GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογική Αερομεταφορά!

Χωρίς την Ολυμπιακή, πώς θα ...μεταφέρονται δωρέαν οι ετεροδημότες;; . Από http://karamouza.blogspot.com/ .. Τώρα τελευταία αυτό που μας κ...


Χωρίς την Ολυμπιακή, πώς θα ...μεταφέρονται δωρέαν οι ετεροδημότες;;
.
..
Τώρα τελευταία αυτό που μας καίει είναι η ΟΑ και το μέλλον της …αν υπάρχει τέτοιο!
Σε περίπτωση όμως που δεν υπάρχει μέλλον έχει σκεφτεί κανείς πώς θα μεταφερθούν στις επόμενες εκλογές οι ετεροδημότες; Άμα δεν υπάρχει ο κομματικός δωρεάν αερομεταφορέας τι θα γίνει με όλους αυτούς τους ψήφους; Δεν νομίζω να αναλάβει την μεταφορά τους καμία ιδιωτική εταιρεία. Μήπως θα πρέπει λόγω αυτού του γεγονότος να σκεφτούν και μια αναθεώρηση του υπάρχοντος καθεστώτος και δούμε να ψηφίζουμε στον τόπο κατοικίας μας ;
Δεν έχω δει τους προικισμένους μας οραματιστές πολιτικούς να ανησυχούν για αυτό το θέμα ή μήπως έχουν έτοιμη την λύση … όπως πάντα !

31 σχόλια

  1. Δήλωση Αρούληή Σαλώμης:

    Μια αντρίκια στάση ενός πούστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φίλοι μου

    Οπως γράφουν τα «Νέα», ο υπουργός Μεταφορών κ. Κωστής Χατζηδάκης από το 1998 μέχρι το 2003 κατέθεσε ως Ευρωβουλευτής 11 ερωτήσεις στην Κομισιόν για την πορεία εξυγίανσης της Ολυμπιακής, τις κρατικές ενισχύσεις, την ασφάλεια των πτήσεων και τις προσλήψεις προσωπικού, οι οποίες όλες είχαν σκοπό να επιταχύνουν την διακοπή των πτήσεων της για να το χρεωθεί η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Με αφορμή την γνωστή επιμονή του τότε Ευρωβουλευτή κ. Χατζηδάκη, να «κλείσει» την εταιρεία, η Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ) τον προτρέπει να γνωστοποιήσει στους πολίτες «ποια μάχη πρόλαβε να δώσει στις Βρυξέλλες πριν εξαγγείλει ως υπουργός το λουκέτο;» Τον ερωτούν «αν εγκατέλειψε πρόωρα την μάχη γιατί βρέθηκε ¨ενώπιος ενωπίω¨με τη θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο ή μήπως φοβάται ότι θα βγει στην επιφάνεια η κακοδιαχείριση των διοικήσεων που διόρισε μετά το 2004 η κυβέρνηση του ;» Σήμερα ο πολυπράγμων Ευρωβουλευτής βλέπει ως υπουργός τους κόπους του να καρποφορούν ενώ βρίσκεται ο ίδιος στο πιλοτήριο της Ολυμπιακής και θα «ευτυχίσει» να βάλει λουκέτο προσωπικά στην λειτουργία της! Δικαίως εισπράττει τον ψόγο του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου ότι, οδηγεί σε περιπέτειες τον τουρισμό της χώρας και του κ. Τατούλη, ο οποίος εκτιμά ότι για την «ακινησία» και το «τέλμα» στην Ολυμπιακή «υπάρχουν ευθύνες». Ότι συμβαίνει σήμερα με τον κ. Χατζηδάκη συμβαίνει και με άλλους υπουργούς της κυβέρνησης και με τον ίδιο τον κ. Καραμανλή. Την αντιπολιτευτική πολυπραγμοσύνη τους, ακολούθησε ζημιογόνος κυβερνητική απραξία!
    Αλιμονο μας!!!!

    Παντα με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς λένε τη babis στα Γιαπωνέζικα;
    Ναμουναμουνάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς λένε τη babis στα Γιαπωνέζικα;
    Ναμουναμουνάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέει Ο babis στον φiλο του:


    - Θέλεις να παίξουμε κρυφτό;

    Αν με βρεις θα κάτσω να με πηδήξεις,

    αν δε με βρεις, θα είμαι κάτω από τις σκάλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή Νεράιδα,
    Ειμαι 52 κ πολυ ωραιος αντρας που παντα ειχα πολυ ωραιους άντρες στην ζωη μου. Οταν καναμε ερωτα τρελενομουνα να μου βαζουν πουτσοδαχτυλο στον κολο μου με ερεθιζε πολυ και συγχρόνως να παίρνω πίπα και να τα καταπίνω. Ειδικα ειχα ενα δεσμο καποτε που ηξερε οτι μου αρεσε κ του αρεσε να μου το βαζει τρελα. Οταν εμεινα μονος μου ενα διαστημα τον επαιζα κ εβαζα δαχτυλο μονος μου. Μια μερα πηρα κ ενα δονητη με δονηση κ καυλωσα πολυ. Απο τοτε εχω τρελλη φαντασιωση να με γαμούν μια από παντού πρόστυχα και ανωμαλα. Δυστυχως τώρα βολεύομαι με αλλοδαπούς ξοδεύοντας όλη τη σύνταξη μου.
    Πως σε αυτή τη ηλικία θα βρώ έναν άνδρα που με γαμάειν χωρίς χρήματα και να του αρεσει? Φιλια πολλα κ ευχαριστω για την απαντηση εκ των προτερων!
    Παντα με εκτίμηση
    babis!

    Βολεψου με τον δονητή.
    Καλή επιτυχία!
    Η εξαιρετικά Καλή Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O babis και δυο γκόμενοί του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική με την Ολυμπιακή. Όταν έφτασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο babis είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν.
    - Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν!
    Ο babisς τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
    - Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα;
    Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους.
    Μετά από μία ώρα καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
    - Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω.
    - Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γαμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Είναι κρίμα που ο σύντροφος Σημίτης τα "κατέβασε" στους Αμερικάνους. Εμείς στο μη-δεξιό πασοκ προτιμούσαμε να μας τα κατεβάσουν οι Τούρκοι για να περάσουμε καλά.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Ο Πρόεδρος για μία ακόμα φορά αναγνωρίζει τον τίμιο αγώνα μας για σπέρμα και κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο για να μας συναντήσει στον εργασιακό μας χώρο. Θα βρεί πολλούς συντρόφους του πασοκ εκεί.


    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Θα αφήσω για λίγο τις θεωρίες περί πίπας για να διαμαρτυρηθώ για τη συμπεριφορά των συντρόφων προς τον αγωνιστή του κινήματος ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ
    για συμπαράσταση δηλώνω ότι δεν θα συμμετέχω σε παρτούζες με τους συντρόφους που δεν τον ψήφισαν

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Θα σας πω μία ιστορία μου. Είμαι 52χρόνων αποκλειστικά gay παθητικός. H Ιστορία μου ξεκίνα μέσα από το Ιντερνέτ και κάποιο site γνωριμιών, μετά από αρκετό καιρό κάνοντας serf σε διαφορά site και chat αντίστοιχα γνώρισα έναν τύπο γύρω στα 28 και απ ότι μου περιέγραψε τον εαυτόν του ένα ωραίο άντρα, καυτό και πολύ καυλιάρη, που είχε ζήσει πράγματα έντονα με το άλλο φύλο και τώρα έψαχνε εμπειρίες διαφορετικές απ αυτές που είχε ζήσει έως τώρα.
    Μιλούσαμε αρκετά συχνά και νομίζω πως κολλούσαμε όλο και περισσότερο, αυτό που καταλάβαινα ήταν ότι κανείς δεν ζητούσε face to face γνωριμία και ίσως αυτό ήταν που μας έδενε περισσότερο. Οι συζητήσεις μας ήταν κάτι παραπάνω από προσωπικές εκμυστηρεύσεις εκ βαθέων αλλά μερικές φορές καταλήγαμε να κάνουμε και cyper sex και τελικά το απολαμβάναμε!!!!
    Μέχρι τη στιγμή που αποφασίσαμε να γνωριστούμε από κοντά.
    Μου άρεσε και μάλιστα πολύ, ένας πράγματι αληθινός άντρας, όχι ωραίος με την κλασική έννοια του ορού, αλλά ένα ωραίο αρσενικό, τύπος καθημερινός με δυνατό σώμα, μελαχρινός, κοντό μαλλί με μάλλον περίεργα χαρακτηριστικά, λίγο γαμψή μύτη και μεγάλο στόμα. Ανοιχτές πλάτες δυνατό στέρνο και δύο δυνατά και καλοφτιαγμένα ποδιά… πραγματικά μου άρεσε πολύ και μάλλον ένοιωθα ότι καύλωνα όση ώρα τον κοιτούσα. Ήρεμος τύπος που ήξερε ακριβώς για το τι έψαχνε.
    Καθίσαμε και μιλήσαμε αρκετά και τόσο οικία, που νόμιζε κανείς ότι είχαμε ξαναβρεθεί αρκετές φορές και ήμασταν φίλοι. Δεν άργησε λοιπόν να γίνει η πρώτη επαφή τόσο ζεστή και οικεία, που μιλώντας ανακαλύψαμε ότι μάλλον ο ένας θα κολλούσε με τον άλλο. Το βραδύ τράβηξε αρκετά, ο καφές έγινε φαγητό και κρασί σε κάποιο ταβερνάκι και πολύ μπλα μπλα. Όταν ήρθε η στιγμή να φύγουμε, μου πρότεινε να με πάει σπίτι μου και δεν αρνήθηκα, η συνέχεια είναι γνώστη, λίγο πολύ, ανέβηκε πάνω…
    Όταν αγκαλιστήκαμε ήταν το πιο γλυκό πράγμα που είχαμε νιώσει και οι δύο, τα χεριά μου πέρασαν το λαιμό του, τον άγγιξα και δάγκωσα απαλά τα χείλη του, η γεύση από το κρασί και το τσιγάρο μου ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη. Βόγκηξα από καύλα και δάγκωσα με λαχτάρα τα χείλη του. Τα χεριά μου άρχισαν να ψαχουλεύουν το κορμί του, άνοιξα το πουκάμισό του, οι παλάμες μου άγγιξαν το στέρνο του, οι λίγες τρίχες και οι ρόγες του σκληρές μ’ έκαναν να πεθαίνω από καύλα, ξεκούμπωσα αργά το παντελόνι του και το άφησα να πέσει, γονάτισα μπροστά του και τον δάγκωσα απαλά πάνω στο κορμό του πούτσου του, η γλώσσα μου άρχισε να γλύφει τα δυνατά μπούτια του με τις μαύρες τρίχες μμμ μ’ άρεσε πολύ αυτή η αίσθηση και προσπάθησα να τον γευτώ, όσο περισσότερο μπορούσα.
    Έκανε πίσω, έκατσε στην άκρη στο κρεβάτι, άνοιξε τα ποδιά του, έπιασε το κεφάλι μου και το πίεσε επάνω στο πούτσο του δυνατά, βογκώντας, άρχισε να μου τρίβει το κεφάλι μου με τέτοια καύλα πάνω στο πούτσο του, που νόμισα ότι έτσι θα έχυνε, ξάπλωσε ολόκληρος πάνω στο κρεβάτι και κατέβασε το σλιπ του, ήταν υπέροχο… ένας ωραίος και δυνατός πούτσος ανάμεσα σε δύο τριχωτά φουσκωμένα αρχίδια!!!!!!!!!! ήταν πράγματι K A Y Λ A !!!!!!!!!!!.
    Με βουλιμία και τελείως αχόρταγα άρχισα να το γλύφω και να πιπιλάω το κεφάλι προσπαθώντας να χορτάσω, όσο περισσότερο μπορούσα απ’ αυτή την καυτή ψωλαρά!!!!!!!! έγλυφα εναλλάξ το πούτσο τα’ αρχίδια και τις μπουτάρες του… ήθελα να του προσφέρω τα πάντα να τον κάνω να νιώσει την μεγαλύτερη καύλα, πήρα ένα μαξιλάρι και το έβαλα κάτω από τη μέση του, ο κώλος του σηκώθηκε ελαφρά, δαγκώνοντας το πούτσο και το καυλί το βύθιζα αργά μέσα στο στόμα μου σαλιώνοντάς τον πολύ, έβγαλα αργά από το στόμα μου το πούτσο του και συνέχισα με την γλώσσα να χαϊδεύω τον κορμό προς τα κάτω έως τ’ αρχίδια μμμ...
    Μου άνοιξε τα ποδιά και όπως ήμασταν αγκαλιά ένιωσα ο πούτσος του να τρίβεται με τόση καύλα πάνω στα μπούτια μου, ενώ λαχανιασμένος μου έλεγε ότι δεν έβλεπε την ώρα να με ξεσκίσει, απίστευτα, δυνατά και να με πεθάνει από το πολύ γαμήσι… αγκαλιά φιλούσα το κορμί του το λαιμό του το στήθος του… του ψιθύρισα, ότι θα ήθελα πολύ να με σκίσει, αλλά χωρίς προφυλακτικό, ήθελα να τον νιώσω μέσα μου, όσο πιο ζεστό και καυτό μπορούσα… γέλασε και με φίλησε τόσο καυτά και αχόρταγα, που νόμιζα ότι αν το συνέχιζε, θα έχυνα.
    Με γύρισε μπρούμυτα, έπεσε πάνω μου, άνοιξε με τα ποδιά του τα ποδιά μου, ένοιωσα τον πούτσο του να ακούμπα πάνω στην τρύπα μου. Μία δύο φορές τον έτριψε παράλληλα με την κωλοτρυπίδα μου, τον ζήτησα απεγνωσμένα να με σκίσει, βόγκηξα, μμμ δάγκωσα ελαφρά το μαξιλάρι και το καυτό καυλί του άρχισε να μπαίνει μέσα μου μμμ ναιιιιιιιιιιιι. Πονούσα, με γαμούσε αργά, τόσο αργά που θα μπορούσα να λιποθυμήσω από την καύλα, στην αρχή οι κινήσεις του ήταν αργές, αλλά όσο γαμούσε γινόταν άγριος και πιο επιθετικός… ήταν καύλα, ένιωθα την τρύπα μου να γεμίζει αχόρταγα από αυτό το δυνατό καυλί και όσο μπαινόβγαινε τόσο πιο έντονη γινόταν η καύλα!!!!!!!!
    Με γύρισε από πάνω του, με πήρε αγκαλιά, αγκάλιασα τα μπράτσα και το στήθος του, με ακινητοποίησε με τα χεριά του και με ξαναγέμισε ακόμα πιο δυνατά με τον απολαυστικό του πούτσο. Έτρεμα το πολύ και αχόρταγο γαμήσι, έτρεμα πάνω του, ένιωθα τον πάτο μου να καίγεται και να πλημυρίζω από υγρά καύλας. Όταν τον έβγαζε από μέσα μου, νόμιζα ότι θα εκραγώ, αλλά πριν καλά καλά η τρύπα μου επανέλθει, την ξαναγαμούσε ακόμα πιο δυνατά. Μου έδινε δυνατά μπατσάκια στο κωλαράκι μου κι εγώ του έλεγα ότι είμαι το πουτανάκι του και η δική του αποκλειστικά γαμιόλα… και ότι ήθελα να με γαμήσει πολύ και ανελέητα!!!!!!!!!!! Πίεζα την τρύπα μου πάνω στον πούτσο του και έσφιγγα την κωλοτρυπίδα μου γύρω από το καυλί του, μόνο και μόνο για να επιβραδύνω την καύλα.
    Βογκούσαμε απίστευτα, συνέχισε να με γάμα απερίγραπτα, ενώ εγώ ήθελα να τον δοκιμάσω όσο περισσότερο μπορούσα, άρχισε το ξέσκισμα να γίνεται πιο αργό, ενώ μου ψιθύρισε ότι θέλει να με χύσει. Μμμ μωρό μου, μούγκρισα, θέλω να χύσουμε μαζί… ενώ συνέχισε να με γαμάει, βογκούσαμε και κατάλαβα ότι απ’ ώρα σε ώρα θα τελειώναμε. Βγήκε από μέσα μου, κατέβηκα και τον πήρα στο στόμα, άνοιξα τα χείλη μου και τον πήρα καυτά μέσα στο στόμα μου, αχόρταγα ρούφηξα το πούτσο του μέσα μου και τον έπαιξα για λίγο με την γλώσσα. μμμ ννναιιιιιιιιιιιιιιι, έτσι… μούγκρισε και σε δευτερόλεπτα τα καυτά υγρά του άρχισαν να κυλούν έξω από το στόμα μου. Έτριβα με καύλα την υπέροχη ψωλαρά του και τα υγρά του εκτοξευόταν στο στήθος του και στη κοιλία του, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να γλύφω τις χοντρές σταγόνες από το δυνατό κορμί του… ιδρώτας και σπέρμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μείναμε αγκαλιά, το γαμήσι υπέροχο, ο τύπος καταπληκτικός, ίσως το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου!!!

    Πάντα με εκτίμηση,
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Μόνο εγώ δεν αποδοκιμάζομαι. Με γαμάνε νυχθημερόν από όλο το πολιτικό φάσμα πλην πασοκ που ως γνωστόν είναι κι αυτοί τραβεστί.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σύντροφε μπάμπη,

    ποιός Λαλιώτης κλπ τραβεστί???


    είσαι μακράν η κορυφαία σουφράνο μέσα στο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Δε συμφωνώ να κλείσει η Ολυμπιακή γιατί μου αρέσει να με γαμάνε ενώ αιθεροβατώ – όπως μου έκαναν στις 16 Σεπτεμβρίου που νόμιζα ότι θα κερδίζαμε.


    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Δε συμφωνώ να κλείσει η Ολυμπιακή γιατί είναι η μόνη εταιρία που παίζει τις πιποταινίες μου σε όλες τις πτήσεις της.


    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Τελικά και να κλείσει η Ολυμπιακή μην ανησυχείτε - θα σας κάνω τόσο ωραίες πίπες που θα "πετάξετε" στους 7 ουρανούς.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πώς λένε τον babis στα Γιαπωνέζικα;
    Ναμουναμουνάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στις πιο διεφθαρμένες χώρες της Ε.Ε. κατατάσσεται η Ελλάδα μαζί με την Πολωνία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ενώ τo λεγόμενο «γρηγορόσημο» ως τακτική στις συναλλαγές του πολίτη με τις δημόσιες υπηρεσίες έχει πλέον καθιερωθεί.


    Διεθνώς η Ελλάδα καταλαμβάνει την 56η θέση ακολουθούμενη από την Ιορδανία, το Ομάν, τη Ναμίμπια και τις Σεϊχέλες.

    Σε σχέση με τη διαφθορά στις εφορίες και στα ΜΜΕ η χώρα μας καταλαμβάνει τη τελευταία θέση, την 19η για τη διαφθορά στα κόμματα και στο εκπαιδευτικό σύστημα και την 18η στο στρατό και στους νομοθετικούς θεσμούς.

    Στην ερώτηση εάν οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να καταπολεμήσει τη διαφθορά είναι αποτελεσματικές μόλις το 26% των ερωτηθέντων ειδικών απαντά θετικά, ένα 15% υποστηρίζει ότι δεν είναι ούτε αποτελεσματικές αλλά ούτε και αναποτελεσματικές ενώ το 59% πιστεύει ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι αναποτελεσματικά.

    ΓΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ
    ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΣΗΔΕΣ!

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΥΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ Transparency!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακριά από την Αριστερά η λογική των δαχτυλιδιών, απαντά ο Αλ.Τσίπρας για τη διαδοχή


    Στο θέμα της διαδοχής στην ηγεσία του ΣΥΝ αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων τόνισε ότι δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς η λογική των δαχτυλιδιών. «Η συζήτηση δεν αφορά προσωπικές αποφάσεις, αλλά είναι αντικείμενο συλλογικών διεργασιών» εξήγησε.


    γιωργάκη για ποιόν χτυπάει η καμπάνα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μπάμπη 8.29 τι αλίμονό σου? αφού σου αρέσει να σε γαμάνε, όλο το διαδίκτυο το ξέρει πιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πώς λένε τον babis στα Γιαπωνέζικα;
    Ναμουναμουνάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φίλοι μου.....

    εγώ γαμιέται από χόμπυ.

    ιδανικό μου να ξεπεράσω τον babis στο άθλημα της Τσιμπουκοδρομίας

    βοηθήστε με σας παρακαλώ

    ζηλεύω το babis και θέλω να γαμάτε μονο εμένα.

    σφουγγαρίζω σκάλες στο δημόσιο και με γαμάνε για ένα κομμάτι ψωμί.

    θέλω ζουμερές ψωλές στο στόμα μου και στον πάτο μου.

    πάρτε με είμαι λυσσάρα

    για να διασφαλίσω το δικαίωμά μου στον ψώλο, θα υπογράφω πλέον.
    Παντα με εκτιμηση
    PAOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητοι και εξαιρετική μου φίλη PAOLA........

    Είμαι μια πούστρα βρωμερή
    Με ξυρισμένο κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πούστρα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώστε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Παντα με εκτιμηση
    babis
    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φίλοι μου.....

    Τώρα βρίσκομαι στη συγγραφή νέου βιβλίου με το τίτλο 'Αδερφές του κόσμου ενωθείτε!', ένα μυθιστόρημα στο οποίο όλοι οι ομοφυλόφιλοι της Ελλάδας ενώνονται μεταξύ τους με ένα σχοινί που δένουν γύρω τους, και σα μια ενιαία μάζα περπατούν στους δρόμους της Αθήνας.
    (Εκδότες που ενδιαφέρονται
    παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μου στο γνωστό e-mail).

    Παντα με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φίλοι μου.....
    Σύντροφοι για σας με αγάπη....

    2 φέτες ψωμί του τοστ
    δύο μαχαιριές βούτυρο σοφτ
    μία φέτα τυρί του τοστ
    μία μαχαιριά cheesehot
    1 τοστιέρα
    1 μπουκάλι μπορντώ τριετίας

    1 ψυγείο

    Αλοίφουμε το βουτυράκι στις φετίτσες. Βάζουμε το τυρί και το ζαμπόν σε διάταξη ψωμί-βούτυρο-ζαμπόν-τυρί-ψωμί και το ψήνουμε πέντε λεπτά στην τοστιέρα. Όταν το βγάλουμε, αφαιρούμε προσεκτικά τη φέτα του ψωμιού που είναι από τη μεριά του ζαμπόν, και αλοίφουμε την τυροκαφτερή. Συνοδεύεται με Bordeaux τριετίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο.

    τυροκαφτερή: η μεγαλύτερη ανακάλυψη του κόσμου μετά από το καυλί.

    Παντα με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πώς λένε τη babis στα Γιαπωνέζικα;
    Ναμουναμουνάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί διατάζει η ΕΕ την Ελληνική κυβέρνηση να κλείσει η Ολυμπιακή με τα αναμφισβήτητα εθνικά συμφέροντα που επιτελεί η Ολυμπιακή. Χρόνια οι κυβερνήσεις του δικομματισμού κόβουν τα σλοτ(δικαιώματα πτήσεων σε ανθηρές διαδρομές) και χρεώνουν υπέρογκα ποσά εγκατάστασης στο αεροδρόμιο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ που έχει εκχωρηθεί για 30 χρόνια στους Γερμανούς.
    Δεν ξέρω να χάσαμε κανένα πόλεμο με την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουμε τον Καραμανλή στο ρόλο του Τσολάκογλου επί των “παραδόσεων” και των “πολεμικών αποζημιώσεων” του ηττημένου
    Μια είναι η λύση, άμεση ένταξη της Ολυμπιακής όπως είναι στην πολεμική Αεροπορία της χώρας ,σκέλος επιβατικής κίνησης. Αν ο τουρισμός είναι το 40% του ΑΕΠ και εξυπηρετείται κατά το ήμισυ από την Ολυμπιακή ποιός τρελός κυβερνήτης θα εκχωρήσει το 20% των εσόδων μιάς χώρας ολόκληρης;;;;;
    Τα νομικά βρίσκονται εύκολα, θα τους πάει και η στολή…..Οποιος εργαζόμενος δεν θέλει επιστράτευση αποζημιώνεται τα εργασιακά του και φεύγει οικειοθελώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TΣΙΠΡΑΣ

    Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ




    TΣΙΠΡΑΣ

    Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το Press-gr
    είναι εσείς!
    ------------------
    Στείλτε μας τις καταγγελίες σας,
    πληροφορίες και ό,τι πέφτει στην αντίληψή σας


    Προς Press-gr

    έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι ενδέχεται ο babis να είναι λίγο gay. Παρακαλώ να το αναρτήσετε για να διαπιστώσουμε αν έχουν κι άλλοι την ίδια άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητοι και εξαιρετικοι μου φιλοι.....

    ΑΠΟ ΤΙΣ 28/11 άρχισε ο τρίτος γύρος πίπας (μάλλον τσιμπουκομονολόγου) μου με με τα συνδικάτα. Θέμα; Το προφυλακτικό. Η πορεία μου μέχρι σήμερα αποδεικνύεται παντελώς έμπειρη στη διαχείριση του θέματος. Ας πούμε, το σχέδιο που έθεσα σε εφαρμογή από τις αρχές του Νοέμβρη για να διασπάσω τις αντιδράσεις εντός της πιποπιάτσας είναι «σατανικό»: οι πίπες θα ξεκινούσαν από τους προνομιούχους, για να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον τους όταν εξεγερθούν, και να κερδίσω έτσι τις εντυπώσεις στην αλλαγή φύλου που θα επιχειρήσω. Η μέθοδος αυτή (του λεγόμενου «κοινωνικού πεοθηλασμού» -που και το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές-, φαίνεται ότι καταλήγει σε μπούμερανγκ για μένα, μετά και την επιτυχημένη απεργία των εργατών στα εργοστάσια προφυλακτικών.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ κατάφερα προσωπικά είναι να αναγκάσω όλους τους θιγόμενους κλάδους (στο πεοθηλαστικό) να συγκροτήσουν ευρύ αντι-babis μέτωπο με τεράστια επιρροή στην κοινωνία. Αλλά, ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκα το πεοθηλαστικό ήδη βρίσκει το 69% του συνόλου (των ρουφηχθέντων) και το 47% των καταποσθέντων να με κρίνουν αρνητικά. Η προσπάθεια, ο καημός, και η αγωνία μου είναι να κατευνάσω τους πελάτες που έχουν διατυπώσει ανοιχτά τη διαφωνία τους με τα σχέδια στο πεοθηλαστικό (paola κ.ά.). Είναι φανερό ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί (παράταση του πεζοδρομίου στα 40 χρόνια πίπας, ελάττωση προφυλάξεων κ.λπ.) δεν θα είναι πεοθηλαστική μεταρύθμιση, αλλά πεοθη-ληστρική επιδρομή με ψευδό-πιπα υπέρ των ολίγων και «φίλων» μου.
    ΜΠΟΡΕΙ να δηλώνω «αποφασισμένος» να προχωρήσω στη μεταρρύθμιση του πεοθηλαστικού συστήματος, όμως και οι πελάτες μου δείχνουν αποφασισμένοι να υπερασπισθούν ό, τι με κόπο και θυσίες κατόρθωσαν να κατακτήσουν. Θα δείξω αποφασιστικότητα στον τρόπο με τον οποίο θα «ρουφήξω» όλους αυτούς που κλέβουν μη πληρώνοντας τις πεοθηλαστικές μου εισφορές στα Ταμεία. Αλλά και διώχνοντας εκείνους που θεωρούν ότι η πίπα είναι «ευκαιριακά χρήματα» για τζόγο! Απ’ τους σταθερούς μου «πελάτες» και φίλους θα ξεκινήσω...

    Με εκτιμηση
    babis

    YG.Το υφος και το επιπεδο της πίπας μου ειναι γνωστο σε ολους εδω μεσα. Ο ανταγωνισμός που βρωμολογει μονιμα χρησιμοποιωντας την υπογραφη μου μεχει κανει να χάνω πελάτες...Τι αλλο να περιμενεις απο ενα γέρο πιπαδόρο σαν κι εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πώς λένε τον babis στα Γιαπωνέζικα;
    Ναμουναμουνάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση