GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον θέλει ο Καραμανλής για Αρχιεπίσκοπο...

. Στο Μέγαρο Μαξίμου ενδιαφέρονται πολύ για τις εξελίξεις στην Εκκλησία. Και θέλουν πολύ να διαδεχθεί τον Χριστόδουλο "καραμανλικός&q...

.
Στο Μέγαρο Μαξίμου ενδιαφέρονται πολύ για τις εξελίξεις στην Εκκλησία. Και θέλουν πολύ να διαδεχθεί τον Χριστόδουλο "καραμανλικός" Αρχιεπίσκοπος. Τον χρειάζεται η ΝΔ και για τις επόμενες εκλογές που δεν θα αργήσουν. Μην ξεχνάμε την ...ψηφοθηρική δύναμη των ιερωμένων.
Το πρόσωπο που έχει πάρει την πολιτική ευλογία του Κ. Καραμανλή είναι ο Μεσογαίας Νικόλαος Χατζηνικολάου, κολλητός του Θ. Ρουσόπουλου. Είναι αγιορείτης, προέρχεται από τη Μονή Σίμωνος Πέτρα και διατηρεί ισορροπίες με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Αλλά δεν είναι βέβαιο ότι σε αυτή την φάση τα "κουκιά" βγαίνουν και προς το παρόν "παίζει" ως αουτσάιντερ.

44 σχόλια

  1. Το άμεσο ζητούμενο είναι να ξεβρωμίσει η Αρχιεπισκοπή από τον Χριστόδουλο και την κλίκα του. Τα υπόλοιπα τα βλέπομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε παιδιά ακόμα δεν πέθανε ο άνθρωπος. Τέτοιος κανιβαλισμός;
    www.sotiris-koukios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή κάθε φασιστικό, αυτοκρατορικό σύστημα θέλει και την φασιστική του θρησκεία, επόμενο είναι και να θέλει να βάζει σε αυτήν την θρησκεία και δικό του αρχηγό. Από αυτήν την βάση επόμενο ήταν και ο αυτοκρατορικός Κ. Καραμανλής σαν φασίστας, να θέλει να βάλει τον δικό του φασίστα ιεράρχη. Για να δυναμώσουν οι φασίστες του ΠΑΣΟΚ και Της ΝΔ, έδωσαν στην φασιστική θρησκεία και μισθό στους ιερείς. Έτσι έχουν κάποιον να τους βοηθά σε δύσκολες στιγμές όταν ο λαός τους αμφισβητεί. Παράδειγμα είναι το 31% που πήρε ο Κ. Καραμανλής από το σύνολο των εγγεγραμμένων Ελλήνων. Με αυτό το 31%, σαν αυτοκράτορας κυβερνά. Με δημοψήφισμα πρέπει ο λαός να ζητήσει τον διαχωρισμό κράτους και φασιστικής εκκλησίας. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. index

    Δεν παίζει ρόλο ποιόν θέλει ο Καραμανλής για "Αρχιεπίσκοπο".

    Ετσι όπως είναι μπερδεμένα κράτος και εκκλησία καλό είναι να μην ξεχνάμε ποιος είναι το αφεντικό, ποιος έχει δηλαδή το πάνω χέρι.

    Σημασία έχει μόνο ποιόν θα θέλει ο Αρχιεπίσκοπος για... "Καραμανλή"!!!

    :-)

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΑΤΥΧΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ "ΘΑΥΜΑ".

    ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ 25% ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ (ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΙΖΕΣ, REAL ESTATE ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ, κ.λπ.).

    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ 25% ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ...

    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΟ ΤO ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ.

    Κρίμα, κρίμα, κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δημοσίευμα σας είναι προβοκατόρικο σε μια προσπάθεια που θα γίνει για να καεί το όνομα του λαμπρού αυτού ιεράρχη. Ο Μεσογαίας είναι και χωρίς τις ευλογίες Καραμανλή ο μακράν καταλληλότερος για την θέση του επόμενου αρχιεπισκόπου όποτε (ελπίζουμε να αργήσει) χρειασθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως αν δεν μπορεσει να βγαλει Αρχιεπισκοπο τον Μεσογαίας ο
    Καραμανλης υπαρχει και ο Νικόλαος Χατζηνικολάου του ...Περιστεριου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό: ο μητροπολίτης Μεσογαίας έχει μεν πολύ καλές σχέσεις με μέλη της κυβέρνησης (ΚΑΙ της αξιματικής αντιπολίτευσης, αν και σε μικρότερο βαθμό) ωστόσο είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να τον ψηφίσει η πλειοψηφία των μητροπολιτών, διότι, μάλλον, τον φοβούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχως ο μετριασμος σχολιου δεν λειτουργει προς το συμφερον του site αλλα και της live συζητησης η οποια ειχε ενδιαφερον, παρα τις διαφορες υβρεις που διαβαζε κανεις.
    Δεν ειναι δυνατον να θελεις να δωσεις μια απαντηση σε ενα σχολιο και να περιμενεις επι ωρες να δημοσιευθει.
    Μπορει κανεις να μου πει εαν υπαρχει κανενα αλλο blog με ζωντανη συζητηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και να φανταστεις...ακομη δεν εχει πεθανει ο προηγουμενος και αυτοι ψαχνουν για νεο...
    Χριστιανοι σου λενε μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο συγκεκριμένος μητροπολίτης είναι και ξάδελφος του Χατζηνικολάου από το Alter. Παλαιότερα ήταν ερευνητής της Φυσικής στο ΜΙΤ, παράτησε την επιστήμη (μάλλον δεν του έβγαιναν οι εξισώσεις) και πήγε στο Αγιονόρος. Προσπαθεί να συμβιβάσει (τα ασυμβίβαστα), από τη μια πλευρά τη θρησκεία κι από την άλλη την επιστήμη. Δέχεται το big bang και την εξέλιξη των ειδών, άρα τα γραφόμενα στη Βίβλο είναι συμβολικά. Να δούμε, πώς θα συμβιβάσει αυτές τις αντιλήψεις με τις εικόνες που βγάζουν δάκρυα, τα πτώματα που δεν λιώνουν κ.ά., τα οποία φέρνουν χρήμα στους παπάδες χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας αφήσουμε τον άνθρωο στον πόνο του. Τόση σπουδή πια για την διαδοχή του Χριστόδουλου; Ούτε το ΠΑΣΟΚ να ήταν!!! Η μήπω η σπουδή οφείλεται στον φόβο ότι η Εκκλησία μπορεί να γίνει η πιο αποτελσματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση; Άρα να καπαρώσουμε από τώρα την θέση;

    www.sotiris-koukios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν φτάνει που ο κ. Καραμανλής του πήρε το φυλαχτό για να κερδίσει τις εκλογές΄; Τώρα βιάζεται και να τον αντικαταστήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μισαλλόδοξος, μουσουλμανοφάγος. Δεν ήθελε τζαμί στην Παιανία κι ας είναι γεμάτες από ορθόδοξες Εκκλησίες όλες οι μουσουλμανικές χώρες εκτός από Σαουδαραβία. Φανατικός, υποκριτής, Ελληναράς. Όταν βγαίνανε τα σκάνδαλα παρίστανε τον ανήξερο και έλεγε δεν θέλω να είμαι επίσκοπος. Στρογκυλοκάθησε όμως στο θρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού τον θέλει ο Ρουσόπουλος, μπορεί να πει όχι ο Κωστάκης ;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί επειδή η εν λόγω μονή έχει και αρκετό παραδάκι που το επενδύει και κάνεις deals με εταιρείες που ακούγονται πολύ τώρα τελευταία????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
    ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΜΕ ΝΥΣΤΕΡΙ,ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΥΠΑΡ,ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΑΛΛΟ,ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΞΕ,ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ,ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΥΠΑΡ, ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΑΨΑΝΕ.
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ!
    ΕΛΕΟΣ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δύσκολο το βλέπω γιατί είναι αρκετά νέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα που δυναμώσατε PRESS-GR.blogspot.com, βλέπω πως κάνετε ανάρτηση μόνον τα καθεστωτικά κείμενα. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι τον θελει το μεσογαιας ο καραμανλης για αρχιεπισκοπο. ας βαλει στο ρουσσοπουλο το ρασο να δικαιολογησει και τα μεροκαματα του ο αγραμματος- αποφοιτος λυκειου με απολυτηριο 13.8 ετσι κυριε καραμανλη μας,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλα ρε καραμανλη ? δεν αισχυνεσαι? πουλησες ελπιδα ακομα και στον βαρια αρρωστο χριστοδουλο? του δωσες μαιμου φυλαχτο ρε ξεδιαντροπε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μακάρι να είχαμε πολιτικούς στο επίπεδο του Μεσογαίας, πνευματικό, επιστημονικό, ανθρώπινο πάνω από όλα. Μόνον εάν κάποιος είχε την τύχη να τον γνωρίσει από κοντά και να συζητήσει μαζί του, όχι για εκκλησιαστικά θέματα, αλλά για σημαντικά ζητήματα της ζωής μας, για τα προβλήματα της καθημερινότητας, για το μέλλον αυτής της χώρας κτλ., τότε και μόνο τότε θα καταλάβαινε το επίπεδο αυτού του ανθρώπου. Ένας πραγματικός ιεράρχης – μοναχός χωρίς υπερβολές, ένα μυαλό από τα ελάχιστα που διαθέτει ο τόπος μας. Μακάρι να έβγαζε τα ράσα και να καταπιανόταν με την πολιτική. Θα ήταν μακράν η καλύτερη περίπτωση ηγέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εννοείς ανάμεσα στον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γαμιεσαι συγγραφεα του ιστολογιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μακάρι να είχαμε πολιτικούς στο επίπεδο του Μεσογαίας, πνευματικό, επιστημονικό, ανθρώπινο πάνω από όλα. Μόνον εάν κάποιος είχε την τύχη να τον γνωρίσει από κοντά και να συζητήσει μαζί του, όχι για εκκλησιαστικά θέματα, αλλά για σημαντικά ζητήματα της ζωής μας, για τα προβλήματα της καθημερινότητας, για το μέλλον αυτής της χώρας κτλ., τότε και μόνο τότε θα καταλάβαινε το επίπεδο αυτού του ανθρώπου. Ένας πραγματικός ιεράρχης – μοναχός χωρίς υπερβολές, ένα μυαλό από τα ελάχιστα που διαθέτει ο τόπος μας. Μακάρι να έβγαζε τα ράσα και να καταπιανόταν με την πολιτική. Θα ήταν μακράν η καλύτερη περίπτωση ηγέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επειδή κάποιοι εδώ και στις εφημερίδες παραπονούνται ότι άρχισαν οι διαδοχολογίες ενώ ο Χριστόδουλος ακόμα ζει, να υπενθυμίσω ότι ο ίδιος ο Χριστόδουλος, μαζί με τη μουσίτσα τον Άνθιμο, είχαν αρχίσει να διαδοχολογούν και να συκοφαντούν τον έτερο Καππαδόκη και συνυποψήφιο, Ιερώνυμο εκ Θηβών, ενόσω ο αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ ζούσε και τους χαρακτήριζε κοράκια. Δεν είναι λοιπόν κάτι καινούργιο η διαδοχολογία, κάτι "πρωτόγνωρο" που λένε και οι ΠΑΣΟΚοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1:15 Α) δυστυχώς δεν έχεις επίγνωση του τι λες.Αναφέρεις ότι όλες οι μουσουλμανικές χώρες είναι γεμάτες χριστιανικές εκκλησίες.Αυτό συμβαίνει μόνο σε ορισμένες ( Τουρκία, Συρία , Αίγυπτος) διότι εκεί στο παρελθόν ο πληθυσμός ήταν χριστιανικός.Έπειτα οι συγκεκριμένες περιοχές εξισλαμίσθηκαν.Επομένως οι χριστιανικές εκκλησιές προϋπήρχαν και η ύπαρξή τους δεν οφείλεται ούτε σε πολυπολιτισμικότητα ούτε σε ανεκτικότητα αυτών των χωρών ( εξάλλου αυτές οι έννοιες θεωρούνται για τους ισλαμιστές δημιουργήματα του δυτικού πολυτισμού και γι'αυτό τις απορρίπτουν).Περαιτέρω σε ότι αφορά την άσκηση θρησκευτικών τελετουργιών απο μη μουσουλμάνους σε όλες αυτές τις χώρες είναι το λιγότερο ...προβληματική π.χ.δες τι συμβαίνει με τους Κόπτες στην Αίγυπτο ( Εξάλλου η θρησκειτική ελευθερία είναι ατομικό δικαίωμα και τα ατομικά δικαιώματα στις παραπάνω χώρες θεωρούνται δημιουργήματα του Διαφώτισμού .Άρα και του δυτικού ιμπεριαλισμού.)
    β)Δεν χρειάζεται αυτομεμφόφαστε κάθε τρεις και λίγο .Ας διαβάσουμε λιγάκι και ας κοιτάξουμε τι συμβαίνει και έξω από το χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για τη διαδοχή παίζουν πολλοί. Π.χ. ο Άνθιμος της Θεσσαλονίκης.

    Όσο για το τζαμί στην πλάκα. Ε όχι ρε μάγκες να θέλω να φάω σουβλάκια στου θανάση και να ακούω το μουεζίνη να φωνάζει και να βλέπω τους μουσουλμάνους με τα σκουφάκια. Τζαμιά έχουν και τώρα και θα φτιάξουν κι άλλα. Αυτό που δεν έχουν είναι ενα καθεδρικό τζαμί.Περί αυτού πρόκειται. Ε ας το κάνουν κάπου αλλού κι ας μας αφήσουν το ιστορικό κέντρο ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Μισαλλόδοξος, μουσουλμανοφάγος, φανατικός, υποκριτής, Ελληναράς" ο Μεσογαίας;;;;
    Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ!!! Όποιος έγραψε αυτό το σχόλιο απλά δεν έχει ιδέα σχετικά με το τι συμβαίνει στην Εκκλησία.
    Προτείνω το ακόλουθο link που περιλαμβάνει κείμενά του:
    http://www.phys.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/nikolaos/index.htm

    Πάντως, για να λέμε και την άλλη πλευρά, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, όσο και αν θα το ήθελε ο όποιος υπουργός. Αυτοί που ψηφίζουν είναι οι δεσποτάδες, οι οποίοι ΑΛΛΟΝ θέλουν.... Βρείτε τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλός ο μετριασμός σχολίων,
    αλλά όχι με αυτόν το τρόπο παιδιά.
    Αν είναι να γράφεις κάτι στις 12.00 το βράδυ,και να δημοσιεύεται μετά από 16(!)ώρες στις 4.00 μμ, δεν λέει.Έτσι εξαφανίζεται
    τελείως ο διάλογος.
    Θα μου πείτε τώρα ποιος διάλογος,
    ο καταιγισμός από μπινελίκια ?
    Όχι βέβαια,νομίζω έχουμε διαβάσει και σωστά πράγματα από πολύ αξιόλογα άτομα εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. tha simfoniso oti i anafora onomaton ginetai gia na ta kapsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτός δεν ήταν και στους ZZ Top;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έλεος πια, ακόμα δεν πέθανε ο άνθρωπος μαζεύτηκαν τα κοράκια και περιμένουν...

    Αλλά μόνο οι παπάδες είναι έτσι; Τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται κάθε Πάσχα απο τον όχλο των ευσεβών ελληναράδων το βράδυ στην εκκλησία καλύτερα είναι;

    Πάρτε το χαμπαρι καρντάσια....Ότι χάλι είναι ο λαός, αυτό το χάλι θα είναι και οι ηγέτες του, ανεξαρτήτως θεσμού...Αυτές οι συμπεριφορές κλήρου και πολιτικών δεν είναι παρά ο καθρεφτης της δικής μας φάτσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι φήμες που θέλουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ενδιαφέρεται για τον θρόνο σε περίπτωση αποτυχίας του να εκλεγεί αρχιεπίσκοπος του ΠΑΣΟΚ, θεωρούνται ανακριβείς, προς το παρόν.

    Σε περίπτωση πάντως που κατέβει για Μακαριώτατος, του προτείνουμε το νέο του όνομα: Κοιλιόδουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???


    ------------

    Σήμερα πήγα να πάρω ΨΩΜΙ και τρόμαξα !!

    85 ΛΕΠΤΑ από 60 λεπτά που ήταν πριν 1 μήνα και από 55 που ήταν στην αρχη του χρόνου.

    ΑΥΞΗΣΗ 85/55 = 54,55% μέσα σε 9 μήνες.

    ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΟΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ. !!!

    Μπράβο, μπράβο, μπράβο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ βάλθηκε να μας κάνει κατοίκους του ΜΑΝΧΑΤΑΝ.

    Και βρίσκονται κάτι ψωριάρηδες που δεν μπορούν να χωνέψουν γιατί το ψωμί ακριβαίνει.

    Σιγά μη φάμε ψωμί στο κάτω-κάτω.
    ΣΟΥΣΙ και πάλι ΣΟΥΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Την Χρυσοπηγή την ρωτήσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 5:44 μμ

    Και ποιος σου είπε ότι αρέσει σε κάποιους άλλους να πηγαίνουν στο Μοναστηράκι ή αλλού και να βλέπουν εκκλησίες, να ακούν καμπάνες και να κουφαίνονται από τα εκκλησιαστικά μεγάφωνα με τις ψαλμωδίες; Αν είναι το ένα ενοχλητικό (μουζεΐνης) για σένα, είναι το άλλο ενοχλητικό (παπάδες) για κάποιους άλλους. Είτε όλοι λοιπόν, είτε κανένας... Κι επειδή βλέπω να πληθαίνουν οι μουσουλμάνοι και να μειώνονται οι χριστιανοί, κάποια στιγμή θα απαγορευτεί σε όλους να βγάζουν τις φωνές τους στην αγορά γιατί, αν επιτραπεί σε όλους, θα γίνει κομφούζιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ωραίος!!! Ο καραμανλής, φασίστας, ο ΓΑΠ επίσης φασίστας, ΝΔ + Πασοκ = 75% περιπου , αρε η Ελλαδα εχει φασιστικο πολιτευμα...Φιλόλαε, μονο χαπια με συνταγη γιατρού...Δοκιμασε και Imodium λαμπικαρει το μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10.46 Οχι απλώς ωραίος ,εξαιρετικός και ενημερωμένος ο 5.44 εν αντιθέσει με σένα και τα παιδικές σου κακίες για επιχειρήματα.Οσο για τον 1.15μμ έχει λόγο να ψεύδεται, γιατί του υποσχέθηκε ο ιμάμης τον καθαρισμό του τζαμιού που δεν αφήνουν να κτιστεί στην Παιανία και μέχρι τότε είναι αναγκασμένος να καθαρίζει τουαλλέτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 7.47 LOLLLLLLL

    έγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    11/10/07
    Χ.Α.Α. 5270 !! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Θαυματοποιος το εβαλε αμετι
    μοχαμετι να μας δωσει πισω και
    κατι παραπανω, οτι μας αρπαξαν(με
    αδελφιστικο τροπο)τα πρασινα λαμογια.

    Τα ζαλισμενα κοτοπουλα, 16/09/07 γαρ, σωνει και καλα κλαινε γιατι
    η αναθεωρηση του ΑΕΠ ηταν μονο 9%
    και οχι 25%. Εμ δεν κλαινε για
    αυτο,κλαινε για το μπουρδελακι
    τους στη Χαρ.Τρικουπη.
    Σκουζει το αλλο κοτοπουλο γιατι
    ανεβηκε το ψωμι 20 λεπτα, λες και
    δεν ξερει το κοτοπουλο οτι διεθνως
    η τιμη του σταριου διπλασιαστηκε.
    Οι Κινεζοι βαρεθηκανε το ρυζι, θελουν και ψωμι. Συντροφε δεν
    πειραζει ας παρουν και κανενα
    ευρωπουλο αυτοι που τους σκιζατε
    τα λαστιχα των τρακτερ και τους
    ριχνατε ζαχαρη στα ρεζερβουαρ.
    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ??


    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει πρασινο αιμα) που δεν προσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κατ`αρχήν δεν πρέπει να βιάζεσαι να ξεγράψεις τον κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.Αν πάντως
    είναι αλήθεια η πληροφορία σου είναι
    σωστή ,αξίζει να γίνει ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.
    Είναι επιστήμονας[αστροφυσικός] είναι νέος και στην ηλικία και στις ιδέες.
    και πάντως όχι επαγγελμάτιας παπάς.

    `

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση