. ... και 2 φωτογραφίες Άλλοι μονιμοποιούν, άλλοι παίζουν playstation στη Ραφήνα κι άλλοι οργανώνουν στημένα συνέδρια... Για να μη πούμε ...
Άλλοι μονιμοποιούν, άλλοι παίζουν playstation στη Ραφήνα κι άλλοι οργανώνουν στημένα συνέδρια...
Για να μη πούμε για όλους τους μικρούς που βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου...
Α ρε Ζαχόπουλο που χρειάζονται όλοι μου φαίνεται - στις μέρες της παντοκρατορίας του όμως... (βλ. εικόνες)
,
,
Δ.Παν.

Ως γνωστό αλλαγές χωρίς διαβουλευση δεν γίνονται…
ΑπάντησηΔιαγραφήv
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΜΜΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣειρά του πολίτη να απεργήσει και να διαμαρτηρηθεί για τα σκουπίδια που μας ταίζουν και την περιβαλλοντική μόλυνση που προκαλούν!
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ἚΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΝΑΙ ΒΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΚΔΟΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.;;;;
Επειδη τα captions στις εικονες δε φαινονται καλα:
ΑπάντησηΔιαγραφή- "Τι; Είσαι συμβασιούχος;"
-"Σκύψε παιδί μου να σε μονιμοποιήσω..."
an ,,,an leo,imoyn THEMOS tha agoraza moni moy 100.000 filla..
ΑπάντησηΔιαγραφήkai fisika tha eixa balei kai to kalitero DVD poy eixa os efimerida ta 3 xronia leitoyrgeias :-)
gia na ta eksandliso kai na leo oti exo piso moy olo ton lao.
Αγαπητοί μου φίλοι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ σοβαρές διαπιστώσεις και συμπεράσματα…
Χρειάζονται μεταρρύθμιση επειγόντως...
Το να μην μπορείς να διαχειριστείς το DVD που σου προέκυψε από τον... τέταρτο όροφο, το καταλαβαίνω, αλλά το να τα κάνεις θάλασσα ακόμη και στην απλούστερη εφαρμογή του πολυδιαφημισμένου... «μεταρρυθμιστικού» σου προγράμματος είναι και για γέλια και για κλάματα!
Όλο το 2007, ακούγαμε την κυβέρνηση να δηλώνει ότι, επειδή ο χαμηλός φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης –προκειμένου να διατηρείται χαμηλή η τιμή του– ήταν η αφορμή για να γίνεται εκτεταμένο λαθρεμπόριο καυσίμων, από 1-1-2008 θα εφάρμοζε θαυματουργή συνταγή για την πάταξη του φαινομένου! Ο πολίτης-καταναλωτής θα πλήρωνε το πετρέλαιο θέρμανσης στην τιμή του πετρελαίου κίνησης και στη συνέχεια θα εισέπραττε από μια Τράπεζα τη διαφορά των φόρων. Όταν το σύστημα αποδείχτηκε ανεφάρμοστο, ανακοινώθηκε ότι αυτή τη δουλειά θα την έκαναν οι πρατηριούχοι, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν δέχτηκαν τους κινδύνους του νομοθετικού γονατογραφήματος κι έτσι η... αντιλαθρεμπορική «μεταρρύθμιση» πήγε «άπατη» και δεν θα εφαρμοστεί ούτε και μετά τη μηνιαία αναβολή εφαρμογής της.
Ανάλογη επιτυχία φαίνεται ότι θα έχει και το άλλο «μεταρρυθμιστικό» …γονατογράφημα για την επιβολή του φόρου κατοχής στα ακίνητα. Τα... «τζιμάνια» του κ. Αλογοσκούφη παραλείποντας τους συντελεστές που μείωναν την αντικειμενική αξία των ακινήτων (παλαιότητα, ποιότητα κατασκευής, εμπορικότητα δρόμου, όροφος κλπ) καθόρισαν τιμές για την επιβολή του φόρου... πιο μεγάλες ακόμη και από τις αντικειμενικές αξίες. Έτσι, εκ των υστέρων σκέφτονται να καθιερώσουν ένα ποσοστό έκπτωσης επί της αξίας του ακινήτου. Δηλαδή με την προχειρότητα που χαρακτηρίζει κάθε πολιτική τους, «μεταρρυθμίζουν» αυτό που δεν ήταν στις προθέσεις τους να μεταρρυθμίσουν και μετά με άλλη... «μεταρρύθμιση» αναγκάζονται να επαναφέρουν ό,τι «μεταρρύθμισαν» στο προ «μεταρρύθμισης» καθεστώς! Μετά από αυτές τις παλινωδίες, το μόνο που τους χρειάζεται (και το οποίο θα μας σώσει) είναι να τους…μεταρρυθμίσουμε εμείς στέλνοντας τους στα σπίτια τους όσο γίνετε νωρίτερα..!
Πάντα με εκτίμηση
babis