GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια εικόνα ...χίλιες λέξεις!

.. Η Άννα με τους πολυελαίους και η ήττα του ΠΑΣΟΚ... ... Η Αννα Διαμαντοπουλου, μίλησε στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα, για τα αίτια της ήτ...

..
Η Άννα με τους πολυελαίους
και η ήττα του ΠΑΣΟΚ...
...

Η Αννα Διαμαντοπουλου, μίλησε στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα, για τα αίτια της ήττας και την πολιτική κρίση που περνά το ΠΑΣΟΚ, μέσα από μια αίθουσα με πολυελαίους, χρυσά κηροπήγια και καθρέπτες.
Εύγε συντόφισσα. Μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις.
Αντιληφθήκαμε απολύτως γιατί χάσαμε!
Kornilious

64 σχόλια

  1. Το σοβαρότερο πρόβλημα της Διαμαντοπούλου είναι η έλλειψη αυτογνωσίας: είναι υπερβολικά φιλόδοξη και νομίζει στα αλήθεια ότι έχει τις ικανότητες να γίνει πρόεδρος κόμματος αλλά ακόμη ακόμη και πρωθυπουγός (κι όμως)!!!

    Το ευτύχημα είναι ότι δεν μπορεί να κρύψει την αλαζονεία και τη συμπεριφορά νεόπλουτης που κουβαλάει οπότε είναι εύκολο στον κόσμο να την πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννούλα το παράκανες, ούτε γύναικα του λουδοβίκου, ούτε βαρώνη, ούτε η ...Γιάννα Αγγελοπούλου τέτοια εικόνα! Μια συνέντευξη της Γιάννας θυμάμαι, πιο cool ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ γιατί ουδείς συζητά για την απάτη που διέπραξε η κ. Διαμαντοπούλου (προσωπικά τουλάχιστον μία έχω εντοπίσει), από την οποία όχι μόνο πολυέλαιοι και χρυσά κηροπήγια και καθρέπτες μπορούν να αναδυθούν, αλλά και βίλες και κότερα και άλλα εξαρτήματα του πενιχρού σοσιαλιστικού βίου. Αντιγράφω από σχόλιο φίλου στο άρθρο «Μήπως έτσι παίζεται το παιχνίδι;»:
    Η κ. Διαμαντοπούλου εξεχώρησε την «κοινωνικοποιημένη» SOFTEX σε ιδιώτη με παράνομη σύμβαση που προκάλεσε κύμα απολύσεων και ζημίωσε το δημόσιο με πολλές δεκάδες δις δρχ. Και το εξόχως ύποπτο είναι τούτο: ήταν Υφυπουργός Ανάπτυξης και είχε διοριστεί ως Επίτροπος στην ΕΕ. Σε αυτό το διάστημα, διορισμένη ως Επίτροπος και ενώ από το Υπουργείο είχε απλώς να μαζέψει τα προσωπικά της αντικείμενα και να αδειάσει τη γωνιά, τότε και εν σπουδή υπέγραψε την προκλητικά σκανδαλώδη σύμβαση. Πόση από τη ζημία του δημοσίου μπήκε στην τσέπη του «αγοραστή» και πόση στη δική της;
    Όποιος θέλει αυτή την κυρία εγγύηση και ρυθμιστή των μηχανισμών εξουσίας στο ΠΑΣΟΚ, να την χαίρεται.
    Σημείωση: Λεπτομέρειες και ακριβή περιγραφή της απάτης και των οικονομικών της συνεπειών μπορεί να βρει ο αναγνώστης στα πρακτικά της Βουλής, της 12-11-1999. Τέθηκε δηλαδή το πρόβλημα από την τότε αντιπολίτευση, αλλά το ΠΑΣΟΚ κάλυψε βεβαίως και αυτή την απάτη της Διαμαντοπούλου, όπως και όλες τις άλλες. Αφότου το ΠΑΣΟΚ έχασε την κυβέρνηση ακούμε το ανέκδοτο ότι ο Γιωργάκης θέλει διαφάνεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς κύριοι η εικόνα της διαμαντοπούλου, αντιπροσωπευει όλα τα μεγαλοστελέχοι του πασοκ. Είναι τραγικό να παλευουν για τα διακαιώματά σου άνθρωποι σαν την κυρία της φωτο ή οι πρώην υπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι επι κυβερνήσεων πασοκ. Άυτοι εκφράζουν τους νεόπλουτους του κολωνακίου και της Εκάλης, όχι το μέσο εργαζόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Διαμαντοπούλου θα συμφωνήσω ότι περνάει ότι κι Ο χριστόδουλος στην αρχή. Παγιδεύεται στην ίδια την δυναμική της εικόνας.

    Κι αυτό τώρα σοβαρά το λέμε σοσιαλισμό; θα αποτρελλαθούμε; Φυσικά και δεν καταλα΄βαμε γιατί χάσαμε.

    www.sotiris-koukios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Διαμαντοπούλου "πάσχει" από το σύνδρομο του αρχοντοχωριάτη. Ξεκίνησε από τα Άνω Σέκλανα ως Βουλευτής με τσουράπια και κατέληξε Επιτροπάρα στις Brussels.
    Λογικό λοιπόν μετά την αναβάθμιση αυτή να αισθάνεται ότι πρέπει να μας σώσει και αυτή με τη σειρά της.

    Δεν φτάνει να έχεις την υποστήριξη συνταξιούχων πρώην γενικών διευθυντών
    υπουργείων περί το σύνταγμα που απειλούν ότι αν βγει το ΠΑΣΟΚ θα μαμήσουν κόσμο.

    Λίγο σοβαρότητα κύριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα που τόφερε η κουβέντα, και ο Τσίμας σαν να πάχυνε λιγάκι... Είχα καιρό να τον δω και χτες μου φάνηκε οτι πήρε μερικά κιλά... Η καλοζωία δεν κρύβεται για το πρωην αριστερούλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα που τόφερε η κουβέντα και ο Τσίμας σαν να πάχυνε τελευταία... Δεν κρύβεται η καλοζωία για τον πρώην αριστερούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΗΤΩ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΑΤΥΧΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ "ΘΑΥΜΑ".

    ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ 25% ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ (ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΙΖΕΣ, REAL ESTATE ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ, κ.λπ.).

    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ 25% ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ...

    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΟ ΤO ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ.

    Κρίμα, κρίμα, κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άτιμη Σοσια-ληστική φτωχολογιά... άρε και μετά ψάχνουν να δουν γιατί έχασαν τις εκλογές ο ένας βίλες ο άλλος κολονάκια, άλλοι βίλες σε κοσμοπολίτικα νησιά, ΠΑΣΟΚΑΡΑ και πάσης Ελλάδος άμα λάχει ναούμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Το μόνο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που προέκυψε μετά το ΄74 είμαι ΕΓΩ. Αν πήγαινα ΕΓΩ στο debate με τον Καραμανλή μπορεί και να κερδίζαμε." Ποιος? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. είναι ένα κορίτσι (τρόπος του λέγειν) που θαμπώθηκε από την εξουσία (νομάρχισσα στα 25, ελέω Μαργκαρετ Τσαντ-Παπανδρέου) και κατόπιν τις Βρυξέλλες ως επίτροπος...με άλλα λόγια από την Κοζάνη στην Λωζάνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηταν ΣοσιαλΗστικο το ντεκορ
    βρε κουτα!

    Αλλα που να βρειτε εσεις την
    γνωστική τροπικότητα ενος
    μουνακια ΑΓΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκτος απο ΣοσιαλΗστικο
    το ντεκορ ηταν και βλαχομπαροκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ πιστεύετε ότι θα χρησιμοποιούσε ο Έλληνας Σαρκοζί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γαμω τον πολυέλαιο γαμω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ... Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ...Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ...

    ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΖΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχως ο μετριασμος σχολιου δεν λειτουργει προς το συμφερον του site αλλα και της live συζητησης η οποια ειχε ενδιαφερον, παρα τις διαφορες υβρεις που διαβαζε κανεις.
    Δεν ειναι δυνατον να θελεις να δωσεις μια απαντηση σε ενα σχολιο και να περιμενεις επι ωρες να δημοσιευθει.
    Μπορει κανεις να μου πει εαν υπαρχει κανενα αλλο blog με ζωντανη συζητηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γιατι ο καραμανλης ειναι καλλιτερος απο την διαμαντοπουλου..?να μου πειτε βεβαια πως ενας στους 3 με 2 ελληνες τον θελουνε, ακομα και αυτοι που καηκαν..!
    ειμαστε λαος για το "ντιβανι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  21. Οι άνθρωποι στην Κοκκινιά και στα Λαδάδικα ξέρουν γιατί είναι ΠΑΣΟΚ, θέλουν να βάλουν στο τσαντήρι τους πολυελαίους σαν της Άννας που τους είχε και μικρή όταν ήταν, στην Κοζάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άσχετα με το αν συμφωνεί κανείς μαζί της ή αν τη συμπαθεί, η Διαμαντοπούλου είναι μια πετυχημένη γυναίκα με καριέρα που ελάχιστες έχουν κάνει ως τώρα (ούτε 1 στις 100). Πανάκριβες σπιταρόνες και αυτοκίνητα έχει και η κουτσή Μαρία από τα χωράφια του πεθερού της και από το μανάβικο του άντρα της. Η Διαμαντοπούλου γιατί όχι? Γιατί τόσο κόμπλεξ? Αυτό είναι το ζητούμενο? Δηλαδή αν έμενε σε ένα 2άρι 30ετίας στο Περιστέρι, τότε εσείς που την κριτικάρετε θα τη λατρεύατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το βλαχαδερό από την Κοζάνη, που μόλις πήγε στις Βρυξέλλες, ζήτησε να γίνει η αγγλική, επίσημη γλώσσα της χώρας.
    Αννούλα, γερνάς και δεν πουλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Μπένυ χάνει,
    η Αννα βγαίνει να τον βοηθήσει
    και να παίρνει σειρά.
    Οι επαγγελματίες (της διαπλοκής)
    έχουν & εφεδρικό σενάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο μουσείο Μπενάκη ήταν..!

    Δεν βαρεθήκατε να δημιουργείτε συνεχώς θέμα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εχει πλεον καταγραφει οτι οι περισσοτεροι απο τους υποστηρικτες του ΓΑΠ, τον προτιμουν αρχηγο ακομη και εαν αυτο σημαινει οτι το ΠΑΣΟΚ δεν θα βγει στη εξουσια.
    Καταλαβαινω την επιθυμια τους να δουν την συνεχεια του Παπανδρεισμου στο κομμα, οπως ισως και να εχουν τρεις γεννιες Παπανδρεου ως πιθανους Πρωθυπουργους. Δεν ειναι ομως αυτη υγιης λογικη για κανενα κομμα, ποσο μαλιστα για ενα προοδευτικο και συγχρονο οπως οι ιδιοι πρεσβευουν. Αυτο ειναι σκοταδισμος, διαστροφη και μαζοχισμος. Προδιδεις και καταδικαζεις το ιδιο σου το κομμα ψηφιζοντας μη αξιοκρατικα, μονο και μονο για να παραμεινει στη ηγεσια ενα ΟΝΟΜΑ με περιορισμενες δυνατοτητες, το οποιο ουτως η αλλως ειναι αδυνατο να εκπληρωσει τις οιοσδηποτε εξαγγελιες η υποσχεσεις του, εφ'οσον ειναι βεβαιο οτι δεν μπορει ποτε να εκλεχθει στη εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο χώρος είναι μάλλον επιλογή της παραγωγής. Γιαυτό αφήστε τη λάσπη και δέστε τη θα κάνουμε με τους τρελούς που έχουμε μπλέξει.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ
    ΙΔΟΥ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΚΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΣΟΚΤΖΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ
    [ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΑΜΕ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ]
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ

    ΕΥΓΕ ΣΑΣ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ [ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ]
    Ο ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι για να συνέλθει από την ήττα η κυρία Διαμαντοπούλου κλείστηκε σε ένα σπα 5 μέρες όπου έκανε συνεχώς μασάζ με αυγά σολωμού. Στη συνέχεια αποξενώθηκε στην αίθουσα με τους πολυελαίους.
    Όταν αποφάσισε να ανακυρηχθεί σε μεγαλοδελφίνα πήρε αμπάριζα όλα τα κανάλια και έπαιζε το παιχνιδάκι του σκύλου με την γάτα για το αν θα είναι υποψήφια, την προλάβανε και τώρα έχει βγεί και λέει βλακείες στα κανάλια, δε μας είχε συνηθίσει, αλλά εκδηλώθηκε.
    Την πάτησες Αννούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ...
    ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε παιδιά, τις δηλώσεις Βενιζέλου στο γεύμα με τους δημοσιογράφους τις χάσατε ή τις... πνίξατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν μας χέζεις ρε Κορνίλιους .

    Αν ήταν δηλαδή σε ένα γύφτικο τσαντίρι μέσα θα σου άρεσε ;
    Αν βρε κόπανε διάβαζες τα γράμματα του κλεισίματος της εκπομπής,το σκηνικό ήταν σε αίθουσα ξενοδοχείου και τα σκηνοθέτησε και τα πλήρωσε το Mega .
    Εσεις όταν θα προβάλετε τον κλασομπανιέρα ''καταλληλότερο'' να τον βάλετε σε τσαντήρι αγκαλιά με τον Λαζόπουλο.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ
    (ΛΙΓΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ )
    ....................................................................................................................
    Τα αίτια της εκλογικής ήττας του ΠΑΣΟΚ εστιάζονται στον θολό πολιτικό λόγο, στις κεντρικές επιλογές που έγιναν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του 2004 και στο ευρωψηφοδέλτιο, στους ατυχείς χειρισμούς στη λίστα Επικρατείας το 2007, αλλά και στις θέσεις του κόμματος σε μια σειρά από σοβαρά ζητήματα, όπως το άρθρο 16 του Συντάγματος.
    Σύμφωνα με όλους τους πιο έγκυρους πολιτικούς αναλυτές , από το 2004 μέχρι σήμερα ο πολιτικός λόγος του ΠΑΣΟΚ ήταν θολός, χωρίς κεντρικό στίγμα, δεν ήταν επιθετικός, ούτε συσπειρωτικός.
    Οι ειδικοί επί των δημοσκοπήσεων επισήμαναν τη σύγχυση που προκάλεσαν κεντρικές επιλογές -με πολιτικό συμβολισμό- όπως το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του 2004 (συμμετοχή του κ. Μάνου και του κ. Ανδριανόπουλου), καθώς «δημιούργησαν αναπάντητα ερωτηματικά μέχρι και σήμερα για το πού πάμε και τι θέλουμε».
    Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης ειδικότερα για τον εγκλωβισμό- κυρίως για το άρθρο 16, που , ενίσχυσε την άποψη ότι «είναι ίδιο το Πασοκ με τη ΝΔ».
    Σε μια σειρά ζητημάτων, όπως οι μικρομεσαίοι, οι συμβασιούχοι, οι τρίτεκνοι, αλλά και θέματα της εξωτερικής πολιτικής, το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καθαρό λόγο και του κόστισαν εκλογικά .
    Το 2006 , σχετικά με το αποτέλεσμα των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών δεν έγινε κεντρικός απολογισμός, ενώ αντί να καταλάβουν στην Χαριλάου Τρικούπη ότι το αποτέλεσμα ήταν δυσμενές , ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε περί ανατροπής του πολιτικού σκηνικού .Ξύπνησαν αργά και όταν ο Γ.Α.Π. το κατάλαβε προέβη στην αντικατάσταση του γραμματέα του Κινήματος.
    Σημαντικά προβλήματα εντοπίστηκαν, σε όλη την Ελλάδα , με τα ψηφοδέλτια, μερικά από αυτά, καταρτίστηκαν ερήμην των οργανώσεων, υπήρξαν κραυγαλέα κενά και ανεξήγητοι αποκλεισμοί, οι οποίοι έδιναν την εντύπωση ότι έγιναν με τη λογική της «επόμενης μέρας».
    Αποκλειστική ευθύνη του Γ.Α.Π. ήταν οι ατυχείς χειρισμοί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπως και τις αντιπαραθέσεις με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων .
    Σοβαρά λάθη έγιναν και στη λειτουργία του ΠΑΣΟΚ, διότι η «ομοσπονδιοποίηση» των νομαρχιακών οργανώσεων διέλυσε τη ραχοκοκαλιά του κόμματος, ότι δεν φτάνει η φωνή της βάσης στο «κέντρο», ενώ αντίθετα υπήρξε προνομιακή μεταχείριση σε θεσμούς, όπως «Κάθε Μέρα Πολίτης».
    Τεράστιο πρόβλημα ήταν και η διάλυση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ για περισσότερο από τρία χρόνια.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. σύντροφοι κάτι λέγαμε για περιουσίες που απέκτησαν πολλοί απο την διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ονοματεπώνυμα δεν έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητε 2.53μμ
    εχω αντιθετη γνωμη απο εσενα για
    την Διαμαντοπουλου.
    Πιστευω οτι ειναι πολιτικο κεφαλαιο
    Εμεις σαν λαος εχουμε κανει επεν-δυση επανω της. Οταν λεω εμεις σαν
    λαος δεν εννοω τη βαση του ΠΑΣΟΚ,
    αλλα το συνολο του Λαου.
    Η Πατριδα μας , με ολα της τα προ-
    βληματα, ανηκει στην παγκοσμια ελιτ
    των 30-40 πλουσιοτερων χωρων.
    Τα πραγματα στη παγμοσμιοποιηση γι-
    νονται ζορικα, και τουτο γιατι
    δισεκ. πεινασμενων (Ασια τωρα ,
    Αφρικη αργοτερα) μπαινουν δυναμικα
    στο παιχνιδι της βελτιωσης του
    βιοτικου τους επιπεδου, οχι με το
    χερι απλωμενο , αλλα με την παρα-
    γωγη τους. Εαν συνυπολογισουμε και
    το προβλημα του περιβαλλοντος, τουτη η Πατριδα εχει αναγκη απο
    στελεχη με ανοικτα μυαλα, γνωστες
    των θεματων , μεσα στο Ευρωπαικο
    πολιτικο προσωπικο. Μια απο
    αυτους ειναι και η Διαμαντοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. η λογικη λεει οτι ο βενιζελος ειναι
    ανικανος να νικηση τον καραμανλη.
    εχει μαζι του
    ολες τις εφημεριδες και καναλια.
    αντιπαλο εναν ηττημενο και απαξιωμενο ηγετικα γιωργο,
    και εχει κανει τοσες γκαφες που
    κινδυνευει να χαση.
    τωρα που δοκιμαστηκε σε εκλογικο
    αγωνα υπο πιεση αποδειχθηκε ανικανος.
    σε δευτερο ρολο καλος ειναι.

    αποκλειεται να νικηση αυτος τον
    καραμανλη.
    αλλο μπλα μπλα στα τηλεοπτικα παραθυρα και αλλο ηγετης.
    οταν οι νταβατζηδες σχολιαζουν τα προσοντα του βενιζελου λενε..
    "λιγος αλλα υπακουος".
    ο λαος δεν θα ψηφιση ποτε εναν
    αχυρανθρωπο.
    συμφωνω οτι και ο γιωργος ειναι
    λιγος.
    ο παπανδρεου εχει λιγες ελπιδες να κερδιση τον καραμανλη.
    ο βενιζελος καμμια.
    τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και να σκεφτει κανεις οτι δεν ειναι καθολου "διαφανης" ο τροπος που ανεβηκε στα κοινωνικα / κομματικα αξιωματα.....

    Πρωτα Νομαρχης, μετα Επιτροπος, με τα στο Επικρατειας... μα καλα τι βυσμα εχει αυτη η γυναικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και να σκεφτει κανεις οτι δεν ειναι καθολου "διαφανης" ο τροπος που ανεβηκε στα κοινωνικα / κομματικα αξιωματα.....

    Πρωτα Νομαρχης, μετα Επιτροπος, με τα στο Επικρατειας... μα καλα τι βυσμα εχει αυτη η γυναικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. GIA KAPIOUS TO POLITIKO ROLOI FENETE SAN NA STAMATHSE STHS 6 TOY MARTH TOY 2004.
    KAPIOI DEN ANARWTITHIKAN POTE GIATI TO PASO PATOSE STIS PERIFERIES TOYS.
    GIATI AN KAI MEGALOSTELEXOI DEN AGGIKSAN OUTE TOUS MISWS STABROUS SPOUDAIWN STELEXWN ALLWN EPOXWN.
    KAPIOI POYLAGAN PARAMITHA PERI PAPANDREIKWN GIA NA YFARPAKSOUN TIS PSIFOUS MAS KAI TWRA TON STABRONOUN.
    KAPIOI POU ANAZHTOUSAN XORO STA THLEOPTIKA KADRA SIMERA ONTAS 4 XRONIA STHN ANTIPOLHTEFSH DEN STEROUNTE EPOUDENI THS ALAZONIAS TOUS.
    KAPIOI DE LENE NA KATALABOYN THN ZWSA PRAGMATIKOTITA TWN 11.000.OOO SYMPOLITWN MAS.

    ANIKANOI 'H APROTHIMOI?

    AS RWTISOUN KAPIOUS XRISTODOULAKIDES, PROTOPAPES, TSOXATSOPOULOS KLP FINTANIA GIA TO FTYSIMO POY EFAGAN KAI AN EXOYN ESTW KAI LIGO MIALO AS BGALOUN TO SKASMO PRIN TOUS PAREI O KOSMOS ME TIS KLOTSIES, AN ANTILAMBANWNTAI THN ORGH TOY LAOY.

    enas sintrofos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να σου πω εγώ τη βύσμα έχει.

    Πάμε λοιπόν

    1974 – 1981
    _ Μέλος μαθητικής κίνησης «ΑΕΜ Κομνηνός»
    _ Μέλος Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θες/νικη
    _ Μέλος ΠΑΣΠ (Πρόεδρος συλλόγου φοιτητών Πολυτεχνικής Σχολής Θες/νικης)

    1981 – 1985
    _ Καθηγήτρια (ΤΕΙ Κοζάνης)
    _ Ελ. Επαγγελματίας (ΠΟΛ/ΜΗΧ)
    _ Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης (3μελής Γραμματεία)
    _ Πρόεδρος ΕΓΕ Κοζάνης (Ένωση Γυναικών Ελλάδας)
    _ Μέλος Τ.Ε.Ε. Δυτ. Μακεδονίας

    1985 – 1987
    _ Νομάρχης Καστοριάς

    1987 – 1989
    _ Γ.Γ. Λαϊκής Επιμόρφωσης
    _ Γ.Γ. Νέας Γενιάς

    1989 – 1933
    _ Εργαζόμενη στον Ιδιωτικό τομέα
    _ Μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ
    _ Μέλος διαφόρων τομέων του ΠΑΣΟΚ

    1993 – 1996
    _ Υποψ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης (1η επιλαχούσα)
    _ Πρόεδρος ΕΟΜΜΕΧ
    _ Γ.Γ. Βιομηχανίας
    _ Μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ

    1996 – 1999
    _ Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης (Ρεκόρ σταυρών στο νομό)
    _ Υφυπουργός Ανάπτυξης
    _ Μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ

    1999 – 2004
    _ Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
    _ Μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ

    2004 – 2007
    _ Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ (Εκλογές 2004)
    _ Βουλευτής Επικρατείας
    _ Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
    _ Υπεύθυνη Σύνταξης Προγράμματος ΠΑΣΟΚ

    2007 - ….
    _ Βουλευτής περιφέρειας Α’ Αθηνών ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πατέρα,

    Εχουμε να σου πούμε κάτι. Ακουσες τα νέα; Στις 11 Νοεμβρίου εδώ στην Αθήνα, στην κοιτίδα του πολιτισμού, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στην υπόλοιπη χώρα από την Θρακη και την Μακεδονία, από την άκρη του Αιγαίου μέχρι τα Επτάνησα, από τις βουνοκορφές της Ηπείρου μέχρι τις πανέμορφες ακρογιαλιές της Πελοποννήσου και της ηρωϊκής Κρήτης, θα στήσουμε κάλπες για να εκλεγώ ξανά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
    Θα έρθουν να με ψηφίσουν με πλοία, με αεροπλάνα, με κάθε τρόπο, πεζοί, ακόμα και σε αναπηρικά καροτσάκια. Ηλικιωμένοι, σαν τις αιωνόβιες ελιές, και νέοι σαν την αυγή. Όλοι αυτοί έρχονται πατέρα, για να τιμήσουν ένα σπουδαίο άνθρωπο, όπως λένε, τον άνθρωπο που τους βοήθησε, τον άνθρωπο που αγάπησαν.

    Γι’ αυτά τα νέα θέλουμε να σου μιλήσουμε.

    Εδώ στους δρόμους της Αθήνας, και κατά πως λέγουν σε όλη τη γή, ο κόσμος μιλάει για έναν άνδρα. Είναι δυνατόν ένας άνδρας να έχει χάσει τόσες εκλογές;

    Λένε ότι μιλώ γιά γνωστά πλήν ξεχασμένα πράγματα, όπως την Νέα Διακυβέρνηση, την Δεύτερη ευκαιρία, την Νέα αρχή και την ανασυγκρότηση με την αριστερά. Λένε ότι τρόμαξα τους δυνατούς και τους κραταιούς, ότι ξεσήκωσα τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους. Μάγεψα με φράσεις όπως “δέχτηκα να σηκώσω το σταυρό του μαρτυρίου,” “απέναντι στη δεξιά,” “εγώ τίμησα τον Κώστα Σημίτη,” και ο “Νέος Πατριωτισμός.”

    Λένε πως υπερασπίστηκα της μικρές και αδύναμες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Τουρκία, και ότι στήριξα τους Αμερικανούς.

    Πατέρα, άσε με να σου μιλήσω για μένα.

    Θέλουμε να σου πούμε πατέρα, ότι θα σταθώ μαχητής, όρθιος, λεβέντης, με αξιοπρέπεια. Δεν θα φύγω σιωπηλά μέσα στο βαθύ σκοτάδι της νυχτάς από το ΠΑΣΟΚ, θα φύγω με το θόρυβο χιλιάδων φωνών, θα φύγω με τα χειροκροτήματα ενός ολόκληρου λαού.

    Πατέρα, θέλω να σου μιλήσω με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε φορά που συνέβαινε κάτι σημαντικό. Τα νέα είναι τα εξής: ένας σπουδαίος άνδρας, ένας μεγάλος επαναστάτης, διεκδικεί ξανά το ΠΑΣΟΚ
    Και θέλω να σου πω κάτι ακόμα: Απέναντι έχω τον Βενιζέλο και τον Σκανδαλίδη που λένε ότι σε αγαπήσανε και σου σταθήκανε περισσότερο από μένα πατέρα.

    Γειά σου, πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 2:29 μμ

    Παίρνει το βύσμα ξάπλα... δική της πατέντα :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η παιδεία φίλοι μου
    έστω και η τηλεοπτική, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.
    Η έλλειψη παιδείας δεν υποκαθίσταται ούτε από το στυλ, ούτε από τη μανιέρα.
    Το σκηνικό είναι υπέροχα Kitsch! Σαν το πολιτισμό που ενστερνίζονται σαν ολοκληρωμένο σύστημα αξιών και στάσεων και όχι συμπεριφοράς οι εικονιζόμενοι.
    Την έκαψες Παύλε την γυναίκα!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ!!
    Μα θα ήθελα να ξέρω ποιός δείχνει στον Βενιζέλο τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθεί??
    Βαγγέλη πρόσεχε το επιτελείο σου!! νομίζεις ότι αρέσεις στον κόσμο να βγαίνεις ως μια άλλη πονεμένη ψυχή στις "σοβαρές" εκπομπές των καναλιών (ένας νέος τύπος reality show παίζεται πλέον στις οθόνες μας) και να βγάζεις τα 'σώψυχά σου για αυτόν το παλιοκακό πριγκιπόπουλο που του 'ρθαν όλα εύκολα στη ζωή ενώ ο Βαγγέλης ή αλλιώς Ξανθόπουλος ή αλλιώς παιδί του λαού έπρεπε να παλαίψει με νύχια και με δόντια για να καταφέρει τί?? να γίνει μια μέρα πρωθυπουργός? για ποιόν να το κάνει αυτό? με ποιό κόστος προσωπικό? με τι μέσα? τόση ποιά λαχτάρα για εξουσία?
    ΠΡΟΣΕΧΕ!! στο λέω και πάλι επειδή σ' αγαπώ, διότι εκτός από την ταμπέλα του ανθρωποφάγου - κανίβαλλου θα σου κολλήσουν και την ταμπέλα της Κατίνας που περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι για να ξεφωνίσει την παλιογειτόνισσα που δεν της δίνει ένα μέτρο γης από το κτήμα της που συνορεύει με το δικό της.
    Εξάλλου ποιός σου είπε ότι οι σοβαροί ηγέτες χρειάζεται να περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι ως νέες Κατίνες? ή μήπως σου τάζουν από τα κανάλια μερίδιο από τα κέρδη τους από την τηλεθέαση? ή μήπως σε διαβεβαιώνουν από τα κανάλια ότι θα στηρίξουν. Να σου θυμίσω τον Μπλέρ τι έπαθε? δεν νομίζω ότι χρειάζεται!
    ΕΠΙΣΗΣ ποιός σου είπε ότι το να καλείς δημοσιογραφίσκους - λάντζες των εφημερίδων τους - σε γεύματα στο Πάρκο σου εξασφαλίζει ότι θα σου κάνουν καλό?? Πίστεψέ με αυτοί οι ίδιοι θα σου βγάλουν τα μάτια ενδεχομένως και ακριβώς την επόμενη μέρα.
    ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ και δώσε μας ένα λόγο για να σε ψηφίσουμε, πίστεψέ με εμείς που ναι! είμαστε μεν πιο λίγοι αφού σκεφτόμαστε με έναν ιδιότυπο τρόπο, ψάχνουμε έναν λόγο για να σε ψηφίσουμε!! Σταμάτα να εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, σε πολλούς δεν αρέσουν αυτές οι τακτικές, τις βρίσκουμε λίγο παρακατιανές!!
    ΜΙΑ ΦΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ama diladi tin kanane tin sinentefksi stin xwmateri twn liosiwn tha eimastan ok? mporoume parakalw na stamatisoume na asxoloumaste me saxlamares kai na mpoume ligo sto thema????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΣΙΜΑ ΤΣΑΤΣΕ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κάντε σκληρή κριτική στην Διαμαντοπούλου για τις φιλοδοξίες της, για τις θέσεις της, για τις επιλογές της κλπ.... Είναι άδικο να την βγάζετε στην σέντρα επειδή την καλεσε ο Τσίμας στο Μουσείο Μπενάκη, διάβολε! Εχει πει πράγματα που εκφράζουν πολλούς έλληνες. Σεβαστείτε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε παιδιά τι βλήμα είναι αυτή; απαξιώ ακόμη και να την βρίσω! (σοβαρά μιλάω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???


    ------------

    Σήμερα πήγα να πάρω ΨΩΜΙ και τρόμαξα !!

    85 ΛΕΠΤΑ από 60 λεπτά που ήταν πριν 1 μήνα και από 55 που ήταν στην αρχη του χρόνου.

    ΑΥΞΗΣΗ 85/55 = 54,55% μέσα σε 9 μήνες.

    ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΟΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ. !!!

    Μπράβο, μπράβο, μπράβο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Nαι, ειναι βεβαιο οτι εκφραζει ολους τους Ελληνες να επιτρεψουν τα αγγλικα να γινουν επισημη γλωσσα στη Χωρα.

    Εαν το γνωριζαν αυτο ολοι οι Ελληνες, θα την ειχαν φτυσει.

    Ηρθε μια Βλαχα απ το χωριο στην ξελογιαστρα Αθηνα. Μεσω Βρυξελλων, οπου και εμαθε να ξυνεται αγγλιστι και οπου εν συνεχεια της ηρθε κατα νου να προτεινει και προωθησει τον γλωσσικο επεκτατισμο των αγγλικων ( = γερμανικα + λατινικα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΣΕ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

    Ας κοιταχθούνε στον καθρέπτη να δούν.
    Η τωρινή πραγματικότητα τα λέει όλα.
    Τα άλλα είναι υπεκφυγές.

    Σε ποιό κομμα υπήρξε ποτέ τέτοια φαγωμάρα ??

    Ποιό κομμα μπορεί να κερδίσει έτσι το ΛΑΟ ??

    Φίλοι του ΠΑΣΟΚ συμμαζευτείτε ΟΛΟΙ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όσοι στο Πα.σο.κ. πιστεύουν ότι θα ερμηνεύσουν την ήττα γυρίζοντας τους δείκτες των πολιτικών ρολογιών πίσω και ετεροχρονίζοντας την ευθύνη, δεν θέλουν να αντιληφθούν τα σαφή και καθαρά μηνύματα που εξέπεμψαν οι περίπου τριακόσιες χιλιάδες πολίτες που εγκατέλειψαν το Πα.σο.κ. , αλλά και όσοι δεν πείστηκαν ότι μπορεί να αποτελέσει ξανά σοβαρή κυβερνητική πρόταση.
    Η αδυναμία του Πα.σο.κ. να συζητήσει ψύχραιμα και νηφάλια τους λόγους και τις αιτίες της πρόσφατης ήττας επιβεβαιώνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παγιδεύτηκε στον μικρόκοσμό του. Εξελίχθηκε σε ένα αυτιστικό, αποστεωμένο και μπλοκαρισμένο από τις προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες πολιτικό σχήμα.
    Στο σημερινό Πα.σο.κ. η πολιτική, ως πρώτη ύλη, απουσιάζει.
    Αντίθετα, περισσεύουν η παραπολιτική, οι προσωπικοί υπολογισμοί και οι ομαδοποιήσεις.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. enas sintrofos

    4:13 μμ

    Έχεις δίκιο σύντροφε , που να συγκριθούν αυτοί που κατονόμασες με σοσιλίστριες σαν τις αδλφές Κατσέλη ας πόυμε . Ειδικά αυτήν που πέρυσι άρπαξε από τον γιακά τον Γιωργάκη και του απαίτησε ταρακουνίζοντάς τον να την κατεβάσει υποψήφια Δήμαρχο στην Νέα Σμύρνη παρόλο που είχαμε επιτυχημένο Δήμαρχο .
    Εμείς την φτύσαμε και βγάλαμε τον Δήμαρχό μας . Ο Γ.Α.Π. όμως μας διόρισε βουλευτίνα την άλλη αδελφή τη Λούκα ...
    Για να μην χάσουμε το σοι ...

    Από την 12.11.07
    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
    ΚΑΤΣΕΛΗ
    ΑΡΣΕΝΗ
    ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

    κλπ κλπ κλπ

    (ΤΟΝ ΥΙΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Διαβάστε το βιογραφικό της Άννας.
    Σε ηλικία 24 ετών την ’’διόρισε’’ ο συχωρεμένος Κουτσόγιωργας Νομάρχη στην Καστοριά .

    Αυτό θα πει να είσαι ταλέντο .

    Τα δικά μας παιδιά με τις ίδιες (και καλλίτερες ) σπουδές ανεβαίνουν τις ιεραρχίες σκαλί-σκαλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τι φοβάστε κ. Πρόεδρε; Φοβάστε μήπως το ΠΑΣΟΚ μεταλλαχθεί σε μια παλιά Ένωση Κέντρου;
    Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ακριβώς, φοβάμαι αυτό το οποίο έζησα τα τριάμισι τελευταία χρόνια και που είναι η διολίσθηση, προς ένα κόμμα, που μοιάζει με την Ένωση Κέντρου. Που θυμάμαι πολύ καλά, παρ' ότι μικρός, που ήταν ένα κόμμα διαφόρων προυχόντων, διαφόρων με τα δοβλέτια τους, διαφόρων παραγόντων.
    =============================================================

    Αφού απαξίωσε το κόμμα του πατέρα του,τώρα απαξιώνει και το κόμμα του παππού του.Εύγε Γιώργο,οι πρόγονοι σου θα καμαρώνουν από εκεί ψηλά για τα λόγια και τα έργα σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς τον θαυμαστη-γλυφτη του Γιωργαρου του Θαυματοποιου.
    Για διαβασε τι ειπε ο δικος σας Στεφ.Μανος χτες.
    ''Η πραξη του αλογοσκ. ειναι μια χαριτωμενη επιδειξη ασυναρτησιας.
    Ο Ιδιος που το 25% του το εφτιαξαν 9%,ειναι ο ιδιος που καθε χρονο επι των ημερων του μεγαλωνει το αεπ κατα 4%.
    Αν δεν μπορει να μετρησει το 25 και πεφτει εξω 16 μοναδες,γιατι ειστε σιγουροι οτι μετρα το 4?''

    ωΧ-ωχ ερχονται γιαουρτια δικε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Pros 5.53

    Paidi mou, papse namilas. Olo vlakeies les kai trizoun ta kokkala mou!

    O pateras sou....(o malakas den travixtika)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    Κοιν.9.17πμ,
    9.29μμ (οταν το νερακι
    απο 30 δρχ πηγε 30 λεπ=90δρχ, τοτε
    εκανες απλα τον Μαλακα?)
    11.52μμ(τελευταια φορα ο Μανος στη βουλη ητανε με το ΠΑΣΟΚ)

    Εχετε παθει τετοια πλακα με τον
    Θαυματοποιο, που εχετε τρελαθει
    εντελως. Σαν τον πνιγμενο πιανεστε
    απο τα μαλλια σας.
    Θελω να μαθω , η ΕΕ παρακολουθει τα
    στοιχεια της Ελληνικης Οικονομιας,
    ΝΑΙ η ΟΧΙ ? ΕΔΩ, ΤΩΡΑ, ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    Γιατι αν δεν τα παρακολουθει , τοτε
    και η αυξηση του ΑΕΠ θα περναγε
    ντουκου, οπως ακριβως τους την
    ειχαμε πλασαρει.Φαινεται ομως οτι
    τα παρακολουθει και μαλιστα στενα.
    Οποτε και το πρασινο ελλειμα του 04
    ητανε πανω απο 7%, οποτε και το
    θαυμα εγινε και το ελλειμα επεσε
    κατω απο 3%, και η ανεργια επεσε
    μεταξυ 7%-8%, απο 11.5% που ητανε
    τον Μαρτη του 04.
    Εκτος αν θελετε να μας πειτε, οτι
    η ΕΕ μας τσεκαρισε μονο στο θεμα
    του ΑΕΠ και σε ολα τα αλλα, απογρα-
    φη, επιτηρηση, εξοδος απο επιτηρη-
    ση, ανεργια, ετησια αυξηση του ΑΕΠ
    κλπ , αποδεχονται και προσυπογρα-
    φουν οτι τους πλασαρει ο Θαυματο-
    ποιος.
    Ζαλισμενα κατοπουλα, 16/09/07 γαρ,
    αποφασιστε και απαντηστε.
    Σε αυτο το blog , υπαρχει μια
    αναπαντητη ερωτηση εδω και πολυ
    καιρο. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
    ΤΟΥ ΑΕΠ, ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,
    ΚΑΤΩ, ΠΑΝΩ, ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ
    ΠΟΣΟΣΤΟ ????????????
    Αν δεν ξερετε να απαντησετε στην
    παραπανω ερωτηση, μην πιανετε
    χωρο στο blog, παριστανοντας τους
    οικονομολογους και μαγαριζοντας
    τον τοπο με μαλακιουλες.


    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει
    πρασινο αιμα) που δεν προσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΥγγνώμη που είναι άσχετο με το θέμα, αλλά συγχαρητήρια για την ενεργοποίηση του μετριασμού σχολίων.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    Και όσο για αυτούς που θέλουνε ζωντανή συζήτηση να πάνε σε κανά τσατ ή σε κανά καφενέ.
    Εδώ είναι blog και αυτά σχόλια, όχι chat room.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    11/10/07
    Χ.Α.Α. 5270 !! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Θαυματοποιος το εβαλε αμετι
    μοχαμετι να μας δωσει πισω και
    κατι παραπανω, οτι μας αρπαξαν(με
    αδελφιστικο τροπο)τα πρασινα λαμογια.

    Τα ζαλισμενα κοτοπουλα, 16/09/07 γαρ, σωνει και καλα κλαινε γιατι
    η αναθεωρηση του ΑΕΠ ηταν μονο 9%
    και οχι 25%. Εμ δεν κλαινε για
    αυτο,κλαινε για το μπουρδελακι
    τους στη Χαρ.Τρικουπη.
    Σκουζει το αλλο κοτοπουλο γιατι
    ανεβηκε το ψωμι 20 λεπτα, λες και
    δεν ξερει το κοτοπουλο οτι διεθνως
    η τιμη του σταριου διπλασιαστηκε.
    Οι Κινεζοι βαρεθηκανε το ρυζι, θελουν και ψωμι. Συντροφε δεν
    πειραζει ας παρουν και κανενα
    ευρωπουλο αυτοι που τους σκιζατε
    τα λαστιχα των τρακτερ και τους
    ριχνατε ζαχαρη στα ρεζερβουαρ.
    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ??


    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει πρασινο αιμα) που δεν προσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΙΚΟΣ

    1.Μητσοτάκης
    2.Ψωμιάδης
    3.Σημίτης
    4.Πρετεντέρης
    5.Τρέμη
    6.Μπόμπολας
    7.Γ.Κουρής
    8.Λαμπράκης
    9.Παπαντωνίου
    10.Κουλούρης
    11.Πρωτόπαπας
    12.Δρυς
    13.Νεονάκης
    14.Αρ-πάχτας
    15.Μανίκας
    16.Μιλένα
    17.Βερελής
    18.Τσουκάτος
    19.Ψυχάρης
    και
    GUEST STAR ο Φασούλας με την...Κόχειλα

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ...ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ...ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ
    (ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση