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ψηφίσουν ΠαΣοΚ το 2004,όταν ο Σημίτης ήταν όντως πρωθυπουργός και το ΠαΣοΚ στην κυβέρνηση.

    Αισθάνθηκαν,όμως,μια επείγουσα ανάγκη να καταψηφίσουν και το ΠαΣοΚ και τον Γ. Παπανδρέου στις επόμενες εκλογές, όταν δεν υπήρχε μεν Σημίτης αλλά θυμήθηκαν πόσο χάλια τα είχε πάει το ΠαΣοΚ και ο Σημίτης όταν ακόμη κυβερνούσαν τον τόπο.

    Παράξενα πλάσματα οι ψηφοφόροι. Τους πήρε τέσσερα χρόνια να θυμηθούν ποιον έπρεπε να καταψηφίσουν. Διότι, σύμφωνα με την κρατούσα άποψη της ηγεσίας του ΠαΣοΚ, οι άνθρωποι δεν ψηφίζουν αυτό που βλέπουν αλλά αυτό που θυμούνται.

    Πού οδηγεί αυτή η θεωρία; Πολύ απλό. Ο Σημίτης δεν κέρδισε ποτέ τις εκλογές του 1996 και του 2000. Απλώς οι ψηφοφόροι ψήφισαν τότε ΠαΣοΚ επειδή θυμούνταν ότι πριν από τον Σημίτη ήταν αρχηγός ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ετσι και τώρα. Οι ψηφοφόροι δεν καταψηφίζουν τον Γ.Παπανδρέου. Καταψηφίζουν το ΠαΣοΚ επειδή θυμούνται ότι πριν από τον νεότερο Παπανδρέου αρχηγός ήταν ο Σημίτης. Αυτή είναι η βασική ευθύνη του Σημίτη σύμφωνα με τη λογική Παπανδρέου. Διότι υπάρχει και μια δεύτερη: δεν φτάνει που ο Σημίτης καταδικάζει το ΠαΣοΚ σε αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες,αλλά τώρα αποκαλύπτεται ότι επί μία ολόκληρη οκταετία είχε καταδικάσει τους αυθεντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού σοσιαλισμού στα κάτεργα του «κυβερνητισμού» και του «καθεστωτισμού».

    Ποτέ άλλοτε τόσοι αριστεροί αντιεξουσιαστές δεν υποχρεώθηκαν σε τόσο αυστηρή τιμωρία. Με δάκρυα στα μάτια προσερχόταν ο Παπανδρέου να ορκιστεί στις κυβερνήσεις του Σημίτη από τις οποίες δεν έλειψε ούτε μία ημέρα. Με το περίστροφο στον κρόταφο κουβαλούσαν τον Πετσάλνικο στα υπουργικά συμβούλια. Με χειροπέδες και φρουρά κρατούσαν τον Ρέππα και τον Καστανίδη μη δραπετεύσουν από τα υπουργεία τους. Και ο Παπουτσής ακόμη θα στέναζε στα υπουργικά μπουντρούμια του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αν δεν τον είχε ελευθερώσει το «Σαμίνα». Ολους αυτούς τους αριστερούς ο Σημίτης τους είχε καταστήσει ομήρους του κυβερνητισμού. Και ευτυχώς, τώρα που έχασε τις εκλογές, μπορούν επιτέλους να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. «ΜΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΛΟΓΙΚΕΣ "ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ"»




    Σαφείς αιχμές κατά του κ. Γ. Παπανδρέου ότι εάν επανεκλεγεί θα προχωρήσει σε διαγραφές, αφήνει με συνέντευξή του στο «Εθνος» ο πρώην υφυπουργός Γ. Λιάνης. «Αν κερδίσει ο Παπανδρέου κερδίζει η λογική που υπάρχει σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος των στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι υπονομευτές. Κατά συνέπεια ο Γ. Παπανδρέου δεν μπορεί να υπάρξει με αυτούς και μοιραία θα πρέπει να τους διαγράψει, διότι όλα τα άλλα είναι αυτά που έκανε μέχρι σήμερα και πλειστάκις εξομολογήθηκε ότι αυτό ήταν το λάθος του» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λιάνης.
    Σας ικανοποιεί η εικόνα του ΠΑΣΟΚ , κ. Λιάνη;
    Το ΠΑΣΟΚ μου φαίνεται σαν μια διαρκής «Συννεφιασμένη Κυριακή». Αλλο κλίμα έχω ζήσει εγώ. Ακόμα και στα δύσκολα. Αλλά θα με ανακουφίσει αν η σημερινή ζοφερή εικόνα του ΠΑΣΟΚ αλλάξει μετά τις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου, όποιος και αν εκλεγεί πρόεδρος. Στα είκοσι χρόνια που είμαι βουλευτής και υπουργός με το ΠΑΣΟΚ έχω ζήσει πολύ χειρότερες μέρες και έχω δει πολύ χειρότερες εικόνες. Ομως όλα άλλαζαν γιατί έβγαινε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ και έδιωχνε τα σύννεφα. Τώρα μιλάμε για «ακραία καιρικά φαινόμενα» που έχουν αφήσει πίσω τους πολύ μεγάλες ζημιές. Θα πρέπει όλοι να σκύψουμε και όπως το κάναμε πάντα με συνέπεια, σύμπνοια και συντροφικότητα, να καταφέρουμε να αλλάξουμε την κατάσταση.
    Με ενοχλεί επίσης η εικόνα που δίνουν οι θεωρούμενες κορυφογραμμές του ΠΑΣΟΚ, τα «Ανεμοδαρμένα ύψη», όπως τα είχα αποκαλέσει παλιότερα. Με ενοχλεί η «Σιγή των Ιμαλαϊων» στα δύσκολα και ο καιροσκοπισμός τους. Η απόκρυψη των αληθινών τους απόψεων εν ονόματι μιας δήθεν ενότητας που οι μύχιοι πόθοι τους δεν την προστατεύουν. Αυτά με καλοπιστία, γιατί πραγματικά τα στελέχη αυτά κατά τα άλλα έχουν προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες.
    Κάποιοι, πάντως, επιμένουν πως το ενδεχόμενο διάσπασης δεν έχει αποφευχθεί...
    Κάποιοι προφανώς το σκέπτονται. Εγώ που δεν το σκέφτηκα ποτέ αυτό, δεν μπορώ να το πιστέψω. Φαντάζομαι ότι δεν είναι το ίδιο για έναν που έχει στον νου του τη διάσπαση και διατυπώνει ανενδοίαστα την άποψη πως η διάσπαση μπορεί να είναι και λύτρωση! Εχω ζήσει στο ΠΑΣΟΚ χρόνια ολόκληρα εσωκομματικά ηττημένος αλλά πιστός στρατιώτης. Πέρναγα υπέροχα. Κανένας δεν με εμπόδιζε να εκφραστώ και κανένας δεν με απειλούσε ότι αν εκφραστώ θα έχω κυρώσεις.
    Δεν μπορώ ακόμα να διανοηθώ ένα ΠΑΣΟΚ που θα έχει την νοοτροπία της Ιεράς Εξέτασης. Ξέρετε, η Ιερά Εξέταση κάποτε βρήκε τα φτερά των αγγέλων του Γκρέκο μεγαλύτερα από το κανονικό και ζήτησε να τα κόψουν και μετά απείλησε και τον ζωγράφο με τιμωρία! Δεν ξέρω για ποια παραπτώματα που δεν έχουν διαπραχθεί μπορεί να κατηγορηθούν βουλευτές και στελέχη που έχουν αποδείξει την πειθαρχία τους μόνο και μόνο επειδή δεν θα συμφωνούν με αυτούς που ενδεχομένως θα νικήσουν...
    Αληθινά, τι φοβάστε;
    Αν κερδίσει ο Παπανδρέου, κερδίζει η λογική που υπάρχει σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος των στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι υπονομευτές...
    Κατά συνέπεια ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να υπάρξει με αυτούς και μοιραία θα πρέπει να τους διαγράψει διότι όλα τα άλλα είναι αυτά που έκανε μέχρι σήμερα και πλειστάκις εξομολογήθηκε ότι αυτό ήταν το λάθος του.
    Αν κερδίσει ο Βενιζέλος, δεν έχει κατηγορήσει κανέναν σαν υπονομευτή ή δεξιό. Κατά συνέπεια, η λογική του καινούργιου θα ενσωματώσει το παλιό. Το παλιό δεν μπορεί να ενσωματώσει το καινούργιο...
    Κάποιοι, πάντως, επιμένουν να επιρρίπτουν τις ευθύνες της ήττας στον κ. Σημίτη.
    Ο κ. Σημίτης παρέδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου ένα κόμμα σε καλή κατάσταση. Με εντυπωσιάζει τον τελευταίο καιρό που βλέπω τον υπεύθυνο γραμματέα εκείνου του κόμματος τότε να λέει περίπου ότι όλα ήταν διαλυμένα χωρίς να αναλαμβάνει κυρίως αυτός τις ευθύνες του για τη διάλυση... Συμβαίνουν τόσα παράδοξα στις μέρες μας...
    Δικαιώθηκαν με Σημίτη
    Στις εκλογές του 1996, εγώ που δεν ψήφισα Σημίτη δεν δικαιώθηκα. Αντιθέτως, δικαιώθηκαν οι πολλοί και ανάμεσα σ' αυτούς ο Γιώργος Παπανδρέου, που τότε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο κάνοντας την ιδεολογική του επιλογή που κατά κράτος δικαιώθηκε από τα γεγονότα. Στήριξε δηλαδή τον Σημίτη. Η οχταετία Σημίτη στη συνείδηση όλων μας έχει θετικό απολογισμό και ο Σημίτης στη συνείδηση όλων μας ήταν πολύ καλός πρωθυπουργός. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτός που ήταν πριν από λίγα χρόνια καλός ηγέτης έγινε σήμερα λόγω των περιστάσεων και των αναγκών αποδιοπομπαίος τράγος. Λυπάμαι να παρακολουθώ όλους αυτούς που όμνυαν στο όνομα του Σημίτη να τον εγκαταλείπουν πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλο, σαν τους «σπιτικούς μικρούς Θεούς» του Καβάφη.
    Πιστεύετε ότι ο Γ. Παπανδρέου έπρεπε να παραιτηθεί;
    Τι σημασία έχει τι πιστεύω; Ο χρόνος θα δείξει αμείλικτα τι έπρεπε να είχε γίνει. Αυτό που πιστεύω είναι ότι ατομικά επιλέγω για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αυτόν που νομίζω ότι δεν είναι μόνο ικανότερος να ξαναδημιουργήσει ένα σφριγηλό ΠΑΣΟΚ με νέα ταυτότητα αλλά και να του ξαναδώσει τη χαμένη του ψυχή. Ταυτότητες αλλάζεις εύκολα, ψυχή δεν βρίσκεις. Επιλέγω κυρίως αυτόν που τώρα αμετάκλητα και χωρίς χρονοτριβές θα σταματήσει την επέλαση της Νέας Δημοκρατίας και των δρεπανηφόρων της. Αυτό έχει ανάγκη ο λαός. Γι αυτό θαρραλέα είπα ότι επιλέγω τον Ευάγγελο Βενιζέλο νωρίς και μετά σίγησα.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει μια μεγάλη ιστορία στο ΠΑΣΟΚ και φέρει ένα όνομα επιφανές. Προσωπικά και στη δύσκολη τελευταία τριετία τον στήριξα με όλο μου το είναι με μια Φλώρινα που δεν ηττήθηκε, με μια αγάπη και μια στοργή. Αλλά και ο ίδιος πιστεύω ότι απέναντί μου επέδειξε μια γενναιοδωρία που δεν την περίμενα, γιατί άλλα μου προφήτευαν οι Κασσάνδρες. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με κάλεσε να προσφέρω συνειδητές υπηρεσίες στους τόπους που χρόνια άκμαζα. Στην επικοινωνία και στον πολιτισμό. Δεν θα το ξεχάσω αυτό. Ακριβώς αυτός είναι ο σοβαρότερος λόγος που δεν μου επιτρέπει να φερθώ με έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του προέδρου μας.
    Με απλά λόγια βγήκα και στήριξα τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όχι μόνο γιατί είναι είκοσι και πλέον χρόνια φίλος μου, ούτε γιατί μαζί του πραγματοποιήθηκε το δικό μου όραμα. Των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα πρέπει να τα λέμε αυτά. Οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν ένα κατάδικό μου όραμα που έγινε πράξη από το ΟΛΟΝ διαχρονικό και μεγάλο ΠΑΣΟΚ Από τον Ανδρέα μέχρι τον Σημίτη. Από τον Γιώργο που πρόσφερε μεγάλες υπηρεσίες στην εκεχειρία, μέχρι τον Βενιζέλο που σήκωσε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το μεγάλο βάρος της προετοιμασίας. Και στις τελευταίες εκατό μέρες και από τη Νέα Δημοκρατία.
    Ο λόγος όμως που νωρίς στήριξα τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι γιατί πιστεύω ότι για την τρομακτική ήττα που δεν έχει προηγούμενο κάποιος ευθύνεται. Υποκλίνομαι στο Γιώργο Παπανδρέου με σέβας προς την ιστορία του, αλλά ευαγγελίζομαι τον άνθρωπο που θα σηκώσει την παράταξη εκεί που ήταν. Τον άνθρωπο που θα νικήσει τη Δεξιά και θα ξαναδώσει ελπίδα στους Ελληνες και την Ελλάδα.
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως άνθρωπος;
    Μιλώ για έναν φίλο μου και είναι δύσκολο να μιλάς για τους φίλους σου. Πρέπει να άρω μερικές παρεξηγήσεις που δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα έχουν δημιουργηθεί. Δεν είναι αλαζών. Το ξέρουμε όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του.
    Η δεύτερη παρεξήγηση είναι ότι διψάει για εξουσία. Δεν θα κρύψω ότι είναι φιλόδοξος, αλλά θα πω απλά ότι το δικαιούται. Το ύφος του βέβαια θα μπορούσε να είναι λίγο διαφορετικό, όπως το θέλει ο καθένας μας. Να τον κάνει πιο οικείο. Αλλά το ύφος είναι ο άνθρωπος. Και πρέπει να παραδεχτώ ότι στο περιστατικό της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ στην αρχή αντέδρασε απολύτως ψύχραιμα, στη συνέχεια με εξέπληξε δυσάρεστα, γιατί δεν περίμενα ποτέ να χάσει τον έλεγχο στην εκτίμηση του περιστατικού που συνέβη.
    Τον Βενιζέλο, και αυτό το θεωρώ μεγάλο προσόν, δεν τον συγκινούν τα πλούτη. Τον συγκινεί η δόξα και η υστεροφημία του.
    Τα πολιτικά του αντανακλαστικά όμως στη Βουλή είναι χωρίς προηγούμενο. Το λέω αυτό, γιατί οι βουλευτές νοερά πάντα αναζητούμε μια ασπίδα ασφαλείας, ένα πρόσωπο που θα δίνει σε όλους μας μια σιγουριά στις εκατοντάδες καθημερινές μάχες που γίνονται κατά τη διάρκεια της τετραετίας στη Βουλή. Ξέρετε, οι καθημερινές μάχες του Κοινοβουλίου είναι και αυτές που καθορίζουν σε έναν βαθμό τη νίκη ή την ήττα στη μάχη των εκλογών.
    ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ
    Οχι στις απειλές των δαιμονισμένων
    Ολα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ εσχάτως μου φέρνουν στον νου μερικές απλές αλλά καθαρές σκέψεις του Ερνστ Φίσερ: «Μέσα στο μπουμπουνητό της βλακείας βουβαίνεται η λογική. Οταν όμως το μπουμπουνητό γίνεται τόσο δυνατό σαν να βροντάει κιόλας η καταστροφή, μέσα στα τείχη της εξουσίας ακούγεται ένα ψιθύρισμα. Και την κρίσιμη στιγμή πολλοί προτιμούν να ακούσουν τη συμβουλή των σκεπτόμενων παρά τις απειλές των δαιμονισμένων».

    Διά την αντιγραφή :
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ''PASOK poisonous''

    Θα πα να βρω το Πίσινούς (Πισίνους)
    θα πα να βρω το Πίσινούς
    στον πάτο του καλάρω
    και του τον καλιμπράρω.
    Θα πάρω μια βοϊδόπουτσα (Πισίνους)
    θα πάρω αλογόπουτσα
    θα πάω να το κεράσω
    και να το ξεκωλιάσω.

    PASOK poisonous''
    Το κωλαράκι σου σφιχτό
    και το πουλί σου χάλια,
    γι' αυτό σου λέω αγόρι μου
    να πας για άλλα κι άλλα.

    Δεν είναι κάτι δύσκολο
    ούτε θα βάλεις γρύλο.

    Το κωλαράκι σου θα στήνεις
    και το στόμα σου θ' ανοίγεις
    και τη πίπα σου θα κάνεις
    και τη τρύπα σου θα γιάνεις!

    PASOK poisonous''
    Να φας αράπικη ψωλή σαρανταπέντε πόντους
    τέσσερα δάχτυλα χοντρή και φλέβες να'χει κόμπους.
    Παπάρι να'χει σα γροθιά τ'αρχίδια σαν τουλούμια
    να κρέμονται απ'τον κώλο σου σα Συριανά λουκούμια.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟ 2004,ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ,ΗΤ ΤΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟ 2007.ΕΠΟΝΤΑΙ :ΗΤΤΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΛΙΣΤΑ,ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2009.ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟ 2004,ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ,ΗΤ ΤΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟ 2007.ΕΠΟΝΤΑΙ :ΗΤΤΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΛΙΣΤΑ,ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2009.ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γαμηστε Αβερτα Πασοκ


    ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΤΩΧΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ....ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ.

    Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ.

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
    ΓΣΕΕ ΒΑΖΟΥΝ "ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΟΡΟ"
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ????????

    1.ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    2.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ?


    ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ
    ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΑΠΟΧΑΡΤΑ ΤΩΝ
    ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ,ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΕΣ
    ΜΙΖΕΣ.
    ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
    ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ..
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
    ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

    ΜΠΡΑΒΟ Γ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
    ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ..
    ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ..

    Ε ΡΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ
    ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ 23%
    ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ?
    Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πούστης και καυλιάρης...
    Αγνος παρθένος Πασοκος
    Τιμα το κούνημα..Κατι ξερει ο λαος της που τον γαμά συνεχως...

    babis η ξεκολιάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. GIATI DEN PATE TZAMPA RE MAGKES ESEIS?
    OUTOS H ALOS AGOSXOLOI KAFENEDOMAGGES EISTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. GIATI DEN PATE TZAMPA RE MAGKES ESEIS?
    OUTOS H ALOS AGOSXOLOI KAFENEDOMAGGES EISTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. GIATI DEN PATE TZAMPA RE MAGKES ESEIS?
    OUTOS H ALOS AGOSXOLOI KAFENEDOMAGGES EISTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. GIATI DEN PATE TZAMPA RE MAGKES ESEIS?
    OUTOS H ALOS AGOSXOLOI KAFENEDOMAGGES EISTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. GIATI DEN PATE TZAMPA RE MAGKES ESEIS?
    OUTOS H ALOS AGOSXOLOI KAFENEDOMAGGES EISTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. GIATI DEN PATE TZAMPA RE MAGKES ESEIS?
    OUTOS H ALOS AGOSXOLOI KAFENEDOMAGGES EISTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. GIATI DEN PATE TZAMPA RE MAGKES ESEIS?
    OUTOS H ALOS AGOSXOLOI KAFENEDOMAGGES EISTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. BREUTE ENAN POLITIKO STON KOSMO POU ENA MHNA PRIN TIS EKLOGES THN EKANE ME ELAFRA PHDHMATAKIA... SAN PONTIKI APO PLOIO POU BOULIAZEI


    SHMITOPAIDA DEN XEHNAME THN AGAPH SAS STO KINHMA KAI TON ANDREA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. APO TO APOMESA.INFO

    Και ο Κόκκαλης

    Ο άλλοτε φανατικά σημιτικός Σωκράτης Κόκκαλης τις τελευταίες εβδομάδες έχει πάρει απόφαση να στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου. Χαλαρά μεν, σαφώς αντι-βενιζελικά δε.


    ΑΝ ISXYEI THA EINAI H APOLYTH XEFTILA NA DEXTEI O GIWRGOS STHRIXH APO TON ARXINTABATZH KOKKALI. KAI NTROPH GIA TO ONOMA PAPANDREOU

    EXEI YPOSXETHEI NA XANAKOITAXEI TIS YPOKLOPES-ANAMENOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ BABIS ΚΟΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕ

    ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ

    ΟΛΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ

    ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΤΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ


    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ

    ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...............
    ΕΣΥ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ............


    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.................


    ΗΛΙΘΙΕ Ε ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. * Ενας από τους όρους που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το διάλογο είναι η μη αναθεώρηση του άρθρου 16. Θα τον δεχτείτε;

    - Θα αρχίσουμε από αυτά που συμφωνούμε, που είναι τα περισσότερα, που είναι τα μείζονα και θα δούμε μετά σε τι δεν συμφωνούμε και πόση σημασία έχει.

    Από συνέντευξη ΓΑΠ στην Ελευθεροτυπία 20/10/2007.

    Τι καταλαβαίνετε εσείς?Συμφωνεί τελικά ο ΓΑΠ με τον ΣΥΡΙΖΑ για τό άρθρο 16 ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. * Οι εκπρόσωποι της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ παίρνουν, τέλος, το λόγο για να καταγγείλουν τη διάλυσή της από τον Γ. Παπανδρέου, τον αποκλεισμό των νέων από τη λήψη των αποφάσεων, αλλά και την στάση του κόμματος στο άρθρο 16: «Δεν άκουγε κανέναν εάν δεν είχε σπουδές στο LSE».

    Αυτός ήταν και είναι ο...αριστερός ΓΑΠ.
    Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν αυτόν τον "δούρειο ίππο"της συντήρησης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σύντροφε Παπανδρέου. Όταν μιλάς για το ΠΑΣΟΚ και τα 2500000 δεν μπορεις να μας χαρακτηρίζεις συλλήβδην με βαση το προσωπικό σου κυβερνητικό παρελθόν. Είναι εξοργιστικό γιατι… εγω σύντροφε κλέφτης και δεξιός καρκλοκένταυρος οπορτουνιστής και γαζτωμένος στην καρέκλα σαν εσένα δεν είμαι. Αρχηγός κλεφτών και εχθρών του δημοσίου συμφέροντος δεν υπήρξα ποτέ και ουτε το πάπλωμα (όπως λες) ζήτησα να πάρω από κανέναν. Εσυ το ζητησες ξανά πίσω πριν απο 9 μήνες. Ντροπή, ύβρις, Απάτη.

    Σύντροφε Παπανδρέου. Να μιλάτε για τον εαυτό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. KΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ??
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR?

    PART-TIME JOB ΛΕΓΕΤΑΙ...

    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PART-TIME BLOWJOB !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δικαστήριο...Ο δικαστής ρωτάει τον κατηγορούμενο babis:
    - Γιατί θέλετε να χωρίσετε τη γυναίκα σας;
    -Γιατί με αποκάλεσε ηλίθιο κύριε δικαστά
    -Μα αυτό δεν είναι και τόσο σοβαρός λόγος.
    -Τι λέτε κύριε Δικαστά μου. Τις προάλλες γυρίζω σπίτι μου και τη βρίσκω
    στην αγκαλιά ενός μαντράχαλου. Φυσικά, τη ρώτησα αμέσως:"Τί κάνετε εσείς
    εκεί;" και κείνη μου απάντησε "Δε βλέπεις βρε ηλίθιε;" Ε, αυτό το ηλίθιε
    κύριε Δικαστά δε το ανέχομαι!!!!

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΓΑΠΗΤΕ theodore, ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛ...ΔΑ, ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ?
    ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΣΦΟΔΡΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΙΚΙΑ, ΔΙΕΛΥΕ ΝΕΟΛΑΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΤΟΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΑΡΚΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΙΤΗ. ΟΜΩΣ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ? ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΞΕΦΤΥΛΑ!!!
    ΜΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΟΛΑΙΑ!
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΗ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΨΩΜΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ!!
    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΑ!!
    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ;;; Ο ΑΚΗΣ ΙΔΡΙΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΣΑΡΕΛΑ" ΚΑΙΛΗ!!!
    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όλοι εσείς που γράφετε στα διάφορα Blog χρησιμοποιώντας μόνο Κεφαλαία γράμματα και βρισιές καιρός είναι να Σταματήσετε. Σας έχουμε σιχαθεί!

    Δεν βρίσκετε αλήθεια άλλο τρόπο να υποστηρίξετε τον Γ.Α.Π.?

    Τι πιστεύετε ότι προσφέρεται στο ΠΑΣΟΚ έτσι???

    Μήπως συντελείτε στην ενότητα του χώρου? Μήπως προσφέρετε στην πολιτική εξέλιξη του κόμματος? ΟΧΙ μόνο τα καρεκλάκια σας προσπαθήτε να διατηρήσετε.

    Καιρός είναι να υποθούν κάποιες αλήθειες!

    Με ενοχλεί που τον Βενιζέλο (ασχέτως αν το πιστεύω και εγώ ή όχι) τον συνδέεται συνεχώς με τα συμφέροντα όταν τα ίδια συμφέροντα έπαιζαν Παπανδρέου εδώ και καιρό.

    Τον συνδέεται με τα ΜΕΣΑ όταν έχουν ακριβώς την ίδια προβολή τόσο αρνητική όσο και θετική...Βεβαίως στα Ηλεκτρονικά μέσα ο ΓΑΠ είναι μπροστά...λογικό αφού το ΠΑΣΟΚ (το ταμείο δηλαδή του κόμματος) τα έχει σκάσει χοντρά προς τις διάφορες Ανώνυμες εταιρίες υποστήριξης λογισμικού και επικοινωνιών (Σαν αυτή που έχει η ΑΙΓΛΗ ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗ δεξί χέρι του ΓΑΠ) επομένως λογικό είναι να έχει την υποδομή. Κρίμα που αυτή η επένδυση σε υλικό και έμψυχο δυναμικό δεν απέδωσε στις Εκλογές...εκείνες ντε που χάσαμε και το ξέχασε ήδη Γιώργος!!!

    Επίσης ένα μεγάλο ψέμα που ανακυκλώνεται δυστυχώς συνέχεια στα μέσα είναι η συντονισμένη προσπάθεια του Βενιζέλου αλλά και η στρατηγική ήττας κτλ...

    Ο Μόνος που φαίνεται να ήταν έτοιμος να Διαχειριστεί την ΗΤΤΑ σε προσωπικό επίπεδο είναι ο ΓΑΠ αν κρίνουμε από την ετοιμότητα του επιτελείου του όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές. Ο Βενιζέλος δε φαίνεται να είχε έτοιμο κάτι συγκεκριμένο γιαυτό και είναι ανοργάνωτος ακόμα! Άρα μάλλον άλλος έστω και έμμεσα υπονόμευσε τις Εκλογές...Ναι σωστά καταλάβατε ΕΣΑΣ υπονοώ με την απίστευτη ανικανότητα σας, το Περιβάλλον του ΓΑΠ!!!

    Αφήστε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ να πάρει το δρόμο του...εξάλλου (και βάλτε το καλά στο μυαλό σας αυτό) την επομένη της 11/11 το κόμμα δεν θα σας ανήκει αλλά θα το διαχειρίζεται το σύνολο της βάσης του ΠΑΣΟΚ...Ο ΓΑΠ δεν θα είναι ο Πρόεδρος του 100% αλλά του 45%, 50%,...60% ότι θέλετε αλλά όχι του 100%. Επομένως θα σας αναλογούν λιγότερες καρεκλίτσες και εκ των πραγμάτων μερικοί θα πάτε ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ να μας αφήσετε επιτέλους να δώσουμε στο ΠΑΣΟΚ και στην κοινωνία εμμέσως ότι τις Ανήκει! Την Ελπίδα την προοπτική τη σιγουριά...


    Και εσείς θα συνεχίσετε να ζείτε με τα ψίχουλα που τσιμπάτε από τον ΓΑΠ και το κόμμα...αλλά δεν θα είστε ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ όσων δουλεύουν για την εκπλήρωση των στόχων του κινήματος....

    Γεια σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Χτες το βράδυ η Πάτρα, η σφηκοφωλιά του ΓΑΠ έστειλε ηχηρότατο μήνυμα. Καταπληκτική υποδοχή και συγκέντρωση στον Βαγγέλη Βενιζέλο. Όλοι ζητούσαν το αυτονόητο. Ο λαός να πάρει την ψηφοφορία στα χέρια του κόντρα στα λαμόγια του κομματικού μηχανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση