GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές και εκφοβισμοί...

... ...από τον Γ. Παναγιωτακόπουλο για τις διπλοεγγραφές. Ξέχασε τις ...μαύρες σακούλες! . Δεν έκανε μόνο, δήθεν οργισμένες, δηλώσεις στις ...

...
...από τον Γ. Παναγιωτακόπουλο για τις διπλοεγγραφές. Ξέχασε τις ...μαύρες σακούλες!
.
Δεν έκανε μόνο, δήθεν οργισμένες, δηλώσεις στις κάμερες ο "υπασπιστής" του Γ. Παπανδρέου Γ. Παναγιωτακόπουλος επειδή αποκαλύφθηκε ότι είναι ...διπλοεγγεγραμμένος στο μητρώο του ΠΑΣΟΚ. Απείλησε με τραμπούκικο ύφος και τους δημοσιογράφους των καναλιών που μετέδωσαν την πληροφορία.
Σε λίγο θα υποστηρίζει ότι δεν κουβαλούσε σε ...μαύρες σακούλες τις λίστες με τα μέλη - μαϊμούδες στα προηγούμενα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ. Και θα θέλει να τον πιστέψουμε.

47 σχόλια

  1. Ο Γ. Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος που είχε πάντα την ικανότητα να λέει φωναχτά (και με μια δόση χαριτωμένου κυνισμού...) αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. Προχθές, με μια λακωνική δήλωση, προσδιόρισε απολύτως αυτό που συμβαίνει στο ΠαΣοΚ. «Το ΠαΣοΚ ήταν παπανδρεϊκό,είναι παπανδρεϊκό και θα μείνει πάντα παπανδρεϊκό» είπε.

    Υπό αυτό το πρίσμα, εξηγούνται πολλά. Εξηγείται η ένταση, η πόλωση, ο φανατισμός μιας εσωκομματικής διαδικασίας, η οποία δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια εκλογή αρχηγού. Κάτι αντίστοιχο θα συνέβαινε σε οιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα του κόσμου έχανε τις εκλογές, όπως συνέβη να τις χάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τη διαφορά ενδεχομένως, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο απερχόμενος πρόεδρος ούτε που θα σκεφτόταν να ξαναβάλει υποψηφιότητα.

    Εδώ όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι ανάλογο. Διότι αν δεχτούμε το «δόγμα Κατσιφάρα» αλλά και όσα συμπλήρωσε ο Α. Λιβάνης , στο ΠαΣοΚ δεν εξελίσσεται μια φυσιολογική δημοκρατική διαδικασία εκλογής αρχηγού. Εξεδηλώθη απόπειρα σφετερισμού του θρόνου ή, έστω, προσπάθεια καταπάτησης ξένης ιδιοκτησίας. Και αυτό προφανώς εξηγεί και τις τσιρίδες αποτροπιασμού.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα το ποσο αλητης ειναι ο παναγιωτακοπουλςο ολος ο κοσμος το ξερει για' αυτο δεν το ψηφισαν και ποτε για βουλευτη. Αλήθεια το γραφειο στο κολωνακι πως το συντηρεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν οπως ισχυριζεται η οικογενεια Παπανδρεου ο ΓΑΠ δεν ειναι υπευθυνος για την ηττα το 2004, δειχνει ακριβως το μεγεθος της νοημοσυνης του, δηλαδη να αναλαβει τα ηνια του κομματος γνωριζοντας οτι θα χασει τις εκλογες. Στο ΠΑΣΟΚ πονταρισαν στο ονομα Παπανδρεου μηπως αποφυγουν την καταστροφη (ασχετο αν τα δειγματα της ευφυιας του ηταν γνωστα κατα τον Παγκαλο) αλλα κυριωτερα στην φιλοδοξια του μικρου αμυαλου για μια συγκριση με τον πατερα του.
    Δυστυχως για αυτον, ολες οι κινησεις και πραξεις του εκτοτε (μαζι με το ηλιθιο χαμογελο του) ειναι στενα συνυφασμενες με το μεγεθος της φαιας ουσιας που διαθετει και τον καθιστουν επικινδυνο για ηγετη μεγαλου κομματος.
    Οταν επι σειρα ετων ολες οι δημοσκοπησεις εδειχναν να υπολειπεται του Καραμανλη δεκαδες μοναδων ως καταλληλοτερος Πρωθυπουργος, αποδεικνυει οτι ο ΓΑΠ δεν προκειται ποτε να κερδισει ποτε βουλευτικες εκλογες και κατω απο αυτο το πρισμα, οι υποστηρικτες του μπορουν να θεωρηθουν μονο ως μαζοχιστες, ονειροπολοι του ονοματος η εχοντες συμφεροντα.

    Δεν διωξαμε την βασιλεια για να εχουμε ανικανους, επικινδυνους και διανοητικα καθυστερημενους κληρονομικους διαδοχους στα κομματα.

    Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω δεν ξερω τι κουμασι ειναι ο Παναγιωτακοπουλος,διαβαζω ομως εδω στο σαιτ,κυριοι μαλακες-ιδιοκτητες του μπλογκ,να τον κατηγορειτε για αλλα πραγματα απο αυτα για τα οποια
    κατηγορησε τους δημοσιογραφους.
    Η απαντηση σας ειναι ιδια με του πολιτικου ανεκδοτου''...κι εσεις γιατι βασανιζετε τους μαυρους..'''

    Τι κανεις γιαννη,κουκια σπερνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
    Ο φίλος σας ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την ιστοσελίδα του Πα.σο.κ. μαθαίνουμε τα κάτωθι για το ''σοσιαλιστικό ταλέντο''που ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ σφογγοκωλάριος της Μιμής :


    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ_ΓΙΩΡΓΟΣ

    Ημερομηνία γέννησης:
    21 Μαρτίου 1950

    Τόπος γέννησης:
    Στο Δήμο Σκυλλούντων του νομού Ηλείας

    Οικογενειακή κατάσταση:
    Είναι παντρεμένος με τη καθηγήτρια Σοφία Ζαφειρίου και έχουν δύο παιδιά, τον Θανάση και την Αλεξάνδρα.

    Σπουδές:
    Είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Πειραιά (ΑΒΣΠ)

    Επαγγελματική δραστηριότητα:
    Διετέλεσε Πρόεδρος του ΟΠΑΠ από το 1993-1994. Είναι τραπεζικός υπάλληλος

    Πολιτικές-κοινωνικές δραστηριότητες:
    Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 στην ΤΟ Κυψέλης. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΣΠ ΑΒΣΠ. Το 1978 ήταν μέλος της Επιτροπής Νεολαίας. Το 1981 Αναπληρωτής Γραμματέας της Επιτροπής Κινητοποιήσεων, ενώ από το 1982 μέχρι το 1996 ήταν γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων. Από το 1984 μέχρι 2005 διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, και το 2003 μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου. Το 1999 ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού. Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (3-6 Μάρτη) εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και στη συνέχεια μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου
    ..........................

    Ερώτηση ενός απλού Έλληνα φορολογούμενου :
    Πόσα μεροκάματα έχει ο κ.Παπανγιωτακόπουλος εργαστεί σαν Τραπεζικός υπάλληλος ;;;

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιανων ειναι αυτο το σαιτ ρε παιδια

    πολυ μαυριλα εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. O υπονομευτικός και συνωμοτικός ρόλος του Σημίτη.


    Την περίοδο που μας πέρασε ο Γ. Παπανδρέου δουλεύοντας προσεκτικά την τακτική του απέναντι στο Βενιζέλο, ξεσκέπασε τον ύποπτο ρόλο του αρχιερέα των «ηφαιστειακών θεών της διαπλοκής». Του Σημίτη. Ήδη υπήρχαν πληροφορίες για υπόγειες και κρυφές συμφωνίες αλλά και για μυστικά ραντεβού όπως η προεκλογική συνάντηση Σημίτη-Βενιζέλου-Ψυχάρη όπου και «κλείδωσε» ο «αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης». Αυτό το ραντεβού ήταν η αιτία που ο Παπανδρέου κάλεσε το Σημίτη στην εξέδρα της προεκλογικής συγκέντρωσης Πασόκ στην Αθήνα. Τώρα όμως γνωρίζει καλύτερα και τις «εντολές» που έδωσε η «εκδοτική παράγκα» στους Σημίτη-Βενιζέλο για να πάρουν το χρίσμα.

    Ο Παπανδρέου κινήθηκε πολύ έξυπνα για να αναδείξει χωρίς κόπο τον υπονομευτικό και συνωμοτικό ρόλο του δήθεν ουδέτερου-εγγυητή Σημίτη στη συνεδρίαση της ΚΟ Πασόκ, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης, οπότε και έπεσαν οι μάσκες. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ έλαβαν το μήνυμα. Το «εφιαλτικό» σημιτικό μπλοκ έδειξε τα βρώμικα νύχια του.

    Ο Παπανδρέου «ακουμπά» πλέον το δίλημμα «ψηφίστε με ή κάνω δικό μου κόμμα». δίλημμα πανίσχυρο που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και τους εκδότες και το μπλόκ Σημίτη-Βενιζέλου. Το σενάριο που έχει δέσει στη σκέψη των οπαδών του Πασόκ είναι ότι ο Παπανδρέου μπορεί να κάμει δικό του κόμμα και ότι ένα Πασόκ χωρίς τον Παπανδρέου είναι καταδικασμένη υπόθεση (θα θύμιζε την μεγάλη παρακμή του Πασόκ). Γι’ αυτό οι διαπλεκόμενοι ρίχνουν ξαφνικά το βάρος τους στην ενότητα του κόμματος ενώ ο Παπανδρέου προσπαθεί να προδιαγράψει την επικράτησή του ως ήττα της διαπλοκής. Δεν αποκλείεται στη στρατηγική του ο ΓΑΠ να συμπεριλάβει και ένα νέο «ανένδοτο αγώνα» κατά της διαπλοκής αυτή τη φορά. Ταυτιζόμενος έτσι με την «αντι-διαπλεκόμενη» λογική Καραμανλή(που έχει επίσης υποστεί τα μύρια από την καναλαρχία αλλά λόγω θέσης πρέπει να κινείται σε θεσμικά όρια) και δημιουργώντας ένα τεράστιο μπλοκ κάθαρσης που θα επικροτείται από τα δεξιά έως αριστερά του πολιτικού φάσματος.

    Τα κέντρα της διαπλοκής και τα παράκεντρα της πολιτικής υπέστησαν ήδη δεινή ήττα με την αυτοδυναμία Καραμανλή. Με την επικράτηση Παπανδρέου υπόκεινται καταποντισμό.

    Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο. Καραμανλής και Παπανδρέου εμφανίζονται περισσότερο ώριμοι από ποτέ και έτοιμοι να συγκρουστούν ακόμα και με την παγιωμένη σαπίλα της διαφθοράς και της διαπλοκής. Χωρίς τη μεταξύ τους συνεννόηση θα χαθεί μια χρυσή ιστορική ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εαν θελετε να μην πεσει το ΠΑΣΟΚ κατω απο το 25% στις επομενες βουλευτικες εκλογες, μια λυση υπαρχει μονο. Βγαλτε απο προεδρο τον Γ. Παπανδρεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ακόλουθο κείμενο το αντέγραψα από ''διαπλεκόμενη'' εφημερίδα .Είναι χρήσιμο σε όσους λατρεύουν τους πρήγκιπες :


    ''ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του ο Ανδρέας άφησε το όνομά του το 1996. Οκτώ χρόνια αργότερα, ο Σημίτης τους παρέδωσε και το κόμμα. Τυπικά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ο Γιώργος. Αλλά ο πληθυντικός ταιριάζει γιατί η παρουσία της οικογένειας ήταν ευδιάκριτη εξ αρχής. Από τις εμφανίσεις Αντρίκου στην ομάδα οικονομολόγων των εκλογών του 2004. Ώς την εμπλοκή της Μάργκαρετ Παπανδρέου και του Νίκου στο «Κάθε μέρα πολίτης».
    Η 16η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007 έχει ιδιαίτερη σημασία στην ιστορία των Παπανδρέου. Το οικογενειακό πάρτι στο Καστρί έμεινε στη μέση. Ο Νίκος είχε καλέσει φίλους για να γιορτάσουν τη νίκη. Τελικά βρέθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη, όπως και η Άντα Παπανδρέου. Η σύζυγος του προέδρου παρέστη και σε ραντεβού του Γιώργου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ τις πρώτες ημέρες μετά την ήττα.
    «ΟΛΕΣ ΟΙ ευτυχισμένες οικογένειες είναι ίδιες. Κάθε δυστυχισμένη οικογένεια είναι διαφορετική». Το γράφει ο- συνάδελφος του Νίκου στα γράμματα- Τολστόι στην Άννα Καρένινα. Διαφορετική είναι και καθεμιά από τις μεγάλες ελληνικές πολιτικές οικογένειες: Καραμανλήδες, Παπανδρέου ή Μητσοτάκηδες. Όλες όμως μοιάζουν στις δύσκολες ώρες, γιατί τότε σφίγγουν τις γραμμές.
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ο Νίκος βγήκε στην τηλεόραση να υποστηρίξει τον αδελφό του. Και στράφηκε κατά Σημίτη και όσων Πασόκων δεν θα συγχωρεθούν εφεξής. Ο συγγραφέας της οικογένειας είπε όσα πρόλαβε. Στο επιτελείο του Γιώργου υπάρχει η αίσθηση πως οι δηλώσεις Νίκου δεν βοηθούν. ''

    δια την αντιγραφή


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. O υπονομευτικός και συνωμοτικός ρόλος του Σημίτη.


    Την περίοδο που μας πέρασε ο Γ. Παπανδρέου δουλεύοντας προσεκτικά την τακτική του απέναντι στο Βενιζέλο, ξεσκέπασε τον ύποπτο ρόλο του αρχιερέα των «ηφαιστειακών θεών της διαπλοκής». Του Σημίτη. Ήδη υπήρχαν πληροφορίες για υπόγειες και κρυφές συμφωνίες αλλά και για μυστικά ραντεβού όπως η προεκλογική συνάντηση Σημίτη-Βενιζέλου-Ψυχάρη όπου και «κλείδωσε» ο «αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης». Αυτό το ραντεβού ήταν η αιτία που ο Παπανδρέου κάλεσε το Σημίτη στην εξέδρα της προεκλογικής συγκέντρωσης Πασόκ στην Αθήνα. Τώρα όμως γνωρίζει καλύτερα και τις «εντολές» που έδωσε η «εκδοτική παράγκα» στους Σημίτη-Βενιζέλο για να πάρουν το χρίσμα.

    Ο Παπανδρέου κινήθηκε πολύ έξυπνα για να αναδείξει χωρίς κόπο τον υπονομευτικό και συνωμοτικό ρόλο του δήθεν ουδέτερου-εγγυητή Σημίτη στη συνεδρίαση της ΚΟ Πασόκ, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης, οπότε και έπεσαν οι μάσκες. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ έλαβαν το μήνυμα. Το «εφιαλτικό» σημιτικό μπλοκ έδειξε τα βρώμικα νύχια του.

    Ο Παπανδρέου «ακουμπά» πλέον το δίλημμα «ψηφίστε με ή κάνω δικό μου κόμμα». δίλημμα πανίσχυρο που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και τους εκδότες και το μπλόκ Σημίτη-Βενιζέλου. Το σενάριο που έχει δέσει στη σκέψη των οπαδών του Πασόκ είναι ότι ο Παπανδρέου μπορεί να κάμει δικό του κόμμα και ότι ένα Πασόκ χωρίς τον Παπανδρέου είναι καταδικασμένη υπόθεση (θα θύμιζε την μεγάλη παρακμή του Πασόκ). Γι’ αυτό οι διαπλεκόμενοι ρίχνουν ξαφνικά το βάρος τους στην ενότητα του κόμματος ενώ ο Παπανδρέου προσπαθεί να προδιαγράψει την επικράτησή του ως ήττα της διαπλοκής. Δεν αποκλείεται στη στρατηγική του ο ΓΑΠ να συμπεριλάβει και ένα νέο «ανένδοτο αγώνα» κατά της διαπλοκής αυτή τη φορά. Ταυτιζόμενος έτσι με την «αντι-διαπλεκόμενη» λογική Καραμανλή(που έχει επίσης υποστεί τα μύρια από την καναλαρχία αλλά λόγω θέσης πρέπει να κινείται σε θεσμικά όρια) και δημιουργώντας ένα τεράστιο μπλοκ κάθαρσης που θα επικροτείται από τα δεξιά έως αριστερά του πολιτικού φάσματος.

    Τα κέντρα της διαπλοκής και τα παράκεντρα της πολιτικής υπέστησαν ήδη δεινή ήττα με την αυτοδυναμία Καραμανλή. Με την επικράτηση Παπανδρέου υπόκεινται καταποντισμό.

    Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο. Καραμανλής και Παπανδρέου εμφανίζονται περισσότερο ώριμοι από ποτέ και έτοιμοι να συγκρουστούν ακόμα και με την παγιωμένη σαπίλα της διαφθοράς και της διαπλοκής. Χωρίς τη μεταξύ τους συνεννόηση θα χαθεί μια χρυσή ιστορική ευκαιρία.

    δια την αντιγραφή


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 1.06

    Δεν συμφωνω σε καμμια περιπτωση με τα γραπτα σου. Μοιαζουν πιο πολυ με επιθυμιες δικες σου παρα με την πραγματικοτητα.

    Ο μονος λογος που ο ΓΑΠ παρακαλεσε τον Σημιτη να ανεβει στο βαθρο ειναι για να δειξει την ενοτητα του ΠΑΣΟΚ και να μοιραστει οποιαδηποτε "αιγλη' μπορουσε να ειχε ο Σημιτης στα ματια ορισμενης μεριδας ψηφοφορων.

    Ο ΓΑΠ κινηθηκε πολυ ηλιθια στη κοινοβουλευτικη ομαδα (ιδεα προφανως του αδελφου του) και αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι ολα τα μεγαλοστελεχη επανεστατησαν, οχι μονο ο Σημιτης. Εξαλλου δεν ειχε κανενα λογο να ξεσκεπασει τον Σημιτη. Ολοι γνωριζαν οτι οι σχεσεις τους ειναι κομμενες . Η κινηση αυτη του κοστησε πολυ περισσοτερο απο οποιαδηποτε αποκαλυψη.

    Ο ΓΑΠ δεν προκειται ποτε να κανει δικο του αλλο κομμα και αυτο το ξερουν ολοι. Εχει το μαγαζακι του μπαμπα του και ξερει πολυ καλα οτι "οποιο προβατο φυγει απο το μανδρι, το τρωει ο λυκος". Ασε που δεν εχει τις ικανοτητες σαν πολιτικος να φτιαξει σοβαρο κομμα. Εδω απετυχε ο Αβραμοπουλος, θα τα κατεφερει ο Γιωργακης;

    Τελος εαν νομιζεις οτι ο Καραμανλης και ο Παπανδρεου δεν εχουν τις δικες τους διαπλοκες και τα δικα τους συμφεροντα, μονο ενα πραγμα μπορω να πω.

    Καλως ηρθες στο πλανητη Γη!

    Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΩΡΑ 11.45

    Εκκενώθηκε πριν από λίγο το Κολωνάκι για το φόβο εκρήξεως από την απίστευτη διαρροή αερίου. Προηγήθηκε βοή αρκετών δευτερολέπτων, με συριγμούς διακεκομμένους.

    Τί έγινε ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι?

    11:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    Μεθάνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο00000000000000000000000000000

    11:50 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΩΡΑ 11.45

    Εκκενώθηκε πριν από λίγο το Κολωνάκι για το φόβο εκρήξεως από την απίστευτη διαρροή αερίου. Προηγήθηκε βοή αρκετών δευτερολέπτων, με συριγμούς διακεκομμένους.

    Τί έγινε ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι?

    11:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    Μεθάνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο00000000000000000000000000000

    11:50 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΩΡΑ 11.45

    Εκκενώθηκε πριν από λίγο το Κολωνάκι για το φόβο εκρήξεως από την απίστευτη διαρροή αερίου. Προηγήθηκε βοή αρκετών δευτερολέπτων, με συριγμούς διακεκομμένους.

    Τί έγινε ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι?

    11:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    Μεθάνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο00000000000000000000000000000

    11:50 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΩΡΑ 11.45

    Εκκενώθηκε πριν από λίγο το Κολωνάκι για το φόβο εκρήξεως από την απίστευτη διαρροή αερίου. Προηγήθηκε βοή αρκετών δευτερολέπτων, με συριγμούς διακεκομμένους.

    Τί έγινε ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι?

    11:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    Μεθάνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο00000000000000000000000000000

    11:50 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΩΡΑ 11.45

    Εκκενώθηκε πριν από λίγο το Κολωνάκι για το φόβο εκρήξεως από την απίστευτη διαρροή αερίου. Προηγήθηκε βοή αρκετών δευτερολέπτων, με συριγμούς διακεκομμένους.

    Τί έγινε ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι?

    11:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    Μεθάνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο00000000000000000000000000000

    11:50 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΩΡΑ 11.45

    Εκκενώθηκε πριν από λίγο το Κολωνάκι για το φόβο εκρήξεως από την απίστευτη διαρροή αερίου. Προηγήθηκε βοή αρκετών δευτερολέπτων, με συριγμούς διακεκομμένους.

    Τί έγινε ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι?

    11:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    Μεθάνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο00000000000000000000000000000

    11:50 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τ ο πρόβλημα, κατά τον Νίκο Α.Παπανδρέου (ΝΑΠ, όπως ΓΑΠ), είναι ότι ο Κώστας Σημίτης παρέδωσε στον σημερινό πρόεδρο του ΠαΣοΚ « ένα πλοίο που βυθι ζόταν ». Και λοιπόν; Η αναγνώριση του λάθους του Κ. Σημίτη δεν επανορθώνει την αστοχία της επιλογής.

    Στην υπόθεση αυτή το ζητούμενο, αν δεν κάνω λάθος (που φοβάμαι ότι μάλλον δεν κάνω...), είναι η ικανότητα του σημερινού αρχηγού, όχι του προκατόχου του. Αν υπερψηφίζοντας τον ΓΑΠ νομίζουν ότι καταψηφίζουν τον Σημίτη, το πρόβλημα του ΠαΣοΚ δεν βρίσκει τη λύση του. Ακόμη και να κρεμάσουν και κάψουν τον Σημίτη στη μέση της πλατείας Κολωνακίου, πάλι με τον ίδιο αρχηγό θα έχουν μείνει...

    Α ν επικρατήσει η λογική του ΝΑΠ, μπορώ να προβλέψω το επόμενο στάδιο, μετά την ήττα στις ευρωεκλογές με 25%. Τι θα γίνει; Ο ΓΑΠ θα προκηρύξει εκλογές για αναπληρωτή αρχηγό, του οποίου το «job description» θα είναι: (α) να σώσει το πλοίο που βυθίζεται, (β) να το οδηγήσει στο λιμάνι, στην εκλογική νίκη δηλαδή και, (γ), να το παραδώσει στον ΓΑΠ. Δεν είναι παρά η προέκταση της λογικής της οικογενείας...

    Το μειονέκτημα της σκέψης είναι ότι ο εκλεκτός για τη θέση του αναπληρωτή θα πρέπει να είναι αρκούντως βλαξ ώστε να τη δεχθεί υπό τους συγκεκριμένους όρους.

    Εκ πρώτης όψεως, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς το είδος δεν σπανίζει. Το πρόβλημα είναι πώς θα κερδίσει εκλογές όντας βλαξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 1.37

    Ολα αυτα μπορεσες και τα εγραψες μονος σου η ειναι η γραμμη του αρχηγου σου και την αντεγραψες;

    Γιατι οπως φαινεται τα μυαλα και των δυο σας ειναι λιγο πιο κατω απο την μεση σας και προς τα πισω.

    Μπηχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι σημαινει ΓΑΠ ρε παιδια;

    Γελοιο Ανθρωπακι Πλακας;

    Μπηχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ
    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΗ.
    ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ.

    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ
    ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    6:03 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ...XAXAXA

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΩΡΓΟ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΤΡΙΑΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ.

    ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΤΟ ΟΛΟΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ
    ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ.

    ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΝΟΤΗΤΑ
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΩΝ,ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΕΝΩΝ,
    ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ.

    ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ-ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ-ΑΡΝΗΣΗ,ΤΗΣ ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.
    ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
    ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ..
    ΣΥΝΕΛΘΕ.

    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ
    ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. o σημιτης δεν ειναι εθνικο κεφαλαιο.

    ειναι η φιλιπινεζα του
    εθνικου κεφαλαιου.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΛΑΤΡΕΥΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους.


    ΛΑΤΡΕΥΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους.


    ΛΑΤΡΕΥΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους.



    ΛΑΤΡΕΥΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΙΟΣ



    ΓΝΩΣΤΟΣ



    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ



    ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ


    ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ;;;;;


    Ο ΕΥΡΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ


    ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΙΟΣ



    ΓΝΩΣΤΟΣ



    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ



    ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ


    ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ;;;;;


    Ο ΕΥΡΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ


    ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ...

    ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ
    ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΑΙΜΟΥ
    ΜΕΛΗ ΜΑΙΜΟΥ
    ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥ
    ΜΙΖΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ
    ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΙΜΟΥ
    ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΙΜΟΥ..ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
    ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΙΜΟΥ..
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.
    ΚΟΜΜΑ ΜΑΙΜΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. XESE MAS RE LOUTRADI,
    KOITA TI EKANE O PAPANTWNIOU ME TIN IONIKI, KOITA TI EKANAN TA TSIRAKIA OI MALAKES TOU VENIZELOU KAI ASE KATA MEROUS TOUS YPERASPISTES TOU GIWRGOU.
    AN EIDES STI DIMOSKOPISI POU EGINE OI PSIFOFOROI TOU PASOK PROTIMANE TOU PAPANDREOU KAI OI \FILOI/ TOU PASOK... TON XONTRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 3:52
    Πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα νικήσει την 11.11.07 .

    Θα περιμένω υπομονετικά να δω , μετά τις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη του 2009 ,
    (όπως προανήγγηλε ο Κ.Καραμανλής), σε πoιόν θα χρεώσει την επόμενη συντριβή του;;

    Στον ... Γεώργιο Καραισκάκη η στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ;;

    Μάλλον στους νταβατζήδες Λαμπράκη και Μπόμπολα θα το πάει τότε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 12:56

    Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΛΗΣ
    ...............................
    Τα γνωστά Ρουσσοπουλάκια που δρούσαν ,προεκλογικά, γράφοντας μόνο σεξουαλικές βωμολοχίες στο BLOG πήραν επείγουσα διαταγή από τον Θ.Β.Ρ. να αρχίσουν με κάθε τρόπο την υπεράσπιση του καλλίτερού τους πελάτη , του Γιώργου Παπανδρέου.
    Τρέμουν μην αντικατασταθεί ο αγαπητός τους Γ.Α.Π.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ

    Αναφέρεστε στην ταπεινότητά μου συνέχεια γιατί σας ενοχλούν τα ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ επιχειρήματά μου .
    Αυτό μου δείνη δύναμη να συνεχίσω .
    Και συνεχίζω απτόητος .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΞΥΠΝΗΣΑΝ

    Συντροφοι ευγε μεσα απο τη καρδια
    μου.
    Επιτελους καταλαβατε τι ρολο παι-ζουν οι πατσαβουρες που αυτονακυρη-
    χθηκαν σε εφημεριδες της "δημοκρα-
    τικης παραταξης", τι ρολο παιζει
    το πατσαβουροMEGAκαναλο, αλλα και
    τα αλλα πατσαβουροκαναλα.
    Η μεταχειριση που επεφυλαξαν στο
    κομμα σας ειναι το ευχαριστω που
    τοτε με τον βασικο μετοχο, βγηκατε
    εσεις ανθρωποι του λαου, εργαζο-μενοι, μικροσυνταξιουχοι, στα κα-
    φενεια να το παιξετε γιουσουφακια
    του Μπομπολα,του Λαμπρακη,του Βαρ-
    δινογιαννη, του Κοκκαλη, του Αλα-
    φουζου κλπ.
    Ελπιζω το μαθημα που πηρατε να μην
    το ξεχασετε. Ελπιζω να μην σας
    ψησουν ξανα. Αυτη η πατσαβουρα το
    "ΕΘΝΟΣ" , εκτος απο τις μαιμου
    φωτογραφιες απο τις φωτιες, που τις
    εβαζε πρωτοσελιδες, εγραφε και κατι
    απιθανα γκαλοπ, σωνει και καλα οτι
    το ΠΑΣΟΚ στη Β! Αθηνων ηταν 10 μο-
    ναδες μπροστα!!!!!!!
    Η αλλη η πατσαβουρα το ΜΕGA δεν
    βρηκε ουτε ενα συμπολιτη μας που να
    του εχει σωσει το σπιτι η Πυροσβε-
    στικη απο τις φωτιες ? Εινα δυνατον
    ρε παιδια.
    Εκτος απο την αρχιπατσαβουρα το
    "ΕΘΝΟΣ" και αλλες "δημοκρατικες"
    πατσαβουρες οπωσ π.χ. τα ΑΘΗΝΑΙΚΑ
    ΝΕΑ, το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" (αυτηνης της
    εντελως ατριχης της Θεμος της Ανα-
    στασιαδης) βαζανε φωτογραφιες κολαζ
    απο τις φωτιες, λες και δεν υπηρχαν
    πραγματικες.
    Συντροφοι επιτελους ΓΑΜΗΣΤΕ τους.
    Να αγοραζετε τις "δημοκρατικες"
    πατσαβουρες μονον οταν θελετε να
    χεσετε στο υπαιθρο και θελετε να
    προστατευσετε το περιβαλλον.
    Βεβαια οταν το 2004, τοτε που ο
    ΓΑΠ ανελαβε την αρχηγια, και οι
    παραπανω πατσαβουρες τον αποκα-λουσαν Μεσσια, βγαζανε εκτακτο
    δελτιο οταν ηθελε να παει προς
    νερου του, οταν πληρωνε τα διοδια
    και αλλα εμετικα, τοτε σας αρεσε.
    Για αυτο σας το λεω απο τωρα, μην
    σας πιασουν κοροιδο ξανα.
    Σας μιλω ειλικρινα, εγω θα σταματη-
    σω να στηριζω τον Κωστα τον Καρα-
    μανλη οταν οι παραπανω πατσαβουρες
    πουν ενα καλο λογο για αυτον.
    Ειναι αισχροι.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.



    Captain/Ipanema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟ.
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΑΘΕ?
    ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ
    ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ,
    ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ
    ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ,ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ
    ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥΣ
    ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ 2004.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ
    ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καλα ρε βαγγελακι εσυ πως την
    πατησες ετσι χοντρογουρουνο.
    ο γιωργακης ηταν μαλακας και
    πηρε το δακτυλιδι.
    εσυ δεν καταλαβες οτι ουτε εσενα ηθελε..
    σε χρησιποποιουν σαν γεφυρα για
    να παρουν το κομμα με τους πραγματικους αχυρανθρωπους και
    απολυτα ελεγχομενους
    διαμαντοπουλου,χρυσοχοιδη.
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ
    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΗ.
    ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ.

    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ
    ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    6:03 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ...XAXAXA

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΕ ΚΑΨΑΝΕ ΠΡΟΩΡΑ..
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΑΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. H TRABESTO ''PASOK poisonous''
    ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΨΩΛΑΡΑ ΑΡΑΠΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...........
    ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ
    ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ''PASOK poisonous''.
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ.
    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ''PASOK poisonous''ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ ''PASOK poisonous''
    ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ...............................
    Είναι φανερό ότι τα Ρουσσοπουλάκια άρχισαν από τα χαράματα την τελευταία τους προσπάθεια για να υπερασπιστούν τις άνομες θέσεις που τους έχει δώσει ο αμόφωτος Θοδωρής . Το blog είχε βγάλει δημοσκόπηση που η ΝΔ πήγαινε 0.7% εμπρός ενώ εγώ έχω πηροφορία από φίλο μου που δουλεύσει στην Κάπα Ρησέρτς ότι πηγαίνει το Πασοκ εμπρός 1% . Θα τα δούμε όμως σήμερα .Πλήρωσαν και το μπουρδέλο του λέγεται Αυριανή να γράψει για 2,7% .....Όποιος πεινάσει καρβέλια ονειρεύεται.

    ''PASOK poisonous''

    ''PASOK poisonous''

    POY EISAI KAYLA MOY?
    POY EISAI TRABESTO?

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΩΡΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ.

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  44. Ποιες τοπικές οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ δεν θα πάρουν μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ? Υπάρχουν πληροφορίες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    Το σύνθημα ταυτότητος του ΠΑΣΟΚ. Του κόμματος που έχει Αμερικανό Πρόεδρο υποστηριζόμενο εσωκομματικά από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ. Τα ζωντόβολα από κάτω έχουν καταλάβει τι φωνάζουν, ποιοι τους διοικούν, κατά πού τους λαλούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. To blog εμφορείται από φιλο-Βενιζελισμό.
    Ελπίζω να μην το έχουν στήσει τα γνωστά γιουσουφάκια, κατ΄εφημισμό δημοσιογράφοι, του Λαμπράκη-Μπόμπολα-Τεγόπουλου.

    Η ουσία είναι ότι σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ, δικαίωμα να γίνουν "φίλοι" του κινήματος (εκτός από τους Ελληνες) έχουν οι Ευρωπαίοι πολίτες και οι αλλοδαποί που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 16 έτος της ηλικίας τους και να "γουστάρουν" το ΠΑΣΟΚ.

    Εχει να πέσει πολύ γέλιο με τη ψηφοφορία.

    Μπορεί να ψηφίσουν και περισσότεροι από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Τί να τις κάνεiς τις μαϊμούδες μέλη/φίλους, αφού, με λχ 20 ευρώ, θα νοικιάζεις ψηφοφόρο οικονομικό μετανάστη, one stand day.

    Mε, μόλις, 2.000.000 ευρώ οι μαγαλοεκδότες/μεγαλοεργολάβοι, μπορουν να αγοράσουν 100.000 ψήφους αλλοδαπών, δηλαδή περίπου το 30% του αριθμού των μελών του κινήματος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


    08/10/07
    Χ.Α.Α. 5202 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Θαυματοποιος το εβαλε αμετι
    μοχαμετι να μας δωσει πισω οσα
    μας πηρανε, εντελως αδελφιστικα,
    τα πρασινα λαμογια.

    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει
    πρασινο αιμα)που δεν προσεχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση