GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως είδε αυτό και πήδηξε ο κ. Ζαχόπουλος;

Η εμπειρία ενός συμβασιούχου του υπ. Πολιτισμού και ο ...μπάρμπας στην Κορώνη! . Από τον grjin . Χθες άκουσα για την αυτοκτονία του ΓΓ του Υ...

Η εμπειρία ενός συμβασιούχου του υπ. Πολιτισμού και ο ...μπάρμπας στην Κορώνη!
.
Από τον grjin
.
Χθες άκουσα για την αυτοκτονία του ΓΓ του ΥΠΠΟ κου Χ. Ζαχόπουλου. Δεν ξέρω αν θα ζήσει ή αν πεθάνει, αλλά τι σημασία έχει; Ενώ όλα γίνονται για το χρήμα-δόξα τελικά το τέλος είναι άδοξο. Ζούμε σε μια χώρα που όλα γίνονται για το χρήμα, σε ένα κράτος αναξιοκρατίας, ρεμούλας, χρηματισμού κοινως σε ένα κράτος μπουρδέλο και επειδή δεν υπάρχει τιμωρία από πλευράς δικαιοσύνης η μόνη διέξοδος να εξιλεωθεί η ψυχή είναι η αυτοδικία και αυτό έκανε ο κος Ζαχόπουλος, μπράβο του του βγάζω το καπέλο.
Βασικά άλλα θέλω να πω, αυτο ήταν μόνο ένας πρόλογος.
Τον Αύγουστο 07 προσλήφθηκα από το ΥΠΠΟ ως συμβασιούχος για τρεις μήνες.Τα κριτήρια της πρόσληψης ήταν εντοποιότητα, βεβαίωση ανεργίας κοκ, προσωπικά είχα όλα τα κριτήρια και λόγω του ότι δεν γίνανε πολλές αιτήσεις (λόγω διακοπών) ,προσλήφθηκα μαζί με ένα ακόμη άτομο το οποίο δεν είχε ούτε εντοποιότητα, ούτε βεβαίωση ανεργίας, αλλά όπως σας είπα γίνανε ελάχιστες αιτήσεις και σταθήκαμε και οι δύο τυχεροί.
Κατά τη διάρκεια της εργασίας μας, βγήκαν στη φόρα και άλλα κριτήρια, όπως ανάγκη για γνώση ξένων γλωσσών τις οποίες δεν ζητούσε η προκήρυξη. Προσωπικά γνωρίζω δύο γλώσσες με πτυχία και συνεννοούμαι σε άλλες δύο αλλά χωρίς πτυχία οπότε μπορούσα να ανταπεξέλθω στα επιπλέον καθήκοντα, όμως ο συνάδελφος με τον οποίο προσληφθήκαμε μαζι ντεν καταλαβαίνει γρι ξένα και για αυτό το λόγο αυξήθηκε ο φόρτος εργασίας μου συγκρητικά με τον δικο του. Και λοιπόν, δεν έχει λοιπόν προχωρούμε, μας ανανεώσανε την σύμβαση για δύο επιπλέον μήνες έως 31-12-07.
Πληρωθήκαμε για πρώτη φορά Νοέμβριο για τον Αύγουστο και τώρα μαθαίνω ότι ενώ μας χρειάζονται στην υπηρεσία, δεν μπορούν να μας ανανεώσουν την σύμβαση λόγω της τροπολογίας του κου Παυλόπουλου. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να μείνουμε εκτός υπηρεσίας για τρείς μήνες και μετά θα έχουμε πάλι το δικαίωμα πρόσληψης. Λογικό μου φάνηκε, ζούμε στην Ελλάδα του 2007 και θα πρέπει να τηρούμε τους νόμους για να γίνουμε ισάξιοι με τους υπόλοιπους εταίρους μας της ΕΕ.
Σήμερα είναι 21-12-07 και είμαι απλήρωτος για τους μήνες ΟΚΤ., ΝΟΕ, ΔΕΚ + δώρο χριστουγέννων, παρεπιπτόντως έχω και μια κόρη 13 ετών που θέλει δώρο!!!!Τηλεφωνώ λοιπόν σήμερα στην υπηρεσία να ρωτήσω για τα οικονομικά και μου είπαν ότι θα εξωφληθούμε μέχρι τη Δευτέρα (όχι παρουσία) 24-12-07 και να επικοινωνήσουμε πάλι τον Μάρτιο του 08 για να συνεννοηθούμε για την καινούργια προκήρυξη που θα βγει.
Ολα καλά, παίρνω λοιπόν τηλέφωνο τον συνάδελφο (γιατι είχε ρεπό) ο οποίος είναι και γαμώ τα παιδιά και του λέω τα ευχάριστα (για τα λεφτά) ,και μου λέει ότι δεν θα μείνει εκτός υπηρεσίας για τρείς μήνες άλλά θα συνεχίσει να εργάζεται και θα μείνω μόνο εγώ ο γλωσσομαθής εκτός (προφανώς θα έχει κάποιο μπάρμπα στην Κορώνη).
ΚΟΚΑΛΟ εγώ. Ναι λοιπόν ζούμε στην Ελλάδα στο κατώφλι του 2008.
Αυτά μάλλον είδε ο κος Ζαχόπουλος και αυτοκτόνησε. ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!!!!!!!!!! ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ!!!!!!!!
Για ευνόητους λόγους δεν λέω τα στοιχεία μου, αλλά όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου το e-mail μου είναι grjin@in.gr. Καλές γιορτές σε όλους τους αδικημένους και μη.

10 σχόλια

  1. Kales giortes file mou kai ypomonh..krathse thn axioprepeia sou.
    Filika thanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή τα ίδια με τους συμβασιούχους. Αλλά φταίνε οι ίδιοι που ψηφίζουν τους ίδιους και γλείφουν για να βολευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές γιορτές φίλε.

    Τα ίδια γίνονται και στην ΕΡΤ νομίζω επί 200 χρόνια τώρα. Υπομονή φίλε, μέρες που είναι ξέχνα το μπουρδελοκράτος που ζούμε και πέρνα καλά με την οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πει κανεις...Και μόνο που γράφεις "εντοποιότητα" φαίνεται με τι κριτήρια προσλαμβάνονται οι συμβασιούχοι...Καλά Χριστούγεννα πάντως άνθρωπέ μου και εύχομαι να πληρωθείς για τη δουλειά που έκανες ...Ειλικρινά. Και πού’σαι, πάρε και κανένα λεξικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκλείεται αυτό να πείραξε τον
    Ζαχόπουλο, αφού αυτός τα υπογράφει, άρα και τα έχει μεθοδεύσει.

    Κάποτε με προσέλαβαν για παροχή επιστημονικού έργου σε κάποιο υπουργείο, πήγα με άλλους 3, σύνολο 4 δηλαδή! Ζήταγαν 6 αλλά δεν βρήκαν με τα ειδικά προσόντα που απαιτούσαν.

    Μετά από 3 μήνες, όταν ρωτήσαμε πότε θα πληρωθούμε, μας απάντησαν ότι απολυόμαστε, γιατί έγινε λάθος στη διαδικασία της πρόσληψης και θα χρειαστεί επανάληψη προκήρυξης, νέα πρόσληψη κτλ.

    Ξανάγινε προκήρυξη, βάλαμε υποψηφιότητα (μας χρωστάνε και τους 3-4 μήνες) και τελικά προσλάβανε άλλους, απ' ότι έμαθα με λιγότερα προσόντα. Στο δικαστήριο που προσφύγαμε για να πληρωθούμε, δικαιώθηκε το υπουργείο, γιατί ορθώς προστάτευσε το δημόσιο συμφέρον από λάθος κάποιας υπηρεσίας, όχι δικό μας. Εμείς δουλεύαμε ως φαντάσματα επί σχεδόν 4 μήνες!

    Ένας δικαστής μας είπε εξωδίκως, μόνο στο ευρωπαϊκό δικαστήριο θα δικαιωθούμε, σε ελληνικό αποκλείεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΜΙΣΕ

    Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ

    ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΗΔΕΣ

    ΤΡΑΒΕΣΤΕΣ

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

    ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ

    ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ

    ΛΕΣΒΙΕΣ

    ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΗΝ ΨΩΛΗ TOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι δικαστες που εκριναν οτι υπερασπιζονται το Δημοσιο και αγνοησαν την εργασια αυτων των ανθρωπων, καταγγελθηκαν για το οτι θεωρησαν τους εργαζομενους ως αποπειρωμενους να καταχραστουν χρηματα Δημοσιου?

    Καταγγελθηκαν αυτα τα τσογλανιδια οτι εμμεσως θεωρησαν αυτους τους ανθρωπους ως παρολιγον κλεφτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ειναι παγκοίνως γνωστό οτι ζουμε σε ένα μεγάααααααλο μπουρδέλο.Δεν ανακάλυψες την Αμερική.Σε μιλάει ενας παθών-επιτυχών του ΑΣΕΠ 98.Δεν διορίστηκες και δεν διορίστηκα γιατι δεν ειμαστε οι κόρες του Μαγγίνα(του μπάρμπα της Κορώνης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΑΚΗ 23/Δεκ/07 11.00 πμ

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ?

    Κασέτες ακούμε και κασέτες δεν βλέπουμε .
    Όλοι τις αρνούνται , η διαβολική γκομενίτσα , ο Τριανταφυλλόπουλος,
    ο Αναστασιάδης, το MEGA, κ.τ.λ.
    Περιμένω να ακούσω για οικονομικό σκάνδαλο και ακόμη τίποτα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
    Για ένα διαγωνισμό προσλήψεων ακού- με, ο οποίος και τελικά ακυρώθηκε.
    Εγώ ρε παιδιά αν τα είχα αρπάξει χοντρά και ταυτόχρονα ήμουν ανοικ- τός σε ένα γκομενάκι, και θα του τα έριχνα κανονικά και θα το αποκαθι- στούσα, θα το προίκιζα και θα το πάντρευα δηλαδή.
    Τι @@@@ ισχυρός άντρας στην Κυβέρ- νηση ήταν ο Ζαχόπουλος ???? Να μην
    μπορεί να κάνει την γκόμενα μόν- ιμη, αν όχι στο ΥΠΠΟ , στο Εξω- τερικών, στη ΕΥΠ, στη Βουλή, ή όπου αλλού προσλαμβάνονται μόνιμοι υπάλληλοι εκτός ΑΣΕΠ.
    Εγώ την αμαρτία μου την ομολογώ και δημόσια, δεν κολλάει τίποτα από αυτά, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Εάν τα δεδομένα αλλάξουν , θα βγω πάλι δημοσίως και θα το παραδεχτώ και θα φωνάξω ήμουν λάθος.
    Πολλούς δικηγόρους βλέπω, ακούω, και δεν μιλάω για τον δικηγόρο υπεράσπισης, για όνομα του Θεού ! Μιλάω για τους άλλους, για αυτούς που λένε ότι σε εκβιαστικό στυλ ζητάγανε από τον Ζαχόπουλο αποχαρακτηρισμούς.
    Δεν έχω ιδιαίτερη πληροφόρηση, ότι διαβάζω εδώ στο blog , στις εφημε- ρίδες, και ότι ακούω στα κανάλια.
    Ως πολίτης έχω και την εμπειρία από την υπόθεση Βαρθολομαίου , όπου εκτός από το σεξουαλικό και τι άλλο δεν ακούγαμε? Για μαϊμού διαγωνι- σμούς δεκάδων εκατομμυρίων Ευρω , μηχανογράφηση ΙΚΑ, για χαρίσματα σε μεγαοφειλέτες ,για μεγάλους λογα- ριασμούς της Θωμαϊδος, και άλλα τέ- τοια.
    Αυτός ο παπάρας ο Χαρδαβέλας μας τα είχε ζαλίσει τα ούμπαλα για πάνω από ένα μήνα.
    Στο τέλος τζίφος. Δύο πράγματα έχουν συμβεί . Ή όλα αυτά ήσαν μαλακίες, έτσι για να κάνουμε αντι- πολίτευση και τηλεθέαση , ή είχαν βάση,οπότε χρήματα και μάλιστα πολ- λά, πετάξανε, και άλλα τόσα διατέ- θηκαν για να βουλώσουν στόματα.
    Εάν υπάρχει τρίτη εξήγηση, καλό- πιστα την περιμένω.
    Τώρα εάν βουλωθήκανε στόματα, γιατί στα ίδια στόματα να έχουμε εμπισ- τοσύνη ???
    Ότι και να έχει κάνει ο Ζαχόπουλος, και όλα όσα υπονοούν για αυτόν να είναι αλήθεια, το γεγονός είναι, ότι πρέπει να έχεις πολύ μεγάλα αρχίδια και να είσαι πολύ άνδρας για να πηδήξεις από το μπαλκόνι.
    Συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτηση του Γιαπωνέζου, που λέει επιτέλους και
    ένα χαρακίρι σε αυτόν τον τόπο!!!
    Στην απελπισία του ο Ζαχόπουλος, προσέφερε σε αυτόν τον τόπο, είτε ζήσει,είτε πεθάνει.


    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φταίει δεν φταίει ο Ζαχόπουλος θα την πληρώσει τώρα. Ξέρετε ποιός θα είναι ο χειρότερος εχθρός του? Οι απλοί πολίτες που σε κανονικές συνθήκες τα έχουν με το Κεντρικό Αρχαιλογικό Συμβούλιο γιατί χαρακτηρίζει τις περιουσίες τους αρχαιολογικό χώρο, λές και υπάρχει στρέμα στην Ελλάδα χωρίς αρχαία απο κάτω, και τώρα ανακαλύπτουν χρηματισμό σε κάθε πράξη αποχαρακτηρισμού που έχει κάνει απλά και μόνο για να επιβεβαιώσουν το κλίμα που δημιουργούν τα κανάλια. Δεν λέι οτι ειναι ντε και καλά αθώος αλλά για να λένε οι καναλάρχες οτι είναι ένοχος κάποιο λάκο έχει η φάβα.
    Δεν μπορεί δηλαδή απλώς να έκανε ενα ηθικό παράπτωμα σε βάρος της οικογένειας του? Οχι , τα κανάλια λένε μην είστε αφελέις , κάτι υπάρχει απο πίσω για να υπάρχει και το ανάλογο ενδιαφέρον. Γιατί εδω που τα λέμε και να το πήδηξε το τσουλάκι που θα έκανε τα πάντα για δύναμη και εξουσία καλά του κανε αφού μπορούσε. Οσο για το αν υπήρξε καλός Γ.Γ. στο υπουργείο Πολιτισμού η ευθύνη ανήκει σε αυτόν που τον επέλεξε. Ο ίδιος πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση και αυτό μάλλον δείχνει ότι έχει και κάποια τσίπα σε αντίθεση με τους περισσότερους που αχολούνται με την πολιτική και απλώς πιστεύουν οτι όλοι οι άλλοι είμαστε κόπανοι.
    Αυτα για τώρα...
    Για την υπογραφή
    Γιάννης Ν.
    Ενας ενεργά συμβιβασμένος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *