GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για την αστυνομία‏...

. . Στις 17-12-07 ερχόμουν από Αμύνταιο για Πτολεμαΐδα από την παλαιά εθνική οδό. Λίγο πριν την πύλη του εργοστασίου της ΔΕΗ (ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟ...

..
Στις 17-12-07 ερχόμουν από Αμύνταιο για Πτολεμαΐδα από την παλαιά εθνική οδό. Λίγο πριν την πύλη του εργοστασίου της ΔΕΗ (ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ) βλέπω ένα τουμπαρισμένο αυτοκίνητο μέσα στο χαντάκι στα δεξιά του δρόμου και τρεις ανθρώπους να κοιτάν.
Σταματάω για να βοηθήσω, οι δύο μου λεν ότι αυτοί ήταν οι επιβαίνοντες στο τουμπαρισμένο αυτοκίνητο. Με την πρώτη ματιά δεν ήταν χτυπημένοι, αλλά ήταν παγωμένοι και βρεγμένο ι μια που είχε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και χαντάκι που έπεσε το αυτοκίνητο είχε νερό. Καλώ ασθενοφόρο και προσπαθώ να καλέσω και το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας στον αριθμό 2463022100 που θυμόμουν.
Για άγνωστους λόγους μου έλεγε είτε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή είτε ότι δεν λειτουργεί για τεχνικούς λόγους. Στη συνέχεια καλώ τον αριθμό 100, βγαίνει το αστυνομικό τμήμα Φλώρινας, τους αναφέρω το γεγονός, μου απαντά ότι αρμόδιο είναι το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας.
Εξηγώ στον αστυνομικό ότι αδυνατώ να επικοινωνήσω με το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας και η απάντηση είναι: "Τι θέλετε να κάνω και εγώ το 2463022100 θα καλέσω", τον ρωτάω πώς είναι δυνατόν αυτός να μην μπορεί να επικοινωνήσει όχι με το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας αλλά με οποιοδήποτε τμήμα στην Ελλάδα;
Αναφέρω τα δικά μου στοιχεία και ζητώ να μάθω τα δικά του, η απάντηση: Να κάνω αίτηση στην υπηρεσία. Θεωρώ την συμπεριφορά του απαράδεκτη και μη επαγγελματική, τέλος συμπληρώνω ότι η ώρα του τηλεφωνήματος ήταν μεταξύ δέκα παρά δέκα και δέκα και τέταρτο.
chris sef

6 σχόλια

  1. .
    Μα έκανε κρύο φίλε μου, πώς μπορεί να ασχοληθεί με το περιστατικό ο αστυνόμος, αφού είχε παγωμένα χέρια; Να τηλεφωνήσεις πάλι και με τον δέοντα σεβασμό κατά τον Απρίλιο που θα γλυκάνει ο καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κωλοτροχαία το μόνο που ξέρει είναι να σκιζει πετώντας κάτι απίστευτες κλήσεις όταν το κράτος έχει μαύρες τρύπες και πρέπει να μαζέψει λεφτά, και σε κοπανάνε για ψύλλου πήδημα!

    Ειναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να κόβεις κλήση εκεί που πρέπει να κόψεις, και άλλο να κόβουν κλήσεις μόνο οταν πλησιάζουν γιορτές και θέλει το κωλοκράτος λεφτά και τους ξαμολάνε ανεξέλεγκτα να κοπανάνε οποιον βρουνε μπροστά τους για την πιο γελοία αιτία!

    Κάθε μερα δεν υπάρχει περίπτωση να μην δω νταλίκες να σερφάρουν στην Εθνική επικινδυνα και οταν υποτίθεται οτι απαγορεύεται η κυκλοφορία τους, σχολικά και λεοφωρεία με σκατά λάστιχα, και καταραμένους καρακομπλεξικους και κλώσσες με BMW, Mercedes και τζιπάρες να σκοτώνουν τον κοσμάκη στους δρόμους!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ!

    Αφου ζούμε σε ενα κράτος που μας έχει εντελώς χεσμένους και απροστάτευτους και ο καραγκιόζης ψηφίζει συνέχεια τους ίδιους, χεσμένους σας έχουμε και εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα χα....αστυνομια??
    Τετοιες περιπτωσεις σαν την δικια σου εινε καθημερινο φαινομενο και το να σου πει το ονομα του αστυνομικος εινε απαγορευμενο.Δεν προβλεπετε εσυ ενας κοινος θνητος να ζητας το ονομα του οργανου της εξουσιας.
    Εινε κρατος εν κρατη φιλαρακι μου οι αστυνομια. Εχεις δει ποτε μπατσο να πληρωσει κληση??
    Οχι.....και ξερεις γιατι??
    Αφου τα ατομα εινε τελιοι!!!
    Μην την ψαχνεις αγορι μου,θελοντας και συ ζεις οπως ολοι μας σε κρατος παρικμασμενο,Αν τρακαρεις και χτυπησεις παρακαλα να μην εινε σοβαρο διαφορετικα την εβαψες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο που εγραψες κανε το μια κοινοποιηση με φαξ και στις δυο αστυνομικες διευθυνσεις φλωρινας και πτολεμαιδας υποψην αστυνομικου διευθυντη και ζητα απάντηση εννοειτε ενυπογραφα και με ολα τα στοιχεια σου! να δεις ότι θα σου απαντησουν δεν ξερω βεβαια τι θα ισχυριστουν.
    Πάντως θα τρεξουν λιγο πανικοβλητοι!!!!! αυτο πιστευω και ετσι πρεπει να κανει καθε πολιτης που νομιζει οτι εχει δικιο και τρωει πορτα απο το κρατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον τελευταίο ανώνυμο. Μόνο αν όλοι δεν επιλέγουμε την εύκολη λύση του απλώς να γκρινιάζουμε μπορεί να αλλάξει κάτι. Μπορείς να το τραβήξεις περισσότερο και να ζητήσεις το όνομα του υπαλλήλου εν υπηρεσία. Δεν θα γίνει κάτι, αλλά σίγουρα θα τρέξουν αρκετά για την διεκπαιραίωση της γραφειοκρατικής χαρτούρας και δεν θα τους αρέσει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρε ο ΟΤΕ και οι κςλογραμμες του. Που να απαντήση...
    Ισως να ναι καιρος πλεόν και το δημόσιο να αρχίσει να χρησιμοποιεί τους ιδιώτες πάροχους τηλεφωνίας.

    Περαστικά στα παλικάρια του ατυχήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *