GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος …ρίχνει ζεϊμπεκιές!

. Διασκέδαζε στο "Περιβόλι τ' Ουρανού" την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ψάχνει να βρει αντιπολιτευτικό μπούσουλα... . Του Πάνου Γεωργίο...

.
Διασκέδαζε στο "Περιβόλι τ' Ουρανού" την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ψάχνει να βρει αντιπολιτευτικό μπούσουλα...
.
Του Πάνου Γεωργίου
.
Στο «Περιβόλι τ΄Ουρανού» βρέθηκε χθες το βράδι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου… να ρίχνει ζεμπεκιές κάτω από τις πενιές του Χρήστου Νικολόπουλου με την μάνα του την Μαργαρίτα, τον αδελφό του Αντρίκο και -οποία… έκπληξη- τον Διονύση Σαββόπουλο να κτυπάνε… παλαμάκια…
Η παρέα ανέμελη… διασκέδαζε στο γνωστό μπουζουκομάγαζο στις Στήλες του Ολυμπίου Διός.
Από νωρίς ήταν στο «Περιβόλι τ΄ Ουρανού» η παρέα της Μαργαρίτας, -μια χαρά φαινόταν παρά τα χρόνια της- ενώ στο τραπέζι ήταν και κάποιοι… ξένοι πιθανόν Κινέζοι φιλοξενούμενοι (;)…
Λίγο μετά τα μεσάνυκτα ήλθε και η έκπληξη…
Στο μαγαζί μπήκαν ο Γιώργος Παπανδρέου με την Αντα, ο αδελφός του Αντρίκος με την γυναίκα του και ο Διονύσης Σαββόπουλος με την Ασπα!!!
Κάθησαν στην παρέα και λίγο αργότερα με την προτροπή του Χρήστου Νικολόπουλου, σηκώθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να ρίξει την ζεμπεκιά του… Ακολούθησε ο Αντρίκος και μέσα στο…τσακίρ κέφι….ναι, σηκώθηκε και η Μαργαρίτα!!!
Και μπορεί βεβαίως οι θαμώνες να θαύμασαν τα ζεϊμπέκικα των αδελφών Παπανδρέου
, ή την ζωτικότητα και την όρεξη για γλέντι της Μαργαρίτας, όμως τα ερωτήματα τους τάχαν όλοι…
Με τέτοιο χαμό στην Βουλή, για το ασφαλιστικό, για τις αυξήσεις του μισθού των βουλευτών, με το ρουσφέτι στην ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ, με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου να γκρινιάζει απίστευτα για τις επιλογές και την επιστροφή του ίδια λάθη (αλλιώς τόπε ο Ανδρουλάκης)… με το ΠΑΣΟΚ να … καθεύδει κλεισμένο στην Χαριλάου Τρικούπη, πού βρίσκει την όρεξη ο Πρόεδρος του;
Και φυσικά… δευτερευούσης φύσεως βέβαια απορία: Ο Διονύσης Σαββόπουλος… τι δουλειά είχε παρέα με την "Δυναστεία";

85 σχόλια

  1. «Το ΠΑΣΟΚ -σημείωσε σε έντονο ύφος ο κ. Πάγκαλος- πέτυχε κάτι που κανείς δεν σχολιάζει.
    Μια σπανιότατη κοινή στάση Συνασπισμού και ΠΑΣΟΚ, κοινή πρόταση ψηφοφορίας επί της σκανδαλώδους διάταξης με την οποία ο κ. Αλογοσκούφης επιδοτεί την Alpha Bank για λόγους που κανείς δεν γνωρίζει με 1 δισ. ευρώ και αυτή η κοινή ψηφοφορία θα γίνει την Τρίτη, γιατί χθες η ΝΔ δεν είχε πλειοψηφία στη Βουλή και επαίσχυντα, με τα βρακιά κάτω, σηκώθηκαν και έφυγαν από τη Βουλή και διέκοψαν τη συνεδρίαση για να κάνουν την ψηφοφορία την Τρίτη. Αυτό το πέτυχε το ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Συνασπισμό με μια πρόταση που είχαμε υπογράψει από κοινού».


    Αγανακτισμένος δήλωσε ο κ. Πάγκαλος και από δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για απουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη «μάχη» του Ασφαλιστικού.

    Συγκεκριμένα στο στόχαστρο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε η εφημερίδα «Το Βήμα», την οποία κατηγόρησε για απόπειρα ανάμειξης στα εσωτερικά ενός κόμματος με τρόπο πρωτοφανή για την ελληνική δημοσιογραφία.

    «Βεβαίως μια εφημερίδα έχει πολιτικές απόψεις ... και οι δημοσιογράφοι έχουν πολιτικές απόψεις, αλλά τέτοιου είδους ανάμειξη στα εσωτερικά ενός κόμματος και προσπάθεια δημιουργίας πραξικοπήματος για την επιβολή ηγεσίας, ποτέ δεν έχει σημειωθεί στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Η παρέμβαση των συγκροτημάτων αυτών στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, θυμίζει ’65 και το ΄89», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
    Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΙΑ ΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΤΡΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μεζονέτες που ξεφύτρωσαν, πίσω από την ιστορική βίλα, στο Καστρί, σε ποιόν ανήκουν; Στη Σοφία, στη Μαργαρίτα ή στον πρόεδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Διονύσης έγραψε το "ήλιε ήλιε αρχηγέ".

    Από τότε που κατάλαβε ο Γιώργος το είπε στην γυναίκα του.
    Αυτή με την σειρά της ειδοποίησε την Άννα Νταλάρα να τους φέρει σε επαφή με τον Νιόνιο.
    Περάσανε και από το σπίτι μετά.
    Είχε η Μαργαρίτα να κάνει κάτι υποδείξεις στα παιδιά της και ήθελε και τον Διονύση από κοντά για να την σιγοντάρει.
    Αυτοί κοντά της δεν ήτανε Κινέζοι από την Κίνα.
    Ήταν κάτι παλαιά στελέχη Από τις "ΑΙΓΕΣ" που είχαν μουμιοποιηθεί.
    Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί Αυτή η εμμονή αυτού του παιδιού για ζεϊμπέκικο.

    Να δεις που σε λίγο θα χτυπάει και το χέρι στο τραπέζι.
    Δεν είναι κακό αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα εκδοτικά συγκροτήματα και το ΠΑΣΟΚ, για τις συντάξεις των βουλευτών και το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή «Τι Τρέχει» με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου:

    Θόδωρος Πάγκαλος
    (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ)
    Πολλοί αναρωτιούνται ότι τελειώσατε με την αλλαγή ηγεσίας, αλλά τελικά που είναι το ΠΑΣΟΚ ενώ γίνεται αναβρασμός;
    «Εσείς διαισθάνεστε έτσι πραγματικά ή το διαβάσατε στο ΒΗΜΑ πχ που κάνει αυτή την καμπάνια εδώ και 4 μέρες;
    Παρακολουθήσατε τη Βουλή;».

    Διάβασα τι έγινε στη Βουλή, αλλά υπάρχει και η αίσθηση που υπάρχει στην κοινωνία
    «Την κοινωνία ποιος την εκφράζει; Ο κ. Λαμπράκης ο κ. Μπόμπολας; Αυτοί την εκφράζουν; Είχα την αίσθηση ότι την κοινωνία την εκφράζει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΓΕΣΕΒΕ. Υπάρχουν 3 κοινωνικές οργανώσεις στις οποίες το ΠΑΣΟΚ έχει παντού την πλειοψηφία και οι οποίες αναπτύσσουν αυτή τη στιγμή μια τεράστια προσπάθεια για να εξασφαλίσουν καλούς όρους συνταξιοδότησης και διαχρονικής αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών και των κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και κορυφώνεται αυτό την Πέμπτη με ένα τεράστιο συλλαλητήριο και αλλεπάλληλες απεργίες. Μια από αυτές τις απεργίες είναι και η δική σας. Πως το ΠΑΣΟΚ είναι απών από την κοινωνία;».

    «Το ΠΑΣΟΚ πέτυχε κάτι που κανείς δεν σχολιάζει. Μια σπανιότατη κοινή στάση ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και ΠΑΣΟΚ, κοινή πρόταση ψηφοφορίας επί της σκανδαλώδους διάταξης με την οποία ο κ. Αλογοσκούφης επιδοτεί την ALPHA BANK για λόγους που κανείς δεν γνωρίζει με 1 δις ευρώ και αυτή η κοινή ψηφοφορία θα γίνει την Τρίτη, γιατί χθες η ΝΔ δεν είχε πλειοψηφία στη Βουλή και επαίσχυντα, με τα βρακιά κάτω, σηκώθηκαν και έφυγαν από τη Βουλή και διέκοψαν τη συνεδρίαση για να κάνουν την ψηφοφορία την Τρίτη. Αυτό το πέτυχε το ΠΑΣΟΚ μαζί με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με μια πρόταση που είχαμε υπογράψει από κοινού. Τα ονόματα μας είχαμε το ένα μετά το άλλο, σε πλήρη αλφαβητική σειρά και πετύχαμε αυτό τον στόχο. Αυτός ήταν πολύ μεγάλος πολιτικός στόχος στη Βουλή. Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και δραστηριοποιήθηκε το ΠΑΣΟΚ για να πετύχει αυτή τη νίκη. Μέχρι τις 7 το βράδυ από το πρωί έμειναν οι βουλευτές μας στη Βουλή σε μια χωρίς προηγούμενο συνεδρίαση, την οποία η κυβέρνηση και το κομματικό προεδρείο της Βουλής οργάνωσε, γιατί είναι επαίσχυντο το Προεδρείο της Βουλής, ποτέ άλλοτε δεν είχαμε καταντήσει έτσι. Ήλπιζα ότι η κα Ψαρούδα - Μπενάκη ήταν ο πάτος, αλλά δυστυχώς δεν ήταν ο πάτος, υπάρχουν και χειρότερα. Χθες ο κ. Νεράντζης, ο διαβόητος πλέον κύριος Νεράντζης, κράτησε τη συνεδρίαση μέχρι τις 7 για να διαρρεύσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να μην είναι δυνατόν να γίνει η πρόταση και η ονομαστική ψηφοφορία. Παρόλα αυτά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάθισαν εκεί επί 9 ώρες στα έδρανα της Βουλής και πέτυχαν τον στόχο τους. Που την βλέπετε εσείς την κινητοποίηση;
    Έχω αγανακτήσει. Διαβάζοντας το ΒΗΜΑ, που πραγματικά δεν τον έσκισα, γιατί δεν σκίζω έντυπα, ήμουν έτοιμος όμως να το σκίσω, γιατί τα επαίσχυντα αυτά έντυπα, που προσπάθησαν να αναμειχθούν στα εσωτερικά ενός κόμματος με τρόπο πρωτοφανή για την ελληνική δημοσιογραφία - γιατί βεβαίως μια εφημερίδα έχει πολιτικές απόψεις, δεν παριστάνω ούτε τον υποκριτή, ούτε δεν γνωρίζω πως είναι τα πράγματα. Και οι δημοσιογράφοι έχουν πολιτικές απόψεις, πολίτες είναι και αυτοί, αλλά τέτοιου είδους ανάμειξη στα εσωτερικά ενός κόμματος και προσπάθεια δημιουργίας πραξικοπήματος για την επιβολή ηγεσίας, ποτέ δεν έχει σημειωθεί στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Η παρέμβαση των συγκροτημάτων αυτών στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, θυμίζει ’65 και το ΄89».

    Είναι πολύ βαριά αυτά
    «Δεν είναι καθόλου βαριά. Είναι η περιγραφή του πράγματος. Απόδειξη είναι αυτά που σας λέω, ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, που το έγκυρο ΒΗΜΑ δεν μπορεί να μη γνωρίζει, έρχεται το έγκυρο ΒΗΜΑ και λεει στην πρώτη σελίδα Αδιάλλακτη κυβέρνηση, απούσα αντιπολίτευση. Για να στοιχειοθετήσει ότι είναι απούσα η αντιπολίτευση, η καλή αυτή εφημερίδα και οι συντάκτες της, ο κ. Κωβαίος και άλλοι τέτοιοι τύποι, δεν αναφέρουν τίποτα για όλα αυτά που ζούσαν στη Βουλή, τους έβλεπα, ήταν εκεί παρόντες. Πρόκειται για ένα αίσχος πραγματικά. Αυτό το αίσχος το ΠΑΣΟΚ θα το παλέψει και θα τους συντρίψουμε αυτούς. Δεν θα επιβάλλουν την άποψη τους».

    Ποιους;
    «Αυτούς που προσπαθούν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για λόγους που δεν γνωρίζω. Αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα δεν ήταν η αγάπη τους για τον Βενιζέλο. Το πρόβλημα είναι η προσπάθεια απομείωσης, περιθωριοποίησης και διάλυσης του ΠΑΣΟΚ.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφονται εναντίον του λαϊκού κινήματος, αλλά και αυτή τη φορά το λαϊκό κίνημα θα τους βάλει στη θέση τους».

    Ότι έγινε στην διάρκεια της εκλογής συνεχίζεται με άλλο τρόπο;
    «Το έχω πει αυτό. Το τι έγινε στη διάρκεια της εκλογής το έχω χαρακτηρίσει ήδη. Το ότι συνεχίζεται είναι προφανές.
    Αν πράγματι το πρόβλημα τους ήταν πως θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές και θεωρούσαν ότι ήταν απαραίτητος ο Βενιζέλος για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, με κάποια μεγαλύτερη κοσμιότητα, εφόσον είναι και ευρωπαϊκής τάσης έντυπο και εκσυγχρονιστικής τάσης δημοσιογράφοι, θα μπορούσαν να το προωθήσουν. Το προώθησαν κατά κτηνώδη τρόπο, κατά αχαρακτήριστο τρόπο και συνετρίβησαν.
    Τώρα προσπαθούν εκ των υστέρων να αποδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Και για να προσπαθούν να αποδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, το πρόβλημα τους δεν είναι ποιος θα είναι αρχηγός γιατί το θέμα της αρχηγίας λύθηκε και ο κάθε λογικός άνθρωπος το καταλαβαίνει. Το πρόβλημα τους είναι διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ, να το να βάλουν στο περιθώριο. Οι αναγνώστες των εντύπων αυτών πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτό και να τους δώσουν ένα σοβαρό μάθημα».

    Με τι στόχο θέλουν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ;
    «Θέλουν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για να δημιουργήσουν μικρά κόμματα τα οποία να χειραγωγούν. Να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για να πουλήσουν και εξυπηρέτηση στον κ. Καραμανλή που τους έδωσε πολλά και απρόβλεπτα πλεονεκτήματα με το νομοσχέδιο το τελευταίο πριν τις εκλογές. Τα συμφέροντα τους δεν συμβιβάζονται με την ύπαρξη ενός ανεξάρτητου, γνήσιου, μαχητικού, δημοκρατικού ΠΑΣΟΚ»

    Αντίστοιχα δημοσιεύματα υπάρχουν και σε άλλες εφημερίδες. Μήπως το θέμα είναι ευρύτερο;
    «Λέω την πραγματικότητα όπως την βλέπω.
    Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής έκανε στους εκδότες ένα τεράστιο δώρο με τον νόμο περί επαρχιακού Τύπου και ίσως τους έχει υποσχεθεί και άλλα πράγματα που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και ότι απέναντι σε αυτά εκδηλώθηκε η αντίθεση και η αντίσταση του ΠΑΣΟΚ με τη συγκεκριμένη ηγεσία του και από εκεί και πέρα έγινε μια απόπειρα σε δύο χρόνους , ο πρώτος χρόνος οδήγησε στην ήττα των συγκροτημάτων χάρη στην κινητοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και τώρα προσπαθούν με ένα νέο σχέδιο να πείσουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι απών. Δεν θα το καταφέρουν. Πρέπει πλέον να τους καταγγέλλουμε επωνύμως όπως έκανα σήμερα και θα συνεχίσω να το κάνω».

    Για την πρόταση Μανώλη για τη σύνταξη των βουλευτών:
    «Αν ξέρω αν και πως ο κ. Μανώλης, που είναι συμπαθέστατος και εντιμότατος, έχει τη δυνατότητα να λύσει συνταξιοδοτικά προβλήματα γιατί δε γνωρίζω να έχει καμία ειδικότητα επ’ αυτού.
    Οι βουλευτές με τη θέληση των πολιτών, γιατί οι πολίτες αποφασίζουν κάποιος να αποστερηθεί το επάγγελμα του και να ασχοληθεί με τα κοινά. Πρέπει ο άνθρωπος αυτός όταν κάποτε βρεθεί σε προχωρημένη ηλικία να έχει κάποια σύνταξη. Το πόση και αν θα είναι αυτή η σύνταξη, αυτό είναι ένα θέμα που θα είμαι έτοιμος να συζητήσω με πολύ μετριοπάθεια..
    Θεωρώ ότι η σύνταξη του βουλευτή πρέπει να τους εξασφαλίζει μια αξιοπρεπή διαβίωση γιατί οι πολίτες έχουν την απαίτηση και τότε ο βουλευτής που ψήφισαν και τους εκπροσώπησε επί χρόνια να είναι αξιοπρεπής, να μη πηγαίνει στο καφενείο και να μην έχει να πληρώσει 5 καφέδες. Πρέπει να βρεθεί αυτό και να μην υπάρχουν υπερβολές. Γενικά, αισθάνομαι αμήχανα για αυτά τα θέματα.
    Οι βουλευτές πρέπει να έχουν μια αμοιβή αντίστοιχη στο μέσο μισθό στην αγορά εργασίας, αλλά απεριόριστα μέσα για την άσκηση των καθηκόντων τους, τα οποία δεν έχουμε αυτή τη στιγμή. Έχουμε τη δυνατότητα να αποσπάσουμε υπαλλήλους από το δημόσιο, αλλά γνωρίζετε ποια είναι η ποιότητα και το επίπεδο των υπαλλήλων του δημοσίου, αυτό δεν λύνει τι πρόβλημα. Πρέπει να μπορείς να συγκροτείς το γραφείο σου με ανθρώπους που θα έχουν τις ειδικότητες των θεμάτων που θα αναφέρεσαι. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει σε όλη την Ευρώπη σε εμάς δεν υπάρχει».

    «Σε αυτή τη χώρα, όταν η κυβέρνηση δεν εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα, όπως με την Alpha Bank, η κυβέρνηση είναι αυταρχική, αποφασιστική και δεν κάνει βήμα πίσω και ποδοπατά ευπρέπεια, κανονισμούς της βουλής, τα πάντα.
    Όταν πρέπει να αναληφθεί κάποιοι κοινωνικό και πολιτικό κόστος, η κυβέρνηση κάνει τον ακαδημαϊκό και λεει ελατέ όλοι να συζητήσουμε και να μας πείτε τις ιδέες σας και όταν τις πείτε εσείς τις δικές σας, μετά θα πω και εγώ τίποτα για να συμβάλλω στο διάλογο. Τι κατάσταση είναι αυτή; Τι χάος θεσμικό είναι αυτό;
    Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να προβεί σε συγκεκριμένες προτάσεις. Ας κάνει την πρόταση της για τους βουλευτές και εμείς θα τοποθετηθούμε μετά με ευσυνειδησία και ειλικρίνεια».

    Την Τέταρτη θα πάτε το διάλογο;
    «Την Τρίτη θα κάνουμε συνέντευξη τύπου και εκεί θα τα πούμε»,

    Για εκλογές:
    Χθες είπατε ότι πάμε για εκλογές
    «Το είπα αυτό γιατί χθες ξαφνικά η κυβέρνηση ήρθε και έκανε μια καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα παρέμβαση και είπα και εγώ ότι αυτό με κάνει να φαντάζομαι ότι έχουν κάποια δόση αλήθειας αυτά που λέγονται στον Τύπο ότι αφού κάνατε εκλογές για να έχετε δύναμη να κάνετε μεταρρυθμίσεις, τελικά σε αυτή τη βουλή δεν έχετε μεγάλη πλειοψηφία και είστε έρμαιο των ιδιαιτεροτήτων και των ειλικρινών αλλά ενδεχομένως και φιλοδοξιών , εκβιασμών και τα λοιπά, διαφοροποιήσεων του ενός ή του άλλου βουλευτή και τώρα μας λέτε να πάμε πάλι σε εκλογές, αυτή τη φορά όμως σας καλώ να ψηφίσετε να δώσω ένα μπόνους στον εαυτό μου. Το πρόβλημα είναι μια συμφωνία κατεργαρέων πίσω από τη πλάτη του λαού ώστε με μικρή πλειοψηφία ίσως και με τη μειοψηφία της κοινωνίας, να έχεις μια πλειοψηφία στη Βουλή; Τη είδους δημοκρατική αντίληψη είναι αυτή;. Μας βρίσκει κάθετα αντίθετους αυτή η ιστορία περί εκλογικού συστήματος όπως την προτείνει η ΝΔ και θα πολεμήσουμε σκληρά για να ματαιωθεί η ψήφιση του».

    Για το ΠΑΣΟΚ
    Τι περιμένετε να αλλάξει πρακτικά;
    «Η ελπίδα όλων και του Γ. Παπανδρέου είναι, περιμένουμε την προσέλευση πολλών νέων μελών και ανθρώπων που ήταν στο περίγυρο μας και νέων ανθρώπων. Αν αυτό το πετύχουμε, το συνέδριο θα είναι επιτυχές συνέδριο και θα δώσει νέα ώθηση στο ΠΑΣΟΚ
    Σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας, καταργήσαμε τη διπλή, υπήρχαν επάλληλα δύο επίπεδα, ταυτίζοντας τώρα τον κοινοβουλευτικό συντονισμό με τη συνοδό των εισηγητών των ΚΤΕ απλοποιούμε τα πράγματα και έχω την εντύπωση ότι έχει επιταχυνθεί πολύ η κοινοβουλευτική μας λειτουργία και έχει δραστηριοποιηθεί το σύνολο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αντίθετα με αυτά που λένε τα δημοσιεύματα. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν πρωτοβουλίες και προτάσεις νόμων που θα κατατεθούν τις επόμενες μέρες και πιστεύω ότι θα το κάνουμε με μεγάλη έμπνευση και πρωτοβουλία».

    Τη στάση του κ Βενιζέλου πως την κρίνετε;
    «Έρχεται στη Βουλή χαιρετιόμαστε, κάθεται στα έδρανα, συμμετέχει στην κοινοβουλευτική μας δραστηριότητα.
    Υπάρχει μια εικόνα που δίνεται στην κοινή γνώμη ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένας χώρος που απονέμονται αρμοδιότητες, ότι βγάζουμε έναν πρόεδρο και κάνει ότι θέλει. Δεν είναι έτσι όμως. Στο συνέδριο θα γίνει μια αντιπαράθεση ιδεών, μια σύγκριση προσωπικοτήτων ανάμεσα στους οποίους θα είναι και όσοι φιλοδοξούν να συμμετέχουν στο Εθνικό Συμβούλιο και στο Πολιτικό Συμβούλιο και θα γίνει εκλογή από τους συνέδρους που είναι κάποιες χιλιάδες».

    Έχει ένα στοίχημα μπροστά του ο κ. Βενιζέλος;
    «Δεν το βλέπω έτσι. Βλέπω ότι έχει ένα χώρο ισορροπιών. Αν το επιθυμεί, μπορεί να επιδιώξει συγκεκριμένες ευθύνες στο Εθνικό Συμβούλιο και στο Πολιτικό Συμβούλιο που είναι μια δραστηριότητα ηγετική. Από εκεί και πέρα τι θα γίνει στα πρακτικά επίπεδα συντονισμού, εκεί που οργανώνεται η κοινοβουλευτική δουλειά, δεν το γνωρίζω. Είναι θέμα του προέδρου και των σχέσεων και των επαφών που θα έχει ο ίδιος με τον Β. Βενιζέλο. Δεν είναι εύκολο το θέμα. Είναι ευαίσθητο, θέλει μεγάλη προσοχή και πιστεύω ότι και από τους δύο θα επιδειχθεί η ανάλογη υπευθυνότητα».

    Όλο αυτό το διάστημα ειπωθήκαν και πράγματα παρά πάνω;
    «Με όσους είχα έρθει σε αντιπαράθεση, έσπευσα να αποκαταστήσω τις προσωπικές μου σχέσεις με φιλικές συμπεριφορές και χειρονομίες και πιστεύω ότι το έχω καταφέρει προς το παρόν. Τώρα τι παραμένει, δεν το γνωρίζω.
    Πρέπει να έχεις μεγάλη ικανότητα να κάνεις αφαίρεση του παρελθόντος στην πολιτική, όταν μάλιστα είσαι μακρό χρονικό διάστημα στην πολιτική, διότι στην πολιτική συγκρούεσαι πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο για διαφορετικούς λόγους.
    Αν κάνεις συλλογή αντιπάλων και εχθρών μέσα από αυτή τη διαδικασία, δεν ωφελεί. Θα σου δημιουργήσει αντιπάλους πολλούς και μια δυσάρεστη για σένα τον ίδιο ψυχική και ψυχολογική κατάσταση. Δεν σε βοηθάει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα ειναι απολυτως κατανοητα.
    Θα κααααθονται για 4 χρονια και θα τρωνε, χωρις ουτε μισο αισθημα οποιουδηποτε καθηκοντος.
    Αυτο το καθηκον φυσικα δεν το γνωρισαν, δεν το συναισθανθηκαν ποτε!
    Γιατι λοιπον να μην χαιρονται οι Αμερικανοπολωνοι? Σαμπως ολοι οι ξενοι οταν ερχονται ως τουριστες, δεν κανουν εστω και μια δοκιμη να μαθουν ζεϊμπεκικο?
    Αυτοι, που οφειλουν μαλιστα ως δημαγωγοι να ριξουν και κανενα υποκριτικο πηδημα στην πιστα, γιατι να μην το κανουν?

    Δυστυχως γι' αυτους, το δικο μας καθηκον ειναι διαφορετικο απ' το δικο τους: Nα τους διωξουμε, ή να τους αφησουμε να τα μαζεψουν και να φυγουν.
    Ειδοποιειστε τον κυκλο σας για τις ιδιοτητες της σοσιαληστρικης ακριδας.

    Προφυλαξτε τα σπαρτα σας απο την ακριδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίος είσαι, κ. Γεωργίου, και απορείς πού βρίσκει την όρεξη ο Γιωργάκης να ρίχνει ζεϊμπεκιές μέσα σε τόσον όγκο προβλημάτων. Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι ο άνθρωπος δεν επικοινωνεί; Ρώτα και τους «πρωτοκλασάτους» που τον στήριξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΑΞΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ!
    ---------------

    NAI! Εμπρος να αυτοοργανωθουμε για χιλιοστη φορα. Το καθηκον μας ως μπολσεβικοι ειναι η αεναη οργανωση και προσηλωση στα κλεφτοϊδεωδη μας. Εμπρος να βαλουμε παλι στο χερι καμια περιουσια απο τους αχρειους Ελληνες που δεν μας αφησαν το 1949 να τους ληστεψουμε στα ισια.

    Εμπρος να πετυχουμε την ιδεωδη οργανωση, γιατι με αυτην που την ειχαμε ονομασει "κκε", δεν φτουρησαμε. Ο σοβιετσκι Λενιν θα μας οδηγει, νταβαριτσ και Συν-ντουβαρα.
    Αυτη τη φορα θα τους ξεγελασουμε!

    Στην ληστρικη προσπαθεια μας αυτη θα εχουμε συμμαχο και το νεωτερο οπλο που αναπτυχτηκε απο τον Αντρεϊ Μινεϊκο, τον παπαντρεϊκη Δημαγωγια. Ειναι οπλο αορατο, σχεδον οπως ενα Στελθ, για τον ανιδεο περι των σοσιαληστρικων μας μεθοδων Ελληνα.

    Αν και ειναι πολλοι αυτοι που μας εχουν παρει ειδηση, εμεις μια και δεν ξερουμε να κανουμε κατι αλλο, ειμαστε αναγκασμενοι να προσπαθουμε ξανα και ξανα. Μονο την σοσιαληστεια εχουμε, αυτη μπορουμε να αναπτυξουμε, αυτη ειναι και η μονη μας ελπιδα.

    Διεθνι κλεφτοκοταδες και σοσιαλητες, ελατε ολι μαζι, να βαλουμε ενα σοσιαληστρικο χερακι, γιατι αλλιως δεν την βγαζουμε καθαρι. Ιπαρχουν ακομα πολα βοδια που μπορουμε να τα κοροϊδεψουμε.

    Βιαστιτε σας λεο.

    μαθετε και λιγκα ελινικα παραπανο, λιγκι ορθογραφια, για να μι χτιπαμε στο ματι. Εχι πολι ανεργκια στα Τιρανα,στα Σκοπιγιε στο Μπεογκραντ, στο Σοφια και στο Μπουκαρεστ. Δεν ινε καλιτερα να γκινουμε κομα ενομενο-ντινατο?
    Γουελ? Αρ γιου καμιν?

    ΕΡΜΟΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΟΥΡΗ ΜΕ

    ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΟΥ

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    ΚΟΛΟΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ

    ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΕΙ Η ΑΚΡΗΒΕΙΑ

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ

    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ

    ΚΑΙ ΟΧΙ Η Ν.Δ.

    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΜΠΛΟΚΕΡΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΤΟΥ ΤΟΝ
    ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΟΥΡΗ ΜΕ

    ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΟΥ

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    ΚΟΛΟΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ

    ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΕΙ Η ΑΚΡΗΒΕΙΑ

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ

    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ

    ΚΑΙ ΟΧΙ Η Ν.Δ.

    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΜΠΛΟΚΕΡΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΤΟΥ ΤΟΝ
    ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ βρέ παιδιά με συγκινήσατε πάλι.
    Ο Γιώργος ξέρει τι κάνει.

    Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

    Όσο για την υπόλοιπη παρέα περιμένει.....

    Είτε αυτοί είναι δικοί του είτε είναι από την άλλη μεριά.

    Με σάλιο και υπομονή τον κώλο μου έκανα μουνί.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΓΚΑΛΟΣ
    Ο ΝΕΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ..ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ
    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ
    ΧΑΣΕΙΣ..ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ..
    ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ
    ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ",
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ..
    ΚΑΝΤΟΥΣ ΠΛΑΚΑ..
    ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ
    ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ..
    ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ,
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ".
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ,ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΧΤΙΚΗ,
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
    ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,
    Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ
    "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ..
    ΜΗ ΠΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑΣ
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ..ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ..ΕΧΕΙΣ
    ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ "ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ "ΠΟΝΤΙΚΙ" ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,
    ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,
    "ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ".
    ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ..
    ΠΡΟΣΕΧΕ..
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ,ΟΤΙ
    ΤΑ "ΒΡΗΚΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΩΡΓΟ ΟΣΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ
    ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
    ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ TOYS ΑΜΕΣΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ
    ΕΚΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΗΣΥΧΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΑΡΧΗΓΟΙ" ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ"..
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ?
    O EYΘΥΜΙΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήταν μια φορά κι έναν καιρό,
    ένα αγοράκι χαρωπό.
    Πιποβόλο τρομερό,
    babis τoν ελέγανε θαρρώ,
    κι ήτανε ολίγον τι ζαβό.
    Ο babis το μικρό,
    εκατέβη απ'το χωριό,
    για να γιν' πουσταριό.
    Σαν ήρθε στην Αθήνα,
    κι εστρώθη στη δουλειά.
    Τα τσιμπούκια δίναν παίρναν,
    και τον έπαιρνε κι απ'τ'αυτιά.
    Το πρόγραμμα βαρύ,
    Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή,
    ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΝ στο κολαράκι,
    οι πούτσοι οι βαρβάτοι,
    οι πούτσοι οι βρωμεροί.
    Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο,
    εως και Κυριακή,
    μπαινοβγαιναν απ'τον κώλο,
    και του έφταναν στ'αυτι.
    Κάθε δεκαπέντε,
    που έδειχνε ο μήνας,
    τον έχωνε ο Αντρέας,
    ο βρωμύλος, ο ξεφτύλας.
    Ο babis ο πιπόβολος εις την εβδόμη,
    δεν μάσησε ποτέ,
    τα τσιμπούκια και οι πούτσοι,
    του εκάναν ρεκτιφιέ.
    Δεν του άλλαζες την γνώμην,
    γιατί ήθελε πολύ,
    τα γαμήσια τα βαρβάτα,
    που του κάναν μιζανπλί.
    Κι έτσι απτόητος συνέχιζε,
    γαμήσια φοβερά,
    εις το σπίτι του γινόντουσαν,
    τα όργια τα τρελά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΗΣΥΧΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΑΡΧΗΓΟΙ" ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ"..
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ?
    O EYΘΥΜΙΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΑΠ ΟΣΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ
    ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
    ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ TOYS ΑΜΕΣΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ
    ΕΚΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O AΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ..
    ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,
    ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ.
    ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΕΣΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @10:14 μμ Δεν είμαι ο 9:40
    Δεν καταλαβαίνεις ότι με όσα γράφεις επιβεβαιώνεις τον 9:40; Τότε η περίπτωσή σου είνα ακόμη βαρύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ"?
    ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ..............KAI ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ......

    ΑΝΩΜΑΛΕ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ..............KAI ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ......

    ΑΝΩΜΑΛΕ-ΨΥΧΑΚΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ.......

    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
    ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προς press
    Τέτοια καθίκια σαν τον 10:14 μμ κ.λπ. γιατί δεν τα κλωτσάτε να πάνε στο διάολο; Δεν σας ενδιαφέρει ο χώρος των comments να είναι χώρος διαλόγου και όχι απόπατος κρετίνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ"?
    ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ενω ολη η ΘΡΑΚΗ πνιγοταν απο τα νερα
    ο ΜΠΟΥΛΗΣ εκοβε κορδελες με τον κουμπαρο του τον Τουρκο πρωθυπουργο στον ΕΒΡΟ.
    Αυτον εχουμε πρωθυπουργο...φατετον τωρα στη μαπα κοροιδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ΠΑΣΟΚ σε αναζήτηση νέας σεξουαλικής ταυτότητας...

    Τον τελευταίο καιρό ακούγαμε από τους πασόκους ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την πολιτική του ταυτότητα, πρέπει να επαναπροσδιορίσει και να αποσαφηνίσει τις θέσεις του κλπ.

    Στα πλαίσια λοιπόν των αλλαγών του νέου ΠΑΣΟΚ είπαν να αναζητήσουν και την σεξουαλική τους ταυτότητα και να επαναπροσδιορίσουν το φύλο τους κάνοντας και σχετική επιτροπή...

    Επειδή ίσως δεν φαίνεται καλά στην φώτο και για να το εμπεδώσουμε καλά...

    ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας
    k
    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    Ναι ο γνωστός Βαλλιανάτος είναι υπεύθυνος να δώσει επιτέλους την σεξουαλική ταυτότητα που τόσο απεγνωσμένα αναζητούν οι Πασόκοι...

    Ρε συντρόφισσες δεν ήταν ανάγκη να κάνετε ομάδα για να βρει την σεξουαλική σας ταυτότητα...σε ΩΡΛα έπρεπε να πάτε να σας καθαρίσει τ΄αυτιά, μιας και τόσο καιρό σας το φωνάζουμε τι είστε και δεν ακούτε...

    Μετά απ' αυτό τι άλλο να πούμε, παρά μια συμβουλή για όσους παρελπίδα straight ή έστω ετεροφυλοφιλικούς (κατά τον Βαλλιανάτο) επισκέπτονται τη Χαριλάου Τρικούπη...

    παιδιά μες στη Χ.Τρικούπη να κυκλοφορείτε τοίχο-τοίχο...
    για να μην έχετε εκπλήξεις

    και μια πρόταση για νέο σήμα, μιας και αφού ο Γιωργάκης δεν αλλάζει τίποτα...ας αλλάξει τουλάχιστον το σήμα του ΠΑΣΟΚ...

    Λέτε γι' αυτό να έχει εξαφανιστεί τελευταία ο Γιωργάκης; Λέτε να ψάχνει την σεξουαλική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ;

    Αναρτήθηκε από Fasistas1 στις 18:51 0 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αξιοκρατια θα πει να εισαι Νηπιαγωγος
    και να βγαινεις ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αξιοκρατια θα πει να εισαι Νηπιαγωγος
    και να βγαινεις ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ..............KAI ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ......

    ΑΝΩΜΑΛΕ-ΨΥΧΑΚΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ.......

    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας
    k
    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΝΟΥΔΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο

    ΚΟΛΟΣ ΣΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..ΟΥΣΤ ΒΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΝΟΥΔΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο

    ΚΟΛΟΣ ΣΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..ΟΥΣΤ ΒΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΝΟΥΔΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο

    ΚΟΛΟΣ ΣΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..ΟΥΣΤ ΒΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΝΟΥΔΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο

    ΚΟΛΟΣ ΣΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..ΟΥΣΤ ΒΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΝΟΥΔΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο

    ΚΟΛΟΣ ΣΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..ΟΥΣΤ ΒΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΝΟΥΔΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο

    ΚΟΛΟΣ ΣΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..ΟΥΣΤ ΒΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΓΡΑΦΙΚΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου (και των υπολοίπων σχετικών άρθρων) είναι ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!

    Συνεχίστε έτσι, χάνετε ΣΥΝΕΧΩΣ την όποια αξιοπιστία θέλατε να δημιουργήσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας

    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας

    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος Βοηθός : babis ο πιπόβολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η Ελλάδα της διαφθοράς
    έχει ονοματεπώνυμα.
    Οι νταβατζήδες έκαναν
    φιλιπινέζα τον Καρα-μανλάκο
    και κτυπούν τον Παπανδρέου
    που δεν τους είπε το ναι.
    Τα δημοσιο-γραφο-πουλάκια τους
    έχουν πιάσει δουλειά.
    Δείτε ,ακούστε,διαβάστε
    ποιοι προστατεύουν τον Καραμανλή
    και ποιοι τα βάζουν
    με τον Παπανδρέου
    και έχετε από πρώτο χέρι
    μία καταγραφή της μαύρης και της ευρώ-δουλης δημοσιο-γραφίας.
    Ούστ λαμόγια εκδότες-δημοσιογράφοι.
    Μπράβο Θ.Πάγκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ 12:03 πμ
    Από ’δώ σ’ έχω από ’κεί σ’ έχω τα κατάφερες να καταλήξεις σε ύμνο στον αναδειχθέντα μέγιστο καιροσκόπο Θ. Πάγκαλο. Με τόσο υψηλό δείκτη ευφυΐας, ο άνθρωπος που έχει κάνει σκουπίδι τον ΓΑΠ για το χαμηλό του επίπεδο και την ξενόδουλη πολιτική του, να φτάσει να υμνεί αυτόν τον ίδιο τον ΓΑΠ προκειμένου να καρπωθεί κάποια κομματική θεσούλα, είναι έσχατο ρεζιλίκι. Ντροπή σου Θ. Πάγκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. APOKALIPSI

    O GAP XTES TO MESIMERI EFAGE FAGITO KAI META PIGE GIA XESIMO

    WS POTE THA ANEXOMASTE TETOIES KATASTASEIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Γιώργος …ρίχνει ζεϊμπεκιές!

    Καλά κάνει. Αφού κέρδισε τις εκλογές καλά κάνει!

    ...και Βαγγέλης που τις έχασε κλαίει ακόμα αλλά δεν το κάνουμε και μέγα ζήτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χτυπουσαν παλαμακια και τουρκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Έχομε και κάποια σύμβολα που πρέπει να τα τιμούμε. Το ζεϊμπέκικο είναι το σύμβολο ξεφτίλας της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος επί Υπεξ Γιωργάκη. Με την επαναθεμελίωση του κόμματος επελέγη το αυτό σύμβολο και για την εσωκομματική ξεφτίλα. Η επανίδρυση δεν είναι και τόσο επινοητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Που είστε ρε ΓΑΠάκια? Γιατί δεν μιλάτε εκτός από 2-3 γραφικούς ηλίθιους που πάνε ασορτί με τον αυτιστικό ηγετίσκο? Φουκαράδες!!! Ξεφτύλες!!! Δεύτεροι και καρπαζοεισπράκτορες!!!! Λουμπίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το άλλο το θυμάστε; Τις δηλώσεις του Γιωργάκη από του βήματος της Βουλής, κατά τις προγραμματικές δηλώσεις: «Θα κάνω -έλεγε- και άλλα ζεμπέκικα, θα έκανα και άλλα ζεμπέκικα, αν είναι να αλλάξουμε την εξωτερική πολιτική, ...». Πρώτα απ’ όλα να του πει κάποιος ότι είναι τα κακάκια του που «κάνει». Τα ζεϊμπέκικα (με «εϊ» και όχι ζεμπέκικα) τα χορεύει ή, όπως γράφει το press, …ρίχνει ζεϊμπεκιές κ.λπ. Και νομίζει πως με το να ... κάνει ζεμπέκικα προώθησε κάποια θέματα εξωτερικής πολιτικής; Να ρωτήσει τον πρόσφατο στυλοβάτη του Θ. Πάγκαλο. Δεν αποκλείεται να θυμάται πως τότε ούρλιαζε για την ενδοτικότητα του τωρινού αφέντη του, επειδή παρείχε τα πάντα στην Τουρκία, χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα. Ούτε καν, έγραφε ο κυρ Θόδωρος, την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης, που δεν στοιχίζει απολύτως τίποτε στους Τούρκους.
    Τα περί ... ζεμπέκικου τα έλεγε ο ΓΑΠ πριν ωριμάσει. Τώρα που ωρίμασε τι λέει; Ποιος θα μας διαφωτίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όλοι στο «Περιβόλι του Ουρανού» για να μην περάσουν τα σχέδια της Κυβέρνησης στο ασφαλιστικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @11:29 πμ Λέει και κάνει τις ίδιες μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μαγκιά του να χορεύει όποτε γουστάρει, δεν ήξερε να σου ζητήσει και την άδεια πρώτα. Και δεν είναι "Στήλες" αλλά "Στήλοι" του Ολυμπίου Διός, άσχετε.
    Ου να χαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΡΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ..............

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΡΑΓΟΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ)
    ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΑΚΡΑΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ...
    ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. το εχετε ξεφτιλήσει τελείως ρε ζώα. δεν έχετε τι να γράψετε και στηρίζετε όλη σας την ύπαρξη, στο να βρίζετε κάθε μέρα τον παπανδρέου. τα διαβάζουν με ευχαρίστηση οι ξεφτιλισμένοι που βρίζουν στα comments. ε ρε κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. XAZOMALAKA GICRGAKI ASXOLISOY KAQI ME TPOTA ALLO EKTOS APO TO MOYNAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΘΕΑΘΗ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ babis Πιποβόλος Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ........

    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ......

    Είμαι μια πούστρα βρωμερή
    Με ξυρισμένο κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πούστρα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Που είστε ρε ΓΑΠάκια? Γιατί δεν μιλάτε εκτός από 2-3 γραφικούς ηλίθιους που πάνε ασορτί με τον αυτιστικό ηγετίσκο? Φουκαράδες!!! Ξεφτύλες!!! Δεύτεροι και καρπαζοεισπράκτορες!!!! Λουμπίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Που είστε ρε ΓΑΠάκια? Γιατί δεν μιλάτε εκτός από 2-3 γραφικούς ηλίθιους που πάνε ασορτί με τον αυτιστικό ηγετίσκο? Φουκαράδες!!! Ξεφτύλες!!! Δεύτεροι και καρπαζοεισπράκτορες!!!! Λουμπίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Είστε ζώα και λαίκιστές...

    Δεν ξαναμπαίνω στο site αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Το ωραιότερο χθεσινό ανέκδοτο ήταν η έκκληση του Καραμανλή προς το ΠαΣοΚ να ψηφίσουν μαζί τον νέο εκλογικό νόμο ώστε οι διατάξεις του να ισχύσουν από τις επόμενες εκλογές. Τι τους ζητούσε δηλαδή; Να απεμπολήσουν την ελπίδα ότι, τουλάχιστον, η ΝΔ δεν θα διαθέτει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία. Και αυτό με το επιχείρημα ότι- πού ξέρεις;- μπορεί το ΠαΣοΚ να είναι εκείνο πρώτο κόμμα.

    Νομίζω ότι ο Πρωθυπουργός έχει αρχίσει να τους κάνει πλάκα. Για πολλούς λόγους, αλλά για έναν ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό: επειδή το εκλογικό σύστημα τον βολεύει μια χαρά... Θα πάει το συντομότερο δυνατόν σε εκλογές με το σύνθημα «δώστε μου πλειοψηφία να κυβερνήσω».

    Αν δεν πάρει αυτή την πλειοψηφία και αφού ο τόπος περάσει από τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών χωρίς αποτέλεσμα, ο Καραμανλής θα πάει σε νέες εκλογές με τον νέο (πλέον) εκλογικό νόμο. Θα έχει έτσι αποδείξει ότι μόνον αυτός αποτελεί φερέγγυα λύση διακυβέρνησης σε μια χώρα όπου το αίτημα της σταθερής κυβέρνησης αποτελεί βασική επιλογή των ψηφοφόρων.

    Ολα τα άλλα είναι λόγια ν΄ αγαπιόμαστε. Η κυβέρνηση έχει μια σαφή στρατηγική και βάσιμες πιθανότητες να την κάνει πράξη. Τη στρατηγική της αντιπολίτευσης δεν μπορώ ακόμη να την καταλάβω. Το ΠαΣοΚ- ή τουλάχιστον η παπανδρεϊκή πλευρά του- υποστήριζε εδώ και δύο μήνες ότι το ζητούμενο για αυτήν δεν είναι η επιστροφή στην εξουσία αλλά διάφορα άλλα αγνά και ευγενή πράγματα. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι δεν τους ενδιαφέρει να χτυπήσουν τις εκλογές (τουλάχιστον τις επόμενες...) και ότι, ενώ ο Καραμανλής θα ξεδιπλώνει τη στρατηγική του, εκείνοι θα συζητούν όλα τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και στην Ομάδα Πολιτικού Συντονισμού. Είναι ασφαλώς μια δραστηριότητα χρήσιμη για τους ίδιους και πολύ χρησιμότερη για τον Καραμανλή, που θα κάνει ανενόχλητος τη δουλειά του.

    Η Αριστερά, από την πλευρά της, το έχει καταστήσει απολύτως σαφές: η διεκδίκηση της εξουσίας δεν την ενδιαφέρει, τουλάχιστον μέσα από εκλογές... Υπ΄ αυτή την έννοια, ούτε από εκεί απειλείται ο Καραμανλής. Αλλωστε μερικές καλές απεργίες ποτέ δεν έκαναν κακό σε μια συντηρητική κυβέρνηση.

    Αποτέλεσμα; Ως τώρα και μέχρι νεωτέρας, ο μόνος που δείχνει να ενδιαφέρεται για την εξουσία στην Ελλάδα είναι ο Καραμανλής. Υπ΄ αυτή την έννοια λοιπόν γιατί ξοδεύεται κάνοντας εκκλήσεις για τον εκλογικό νόμο; Ούτως ή άλλως, δεν νομίζω να απασχολεί κανέναν άλλον!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πέρα από τον ραγιαδισμό να ψηφίζουμε κάποιον για το επώνυμό του και μόνο (εμείς Πετρόμπεη ψηφίζαμε, Μαυρομιχαλαίους θα ψηφίζουν τα παιδιά μας), η δημοκρατία, έστω και στην ανακτορική της μορφή, δεν γνωρίζει αδιέξοδα. Εφόσον το ΠαΣοΚ «ήταν, είναι και θα είναι Παπανδρεϊκό», όπως μας θύμισε ανατριχιαστικά ο «θυρωρός» Γ. Κατσιφάρας, θέλω να βάλω κάποιο όριο. Νομίζω ότι, προκειμένου να αποφεύγουμε την οδυνηρή διαδικασία «επιβεβαίωσης προέδρου» (που δίνει την ευκαιρία σε κάποιους ανάγωγους να λένε διάφορα, όπως περί επάρκειας, ευφυίας, γνώσης της ελληνικής γλώσσας κτλ.), η θητεία του σημερινού προέδρου- προς αγαλλίαση όλων των άλλων κομμάτων για λόγους προφανείς- θα πρέπει να παραταθεί για μιαν ακόμη 10ετία. Μέχρι τότε θα έχει έλθει «εις ηλικίαν ηγεσίας» (όπως λέμε εις ηλικίαν γάμου) η νεαρή πριγκίπισσα Μαργαρίτα Γιώργου Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου, οπότε θα μπορεί να ανέλθει δικαιωματικά στον δυναστικό θρόνο των προγόνων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. και σενα τι σε νοιαζει η ζειμπεκια του παπανδρεου κι ο σαββοπουλος μωρη σκατογαμημενη αδερφαρα;
    τι εισαι; η τατιανα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Το Ζεϊμπεκικο ενος Βουλγαροπολωνου εχει την σημασια του κι αυτο:

    Αφου ακουστηκαν τοσα και τοσα για την ξενη καταγωγη του ( εκτος απο κεινα για το μεγα πληθος των πολιτικων του ικανοτητων ), αποφασισε να διαλυσει λιγο τις εντυπωσεις.

    Ο "Χορευοντας με τους Γκριζους Λυκους" διεθνης σοσιαληστης επιδιωκει πασει θυσια να θολωσει τα νερα για την θρυλουμενη γκαφα να συναγελαζεται με τουρκους - τη στιγμη που η Κυπρος βρισκεται υπο κατοχη.

    Και ομως δεν ηταν γκαφα!
    Ηταν μια κλασικοτατη σοσιαληστικη χορευτικη φιγουρα εκ των ων ουκ ανευ, για εναν κουτοπονηρο διεθνομαγκα!
    Δοθεισης ευκαιριας, θα το ξανακανει.
    Ειναι υποχρεωμενος να το κανει.
    Το επιβαλλει το σοσιαλητικο του Μελλον!

    ΕΡΜΟΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. anorthografos-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για να σας δείξω πόσο σας φροντίζω σας δίνω μερικές συμβουλές για την τέχνη μου.....

    Θεωρώντας μεγάλη την πρόσφορά μου στον ανδρικό πληθυσμό σκέφτηκα να σας προσφέρω κι εγώ τις γνώσεις μου για τον στοματικό έρωτα!
    Οδηγίες λοιπόν για πίπα ή τσιμπούκι ή πεολειχία.

    Το πρώτο ζήτημα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι η καθαριότητα του πέους. Ασφαλώς και αυτό λειτουργεί πολλές φορές ως ανασταλτικός παράγοντας.
    Λειτουργεί όμως και ως δικαιολογία για να αποφύγει κάποιος το στοματικό σεξ. Η αλήθεια είναι ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα μια και είναι εξωτερικά είναι πολύ πιο καθαρά από το αιδοίο. Αρκεί βέβαια ο σύντροφός σας να μην είναι κανένας «μπίχλας» και έχει πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Οπότε η πίπα απαιτεί και την ανάλογη καθαριότητα.
    Προτιμήστε ο σύντροφός σας να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η καλύτερη στάση από άποψη ευκολίας και λιγότερων προβλημάτων είναι να πλησιάσετε το πέος από κάτω, δηλαδή να είστε ανάμεσα στα πόδια του και να πάρετε το πέος του στο στόμα σας χωρίς να το τραβάτε προς τα κάτω, δεν πρέπει να το ζορίζετε, να πηγαίνετε όπως πάει η γραμμή του. Πάρτε αρχικά το πέος στο χέρι σας. Αγκαλιάστε το απαλά με τα δάχτυλά σας. Με ήρεμες κινήσεις μπορείτε να παίξετε το πέος ενώ τραβάτε απαλά το πετσάκι ώστε να φανεί όλη η βάλανος (το πάνω μέρος του πέους ή αλλιώς το «αγύριστο κεφάλι). Η εξωτερική περίμετρος της βαλάνου είναι η κορόνα. Αυτή χωρίζει τη βάλανο από το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αν ακολουθήσετε την κορόνα, στο κάτω μέρος της, θα βρείτε ένα σύνδεσμο που ενώνει τη βάλανο με το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αυτός ο σύνδεσμος θα ενώνει τη βάλανο με το πετσάκι και είναι καθοριστικής σημασίας για τον ερεθισμό του συντρόφου σας. Πιο κάτω από τη βάλανο όπως είπαμε είναι το κυρίως σώμα του πέους. Το μέρος αυτό δεν έχει πολλές νευρικές απολήξεις και ως συνέπεια δεν παρέχει ιδιαίτερα ικανοποιητικό ερεθισμό. Επομένως το ουσιαστικό παιχνίδι παίζεται με τη βάλανο του πέους και όχι με το υπόλοιπο σώμα.
    Ο πρώτος τρόπος πίπας είναι με το μεγαλύτερο μέρος του πέους στο στόμα σας. Είναι λάθος να καταναλώνετε ενέργεια ρουφώντας ολόκληρο το πέος! Σε περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο φροντίστε ο ουρανίσκος από το στόμα σας να παίζει με τη βάλανο του πέος ώστε να μεγαλώνει ο ερεθισμός. Ο ρυθμός σας δεν πρέπει να είναι γρήγορος. Αρχικά τουλάχιστον προτιμήστε αργό ρυθμό και ανάλογα με τους αναστεναγμούς του συντρόφους σας μπορείτε να επιταχύνετε.
    Ο δεύτερος τρόπος πίπας (για καλύτερα αποτελέσματα) είναι η πίπα με τη χρήση χεριών. Με το δείκτη και τον αντίχειράς σας τραβάτε κάτω το πετσάκι του πέος και καθώς το χέρι σας πηγαίνει στη βάση του πέους η βάλανος είναι διαρκώς ακάλυπτη και ακινητοποιημένη. Εκεί αρχίζετε να κάνετε παιχνίδι με τη γλώσσας και στη συνέχεια ρουφώντας μόνο τη βάλανο. Όσο ο ερεθισμός του συντρόφους σας αυξάνει τόσο περισσότερο τραβάτε το πέος με το χέρι σας προς τα κάτω. Μέχρι να ολοκληρώσει ο σύντροφός σας.

    Εξυπακούεται ότι προσέχετε τα δόντια σας διότι άλλο πεολειχία και άλλο δάγκωμα.

    Ένας ακόμη τρόπος (και πολύ καλός) είναι ο εγκλωβισμός του πέους και κυρίως τη βάλανο του πέους ανάμεσα στην κλειστή οδοντοστοιχία με τα πλευρικά ούλα και στο μάγουλο. Είναι λίγο ζόρικος τρόπος αλλά ο ερεθισμός που προσφέρει είναι μέγιστος. Αρκούν μερικές κινήσεις του κεφαλιού του συντρόφου μας πάνω κάτω και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Απαιτεί βέβαια εξάσκηση και δεν πετυχαίνει με τη πρώτη.

    Βέβαια οι τρόποι μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με το πόσο ερεθίζεται ο σύντροφός σας. Κάτι που αγνοούν πολλοί είναι οι όρχεις ή αλλιώς τα αρχίδια ή μπαλάκια. Τα αγνοούν πιστεύοντας ότι δεν αποτελούν πηγή ερωτισμού και ερεθισμού. Λάθος μεγάλο. Θα έλεγα ότι η καλή η πίπα ξεκινά με γλείψιμο των όρχεων.
    Το άλλο ζήτημα είναι τι κάνουμε όταν ο σύντροφός μας εκσπερματώσει στο στόμα μας?
    Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα καυτό ερώτημα. Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός της πίπας είναι η ικανοποίηση του συντρόφου μας. Οπότε η εκσπερμάτωση σημαίνει (τις περισσότερες φορές) και την ικανοποίησή του.
    Που πάει όμως το σπέρμα? Το φτύνουμε διακριτικά ή το καταπίνουμε? Βέβαια υπάρχει η κλασική ανδρική ρήση ότι «η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι» αλλά αυτό είναι ζήτημα που καλύτερα να το κουβεντιάσετε με το σύντροφό σας. Η γεύση από το σπέρμα μη σας τρομάζει. Είναι κάτι ανάλογο με τη γεύση από το αιδοίο και έχει άμεση σχέση με τη διατροφή του συντρόφου σας.
    Βέβαια κάποιοι «πολύ άντρες» που την ώρα τις εκσπερμάτωσης προσπαθούν με τη βία και την πίεση του κεφαλιού του ερωτικού συντρόφου τους προσπαθούν να τον κάνουν να τα πιει είναι για φτύσιμο… Στο σεξ δεν υπάρχει καταναγκασμός! Αυτό πρέπει να είναι αρχή!

    Και οπωσδήποτε μετά το τέλος της πίπας φιλήστε το σύντροφό σας διότι όπως λέει ο babis “Τέλος να διευκρινίσω ότι μετά o σύντροφος θα σας φιλήσει, είναι ένδειξη ότι δεν σιχαίνεται το σώμα τους και σας λέει έτσι «ευχαριστώ ζουζούνι μου». Το ίδιο περιμένει από σας όταν βρίσκεστε στην ανάλογη θέση…”

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση