GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να, κι ο ψεύτης ο Τσοβόλας!

... Άλλα έλεγε πριν από τις εκλογές για το κόψιμό του από το Επικρατείας. Του είχε προτείνει την δεύτερη θέση ο Γ. Παπανδρέου αλλά θεώρησε ...

...
Άλλα έλεγε πριν από τις εκλογές για το κόψιμό του από το Επικρατείας. Του είχε προτείνει την δεύτερη θέση ο Γ. Παπανδρέου αλλά θεώρησε μειωτικό να μπει κάτω από την Φώφη!
.
Βγήκε τώρα κι ο Δ. Τσοβόλας για να υποστηρίξει ότι "κόπηκε" από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας από τον Β. Βενιζέλο. Θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αν ο ίδιος δεν έλεγε ...άλλα πριν από λίγες ημέρες, πριν από τις εκλογές.
Εμείς είχαμε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με αφορμή την εξαπάτηση της Β. Πατουλίδου. Ο ιδιος ο Δ. Τσοβόλας είχε πει προεκλογικά σε συνεργάτες του τι συνέβη:
Αρχικά, πριν από καιρό, ο Γ. Παπανδρέου του είχε πει ότι θα τον βάλει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Όταν ήρθε η στιγμή, πρόσφατα, για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, του πρότεινε την δεύτερη θέση.
Ο Δ. Τσοβόλας αρνήθηκε να μπει κάτω από την Φώφη Γεννηματά. Αν ήταν μια άλλη προσωπικότητα, όπως είπε, θα μπορούσε να δεχτεί αλλά δεν θεώρησε ότι η κ. Γεννηματά είναι "ανώτερή" του.
Ο Γ. Παπανδρέου του αντιπρότεινε να κατέβει στην Β' Αθηνών. Ο Δ. Τσοβόλας απάντησε ότι αυτό θα έπερεπε να του έχει προταθεί εγκαίρως για να έχει χρόνο να προετοιμαστεί.
Ετσι προτίμησε να μείνει εκτός Βουλής. Και να εκφράζει, ιδιωτικά, τα παράπονά του κι αυτός για την συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε
εδώ τι είχε γράψει το Press-gr στις 15 Σεπτεμβρίου.

82 σχόλια

  1. Καλα ποτε δεν αμφιβαλλαμε οτι ο Τσοβολας δεν ελεγε ποτε ολη την αληθεια. Ετσι για να καταλαβει κα ο κοσμος του πασοκ τι σημαινουν οι συνεργατες του ΓΑΠ παναγιωτακοπουλος τσοβολας τζουμακας, λιβανης κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ (ή ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ) ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ή ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ) ΣΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΤΣΟΒΟΛΑ, ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΘΟΥΝ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ
    ΔΗΚΚΙ;
    ΑΛΑΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΧΥΣΙΑ....ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΤΑΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαιρετίζουμε τα σκατόσκυλα του Χονδροπέρδογλου μπουρδούμπαση.

    Τα βρωμόσκυλα που τολμάνε να μιλάνε για τον Λιβάνη, τον Παναγιωτακόπουλο, τον Τζουμάκα και τον Δημήτρη Τσοβόλα.

    Εσείς ΠΑΣΟΚ πίσινους να χαίρεστε τους Νεονάκηδές σας κι αφήστε τα μαθήματα.

    Ούστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
    Ο φίλος σας ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχει κανεις σκεφθει γιατι οι υποστηρικτες του ηλιθιου (ΓΑΠ) μιλανε μονο για κλανιες, γαμισια, χυσια;

    η ειναι παιδακια που τους λειπει το γαμησι, η εχουν το ιδιο μυαλο με το αφεντικο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ εσείς του σκατομπουχέσα σε γαμάτε και δεν χύνετε. Σωστόν?

    Άρα, είσαστε ή ανάρχιδοι ή το μυαλό σας είναι μόνο στη σπιουνιά, στην ίντριγκα, στην υπονόμευση.

    Στην υπονόμευση κα στην αμετροέπεια που πάντα διέκρινε τον Μπένυ Σας.

    Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονοκερε
    Με το μυαλο που διαθετεις δεν νομιζω οτι μπορεις να τα σκεφτεσαι και να τα πληκτρολογεις ταυτοχρονα αυτα.
    Σιγουρα ο κωλομπαρας σου ειναι απο πανω σου τωρα, ετσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εαν οπως ισχυριζεται η οικογενεια Παπανδρεου ο ΓΑΠ δεν ειναι υπευθυνος για την ηττα το 2004, δειχνει ακριβως το μεγεθος της νοημοσυνης του, δηλαδη να αναλαβει τα ηνια του κομματος γνωριζοντας οτι θα χασει τις εκλογες. Στο ΠΑΣΟΚ πονταρισαν στο ονομα Παπανδρεου μηπως αποφυγουν την καταστροφη (ασχετο αν τα δειγματα της ευφυιας του ηταν γνωστα κατα τον Παγκαλο) αλλα κυριωτερα στην φιλοδοξια του μικρου αμυαλου για μια συγκριση με τον πατερα του.
    Δυστυχως για αυτον, ολες οι κινησεις και πραξεις του εκτοτε (μαζι με το ηλιθιο χαμογελο του) ειναι στενα συνυφασμενες με το μεγεθος της φαιας ουσιας που διαθετει και τον καθιστουν επικινδυνο για ηγετη μεγαλου κομματος.
    Οταν επι σειρα ετων ολες οι δημοσκοπησεις εδειχναν να υπολειπεται του Καραμανλη δεκαδες μοναδων ως καταλληλοτερος Πρωθυπουργος, αποδεικνυει οτι ο ΓΑΠ δεν προκειται ποτε να κερδισει βουλευτικες εκλογες και κατω απο αυτο το πρισμα, οι υποστηρικτες του μπορουν να θεωρηθουν μονο ως μαζοχιστες, ονειροπολοι του ονοματος η εχοντες συμφεροντα.

    Δεν διωξαμε την βασιλεια για να εχουμε ανικανους, επικινδυνους και διανοητικα καθυστερημενους κληρονομικους διαδοχους στα κομματα.

    Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 10.43

    Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια, μπούφε του Χονδροπορδοκλάνογλου...

    Σύντομα το μετρό επεκτείνεται μέχρι τα κωλοβάρδουά σας για να μην κουραζόμστε στο πήδημα. Σας στέλνω επειγόντως τον μετροπόντικα, γιατί μόνο με μετροπόντικα ανοίγουν τα βρωμερά ΠΑΣΟΚ πίσινους.

    Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ (που πάντα θα σας πηδάει κατεστημένα των διαπλεκομένων, καγιέν-λαμογιέν του Κολωνακίου, ντελιγκέτζια του Πανεπιστημίου και ψωνάρες του κερατά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!


    Ο φίλος σας ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για τον Κούγια θα γράψετε τίποτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΩΡΑ 11.45

    Εκκενώθηκε πριν από λίγο το Κολωνάκι για το φόβο εκρήξεως από την απίστευτη διαρροή αερίου. Προηγήθηκε βοή αρκετών δευτερολέπτων, με συριγμούς διακεκομμένους.

    Τί έγινε ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    Μεθάνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο00000000000000000000000000000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Δημήτρης Τσοβόλας έσπασε επιτέλους την πολυθρύλητη σιωπή του. Και τι μας είπε; Οτι θα επιστρέψει στο ΠαΣοΚ, αν επανεκλεγεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην προεδρία...

    Αφού παραμερίσει κανείς την πρώτη, αυθόρμητη σκέψη ότι μάλλον πρέπει να τον έβαλε ο Βενιζέλος να το κάνει, καταλαβαίνει πόσο δίκιο είχε ο Αλέκος Παπαδόπουλος όταν εξέφρασε τον φόβο μήπως το ΠαΣοΚ εξελιχθεί σε Μονή Εσφιγμένου. Με όλο τον σεβασμό προς τα πρόσωπα, ένα ΠαΣοΚ της αρεσκείας του Δ. Τσοβόλα ή του Αντώνη Λιβάνη θα είναι ένας χώρος για την πολιτική έκφραση της πίστης του ανθρώπου στη μετά θάνατον ζωή, με μόνον επιφανειακή σχέση με την πραγματικότητα. Και το χειρότερο όλων; Δεν θα είναι καν πρωτότυπο το εγχείρημα, αφού προϋπάρχει το ΚΚΕ...

    Το ενδεχόμενο μου είναι τόσο δυσάρεστο ώστε επιστρέφω στη σκέψη που απέρριψα στην αρχή. Οχι, δεν λέω ότι έβαλε ο Βενιζέλος τον Τσοβόλα. Λέω ότι το κάνει αυτοβούλως ο Τσοβόλας επειδή μέσα του υποστηρίζει Βενιζέλο. Η απόδειξη του ισχυρισμού είναι παιγνίδι: το βασικό επιχείρημα του Γιώργου δεν είναι ότι ως τώρα του έλειπε η ελευθερία να ανανεώσει τα πρόσωπα, τις ιδέες, τις πολιτικές του ΠαΣοΚ, όπως είχε υποσχεθεί; Σωστά. Γιατί να του αξίζει λοιπόν μία ακόμη ευκαιρία να προσπαθήσει, τούτη τη φορά σε ένα ΠαΣοΚ με προδιαγραφές Λιβάνη και Τσοβόλα;

    (Αν η αναβίωση του παρελθόντος ξεπεράσει τα όρια της φαιδρότητας, ας ετοιμάζονται για θριαμβική αποκατάσταση της χήρας του ιδρυτή...)
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ποιανων ειναι αυτο το σαιτ ρε παιδια

    πολυ μαυριλα εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι των ΠΑΣΟΚ πίσινους, μεταλλαγμένων τέκνων του σκατομπουχέσα ή μπουρδούμπαση ή χονδροπέρδογλου, καθώς επίσης των εκδοτών λαμόγιων που τον υποστηρίζουν, του καθηγητικού κατεστημένου, των δήθεν και της απανταχού πουστοσύνης!....


    Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 11.52

    Ωραιο ποιηματακι!
    Που ξερεις, η δασκαλα σου στη Β' Δημοτικου που εισαι τα τελευταια 15 χρονια, μπορει να σου βαλει αριστα και να κερδισεις και το γλυφιτζουρι, ατιμο παιδακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς 11.52

    Συμμαθητες με τον ΜΟΝΟΚΕΡΟ εισαστε;
    Γιατι βλεπω κανετε διαγωνισμο ποιηματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Γ. Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος που είχε πάντα την ικανότητα να λέει φωναχτά (και με μια δόση χαριτωμένου κυνισμού...) αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. Προχθές, με μια λακωνική δήλωση, προσδιόρισε απολύτως αυτό που συμβαίνει στο ΠαΣοΚ. «Το ΠαΣοΚ ήταν παπανδρεϊκό,είναι παπανδρεϊκό και θα μείνει πάντα παπανδρεϊκό» είπε.

    Υπό αυτό το πρίσμα, εξηγούνται πολλά. Εξηγείται η ένταση, η πόλωση, ο φανατισμός μιας εσωκομματικής διαδικασίας, η οποία δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια εκλογή αρχηγού. Κάτι αντίστοιχο θα συνέβαινε σε οιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα του κόσμου έχανε τις εκλογές, όπως συνέβη να τις χάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τη διαφορά ενδεχομένως, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο απερχόμενος πρόεδρος ούτε που θα σκεφτόταν να ξαναβάλει υποψηφιότητα.

    Εδώ όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι ανάλογο. Διότι αν δεχτούμε το «δόγμα Κατσιφάρα» αλλά και όσα συμπλήρωσε ο Α. Λιβάνης , στο ΠαΣοΚ δεν εξελίσσεται μια φυσιολογική δημοκρατική διαδικασία εκλογής αρχηγού. Εξεδηλώθη απόπειρα σφετερισμού του θρόνου ή, έστω, προσπάθεια καταπάτησης ξένης ιδιοκτησίας. Και αυτό προφανώς εξηγεί και τις τσιρίδες αποτροπιασμού.

    ''PASOK poisonous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. O υπονομευτικός και συνωμοτικός ρόλος του Σημίτη.


    Την περίοδο που μας πέρασε ο Γ. Παπανδρέου δουλεύοντας προσεκτικά την τακτική του απέναντι στο Βενιζέλο, ξεσκέπασε τον ύποπτο ρόλο του αρχιερέα των «ηφαιστειακών θεών της διαπλοκής». Του Σημίτη. Ήδη υπήρχαν πληροφορίες για υπόγειες και κρυφές συμφωνίες αλλά και για μυστικά ραντεβού όπως η προεκλογική συνάντηση Σημίτη-Βενιζέλου-Ψυχάρη όπου και «κλείδωσε» ο «αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης». Αυτό το ραντεβού ήταν η αιτία που ο Παπανδρέου κάλεσε το Σημίτη στην εξέδρα της προεκλογικής συγκέντρωσης Πασόκ στην Αθήνα. Τώρα όμως γνωρίζει καλύτερα και τις «εντολές» που έδωσε η «εκδοτική παράγκα» στους Σημίτη-Βενιζέλο για να πάρουν το χρίσμα.

    Ο Παπανδρέου κινήθηκε πολύ έξυπνα για να αναδείξει χωρίς κόπο τον υπονομευτικό και συνωμοτικό ρόλο του δήθεν ουδέτερου-εγγυητή Σημίτη στη συνεδρίαση της ΚΟ Πασόκ, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης, οπότε και έπεσαν οι μάσκες. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ έλαβαν το μήνυμα. Το «εφιαλτικό» σημιτικό μπλοκ έδειξε τα βρώμικα νύχια του.

    Ο Παπανδρέου «ακουμπά» πλέον το δίλημμα «ψηφίστε με ή κάνω δικό μου κόμμα». δίλημμα πανίσχυρο που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και τους εκδότες και το μπλόκ Σημίτη-Βενιζέλου. Το σενάριο που έχει δέσει στη σκέψη των οπαδών του Πασόκ είναι ότι ο Παπανδρέου μπορεί να κάμει δικό του κόμμα και ότι ένα Πασόκ χωρίς τον Παπανδρέου είναι καταδικασμένη υπόθεση (θα θύμιζε την μεγάλη παρακμή του Πασόκ). Γι’ αυτό οι διαπλεκόμενοι ρίχνουν ξαφνικά το βάρος τους στην ενότητα του κόμματος ενώ ο Παπανδρέου προσπαθεί να προδιαγράψει την επικράτησή του ως ήττα της διαπλοκής. Δεν αποκλείεται στη στρατηγική του ο ΓΑΠ να συμπεριλάβει και ένα νέο «ανένδοτο αγώνα» κατά της διαπλοκής αυτή τη φορά. Ταυτιζόμενος έτσι με την «αντι-διαπλεκόμενη» λογική Καραμανλή(που έχει επίσης υποστεί τα μύρια από την καναλαρχία αλλά λόγω θέσης πρέπει να κινείται σε θεσμικά όρια) και δημιουργώντας ένα τεράστιο μπλοκ κάθαρσης που θα επικροτείται από τα δεξιά έως αριστερά του πολιτικού φάσματος.

    Τα κέντρα της διαπλοκής και τα παράκεντρα της πολιτικής υπέστησαν ήδη δεινή ήττα με την αυτοδυναμία Καραμανλή. Με την επικράτηση Παπανδρέου υπόκεινται καταποντισμό.

    Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο. Καραμανλής και Παπανδρέου εμφανίζονται περισσότερο ώριμοι από ποτέ και έτοιμοι να συγκρουστούν ακόμα και με την παγιωμένη σαπίλα της διαφθοράς και της διαπλοκής. Χωρίς τη μεταξύ τους συνεννόηση θα χαθεί μια χρυσή ιστορική ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί ΟΛΟΙ μας λένε ψέματα ;;;
    …………………………..

    ΟΛΑ τα υψηλόβαθμα στελέχη του Πα.σο.κ. πηγαίνουν
    καθημερινώς στα τηλεοπτικά παράθυρα και με πολύ
    θράσος λένε ότι δεν έγινε συζήτηση για την ήττα
    των εθνικών εκλογών 2004.

    ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΨΕΜΑΤΑ !!!

    Μετά τις εκλογές 2004 , ο περίφημος ‘’ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ
    ΔΙΑΛΟΓΟΣ'’ είχε ένα και μόνο θέμα :

    TA AITIA THΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ 2004 .

    Έγιναν συζητήσεις σε επίπεδο Δημοτικών Οργανώσεων
    και μετά σε επίπεδο Νομαρχιακών Οργανώσεων .
    Μετά τις συζητήσεις στις Ν.Ο. μας βεβαίωναν οι βουλευτές
    ότι θα στείλουν τις πολιτικάς αναλύσεις στην Χαριλάου
    Τρικούπη .
    Όχι μόνο συζητήσαμε ,το παρα-συζητήσαμε το θέμα .

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ .

    ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ‘’ΟΛΟΙ'’ ΤΟΥΣ.

    Μετά μήοως ενθυμούνται πόσες συζητήσεις επί του θέματος της ήττας έγιναν στο Συνέδριο ;;;

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να μου ζήσεις.
    Αυτά τα άθλια "πίσινους" τα βρωμερά και τρισάθλια, έγιναν αιτία μετά το θρυβώδες πρωϊνό παρατεταμένο κλάσιμο του Χονδροπέρδογλου να καθυστερήσω στη δουλειά μου. Εκλεισε για λόγους ασφαλείας το Κολωνάκι επί τρίωρο από τη μπόχα του μεθανίου.

    Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ''Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο. Καραμανλής και Παπανδρέου εμφανίζονται περισσότερο ώριμοι από ποτέ και έτοιμοι να συγκρουστούν ακόμα και με την παγιωμένη σαπίλα της διαφθοράς και της διαπλοκής. Χωρίς τη μεταξύ τους συνεννόηση θα χαθεί μια χρυσή ιστορική ευκαιρία.''

    Tou kolou ta eniamera kai to moyni tis Haidws .
    Otan tha faei meta 18 mines ena 30% stin mapa o G.A.P. pali o Simitis kai o Psiharis tha tou ftaine ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΑΡΑΠΗ:

    Αναλαμβάνες να προσέξεις τα σκατομπουχεσόπουλο του Χονδρο-αχλαδοκουράδα (σ΄αρέσει το νέο επίθετο τουμπουρδούμπαση?), ήτοι αυτά τα μιαρά ΠΑΣΟΚοπίσινους, και να τους φράξεις το (κ)ώλον κίνημα που ονειρεύονται.

    Στέμμα ο σκατομπουχέσαςδεν πρόκειται να φορέσει!...

    Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το ακόλουθο κείμενο το αντέγραψα από ''διαπλεκόμενη'' εφημερίδα .Είναι χρήσιμο σε όσους λατρεύουν τους πρήγκιπες :


    ''ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του ο Ανδρέας άφησε το όνομά του το 1996. Οκτώ χρόνια αργότερα, ο Σημίτης τους παρέδωσε και το κόμμα. Τυπικά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ο Γιώργος. Αλλά ο πληθυντικός ταιριάζει γιατί η παρουσία της οικογένειας ήταν ευδιάκριτη εξ αρχής. Από τις εμφανίσεις Αντρίκου στην ομάδα οικονομολόγων των εκλογών του 2004. Ώς την εμπλοκή της Μάργκαρετ Παπανδρέου και του Νίκου στο «Κάθε μέρα πολίτης».
    Η 16η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007 έχει ιδιαίτερη σημασία στην ιστορία των Παπανδρέου. Το οικογενειακό πάρτι στο Καστρί έμεινε στη μέση. Ο Νίκος είχε καλέσει φίλους για να γιορτάσουν τη νίκη. Τελικά βρέθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη, όπως και η Άντα Παπανδρέου. Η σύζυγος του προέδρου παρέστη και σε ραντεβού του Γιώργου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ τις πρώτες ημέρες μετά την ήττα.
    «ΟΛΕΣ ΟΙ ευτυχισμένες οικογένειες είναι ίδιες. Κάθε δυστυχισμένη οικογένεια είναι διαφορετική». Το γράφει ο- συνάδελφος του Νίκου στα γράμματα- Τολστόι στην Άννα Καρένινα. Διαφορετική είναι και καθεμιά από τις μεγάλες ελληνικές πολιτικές οικογένειες: Καραμανλήδες, Παπανδρέου ή Μητσοτάκηδες. Όλες όμως μοιάζουν στις δύσκολες ώρες, γιατί τότε σφίγγουν τις γραμμές.
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ο Νίκος βγήκε στην τηλεόραση να υποστηρίξει τον αδελφό του. Και στράφηκε κατά Σημίτη και όσων Πασόκων δεν θα συγχωρεθούν εφεξής. Ο συγγραφέας της οικογένειας είπε όσα πρόλαβε. Στο επιτελείο του Γιώργου υπάρχει η αίσθηση πως οι δηλώσεις Νίκου δεν βοηθούν. ''

    δια την αντιγραφή


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  29. O υπονομευτικός και συνωμοτικός ρόλος του Σημίτη.


    Την περίοδο που μας πέρασε ο Γ. Παπανδρέου δουλεύοντας προσεκτικά την τακτική του απέναντι στο Βενιζέλο, ξεσκέπασε τον ύποπτο ρόλο του αρχιερέα των «ηφαιστειακών θεών της διαπλοκής». Του Σημίτη. Ήδη υπήρχαν πληροφορίες για υπόγειες και κρυφές συμφωνίες αλλά και για μυστικά ραντεβού όπως η προεκλογική συνάντηση Σημίτη-Βενιζέλου-Ψυχάρη όπου και «κλείδωσε» ο «αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης». Αυτό το ραντεβού ήταν η αιτία που ο Παπανδρέου κάλεσε το Σημίτη στην εξέδρα της προεκλογικής συγκέντρωσης Πασόκ στην Αθήνα. Τώρα όμως γνωρίζει καλύτερα και τις «εντολές» που έδωσε η «εκδοτική παράγκα» στους Σημίτη-Βενιζέλο για να πάρουν το χρίσμα.

    Ο Παπανδρέου κινήθηκε πολύ έξυπνα για να αναδείξει χωρίς κόπο τον υπονομευτικό και συνωμοτικό ρόλο του δήθεν ουδέτερου-εγγυητή Σημίτη στη συνεδρίαση της ΚΟ Πασόκ, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης, οπότε και έπεσαν οι μάσκες. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ έλαβαν το μήνυμα. Το «εφιαλτικό» σημιτικό μπλοκ έδειξε τα βρώμικα νύχια του.

    Ο Παπανδρέου «ακουμπά» πλέον το δίλημμα «ψηφίστε με ή κάνω δικό μου κόμμα». δίλημμα πανίσχυρο που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και τους εκδότες και το μπλόκ Σημίτη-Βενιζέλου. Το σενάριο που έχει δέσει στη σκέψη των οπαδών του Πασόκ είναι ότι ο Παπανδρέου μπορεί να κάμει δικό του κόμμα και ότι ένα Πασόκ χωρίς τον Παπανδρέου είναι καταδικασμένη υπόθεση (θα θύμιζε την μεγάλη παρακμή του Πασόκ). Γι’ αυτό οι διαπλεκόμενοι ρίχνουν ξαφνικά το βάρος τους στην ενότητα του κόμματος ενώ ο Παπανδρέου προσπαθεί να προδιαγράψει την επικράτησή του ως ήττα της διαπλοκής. Δεν αποκλείεται στη στρατηγική του ο ΓΑΠ να συμπεριλάβει και ένα νέο «ανένδοτο αγώνα» κατά της διαπλοκής αυτή τη φορά. Ταυτιζόμενος έτσι με την «αντι-διαπλεκόμενη» λογική Καραμανλή(που έχει επίσης υποστεί τα μύρια από την καναλαρχία αλλά λόγω θέσης πρέπει να κινείται σε θεσμικά όρια) και δημιουργώντας ένα τεράστιο μπλοκ κάθαρσης που θα επικροτείται από τα δεξιά έως αριστερά του πολιτικού φάσματος.

    Τα κέντρα της διαπλοκής και τα παράκεντρα της πολιτικής υπέστησαν ήδη δεινή ήττα με την αυτοδυναμία Καραμανλή. Με την επικράτηση Παπανδρέου υπόκεινται καταποντισμό.

    Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο. Καραμανλής και Παπανδρέου εμφανίζονται περισσότερο ώριμοι από ποτέ και έτοιμοι να συγκρουστούν ακόμα και με την παγιωμένη σαπίλα της διαφθοράς και της διαπλοκής. Χωρίς τη μεταξύ τους συνεννόηση θα χαθεί μια χρυσή ιστορική ευκαιρία.

    δια την αντιγραφή


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΩΡΑ 11.45

    Εκκενώθηκε πριν από λίγο το Κολωνάκι για το φόβο εκρήξεως από την απίστευτη διαρροή αερίου. Προηγήθηκε βοή αρκετών δευτερολέπτων, με συριγμούς διακεκομμένους.

    Τί έγινε ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι?

    11:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    Μεθάνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο00000000000000000000000000000

    11:50 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΡΔΟΓΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!
    ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΔΙ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    ΣΕ ΝΕΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΑΣ

    ΣΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΟΥΡΕΣ

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ.

    Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    Ο ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ.

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ.

    Η ΟΘΩΜAΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τ ο πρόβλημα, κατά τον Νίκο Α.Παπανδρέου (ΝΑΠ, όπως ΓΑΠ), είναι ότι ο Κώστας Σημίτης παρέδωσε στον σημερινό πρόεδρο του ΠαΣοΚ « ένα πλοίο που βυθι ζόταν ». Και λοιπόν; Η αναγνώριση του λάθους του Κ. Σημίτη δεν επανορθώνει την αστοχία της επιλογής.

    Στην υπόθεση αυτή το ζητούμενο, αν δεν κάνω λάθος (που φοβάμαι ότι μάλλον δεν κάνω...), είναι η ικανότητα του σημερινού αρχηγού, όχι του προκατόχου του. Αν υπερψηφίζοντας τον ΓΑΠ νομίζουν ότι καταψηφίζουν τον Σημίτη, το πρόβλημα του ΠαΣοΚ δεν βρίσκει τη λύση του. Ακόμη και να κρεμάσουν και κάψουν τον Σημίτη στη μέση της πλατείας Κολωνακίου, πάλι με τον ίδιο αρχηγό θα έχουν μείνει...

    Α ν επικρατήσει η λογική του ΝΑΠ, μπορώ να προβλέψω το επόμενο στάδιο, μετά την ήττα στις ευρωεκλογές με 25%. Τι θα γίνει; Ο ΓΑΠ θα προκηρύξει εκλογές για αναπληρωτή αρχηγό, του οποίου το «job description» θα είναι: (α) να σώσει το πλοίο που βυθίζεται, (β) να το οδηγήσει στο λιμάνι, στην εκλογική νίκη δηλαδή και, (γ), να το παραδώσει στον ΓΑΠ. Δεν είναι παρά η προέκταση της λογικής της οικογενείας...

    Το μειονέκτημα της σκέψης είναι ότι ο εκλεκτός για τη θέση του αναπληρωτή θα πρέπει να είναι αρκούντως βλαξ ώστε να τη δεχθεί υπό τους συγκεκριμένους όρους.

    Εκ πρώτης όψεως, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς το είδος δεν σπανίζει. Το πρόβλημα είναι πώς θα κερδίσει εκλογές όντας βλαξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κάλυψη προσφέρει η κυβέρνηση στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά για την οικοδόμηση εξοχικής κατοικίας χωρίς ισχύουσα οικοδομική άδεια.

    Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο θέμα, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος δήλωσε πως "είναι γνωστό το ήθος και η ακεραιότητα του κ. Σουφλιά".

    Εξάλλου, σε ανακοίνωσή του ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής αναφέρει ότι ζητήθηκε η διακοπή των εργασιών, ενώ δόθηκε τετράμηνη προθεσμία, ώστε ο κ. Σουφλιάς να καταθέσει μέσω του μηχανικού του νέα αίτηση για αναθεώρηση της άδειας. Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο κ. Κουρής προσθέτει ότι η πολεοδομία Μαρκοπούλου διαπίστωσε ύστερα από αυτοψία ότι στην οικοδομή γίνονταν εργασίες χωρίς την απαραίτητη αναθεωρημένη άδεια. [Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής.]


    • Κάλυψη και αλήθειες
    • Έγγραφα για την οικοδομή Σουφλιά
    • Ηθικά ζητήματα
    • Θέμα ηθικής τάξεως
    Η επίμαχη οικοδομή βρίσκεται στην Ανάβυσσο (στο 57ο χιλιόμετρο της Αθηνών - Σουνίου) και είναι διώροφο κτίριο με κλειστό πάρκινγκ που βρίσκεται στην φάση ολοκλήρωσης.

    Ο ίδιος ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, με ανακοίνωσή του, δηλώνει άγνοια επιρρίπτοντας την ευθύνη στο μηχανικό Νίκο Μεταξά.

    Συγκεκριμένα, ο υπουργός επισημαίνει ότι το Φεβρουάριο του 2005 κατατέθηκε αίτηση για αναθεώρηση της άδειας, ωστόσο, για λόγους που ο ίδιος δεν γνωρίζει, η Πολεοδομία καθυστέρησε την έκδοσή της. Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, ο μηχανικός δεν ενημέρωσε τον κ. Σουφλιά για την ανεξήγητη -όπως την χαρακτηρίζει- καθυστέρηση της πολεοδομίας.

    Τα πραγματικά γεγονότα. Ποια είναι όμως τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία της υπόθεσης, που προκύπτουν από την έρευνα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Τάσου Τέλλογλου:

    Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ και η οικογένεια του αγόρασαν τα δύο ακίνητα το φθινόπωρο του 1997 μαζί με την υπ' αριθμ. 1262 οικοδομική άδεια.

    Σε αυτήν αποτυπώνεται το δικαίωμα για δύο κτίσματα 61 τετραγωνικών μέτρων το καθένα. Σύμφωνα με την άδεια, που είναι αναπόσπαστο μέρος του συμβολαίου, τα δύο κτίσματα απέχουν 4 μέτρα το ένα από το άλλο και δεν εφάπτονται.

    Το 2005 ο κ. Σουφλιάς είχε νόμιμη άδεια κατασκευής δύο οικοδομών και όχι άδεια για κατασκευή οικοδομής, όπως κακώς αναφέρει.

    Ο μηχανικός Ν. Μεταξάς επέδειξε την Πέμπτη την υπογραφή της υπαλλήλου που ενέκρινε τη συμβατότητα της τροποποιημένης μελέτης του στην αρχική φάση της αναθεώρησης τον Φεβρουάριο του 2005.

    Ο προϊστάμενος της πολεοδομίας ωστόσο, επέμεινε ότι η αναθεώρηση του κ. Σουφλιά θα έπρεπε να ενταχθεί σε νέο πιο αυστηρό καθεστώς και άρα δεν θα έδινε την άδεια για την ένωση των δυο κτισμάτων. [Διαβάστε την επίσημη απάντηση της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου.]

    Έτσι, ο κ Μεταξάς για να μην στερηθεί τους δικαιώματος να κτίσει, έκρινε ότι έπρεπε να κατασκευάσει χωρίς άδεια και να νομιμοποιήσει εκ των υστέρων. Αυτή την ευθύνη του κ. Μεταξά αναγνωρίζει ο κ Σουφλιάς σήμερα. Ο ίδιος ο κ Μεταξάς ανέλαβε όλη την ευθύνη για τους χειρισμούς του.

    Ο κ. Σουφλιάς επίσης αναφέρει στη δήλωση του ότι ο κ. Μεταξάς θα αναλάβει το κόστος για τη νομιμοποίηση του κτίσματος της Αναβύσσου. Ο μηχανικός του δήλωσε ενοχλημένος από τη χρήση του όρου "αυθαίρετο".

    Σημειώνεται ότι η υπαγωγή του σπιτιού στο άρθρο 22 παράγραφος 3 του ΓΟΚ στο οποίο παραπέμπει ο κ Σουφλιάς δεν είναι τίποτα άλλο παρά η επίκληση του πιο δημοφιλούς πολεοδομικού νόμου στην Ελλάδα που έγινε γνωστός την εποχή την εμπνευστή του Αντώνη Τρίτση από το σλόγκαν "αν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις". [Διαβάστε τις σχετικές ρυθμίσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.]

    Θέμα ηθικής τάξεως. Εντωμεταξύ, αντιδράσεις προκαλεί η υπόθεση μεταξύ αρχιτεκτόνων και περιβαλλοντικών οργανώσεων, οι οποίοι σημειώνουν πως τίθεται ζήτημα ηθικής τάξεως αφού δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του ένας υπουργός που θέλει να λέγεται και "Περιβάλλοντος" και ταυτόχρονα να χτίζει σπίτι, χωρίς τις απαιτούμενες άδειες.

    Προσθέτουν δε, ότι ο κ. Σουφλιάς δεν μπορεί από τη μία πλευρά να λέει ότι θα κατεδαφίζονται αμέσως τα αυθαίρετα και από την άλλη να οικοδομεί ο ίδιος αυθαίρετο.

    Άγνοια του θέματος δήλωσε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης, προσθέτοντας ωστόσο, ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια.

    Υπενθυμίζεται, ότι την άνοιξη του 2005 ο κ. Σουφλιάς κατέθεσε σχέδιο νόμου που έθετε αυστηρότερες προϋποθέσεις για την έκδοση οικοδομικών αδειών. Η ψήφιση του νομοσχεδίου εκκρεμεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Τσοβόλας έχει δίκιο, δεν είναι δυνατόν να μπει κάτω από την Γκούφη Γεννηματά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. PASOK poisonous εξαιρετικά αφιερωμένο σε εσένα (που προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι σκεπτόμενος-τρομάρα σου)
    Τα παρακάτω ειπώθηκαν από τον Γιώργο στην συζήτηση επι των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης
    Τα παρακάτω λόγια ο λαός καταλαβαίνει πως αν κάποιος μπορεί να τα κάνει πράξη αυτός είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Αυτό εξηγεί την αμηχανία των νταβάδων, τις εκβιαστικές κινήσεις τους και την επιλογή βενιζέλου κι ας μην τραβάει η υποψηφιότητα του στη βάση.
    Τώρα τι σε τρώει εσένα ο κώλος να υποστηρίζεις το παιχνίδι των νταβάδων που είναι καταδικασμένο να αποτύχει, δεν μπορώ να το ξέρω
    Ας απαντήσεις εσύ σε αυτό το ερώτημα αν έχεις αρχίδια...


    Διάβασε για λίγο τα παρακάτω κι ασε τους λιβάνιδες και τους κουτσόγιωργες και πες μας αν διαφωνείς

    "Προτείνουμε και θα αγωνιστούμε, για ισχυρούς μηχανισμούς ελέγχου και διαφάνειας στη σύναψη των δημοσίων συμβάσεων. Να ενημερώνεται πλήρως η Βουλή για κάθε σύμβαση μεγάλης σημασίας, πριν απ' τη σύναψή της. Όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα και οι δαπάνες θα παρουσιάζονται και θα ελέγχονται από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

    Όλες οι πράξεις για προμήθειες, για συμβάσεις παραχώρησης, για απευθείας αναθέσεις, για παροχές υπηρεσιών, προτείνουμε να αναρτώνται, να δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο, να τις βλέπει το φως της δημοσιότητας.

    Πολιτικό χρήμα, έλεγχος, πλήρης διαφάνεια στα κόμματα, δημόσια χρηματοδότηση των κομμάτων, η ιδιωτική χρηματοδότηση να περιοριστεί στις εισφορές μελών και φίλων, που πρέπει να είναι πάντα ονομαστικές.

    Η επιταγή της διαφάνειας αφορά και στα Μέσα Ενημέρωσης, ενόψει της τεράστιας εξουσίας που ασκούν πια στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή.

    Μέσα Ενημέρωσης. Απόλυτη διαφάνεια στις πηγές χρηματοδότησής τους, ροής χρήματος, βιωσιμότητάς τους, εγγύηση υγιούς ανταγωνισμού.

    Επιλογή Ανώτατων Δικαστών. Να περνούν από ακρόαση στην Βουλή, κατοχυρώνοντας μεγαλύτερη ανεξαρτησία από την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία.

    Πώς ψηφίζουμε νόμους. Νομοθετική εργασία, υποχρεωτικό στάδιο διαβούλευσης. Τέλος οι μεταμεσονύχτιες τροπολογίες. Τα νομοσχέδια πρέπει, επίσης, να υποβάλλονται σε δύο αναγνώσεις, με χρονικό περιθώριο μεταξύ των δύο αναγνώσεων, για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν. Τέλος οι εκπλήξεις για κοινωνικούς εταίρους. Τέλος οι φωτογραφικές διατάξεις για «ημετέρους» και ισχυρούς.

    Δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου Διαφάνειας. Να καταπολεμήσουμε συλλογικά το εθνικό πια θέμα, που λέγεται διαφθορά, στη χώρα μας, το οποίο αποτελεί κοινωνική αδικία, υπονομεύει τη δημοκρατία και είναι εμπόδιο στην ορθολογική ανάπτυξη της οικονομίας μας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΛΑΤΡΕΥΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους.


    ΛΑΤΡΕΥΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους.


    ΛΑΤΡΕΥΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους.



    ΛΑΤΡΕΥΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. o σημιτης δεν ειναι εθνικο κεφαλαιο.

    ειναι η φιλιπινεζα του
    εθνικου κεφαλαιου.

    εισηγμενοι επιχειρηματιες της σοφοκλεους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΩΡΓΟ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΤΡΙΑΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ
    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΗ.
    ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ.

    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ
    ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    6:03 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ...XAXAXA

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ.

    ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΤΟ ΟΛΟΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ
    ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ.

    ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΝΟΤΗΤΑ
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΩΝ,ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΕΝΩΝ,
    ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ.

    ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. θέλω να διαβεβαιώσω τους αγαπητούς νταβατζήδες, οτι το μόνο που θα καταφέρουν, είναι να κάνουν αρχηγό τον Βενιζέλο, σ ενα κόμμα σαν το ΚΟΔΗΣΟ, απ οπου προέρχεται άλλωστε, ο ήρωάς τους.
    Ακόμη κι αν αυτο το κόμμα, ειναι το Πασόκ, δεν θα θυμίζει παρα σκιά του εαυτού του-κάτι
    σαν τον φοβισμένο, ξεδοντιασμένο πλέον Μάικ Τάυσον.
    Παπανδρέου ισον Πασόκ. Δίχως εκείνον, δεν είναι παρα μερικές ντουζίνες βαρυποινίτες, στη συνείδηση του κόσμου. Ασε που οι πιο πολλοί, απο δαύτους, θάπρεπε να ξυπνάνε στη στενή...

    Παπανδρέου ισον Πασόκ. Δίχως εκείνον, δεν είναι παρα μερικές ντουζίνες βαρυποινίτες, στη συνείδηση του κόσμου. Ασε που οι πιο πολλοί, απο δαύτους, θάπρεπε να ξυπνάνε στη στενή...



    Παπανδρέου ισον Πασόκ. Δίχως εκείνον, δεν είναι παρα μερικές ντουζίνες βαρυποινίτες, στη συνείδηση του κόσμου. Ασε που οι πιο πολλοί, απο δαύτους, θάπρεπε να ξυπνάνε στη στενή...




    Παπανδρέου ισον Πασόκ. Δίχως εκείνον, δεν είναι παρα μερικές ντουζίνες βαρυποινίτες, στη συνείδηση του κόσμου. Ασε που οι πιο πολλοί, απο δαύτους, θάπρεπε να ξυπνάνε στη στενή...




    Παπανδρέου ισον Πασόκ. Δίχως εκείνον, δεν είναι παρα μερικές ντουζίνες βαρυποινίτες, στη συνείδηση του κόσμου. Ασε που οι πιο πολλοί, απο δαύτους, θάπρεπε να ξυπνάνε στη στενή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς 2.29

    Δεν ειμαι ο 'PASOK Poisonous' ουτε ο δικηγορος του.
    Ξερεις ομως τι θα εταζε ο οποισδηποτε αν ειχε χασει 4 συνεχεις εκλογες και ηθελε παρ'ολα αυτα να κρατηθει στη εξουσια;

    Τον Παραδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Παπανδρέου ισον Πασόκ. Δίχως εκείνον, δεν είναι παρα μερικές ντουζίνες βαρυποινίτες, στη συνείδηση του κόσμου. Ασε που οι πιο πολλοί, απο δαύτους, θάπρεπε να ξυπνάνε στη στενή..."

    Αν ειναι ετσι, ας το παρει το κομματακι του (Αυτος, η οικογενεια του και ο Τζουμακας) και ας πανε να εκλεγουν στη Βιρμανια γιατι αν μεινουν εδω, τους βλεπω, δεν τους βλεπω να μπαινουν στη Βουλη σαν πεμπτο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για τον 2.29

    Τι λες ρε μεγαλε; Σοβαρα ειπε τετοια πραγματα ο Γιωργακης ε;

    Και τι σημαινει αυτο; Οτι θα τα παραγματοποιησει;

    Ποτε; Αφου το ξερει οτι και επτα ζωες να ειχε δεν προκειται να βγει ποτε πρωθυπουργος. Του κοστιζει τιποτα νε λεει οτι του κατεβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΟΙΟΣ



    ΓΝΩΣΤΟΣ



    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ



    ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ


    ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ;;;;;


    Ο ΕΥΡΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ


    ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 2.43 οι τέσσερις ήττες που λες περιλαμβάνουν τις εκλογές του 2004 που ανέλαβε την προεδρία με -12% και με τους υποψήφιους βουλευτές που ήθελε ο Σημίτης(άραγε γιατί δεν κατέβαινε για υποψήφιος κι ο Βενιζέλος τότε? τον εμπόδιζε κανένας?), επίσης περιλαμβάνουν δημοτικές εκλογές, εκεί να δεις παιχνίδια και τράμπες που έπαιζαν οι πράσινοι δήμαρχοι με τους γαλάζιους βουλευτές, τις ευρωεκλογές που ήταν πάρα πολύ κοντά με τις βουλευτικές εκλογές του 2004 και αυτές του 2007. Ευθύνες έχει ο Παπανδρέου για τις τελευταίες μόνο. Η λογική αυτό λέει.
    Θυμήσου όμως με τι αίτημα βγήκε ο Καραμανλής το 2004? Με το αίτημα κάποιος επιτέλους να διώξει τα αρπακτικά, να κάνει κάθαρση. Με το ίδιο αίτημα βγήκε και τώρα παρόλο που έδειξε κι αυτός να είναι πολυ επιρρεπής στις λαμογιές. Παλι ο λαος του έχει περισσότερη εμπιστοσύνη απο τα αρπακτικά του πασοκ.
    Δες για παράδειγμα τις πυρκαγιές: 70 νεκροί, οικολογική καταστροφή, τεράστιες οικονομικές ζημιές, ολοκληρωτική διάλυση της παραγωγικής βάσης κι όλα αυτά με τεράστια ευθύνη της κυβέρνησης. Πρόσεξε όμως ο λαός δεν τους τιμωρεί όσο τιμωρεί το πασοκ. Βλέπεις ακόμη θυμάται το ΥΠΕΧΩΔΕ του Λαλιώτη που έφαγε τα λεφτά που προοριζόταν απο την Ε.Ε για το κτηματολόγιο...Ακόμη θυμάται τους πασοκους βουλευτές της Ηλείας που ήθελαν να βάλουν χέρι στη λίμνη του Καϊάφα (περιοχή natura) και να χτίσουν εκεί τα ημέτερά τους πράσινολαμόγια ξενοδοχεία...
    Ο Βειζέλος φίλε μου δεν μπορεί να τα σβήσει αυτά γιατι το ίδιο πασοκ (όλων των λαμογιών) θέλει.
    Μόνο ο Γιώργος μπορεί να το κάνει αυτό στηριζόμενος στη δύναμη και την απαίτηση του αγνού κόσμου της βάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τα κορίτσια-σωματοφύλακες, του καημένου
    Αμπτουλά Οτσαλάν, δεν πιάναν μπάζα μπροστά της. Σκληροτράχηλη κι εκπαιδευμένη
    να επιφέρει ακαριαία, θανάσιμο πλήγμα, σ οποιον καλεσμένο του δελτίου, τολμήσει ν αμφισβητήσει τον "προστατεύομενό"της, Ευάγγελο Βενιζέλο. Το ελαφρύ μειδίαμα και το μπλαζέ βλέμα δυσφορίας, ειναι η κλασσική μάσκα που φοράει, μόλις εμφανισθεί στο παράθυρο φιλοπαπανδρεικό στέλεχος.
    Οι ματιές που ανταλλάσει η Όλγα, με τον Γιαννάκη Πρετεντέρη, ηδη συλλέγονται απο τους αρμόδιους των εκπομπών, τύπου "ΟΛΑ", TV Tιγκλόν, ΑΛ Τσαντίρι κλπ.
    Στο μέλλον, πιθανόν ν αποτελέσουν αντικείμενο διδασκαλίας, στις κορυφαίες σχολές δημοσιογραφίας του πλανήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΟΙΟΣ



    ΓΝΩΣΤΟΣ



    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ



    ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ


    ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ;;;;;


    Ο ΕΥΡΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ


    ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΟΙΟΣ



    ΓΝΩΣΤΟΣ



    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ



    ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ


    ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ;;;;;


    Ο ΕΥΡΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ


    ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το νέο πεδίο σύγκρουσης στο Πασόκ είναι τα αίτια της ήττας και τα διαδικαστικά περί της εκλογής προέδρου. Η διαμάχη εξελίσσεται περισσότερο σε διαφορά προσώπων και λιγότερο σε παρουσίαση πολιτικών θέσεων. Τέτοια αντιπαράθεση καθιστά δυσκολότερη τη συνύπαρξη και ευνοεί τις διασπαστικές τάσεις που έχουν ήδη διαμορφωθεί στο Πασόκ, κυρίως επειδή και οι δύο συγκρουσιακές τάσεις αφήνουν ρεβανσιστικές υποψίες για το κοντινό μέλλον. Ποια θέση επιφυλάσσεται για το Βενιζέλο με εσωκομματικό νικητή τον Παπανδρέου και αντιστρόφως; Δύσκολη η βέβαιη πρόβλεψη.
    Πριν λίγες μέρες οι ψηφοφόροι του Πασόκ έψαχναν το πρόσωπο που μπορεί να αντιπαρατεθεί στον Καραμανλή με μεγαλύτερες πιθανότητες εξουσίας και έδειχναν Βενιζέλο. Σήμερα στη φιλολογία για το μέλλον του Πασόκ κυριαρχεί η ενότητα που προσγειώνει την αλλαζονεία και την καρεκλομανία των στελεχών, φέρνει τους μηχανισμούς πιο κοντά στην πολιτική και κλείνουν το μάτι στον Παπανδρέου. Η αντιπαράθεση εξουσίας τυφλώνει. Η αναζήτηση ενότητας προσγειώνει. Ο βοναπαρτισμός δηλαδή του Βενιζέλου οδηγεί αυτομάτως την αντίπαλη πλευρά πιο κοντά στην πολιτική και στις προτάσεις και δημιουργεί στη βάση του κόμματος πολιτικά και όχι εξουσιαστικά αντισώματα, αφού έτσι κι’ αλλιώς το Πασόκ είναι κόμμα εξουσίας και δε χρειάζεται να το φωνάζει κιόλας.

    Το Πασόκ διαθέτει μια ισχυρή οργάνωση απομακρυσμένη όμως από την κοινωνία αφού οι κοινωνικές διεκδικήσεις αποσβέσθηκαν σε προσωπικό βόλεμα και ατομικές απαιτήσεις. Ακόμα και οι καρεκλοκένταυροι εργατοπατέρες μοιάζουν με παραφουσκωμένα σκιάχτρα άλλων εποχών που δεν έχουν κανένα έρεισμα στην κοινωνία και μαζεύουν δίπλα τους περισσότερο υποψήφιους καρεκλοκένταυρους χαμένους σε ένα γραφικό και κλισέ ύφος αγωνιστή, ρευστοποιημένους σε μικροκομματικές ιδεολογίες που αφορούν τα παιδιά τους, υποκριτικά όμως την κοινωνία. Σε κλειστά πολιτικά club ευνοείται η στάση ζωής «τα πάντα επιτρέπονται», στην κοινωνία όμως αυτή η στάση συγκρούεται με άλλες αντίστοιχες ή αντίθετων συμφερόντων, οπότε και σιγά σιγά το κλεισό club μένει μόνο του να ψάχνει να βρει τις αιτίες της ήττας και τι φταίει. Παραδόξως τα συντρίμμια του Πασόκ μαζεύονται γύρω από τον Βενιζέλο που χωρίς πολύ σκέψη τα νεκρανάστησε και τα υιοθέτησε. Αυτός ο ρεβανσιστικός μηχανισμός, πλήρως ευθυγραμμισμένος με τις επιδιώξεις του εκδοτικού κατεστημένου, ζητά μόνο εξουσία και απαιτεί από τους συντρόφους μόνο το χειροκρότημα χωρίς σχόλια. Όραμα είναι μόνο η διαχείριση της εξουσίας κάτω από τους προβολείς των ισχυρών ΜΜΕ. Ένα μεγάλο πουφ κυνισμού δηλαδή που μετατρέπει σε πολύ δύσκολη υπόθεση την επιστροφή του Πασόκ στις κοινωνικές του ρίζες και στον απεγκλωβισμό του από τον «κυβερνητισμό». Άρα είναι ευνόητο ότι έτσι παγιδεύεται σε ανιαρές και υποκριτικές «αντιδεξιές» ρητορείες που μόνο διχάζουν και φανατίζουν το λαό, επιτρέποντας όμως τη διατήρηση ενός ψεύτικου δήθεν αριστερού παράδεισου εξουσίας.

    (exastal)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. έρχονται τουλάχιστον άλλες 2 δημοσκοπήσεις που επιβεβαιώνουν την παγίωση κλίματος ευνοϊκού για τον Γιώργο. Στη μια μάλιστα η διαφορά στην πρόθεση ψήφου (μεταξύ μόνο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ) είναι για πρώτη φορά τόσο μεγάλη. Μη βιαζόμαστε όμως να βγάλουμε καταληκτικά συμπεράσματα, έχουμε πολύ δρόμο μέχρι το τέλος και θα δούμε πολλά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 2.29 το ερώτημα είναι εσύ συμφωνείς με αυτά ναι ή όχι
    κι αν ναι, πιστεύεις πως ο Βενιζέλος είναι πιο κοντά στο να τα εγγυηθεί ή ο Παπανδρέου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ...

    ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ
    ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΑΙΜΟΥ
    ΜΕΛΗ ΜΑΙΜΟΥ
    ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥ
    ΜΙΖΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ
    ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΙΜΟΥ
    ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΙΜΟΥ..ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
    ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΙΜΟΥ..
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.
    ΚΟΜΜΑ ΜΑΙΜΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μα αν ήταν στεναχωρημένος ο Τσοβόλας, για την μη τοποθέτηση του στην πρωτη θέση, δεν θα έπρεπε να δώσει την χαριστική βολή στον Γιώργο τώρα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 3.16
    Προσπαθω να ακολουθησω την σκεψη σου αλλα δεν μπορω γιατι ολα τα επιχειρηματα σου δειχνουν το ακριβως αντιθετο απο οτι επιζητας.

    Ο Βενιζελος δεν μπορουσε να ζητησει αρχηγια τοτε, πρωτον γιατι ηταν ολο το ΠΑΣΟΚ αποφασισμενο να τη δωσει στον Γιωργακη και δευτερον δεν τον συνεφερε.

    Για ολα τα αλλα που αναφερερεις μοναδικη αιτια ηταν η ανικανοτητα του Γιωργακη να χειρισθει σωστα την αρχηγια του. Δεν λεω οτι φταιει, απλως ειναι πανω απο τις πολυ περιορισμενες δυνατοτητες του, εν αντιθεσει με τον Βενιζελο που πιστευω οτι θα ειχε περασει ολα αυτα τα προβληματα να φαινονται εναντιον της κυβερνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΟΙΟΣ



    ΓΝΩΣΤΟΣ



    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ



    ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ


    ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ;;;;;


    Ο ΕΥΡΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ


    ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. NAI MALAKA ALLA ALLA LEEI O TSOBOLAS KAI EMEIS DEN EXOUME KANENA LOGO NA MIN TON PISTEPSOUME KAI NA PISTEPSOUME ESENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΒΟΛΑΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η λύτρωση για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και την ενότητά του είναι μία:
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος να γίνει Πρωθυπουργός
    και
    ο Γεώργιος Παπανδρέου να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 3:43 να σου το πω πιο απλά:
    τίποτα δεν με πείθει ότι ο Βενιζέλος θα αλλάξει σε κάτι το πασοκ που καταδικάσαμε το 2004 και φέτος.
    Δεν είναι θέμα αλλαγής ηγεσίας και μονο
    Το πασοκ πάσχει πολύ βαθύτερα και θέλει τομές. Ε αυτες τις τομες δεν μπορει να τις κανει ο Βενιζέλος γιατί στην πρεμούρα του να κερδίσει έχει πάρει μαζί του όλους αυτούς που ο κοσμος τους έχει σιχαθεί
    Εν τω μεταξύ ούτε και ο ίδιος πειθει πως δεν είναι διαπλεκόμενος όταν ξαφνικά όλος ο τύπος ο φιλικος στο πασοκ εμφανίζεται υπέρ του. Καλά ούτε ένας δημοσιογράφος δεν ήταν επιφυλακτικός? πως γίνεται αυτό? Τώρα βέβαια που είδαν πως η βάση δεν μάσησε γίναν πιο "αντικειμενικοί" εκτός απο τον ηλίθιο τον Πρετεντέρη...
    Όσο για την ικανότητα του, πως εξηγείς εσυ ότι δεν μπορεί να κερδίσει ούτε αυτόν τον άχρηστο τον γιωργάκη όπως λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΟΙΟΣ



    ΓΝΩΣΤΟΣ



    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ



    ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ


    ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ;;;;;


    Ο ΕΥΡΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ


    ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

    ΠΑΣΟΚΤΖΗ

    ΑΠΟ ΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ

    ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

    ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΣΟΥΛΗ

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ

    ΚΙ Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. For masturbators :
    12:04 , 12:55, 01:16


    Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΛΗΣ
    ...............................
    Τα γνωστά Ρουσσοπουλάκια που δρούσαν ,προεκλογικά, γράφοντας μόνο σεξουαλικές βωμολοχίες στο BLOG πήραν επείγουσα διαταγή από τον Θ.Β.Ρ. να αρχίσουν με κάθε τρόπο την υπεράσπιση του καλλίτερού τους πελάτη , του Γιώργου Παπανδρέου.
    Τρέμουν μην αντικατασταθεί ο αγαπητός τους Γ.Α.Π.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ

    Αναφέρεστε στην ταπεινότητά μου συνέχεια γιατί σας ενοχλούν τα ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ επιχειρήματά μου .
    Αυτό μου δείνη δύναμη να συνεχίσω .
    Και συνεχίζω απτόητος .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. με γειά το βιβλίο pisinous


    Άντε κούκλα μου και καλές ΣΤΕΡΙΑΝΕΣ ΨΩΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Νόμιζα πως είχα να κάνω με μια πραγματικά ανεξάρτητη σελίδα στο ίντερνετ...παρακολουθώ καιρό τώρα και έχω κυριολεκτικά απογοητευθεί...ειναι μία καθαρά κυβερνητική προπαγανδα στο διαδίκτυο..
    ευτυχώς που υπάρχει το apomesa.info για να μαθαίνουμε παρασκήνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Γιατί δεν βγαίναι να πεί κάποιος την αλήθεια; Η αλήθεια είναι ότι ο Γιωργάκης Πανπανδρέου είναι το Νο.1 asset της Ν.Δ. Όσο είναι ο Γιωργάκης πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει δεύτερο. Εγώ αν ήμουνα Κωστάκης Καραμανλής θα του έκανα μερικές αβάντες, τι διάλο δύο εκλογές κέρδισε η ΝΔ χάρη στον Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΞΥΠΝΗΣΑΝ

    Συντροφοι ευγε μεσα απο τη καρδια
    μου.
    Επιτελους καταλαβατε τι ρολο παι-ζουν οι πατσαβουρες που αυτονακυρη-
    χθηκαν σε εφημεριδες της "δημοκρα-
    τικης παραταξης", τι ρολο παιζει
    το πατσαβουροMEGAκαναλο, αλλα και
    τα αλλα πατσαβουροκαναλα.
    Η μεταχειριση που επεφυλαξαν στο
    κομμα σας ειναι το ευχαριστω που
    τοτε με τον βασικο μετοχο, βγηκατε
    εσεις ανθρωποι του λαου, εργαζο-μενοι, μικροσυνταξιουχοι, στα κα-
    φενεια να το παιξετε γιουσουφακια
    του Μπομπολα,του Λαμπρακη,του Βαρ-
    δινογιαννη, του Κοκκαλη, του Αλα-
    φουζου κλπ.
    Ελπιζω το μαθημα που πηρατε να μην
    το ξεχασετε. Ελπιζω να μην σας
    ψησουν ξανα. Αυτη η πατσαβουρα το
    "ΕΘΝΟΣ" , εκτος απο τις μαιμου
    φωτογραφιες απο τις φωτιες, που τις
    εβαζε πρωτοσελιδες, εγραφε και κατι
    απιθανα γκαλοπ, σωνει και καλα οτι
    το ΠΑΣΟΚ στη Β! Αθηνων ηταν 10 μο-
    ναδες μπροστα!!!!!!!
    Η αλλη η πατσαβουρα το ΜΕGA δεν
    βρηκε ουτε ενα συμπολιτη μας που να
    του εχει σωσει το σπιτι η Πυροσβε-
    στικη απο τις φωτιες ? Εινα δυνατον
    ρε παιδια.
    Εκτος απο την αρχιπατσαβουρα το
    "ΕΘΝΟΣ" και αλλες "δημοκρατικες"
    πατσαβουρες οπωσ π.χ. τα ΑΘΗΝΑΙΚΑ
    ΝΕΑ, το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" (αυτηνης της
    εντελως ατριχης της Θεμος της Ανα-
    στασιαδης) βαζανε φωτογραφιες κολαζ
    απο τις φωτιες, λες και δεν υπηρχαν
    πραγματικες.
    Συντροφοι επιτελους ΓΑΜΗΣΤΕ τους.
    Να αγοραζετε τις "δημοκρατικες"
    πατσαβουρες μονον οταν θελετε να
    χεσετε στο υπαιθρο και θελετε να
    προστατευσετε το περιβαλλον.
    Βεβαια οταν το 2004, τοτε που ο
    ΓΑΠ ανελαβε την αρχηγια, και οι
    παραπανω πατσαβουρες τον αποκα-λουσαν Μεσσια, βγαζανε εκτακτο
    δελτιο οταν ηθελε να παει προς
    νερου του, οταν πληρωνε τα διοδια
    και αλλα εμετικα, τοτε σας αρεσε.
    Για αυτο σας το λεω απο τωρα, μην
    σας πιασουν κοροιδο ξανα.
    Σας μιλω ειλικρινα, εγω θα σταματη-
    σω να στηριζω τον Κωστα τον Καρα-
    μανλη οταν οι παραπανω πατσαβουρες
    πουν ενα καλο λογο για αυτον.
    Ειναι αισχροι.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.



    Captain/Ipanema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟ.
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΑΘΕ?
    ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Παλι καλα που υπαρχει το πασοκ για να γελατε, αλλιως δε θα βρισκατε αλλο τροπο. Το να διασκεδαζετε με αλλα πραγματα σας ειναι τελειως ξενο κατι που για τους πασοκους ειναι καθημερινοτητα.Την πηρατε πολυ στα σοβαρα τη ζωη, δε πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Και μετα λετε οτι δε σας χαριζαμε την ευτυχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ
    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΗ.
    ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ.

    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ
    ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    6:03 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ...XAXAXA

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. καλα ρε βαγγελακι εσυ πως την
    πατησες ετσι χοντρογουρουνο.
    ο γιωργακης ηταν μαλακας και
    πηρε το δακτυλιδι.
    εσυ δεν καταλαβες οτι ουτε εσενα ηθελε..
    σε χρησιποποιουν σαν γεφυρα για
    να παρουν το κομμα με τους πραγματικους αχυρανθρωπους και
    απολυτα ελεγχομενους
    διαμαντοπουλου,χρυσοχοιδη.
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ
    ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ,
    ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ
    ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ,ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ
    ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥΣ
    ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ 2004.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ
    ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. H TRABESTO ''PASOK poisonous''
    ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΨΩΛΑΡΑ ΑΡΑΠΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...........
    ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ
    ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ''PASOK poisonous''.
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ.
    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ''PASOK poisonous''ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ ''PASOK poisonous''
    ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ...............................
    Είναι φανερό ότι τα Ρουσσοπουλάκια άρχισαν από τα χαράματα την τελευταία τους προσπάθεια για να υπερασπιστούν τις άνομες θέσεις που τους έχει δώσει ο αμόφωτος Θοδωρής . Το blog είχε βγάλει δημοσκόπηση που η ΝΔ πήγαινε 0.7% εμπρός ενώ εγώ έχω πηροφορία από φίλο μου που δουλεύσει στην Κάπα Ρησέρτς ότι πηγαίνει το Πασοκ εμπρός 1% . Θα τα δούμε όμως σήμερα .Πλήρωσαν και το μπουρδέλο του λέγεται Αυριανή να γράψει για 2,7% .....Όποιος πεινάσει καρβέλια ονειρεύεται.

    ''PASOK poisonous''

    ''PASOK poisonous''

    POY EISAI KAYLA MOY?
    POY EISAI TRABESTO?

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΩΡΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  77. Ο Τσοβόλας έχει δίκιο, δεν είναι δυνατόν να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας κάτω από την Γκούφη Γεννηματά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    Το σύνθημα ταυτότητος του ΠΑΣΟΚ. Του κόμματος που έχει Αμερικανό Πρόεδρο υποστηριζόμενο εσωκομματικά από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ. Τα ζωντόβολα από κάτω έχουν καταλάβει τι φωνάζουν, ποιοι τους διοικούν, κατά πού τους λαλούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!


    pasok2007.blogspot.com


    OΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Οι φωτογραφίες του μοντέλου που πιάστηκε με κοκαίνη και εμφάνισε το αποκαλυπτικό δελτίο του EXTRA απόψε το βράδυ με καλυμμένο το πρόσωπο είναι φωτογραφίες της β star ελλάς Αξιας Ανδρεαδάκη.
    Δεν ξέρω αν είναι αυτή που πιάστηκε αλλά είναι σίγουρα αυτή στις φωτογραφίες που ο Παπαγιάννης είπε ότι είναι του συλληφθέντος μοντέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΤΡΙΑ ΛΑΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚOΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟK ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ

    1) ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ { ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΣ !ΤΟ ΕIΔΙΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΕ..... }

    2)ΠΡΟΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ {ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ .. ΦΥΓΕ ! ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΤΣΕ .! ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΑΨΕ !ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Τ ΑΝΕΧΤΩ !…}

    3) ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ {ΑΝΗΦΟΡΟ ΘΑ ΠΑΡΩ Ν ΑΝΕΒΩ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ! ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ !!!!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    Υ Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ Ν.Δ. ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗΝ???
    ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ??? ΓΙΑΤΙ ??
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ .! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΠΛΟΥΤΟΣ ΝΑΙ !!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ !!
    ΕΣΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ???



    ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ν.Λ ΔΕΙΛΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Με τα λαμόγια του χρηματιστηρίου Σημίτη, Παπαντωνίου και Νεονάκη θα πάει μπροστά η χώρα ρε ακροδεξιά καθάρματα που είστε χειρότεροι αλήτες από τον καρατζαφέρη;
    Όλοι οι ληστές του χρηματιστηρίου πολιτικοί και οι νταβατζήδες τους που τους εκδίδουν καθημερινά στον τύπο στηρίζουν βαγγελάκη βενιζέλο. Να πάτε να πνιγείτε αν νομίζετε ότι θα παραδώσουμε το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου σε ακροδεξιούς διαπλεκόμενους σημιτοληστές.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση